Téma: Můj splněný sen
Chtěl bych vám vyprávět svůj příběh, tak jak jsem začal původně tady. Ale spíš už bez poradny, jak na to s vaší novou a cudností nepolíbenou přítelkyní, tak zakládám téma nové. Navážu tedy na svůj úvodní příspěvek v odkazovaném tématu a jsem tu s jeho pokračováním.
Musím se vám přiznat, že jsem po dlouhé době šíleně zamilovanej. Moje láska mě má ráda takového jaký jsem a já ji taky. Říkáme si, že osud to tak asi chtěl, že jsme se potkali v tom nejlepším věku. Protože když do toho takhle spadneme se zkušenostmi, co už oba máme, tak si dovedeme ten náš vztah udělat opravdu krásnej a důvěrnej, bez zbytečných přešlapů. Hodně si povídáme, hodně si nasloucháme, zkrátka po všech stránkách si krásně rozumíme, na vážná i nevážná témata a ve dne i v noci.
A teď už na téma naší cudnosti a zamykání. S odstupem času jsem se od Janči dozvěděl, že když ode mě slyšela o klíckách poprvé, tak si v duchu řekla "tak na to zapomeň", zkrátka ji to neoslovilo a přišlo jí to asi zvrácené. Jenže jak mi sama přiznala, postupně jsem ji do toho zasvěcoval tak, že ji to zajímat začalo. Začala si představovat, jaké by to mezi námi mohlo být a co by to nám oběma mohlo přinést. Až k tomu najednou došlo a máme to tady.
Dokonce jsem Janču přesvědčil k návštěvě Ateliéru. Byli jsme tam už 2x a moc se jí tam líbí. Celkově ta bezproblémová a tolerantní atmosféra, zábava nejen na naše téma a taky moc ráda poznala další "členy" zaměřené stejně nebo podobně jako já. (Tímto zdravím D. a V.). Určitě tam budeme ve čvrtky chodit dál a budeme moc rádi, když se k nám kdokoliv z vás přidáte.
Ale zpátky k nám. Ani to nevím na dny přesně, bez orgasmu jsem nějakých 14 dní. Janča si ohromně užívá mou nadrženost, pozornost a oddanost a já si svou nadrženost užívám z té druhé strany. A kromě toho to neustálé marné pokušení, Janči škodolibost v jejích neustálých narážkách a tu krásnou nejistotu, kdy si mě odemkne a dovolí mi se s ní pomilovat. Moc mě odemykat nepotřebuje, protože ústně ji dovedu uspokojit tak, že se pak ještě dlouho třese v křečích rozkoše a nabírá dech po několikanásobném orgasmu. Při zásunu mívá orgasmů méně, někdy i jen jeden. Sice společně s orgasmem mým, ale to není skoro nic proti třeba deseti orgasmům, ke kterým ji dovedu ústy a jazykem. A ono to i mně dělá moc dobře, když Janča je uspokojená, já nadržený a usínáme spolu v něžném objetí.
Co se týče toho mého odemčení, tak sice na jednu stranu občas mám pocit, že bych samou nadržeností už lezl po zdi, hlavně když jsem sám, když nejsme spolu. Ale pak když spolu jsme, tak se mi zase strašně moc líbí, jak mě Janča dráždí, provokuje a vzrušuje. Ať už slovně v dominantních narážkách, za což má můj obrovský respekt a úctu, že se jí to zalíbilo, nebo přímo eroticky. Když si vezme do parády moje kulky a moc se s nimi nemazlí, tak mě během chvilky dostane do stavu, který jsem ještě nikdy předtím nezažil. Něco jako po orgasmu nebo dokonce po několika, ale ne úplně přesně. Zkrátka mi ochabnou úplně všechny svaly, ležím jak mrtvola a přitom je to slast jako blázen. A když to hlavní odezní, tak samozřejmě nadrženost zůstává a neustále se zvětšuje. A největší "peklo" je tohle zažít před spaním.
Pokračování zase příště, jen bych tímto ještě chtěl nasměrovat vaši pozornost k chystanému 5. srazu přátel Cudnosti, protože ho budeme pořádat s Jančou společně.