1

Téma: Latowski

Ahoj, začínám s novou holkou a oba nás výhledově táhne Latowski. Uvítal bych něčí recenzi (plusy/mínusy z hlediska opravdu dlouhodobého nošení).
A jedna věc je důležitá pro mě - jak to v Latowskim fachá s kaděním? Viděl jsem že vzadu je jen díra, a já jsem dost pečlivý na anální hygienu a minimálně jednou chodím na WC v práci kde se pak nemůžu umýt. Takže, dá se pořádně utřít? A co průjem, kdyby náhodou?

2

Re: Latowski

Hodně štěstí s holkou :-) Hledisko dlouhodobého nošení nemůžu moc posoudit, protože nejvíc jsem byl v pásu něco přes týden. Záleží, jestli dlouhodobé nošení znamená, že jednou za týden odemčít a hygiena, potom by to šlo opravdu dlouhodobě. Jestli to má být napořád zamčeno, pak nevím. Plusy a mínusy- jenom plusy. :-) Mínus je snad jen to, že jízdu na motorce si moc neužiju (břicho tlačí na horní hranu). Neznamená to ale, že by to nešlo. Kadění se s tímto pásem neobávej. Ještě jsem neměl havárii. Otvor je dost veliký na potřebu i na čištění. A to i v případě průjmu. Mimochodem podotýkám, že ten pás mám od roku 2007. Mezi tím došlo k jedné technické úpravě (nýty a pant) a jednou jsem kupoval nový gumový díl. Po tolika letech je to ale detail.

3

Ja si ho budu kupovat, bud koncem listopadu nebo hned začátkem prosince pojedu na mereni. Musim rici ze velice prijemna komunikace s vyrobcem. Na jakekoliv otázky mi bez problemu odpověděl.
Ja v nem budu natrvalo.

4

Waw, natrvalo bez odemčení?

5

jasne odemceny na hygienu pouze ale to neuvidim , při hyiene zavazane oci i svazane ruce

6

To je odvážné. :-) To nasazování je věc, kterou bych si raději dělal sám. Aby se něco neskříplo :-) Jinak je třeba mazat. A to tak, že NE olejem. Ta gumová část by totiž nabyla na objemu. a to je nežádoucí. Já používám lubrikant na bázi vody. Výhoda je i to, že po prvním umytí systémem kanálků nezůstává v pásu žádná chemie. Takže jen jako doporučení... :-)

7

velice moc dekuji za radu

8

Není za co. :-)
Držím palce a trochu i závidím. :-)

9

Jako soucast pasu bych chtel i tu elektriku na dalku,

10

Jo, tu já nemám. To může být taky zajímavý pocit.. :-)

11

Rozumím tomu dobře, když si myslím, že odpadá v Latowskim ta bolestivá noční erekce? Jaké je to v leže?

12

Ahoj, budu Latowski kupovat, mohu mít pár otázek?

- jak moc pás přilehá k tělu?
- hygiena - opravdu je nutné pravidelné sundávání na týdenní bázi? Měl jsem za to, že systém kanálků toto právě řeší a jinak protékající voda ve sprše.
- sport - aktivity jako běh předpokládám impossible?

Díky

13

spoustu otazek si zodpovis pri precteni jejich webu, ja si ho taky chi kupovat, nejdele v lednu bych tam mel jet na zmereni.

14

Buglezz: Ano, rozumíš dobře. Bolestivá erekce se nekoná.

Stark: -Pás přiléhá k tělu absolutně.

-Nutnost sundávání- nevím. Jen doporučuju. Ale nebyl jsem v pásu souvisle dýl, než 10 dní. Možná by to šlo. Kdo ví.. Ve sprše žádná voda neprotéká, protože pás přiléhá. Jenom kanálky...

-Aktivity jako běh nejsou úplně nereálné, ale můžou vznikat otlačeniny vzadu na stehnech, kde se dotýká okraj kolem díry na velkou potřebu. Asi ale jen ze začátku. Už jsem v tom pásu byl leckde a dělal ledaco. I na kole a na motorce. Není to ono, ale jde to. I v pískovým lomu jsem plaval jen v pásu. :-)

15

msteel:
vlastne zadny pas nezabrani erekci, ale s timto je erekce nebolestiva tedy?
u delsiho noseni si myslim ze hygiena je dulezita, ale asi bude velikej rozdil jestli ma clovek obrizku ci nikoliv.

16

Erekci mám často v pásu, pokud to lze nazvat erekcí, ale nebolí to. Je to spíš příjemný. Na stránkách Latowski se píše: If you then glide into it, you feel like caught in a female vagina. Mají pravdu.
http://latowski.de/latowskiFlash/410.htm

Být zamčený a mazlit se se ženou je věc, kterou bych mohl pořád. ;-) 

Co se obřízky týká, nemůžu soudit. Já ji nemám.

17

msteel, a jak to je s potrebou sem tam se podrbat na koulich?

18

Tak zatím se mi Latowski líbí nejvíc... Už protože odpadá noční bolest. Musí to být zajímavé, být stále nadržený a nepociťovat přitom bolest, "jen" touhu... Ale ta cena je asi přiměřená, ale u mě naprosto mimo možnosti... Škoda...

19

buglezz, s tou cenou to je nas vic. par doplnku by se mi k tomu libilo taky, treba to na dalku, jenze malej dosah, kdyby to bylo aspon na GMS vlny aby to slo odkudkoliv tak uz by tp stalo za to ... ehm nestalo .... uz by se nad tim dalo uvazovat vic big_smile

20

Ange:
podle konstrukce j jiste ze se urco neposkrabes v latowskem na koulich, proste je to totalne nedobytne pokud sedi pan jak ma a je vyroben na miru. tedy nutnost si tam zajet.
jako cena to probira kazdy. ja nosim ted cs-500/A a na urdzbu je treba min jednou neli dvakrat za rok dat uplne novej zamek a jednou za rok alespon ten cep. kdyz vemu 15-18 cena pasu k tomu treba  cca 1500 za nove dily (co mam zkusenosti)

jinak ta elektrika na dalku vypada super ale za kazdou srandu se neco plati.