1

Téma: Zacvakávací zámek na číselný kód

Zdravím, poraďte, jestli někdo nevíte, kde sehnat malý zámeček na CB na číselný kód. Důležitý je aby šel zacvaknout když není navolená správná kombinace. Zatím všechny, co jsem koupil, se musely nastavit na správné číslo, zacvaknout a pak číselník " roztočit". Potřebuji aby šel nastavit, roztočit a pak zacvaknout. :-)))

2

Re: Zacvakávací zámek na číselný kód

Podle mě, to co požaduješ není možné z konstruce zámku a zamykání né pomocí stavítek, ale pomocí mezer. Alespoň já mám doma pár typů zámků na kufr s kodem a u žáného to nejde. A pokud by to nějaký měl, tak pochybuju že to bude v té mini verzi. Poslední i čeho to šlo (pokud si dobře pamatuju) - byl diplomatický kufřík s číselným zámkem.

3

Já se přidám k profilu IN, neboť jsem se zatím s podobně řešeným zámkem na číselný kód nesetkal...
Nastává tedy otázka, nač takovou "vymoženost" potřebuješ, když Ti nestačí "klasika" s rozštelováním kódu?

4

Otázka zní: "Proč to potřebuješ nejdřív zamíchat a pak zacvaknout?"
Je to jen o způsobu použití.
Prostě se na to při zamykání nedívej.
Sám jsem zkoušel se do podobného zámku zamknout sám sebe a šlo to v poho.
Poslepu jsem si nastavil číslo. Aniž bych se na něj díval tak jsem jej vyfotil mobilem. Zacvakl jsem si to do pásu a zamíchal. Dokud jsem se nepodíval na fotku v mobilu, tak jsem věděl kulový.:-)