26

Re: erekce v noci

Já si myslím, že jsem určitou vůli prokázal, když jsem v pásu vydržel celých 11 dní s klíčkem v dosahu a každonočním přerušováním spánku. A to je právě ten můj problém... Potřebuji se prostě v klidu vyspat. Pokud se budu každou noc 4x budit a "přemlouvat" vlastní erekci, tak to po týdnu přestává bavit a já se musím nutně dospat. A to mohu pouze bez pásu. Přes den mi pás v ničem nevadí. Tak že pokud by nebylo nocí, pak si myslím, že svou vůlí bych to vydržel i měsíc. Bohužel v pásu, neboť kdyby byl na volno, tak bych opět začínal od začátku. :-D
Už mne napadlo "zbavit" se klíčků. Jenže není komu a poště zase tolik nevěřím. Nechat ho v práci - no, to by snad i šlo. Přes den problém nemám a v noci do práce nepojedu. A kdyby byl nějakej zdravotní problém, tak mohu zámeček přeštípnout, že?

27

Tak je zamraž do pořádnýho kusu ledu do lednice. Než ho rozmrazíš (i pod teplou vodou) tak Ti sleze erekce a půjdeš spát:-))

28

rm71: a jó vlastně :-) noooooo,  ale nic  ;-)

29

Sice se tady chlastám jak spím,  ale taky se někdy vzbudím.
Včera v noci měl kolem čtvrté ráno vzbudila erekce,  dokonce jsem musel vstát,  dojít si na záchod dát si cígo,  jít se namazat a pak jsem šel znovu spát. Nevím proč,  možná to nebylo ani pásem,  třeba jsem měl jen špatné spaní,  tohle už jsem hoooodně dlouho nezažil.
A dneska v noci? Nic, spal jsem až do rána. Myslím,  ani si nejsem jistý, že jsem se v noci vzbudil,  ale spal jsem dál.

Takže i mě to někdy vzbudí,  ale spíš ty to tipoval na špatný spánek a s tou erekcí jsem prostě vstal.

30

BIHOLKU: Já bych si vískal, kdybych byl vzbuzen pouze jednou za noc. To bych tuto debatu vůbec nerozviřoval... ;-) Prostě zkusím s prvním probuzením pás sundat a ráno opět nasadit. Nemám strach, že bych to neuhlídal a pomohl rukou, neboť v noci už na sex stejně nemám chuť. Mám dojem, že tímto postupem vydržím déle a určitě pokořím svůj dosavadní rekord 11 dnů a nocí. Pak tedy nevyužiji rady provinilce se zamražení klíčků. Aspoň ne ze začátku. Zajímalo by mne, jak dlouho trvá rozmražení pet láhve. :-D :-P

31

rm71 bych z toho nedělal vědu. No tak si to na noc sundaváš já to chápu. Já v tom problém nevidím. Lepší než trpět. Co se týče výdrže tak  po 11 dnech už bych se taky  udělal sám kdybych měl klíč. Jenomže  tím se připravíš o dosud nepoznané pocity a vlastně   začínáš znova.

32

Přesně. První okamžiky po výstřiku jsou určitě takové vítězné, třebaže po těch 11-i dnech mi připadá, jako bych zaučoval panice. Pak to ale na mne dolehne, že vše zase musím absolvovat znovu, což příliš optimisticky nevypadá. Jenže mi to stejně nedá a jdu do to zase! A to je zaplať Pán Bůh to, co se mi na tom líbí a vlastně i vzrušuje.:-)

33

No já jsem momentálně vydržel 25 dní (než jsem shodil 3 kila). Ještě jsem měl v úmyslu vydržet ale za odměnu, že jsem shodil zamčený 3 kila jsem si dopřál lehce brutální elektrostimulaci a dostal se neúmyslně za hranu:-)))
Ještě potřebuju další 3 kila ....

Ale je pravda, že s postupujícími dny byly noční erekce spíš horší (tělo si ne a ne zvyknout). Dneska jsem ale vyzkoušel novou věc. Vždycky, když mám pás, tak mažu, mažu a mažu - a mám neustálé potíže, že se kůže dole potí, paří, neustále to štípe, musím poupravovat klícku, prostě to není ono. Spíš mučení než pohodlné nošení.

Včera jsem ale v Tescu místo oleje koupil dětský pudr a na noc (pak i ráno) se důkladně zapudroval - první dojmy super. Pás v noci seděl jak ulitý, sice erekce trošku zlobila ale dalo se to, a teď před den mi to připadá také lepší. Máte s pudrem podobnou zkušenost???

rm71 - jak dlouho se ohřívá lahev jsem ještě nezkoušel ale bude to chvíli trvat:-)

34 Naposledy upravil: davue007 (22.2.2016 18:07:01)

Odkaz na téma týkající noční erekce jak je přežít
http://forum.cudnost.cz/topic/622/jak-p … ekce-v-pc/

35

Provinilec: Máte s pudrem podobnou zkušenost???

Tak s pudrem nemám vůbec žádnou zkušenost. Já dokonce ani nemažu, neboť by mi pás snadněji sklouzával dolů...

davue007: Díky za odkaz na řešení situace s noční erekcí. Budu zkoušet, co bude platit na mne...

36

rm71 : tak přesně jak dlouho taje 2l vody v pet lahvi ti neřeknu, ale petka se zmraženým moštem přes noc celá neroztaje (při pokojové teplotě)..tipuju 12-14h. Teplou vodu/MW/troubu jsem nezkoušel big_smile

Jinak si vzpomínám, že tu "někdo někde" psal, aby se mu neodtahovala klícka při erekci od těla, vyrobil na klícku provizorní "T" pás - na páteři "O" kroužek se třemi řetízky - 2 kolem boků, 1 mezi nohama, vše připojené ke kroužku klícky..možná pomocí menších karabin?, abys nemusel klícku sundavat. Nebo místo řetízků použít provaz, ale vázat uzel pod koulema.. hmm

37

Já teda tohle neřeším, ale napadlo mě:
když si někdo udělá provázek nebo řetízek okolo pasu a protáhnout pod koulema, tak erekce přijde tak jako tak, ale pak to musí napínat ten řetízek, resp. provázek a musí se do zažeřávat mezi půlky, né?

38

Pro někoho žádoucí efekt. :-D :-P

39

No jó, já zapoměl na tebe :-D

Ale v každém případě takové zařezání taky klidnému spánku asi nepřidá .

40 Naposledy upravil: snek (28.2.2016 06:56:07)

Já jsem trvale uzamčen v CB 6000s a už jsem celkem i v noci v pohodě. Jelikož jsem ale včera večer zlobil svou Paní, tak přišel zasloužený trest. Dnešni noc jsem byl uzamčen do Birdlocked Pico. Musím říct, že ty ostny jsou fakt mazec. Moc jsem toho dnes nenaspal.

41

Já se budím v CB 6000s, natož s ostny(!) To bych asi ani oka nezamhouřil a přemýšlel, jak z toho ven. :-O

42

Nedalo se nic dělat. Trest je trest a má Paní byla neoblomná. Je taky pravda že jsem toho moc nenaspal.

43

Ja jsem taky mazal a bylo to horsi ma kovovovy krouzek a uz nemazu kazda mast zjemnuje pokozku tekze vznikaji odreniny od te doby co sem prestal s mazanim mne erekce sice vzbudi ale klidne lezim dal a uzivam si to protoze krouzek se zadrzi na koreni penisu a netlaci na kulky a navic bez mazani kuze trochu zesily a zvykne si pak nic nestipe