Téma: Dlouhodobé účinky uzamčení
Zdravím,
O PC se zajímám už dlouho, hrozně mě fascinujou z té sexuální stránky (jsem gay) a jako nástroj pro poslušnost, anální/prostatové orgasmy nebo stříkání bez orgasmu i bez rukou...
Jde o to, Nedávno jsem narazil na anglicky psaný článek, kde říkali, že při dlouhodobém uzamčení do pásu cudnosti, odpírání jakékoliv formy erekce a masturbace penisu, muže penis časem atrofovat, zmenšit se na délce, na šířce, částečně ztrácí schopnost erekce a dojít orgasmu zkrz stimulaci penisu.
Četl jsem, že první viditelné změny jsou mezi 3. a 6. měsícem, a muže se pinďík smrsknout až na polovic po půl roce.
Zajímá mě, jesli se to nekomu už stalo, jesli pozoruje změny velikosti. Nebo je to jen hoax ![]()
Já mám "tu věc*" 17/4 cm velkou, a musim říct že představa mít malýho prcka který jen teče a neni schopnej ničeho mě dohání k šílenství a hranicícm nadrženosti, na druhou stranu si nejsem vůbec schopnej představit, že bych měl trvale ztratit "tu věc".
Pokud je to pravda, poměrně vážně o tom uvažuju, ale mám problém v tom, že přítel na to moc neni, ale protože je sám uchyl na jiný věci tak mi toleruje. Ale nijak ho nevzrušuje že jsem zamčený a k dispozici pro něj (:/) a protože si s "tím mým" rád hraje (a neni pasiv), netušim jak ho do toho zasvětit. Nebo jak mu říct "ahoj lásko, chci ho mít malýho, jak bylo v práci" ...
Zdroj: http://www.cuckoldplace.com/28_16241_1.html
* Jsem aktuálně v Cudné 30ti denní výzvě a mám zákaz o něm mluvit jako o p****u, dívat se na něj, nebo se jakkoli dotýkat klece btw.