Tak to už si nepamatuju, asi tak 2 měsíce. Tenkrát jsem na to moc nespěchal, šlo by to asi i dřív. Už nevím.
Zákrok mi dělali v úplný narkóze, ale jen na nezbytně nutnou dobu. Už po 20 minutách jsem byl vzhůru. Pobyl jsem si ve špitále 24 hodin, ráno jsem tam přišel, hned jsem šel na sál a druhej den ráno jsem šel domů. Moc jsem tam nepil, abych co nejdýl nemusel na WC, ale když jsem pak musel, tak nakonec to taky přece jen nějak šlo.
Měl jsem ho omotanej obvazem, jen špička žaludu koukala ven kvůli močení, a pod obvazem jsem měl kolem dokola pod žaludem stehy. Byla to vstřebávací nit, takže to vevnitř se mi samo vstřebalo a to venku mi samo opadalo. Radili mi až do nějaký kontroly po 2 nebo 3 týdnech se co nejvíc vyhýbat erekci kvůli hojení, ale když jsem na tu kontrolu šel, tak to už jsem měl stehy pryč a už mi mohl v pohodě stát.
Zahojilo se mi to fakt rychle, přece jen je to v místech, kde je kůže pružná a rychle se regeneruje, tak se i rychle hojí. Mazal jsem si to heřmánkem, ten to hojení možná ještě urychlil.
Kromě té dočasné sexuální neschopnosti si nevybavuju žádnou bolest. Jen to trochu tahalo, když se mi snažil postavit a měl jsem ještě ty stehy, ale že by to vyloženě bolelo, tak to vůbec. A pak bylo nepříjemné než mi znecitlivěl žalud, si přes něj třeba po koupeli přejet neopatrně ručníkem. Kdo znáte post orgasm torture, tak přesně takový pocit to byl. Nebo když jsem měl nějaký volnější slipy a penis měl prostor se v nich žaludem trochu o tu látku třít, to bylo podobný. Ale brzy to přešlo.
Takhle zpětně když o těch "komplikacích" píšu, už se jen mimoděk usmívám. Stálo to za to. Utrpení fakt malinkatý oproti všem těm přínosům.