Re: Obřízka - podrobnosti, zkušenosti, porovnání před a po
Uzdička samozřejmě zůstane, odřízne se (jak u částečné, tak úplné) jen kůže kryjící žalud. Chtěl jsem sem dát nějaké fotky, ale když je začal hledat a viděl jsem ty ošklivé, které jste jistě taky našly, tak mě bylo hned jasné, proč to někteří odsuzují a bojí se toho. Proto jsem hledal a hledal, abych sem dal reálné fotky (bohužel jsem je nenašel).
Částečná obřízka:
Úplná obřízka:
Není vidět žádná jizva, spíš pro toho, kdo by to zkoumal. Kůže nemusí být rovná, ale to je pak na zručnosti chirurga.
Co se týče pohyblivosti po zákroku, tak myslím, že druhý den jsem šel z nemocnice. Chodit se může normálně, jen pozor na jakékoliv vzrušení!!! Myslím, že to by ale každý pocítil proč
. Takže drtivá většina prací by vykonávat šla druhý den po zákroku. Samozřejmě se tam nesmíte bouchnout, něco opřít o klín a pod. Předpokládám tedy, že neschopenka by byla jen na den zákroku. Ty vstřebávací stehy byly pryč asi do 14 dnů. Takže klícku radši nejdříve za měsíc. Rozhodně bych to neuspěchal.
Nevidím sebemenší problém, se s doktory domluvit. Jsou to taky jen lidé. Hledal jsem ještě nějaký článek od jiného autora, aby jste to měli z více zdrojů a zjistil jsem, že předkožka může způsobit i nádor... Jako argumentace, že to chcete pro jistotu pryč jistě stačí, jinak těch důvodů je mnohem víc: http://ona.idnes.cz/muzska-obrizka-se-v … ualita_bad