1 Naposledy upravil: davue007 (5.2.2016 18:30:10)

Téma: erekce v noci

Díky CB jsem poznal , že mám za noc 3 erekce v 1:00 , 3:00 , 6:00. Erekce se dostaví   i když necítím  žádné vzrušení.Čím mám více plný močový měchýř tím jsou silnější a delší. Močový měchýř tlačí na prostatu a tím jí dráždí. Vysvětluji si to tím , že jde o snahu   organismu o udržení zdravých sexuálních funkcí. Kdy při stopoření v REM fázi spánku dojde k erekci a tím k prokrvení a prokysličení topořivých tělísek. Což při zamčení do PC není dost dobře možné v potřebném rozsahu a erekce je spíše nepříjemná.
Proto je důležité , dát prostor k erekci v jiném čase v rámci hry s CB   a tím k prokrvit a prokysličít topořivé tělíska.

Je tedy velice žádoucí,aby klíčnice toto na paměti měli a svému zamčenému muži erekci dopřáli. Orgasmus a výstřik dopřáti netřeba.

 
Jáký názor a zkušenost máte vy??

2

Re: erekce v noci

Teď přesně nevím, nač mám reagovat. Nechci se hádat, ale já po týdnu v pásu jsem v noci na dnešek měl erekce minimálně čtyři. Tedy aspoň tyhle čtyři mne vzbudily. :-/ Dokonce si pamatuji i časy:  01:28, 02:24, 03:33 a 04:16. Možná bych stihl i pátý, ale v 5 hodin vstávám... ;-) Musím uznat, že jsou dost nepříjemné... Já to řeším tak, že se napiji, vymočím, pak ponořím penis s pásem do umyvadla se studenou vodou a po ochabnutí si jdu zase lehnout. To se mi většinou po 10-i minutách povede a já většinou aspoň hodinu spím jako dudek.

3

Re: erekce v noci

Po vychytani všeho,  mě sice erekce vzbudí,  ale pokud nepotřebuji na záchod tak se jen otočím a spím dál. A to spím nahý a nemažu.

4

Re: erekce v noci

rm71 - jenže to se v podstatě nevyspíš. Já z toho mám docela někdy spánkový deficit a občas i vzbudím v noci svojí paní jak špacíruji po baráku. Jen doufám, že to přichází ve vlnách a ,že po nějakých dnech v uzamčení to dá zase trochu pokoj.
Snad si tělo zvykne stejně tak jako si přivyklo na nošení CB. To už je po 3 měsících ok , po celou tu dobu má paní ,dobu mého zamčení neustále více natahuje. Poslední tři moci to byla s erekcí hrůza. Tak nevím jak to snáší ostatní.

Biholku - u tebe si už asi tělo  zvyklo.

5

Re: erekce v noci

Taky si většinou pamatuju časy. První přichází většinou mezi 1 a 2 ráno a pak pravidelně po hodině. Takže mé to vzbudí i 5x..

6

Re: erekce v noci

Vím, že to asi moc nevyřeší náš problém - střídat dva pásy (večer před spaním a ráno), ale nějaký styl "vaku" na penis, kde by mohlo docházet k erekcím, jen by pro nás byl ohon nedostupný vůči dotekům... Vím, že to zní strašně, ale nemoci se vyspat úplně niči celkovou myšlenku stálé cudnosti...

7 Naposledy upravil: BIHOLKU (6.2.2016 10:57:50)

Re: erekce v noci

davue007: tělo si určitě zvyklo. Když jsme pořídili CB6000s, tak jsem prvních pár dní testoval nastavení než jsem předal klíček. Našel jsem správnou velikost kroužku, tyčky a pás seděl jak prdel na hrnec. To je základ, to asi každý ví.
Tím začali i u mě problémy s noční erekcí. 2-3x za noc se jít vyčůrat, rozchodit dát cígo a hodně mazat. Časem jsem dokonce začínal mít problém s tím, že pri erekci jsem cítil i bolest zad od ledvin. Párkrát musel pomoct kamarád Brufen, ale cca po měsíci začali všechny tyhle problémy ustupovat. A po výměně kroužku za kovový jsem zjistil, že nemusím mazat, mohu spát nahý jako před zamčením a erekce mě sice vzbudí jednou, maximálně dvakrát, ale otočím se na druhý bok a spím dál.
Každý to bude mít jinak, každé tělo bude jinak reagovat, ale jelikož je u nás zamčení opravdu trvalé tak jsem se musel "kousnout" a prvních pár týdnů překonat.
Tím se nechci vytahovat nebo někoho poučovat, ale ještě jsem tady nenašel jako dlouho kdo co zkoušel. Ono je to opravdu o správném pásu a jeho nastavení a o tom v první fázy překonat nějakou tu bolest a nepohodlí a dát tělu šanci si zvyknout a né mu každou noc "ustoupit".

A teď? Můžu říct, že když spím vedle své Lásky a v noci mě vzbudí erekce tak je to příjemné, pořád mám na paměti svou nadrženost a to sevření mi dělá dobře.

8

Re: erekce v noci

Máš pravdu, že první zamčení do CB nemůže být na delší dobu než 3 dny. Různé boleti zad kůže, jemné odřeniny,otlačeniny to mám za sebou. Není potřeba to vzdát s první bolestí. Nošení a pocity ve dne jsou už super.Taková procházka po obchodním centru má své nové kouzlo. Těším se na léto.

Včera jsme nasadili větší kroužek 50 mm. Vzbudil jsem se 2 x , ale nemusel jsem vstávat.Ráno a přes den mě je akorát.  Večer mě  dost padá, ale v noci to bylo dobré. 

Bude mě to ještě trochu trápit, ale snad to vychytám. Budu kroužky 45 a 50  nějakou dobu střídat a ono si to sedne.
Škoda , že není kroužek 48 mm třeba by pomohl.

Když se v noci vzbudím s erekcí vedle paní v CB dostaví se vždy super pocit podřízenosti.

9

Re: erekce v noci

Já mám kroužek 50mm, zkoušel jsem i 45mm a taky seděl, ale po 2-3 začal být nepříjmený, jak se koule nalívají tak je prostě malý. Taky se mi stávalo, že mi 50tka padala, většinou právě ty 2-3 po vystříkání, moje Láska to vyřešila svérázně, nedovolí mi se vystříkat a nepadá to :-)

Ono je to opravdujen o tom to nevzdat a třeba i hold vzít ten Brufen, může to být měsíc, dva, ale pak se všechno poddá samo.

10

Re: erekce v noci

k tomu tematu bych znova vyzvednul v tomhle muj spiderwire 1 a samozrejme nejen muj. Jsem snim tak spokojeny az to popsat nejde je sice vetsi ,ale penis v ochablem stavu ma dost mista a "nezaplnim klicku celou" cili tim padem v noci me nebudi erekce nebo i pri hratkach jak se mi snazi postavit mam takou castecnou erekci cili na prokrveni to staci (si myslim), hygiena bezvadna, dobre se nosi a i dobre vypada a navic co se libi me zene/pani kdyz me v nem drazdi jde to i jazykem mezi zelezi a to uz ji mam zaplnenou tak ze i trosku "preteka" tongue

11

Re: erekce v noci

Není pochyb, že Spiderwire je skoro šperk,  vypadá prostě nádherně,  hygiena je snadná a dobrý je i přístup pro dráždění. Ale právě velikost klece je pro většinu nositelů problém.  Čím větší prostor pro erekci máš tím víc je to bolestivé. Jedině, že by jsi to měl při erekci jen "těsné".
Měl jsem Spidewire,  líbil se mi,  ale právě pro velikost klece a neustále podráždění kůže na koulích musel do šuplíku.
Ale každý jsme jiný, jsi jasný důkaz toho, že to co nevyhovuje většině tobě sedí perfektně.

12

Re: erekce v noci

Já mám fakt štěstí - mám Spidewire2 - a od prvního nasazení mě sedí suprově. Ano erekce není pohodlná, ale to k tomu patří. Aspoň vím, že ho mám.

13

Re: erekce v noci

davue007 napsal:... Kdy při stopoření v REM fázi spánku dojde k erekci a tím k prokrvení a prokysličení topořivých tělísek. Což při zamčení do PC není dost dobře možné v potřebném rozsahu a erekce je spíše nepříjemná.
Proto je důležité , dát prostor k erekci v jiném čase v rámci hry s CB   a tím k prokrvit a prokysličít topořivé tělíska... (konec citace)

Ahoj, zajímavá úvaha to s tou REM fází a erekcí, dovolil bych si k tomu svoji poznámku:

Podle mě ztopoření penisu nemá přímo s REM fází nic společného především se jedná o fyziologický proces, kdy obecně ve spánku je tělo v takovém uvolnění svalů a distribuce krve se mění, topořivá tělesa jsou určitým rezervoárem pro "přebytečnou" krev, která by za denní aktivity byla například v příčně pruhovaných svalech .. Jinak topořivá tělesa už z principu musí být okysličována dostatečně ať už ve stavu klidu nebo ve stavu erekce. Ale rozhodně platí fakt, že když se něco trénuje a často opakuje (například ta erekce) tak je možný takto vylepšovat sex. aktivitu - jak dlouho vydrží penis ve ztopořeném stavu, i z hlediska věku .. kdo v mládí hodně "trénoval" ten je ve výhodě smile

K tématu bych si dovolil ještě svoji zkušenost - Tak jak tady mnozí píšete, na noční erekce je možné si zvyknout a později je už tak bolestivě nevnímat. U mě to ale bylo spojené s limitem kroužku CB6000, jakmile jsem zkusil menší kroužek než ten největší, došlo k tak bolestivému zašrcení, že jsem to už nechtěl riskovat. Po vychytání optimální velikosti kroužku tedy po nějakém čase už to nebyl problém přespat v klidu třeba jen  probuzen na chvíli bez nutnosti chladit atd ..

Protože je to můj první příspěvek tady na foru, tak bych ještě dodal, že jsem rád, že takové forum vůbec existuje a stejně tak jeho přispivatelé.

14

Re: erekce v noci

Tak s bolestí v oblasti ledvin jsem měl po nočních erekcích v CB6000 taky problém, dokonce jsem díky tomu tento typ zavrhnul. V ostatních klíckách už jsem se s tím naštěstí nesetkal.

15

Re: erekce v noci

BIHOLKU: ...tak se jen otočím a spím dál.

Tak to tedy jen závidím. Rád bych byl uzamknut, aby nemohlo dojít k "nežádoucímu" orgasmu, ale zase abych "netrpěl" nevyspáním. Uvědomování si, že jsem v pásu a drobný tlak v klícce je pro mne však naopak i dejme tomu žádoucí. Rád bych docílil právě toho, že se probudím, uklidním se, že jsem uzamčen, otočím se a spokojeně spím dál. To je můj cíl a s tím jdu do každého dalšího typu pásu a doufám, že už ten bude plně vyhovovat. A to je asi přání každého z nás. Ne?

16

Re: erekce v noci

rm71: asi blbá otázka. Jak dlouho zkoušíš ten každý jeden pás? Ono to hned samo nepřijde. Já tomu dal měsíc,  možná dva. Taky mě to budilo,  ale nezvdal jsem to  a teď jsem v pohodě,  tělo si zvyklo. Jestli to zahodis po dvou,  třech nocích,  Tak z mé zkušenosti si myslím,  že se nikdy nevyspíš.

17

Re: erekce v noci

Noční spaní mě pomohl  vyřešit větší kroužek. Zatím spím ok nebo ta erekce není tak silná. Jsem však ohromě překvapen jak si tělo zvyklo na nošení CB.

18

Re: erekce v noci

davue007: :-D zvykne si viď? A když teď musím být třeba pár hodin bez něj tak si připadám divně a něco mi chybí a přijde mi že i divně chodím :-D
No naštětí to nemusím  řešit, protože mé odemčení od včerejška už nepřichází v úvahu :-)

19

Re: erekce v noci

BIHOLKU: Máš pravdu i tento pocit už znám , že mě něco chybí, ale dá se to překonat.  big_smile

Takže do smrti zamčen? Doufám, že ti to alespoň do hr... sundá.

20

Re: erekce v noci

BIHOLKU: Jak dlouho zkoušíš ten každý jeden pás? Ono to hned samo nepřijde. Já tomu dal měsíc,  možná dva. Taky mě to budilo,  ale nezvdal jsem to  a teď jsem v pohodě,  tělo si zvyklo. Jestli to zahodis po dvou,  třech nocích,  Tak z mé zkušenosti si myslím,  že se nikdy nevyspíš.

Nejsem typ člověka, který nedostane přesně to co hledá a s hračkou hodí do kouta a pořídí další. Dám jednotlivému pásu možnost do "únosné" doby. Pak ho tedy sundám a po určité přestávce pokračuji zase od začátku. A to i několikrát. Na dny se to pohybuje +- ten týden. Nejdéle jsem v něm byl 11 dní, ale to už mne chytal rapl, neboť jsem zcela bezvýsledně začal honit i samotnou trubici. Déle jsem to zatím nevydržel... :-/ Kdybych to nosil jen přes den, tak je to v celku v klidu. Myslím, že bych to vydržel i týdny dva, snad i tři... Ty noce jsou někdy fakt úmorný.:-(  Přemýšlím, zda bych to nezačal řešit nočním uvolněním a hned ráno zamknout a sundat zase těsně před spaním. Už to tak někdo zkoušel?

21

Re: erekce v noci

rm71: nějak jsem to nepochopil. Vydržíš v tom jedenáct dní a honil by jsi i trubici? Chtěl by jsi to řešit nočním uvolněním, rozumím tomu dobře večer se vyhonit a ráno zamknout?
jestli ono to nebude u tebe spíš o psychice?

22

Re: erekce v noci

rm71: Takhle jsem jel týden. Prostě to přes noc nešlo - vzledem k tomu, že jsem epileptik se prostě MUSÍM dobře vyspat. Takže večer sundat a ráno ihned zamknout. Bohužel, není to to pravé ořechové, ale jinak to opravdu nešlo. Bylo by to fak na nobelovku, objevit klec, která umožňuje pohodlný "pobyt"...

23 Naposledy upravil: davue007 (15.2.2016 12:04:09)

Re: erekce v noci

Jak na tu noční erekci?
Teď si myslím, že je  řešení v průměru klícky. Čím menší tím lepší. Mezi klíckou a kroužkem mít co nejmenší prostor.
Pak totiž,když doje k erekci tak se penis  nemá kam zvětšit. Krev se naleje jen do části před kroužkem a kroužek s klíckou se odtáhne trochu od těla.  Penis před kroužkem se u mě zvětšuje jen v průměru nikoli do délky.  Pokud to táhne i sebou varlata tak jen ze začátku než se kůže vytáhne.  Bohužel každý máme jinak stejný penis. Takže to nemůže být vždy řešeni.
Erekce je taky po každé jinak intenzivní. Tak uvidím jak to bude dál s malou klíckou.

Tři noci spím OK.

24

Re: erekce v noci

BIHOLKU: nějak jsem to nepochopil. Vydržíš v tom jedenáct dní a honil by jsi i trubici? Chtěl by jsi to řešit nočním uvolněním, rozumím tomu dobře večer se vyhonit a ráno zamknout?

V páse bez přerušení jsem vydržel nejdéle zmiňovaných 11 dní. Tedy i přes ty problémy s častým nočním probouzením. Mým přáním je nehonit co nejdéle, ale po těch 10-i dnech už jsem byl tak nadrženej, že jsem začal už poněkud bezmyšlenkovitě honit trubici, přestože mi to bylo prd platný, neboť musím předkožku přes žalud přetahovat. Prostě ten chtíč jsem už nedokázal kontrolovat a následující den jsem se pustil.
Přemýšlel jsem, že bych se tedy na noc odemykal s tím, že honit nebudu. Jen abych mohl v klidu spát. Asi by to ztratilo smysl, kdybych se každý večer před spaním vyhonil, ráno zase přes den uzamkl a tak to dělal v podstatě do nekonečna, neboť se málokdy dělám denně 2x.
davue007:  U mne menší průměr klícky (CB 6000s) ani vzdálenost mezi kroužkem a klíckou nehrozí. Oboje je nejmenší co v sadě byly a jsem rád, že se tam vůbec dostanu. Začínal jsem s klíckou standartní, tak že vývoj zajímavý.

25

Re: erekce v noci

rm71: rozumím,  ale to už není o pásu nebo o nočních erekcich,  ale o vůli. Jasně rozumím tomu,  že pokud máš klíček ty a zamykas se sám,  je to složitější odolat. Ale osobně nevěřím tomu,  že když se budeš na noc odemykat,  že oddolas i pokušení se udělat. Ono je to opravdu jen o tom,  aby si tělo zvyklo a o vůli,  resp.  přístupu ke kličku. Proč si nenecháš klíček někde mimo domov? V práci,  v autě,  poslat poštou,  prostě tak,  aby jsi k němu neměl okamžitý přístup, když si vzpomeneš ;-)