26

Re: Jak dlouho se dá vyržet bez orgasmu?

Včera jsem to dostala, tak jsem dnes poprvé nechala v pátek klíčky v práci a miláčkovi sdělila, že není důvod jej tento víkend odemykat. Chudáček to vzal statečně, ale trochu mu podklesla kolena. smile Řekla jsem mu, že se pomazlíme, kdykoli bude mít náladu on nebo já, ale sex bude až za týden.

27

Chudak asi vim co proziva. Ja uz 20 den a porad nic,ale ta moje si to uziva pekne a ja o tom jen snim.

28

Tak po třech týdnech mi bylo dopřáno,ale,že to byly muka :-)

29

tak to gratuluji smile)))

30

Tohle je extrém, ale se třemi klienty jsme dnes vymysleli vědecký experiment, zda a za jak dlouho se poškodí schopnost erekce při trvalém zamčení. Všichni touží po permanentní cudnosti a poškodit to chtějí, nicméně výjimečně nebudou potrestáni, pokud se jim po sundání postaví smile Jeden bude zamčený rok bez jakékoli možnosti úlevy, druhý také rok a bude si moci jednou měsíčně ulevit milkingem, třetí rok a půl a milking bude mít jednou za tři měsíce. Takže uvidíme, jak dlouho se dá vydržet smile
Jeden má neosteel, jeden CB6000 a jeden birdlock.

31

No, nechci vám bránit v nadšení, ale moc šancí tomu experimentu nedávám, a to hned z několika důvodů.
1) Erekce je normální biologický proces, žádné navlékátko mu nezabrání. Minimálně noční erekci se prostě nevyhnete.
2) Naprosto trvalé uzamčení nemusí dost dobře možné. Život přináší nemoce, úrazy, operace, ale i nové lásky, koníčky, životní priority,... pak bude muset experiment ustoupit.

32

No tak rok to uz je fakt sila do toho ja bych osobne nesel,ale klidne piste sve poznatky jak to probiha

33

to je myslim dost i na ovcatskeho psa s alergii na vlnu. To uz asi je hodne o hlave. Ja si osobne myslim ze k trvalemu poskozeni taky nedojde. To telo si proste poradi. A podle me je to teda dobre.

34

To Femina:
Píšeš, že tvůj přítel není subík... nic méně, to co popisuješ, že si nechá líbit, je poněkud dost submisivní smile)

35

tak dnes aktualne 100 dni bez orgasmu a zatim to tedy docela jde, ale snad uz se brzy dockam big_smile

36

100dní, to už je skoro nuda, ne?

Cch napsal:

tak dnes aktualne 100 dni bez orgasmu a zatim to tedy docela jde, ale snad uz se brzy dockam big_smile

37

to Femina. Četli jsem s přítelkyní Váš příspěvek a také máme zájem o ten pas s ostny. Jak to ty celé dny zvládá Váš přítel? Není to nepříjemné a bolestivé třeba při nočních erekcích? A co při mazleni s Vámi nemá erekce? Jak nejdéle ten pás s ostny měl v kuse na sobě? Chceme si jej pořídit a rozhodujeme se mezi tím s ostny a bez ostnů. Máte nějaká doporučení či postřehy? Děkujeme za odpověď.

38

Dneska jsem našel tyhle stránky a zaregistroval se. Jsem submisivní 35 letý muž a chtěl bych se seznámit s Paní která by vedle sebe chtěla mít věrného přítele a sluhu. Madam toužící po psychickém a citovém ovládnutí duše, mysli i těla svého suba. Dojít k tomu pozvolna, dobrovolně, dát ruce za záda a nechat si svou Paní nasadit  pás na důkaz lásky a důvěry... Nehledám dopisování ale reálné setkání, takže pokud je tady někde Madam která by chtěla vlastnit klíčky od subíkova M v klícce, nechť mi prosím napíše.
chastity2013@seznam.cz

39

Ahoj,jsem rád,že jsem našel forum s touto tematikou. Mám CB6000,s přítelkyní jej občas využíváme na max 1 týden,Dnes odjela do svého rodného města na víkend,je velmi atraktivní a vím,že se kolem ní bude motat spousta mužů,přesto jsem rozhodnutý ji požádat v nedeli až se vrátí o uzamčení nastálo s možností sejmutí dle jejího uvážení- jen pro ejakulaci a zase zpět smile...doufám,že bude souhlasit,budu informovat na foru jak to probíha,pokud bude zájem...

40

blackjack napsal:

Ahoj,jsem rád,že jsem našel forum s touto tematikou. Mám CB6000,s přítelkyní jej občas využíváme na max 1 týden,Dnes odjela do svého rodného města na víkend,je velmi atraktivní a vím,že se kolem ní bude motat spousta mužů,přesto jsem rozhodnutý ji požádat v nedeli až se vrátí o uzamčení nastálo s možností sejmutí dle jejího uvážení- jen pro ejakulaci a zase zpět smile...doufám,že bude souhlasit,budu informovat na foru jak to probíha,pokud bude zájem...

Rozhodně si myslím, že by to byla užitečná věc, kdyby jsi to zde rozepisoval třeba i do podrobností, protože jsem chodí i dost žen pro inspiraci, nevím třeba je někde něco s touto tématikou kde někdo to tak rozepisuje, ale s přítelkyni jsem zatím nic takového nenašli...
Jinak jsem to také přítelkyni nabídnul a souhlasila, jen to zatím nebudeme uskutečňovat teď, ale za nějaký čas.

41

Tak jsem opět zde a zamknut zatím jen druhý den a to nevím kolik dní mě ještě čeká.Po domluvě jsme házeli kostkou(zatím každý jednou)já si samozdřejmě hodil 6 takže 6 dní mě čeká určitě :-( pak házela manželka a co hodila nevím je to schválně,ale počítám stím nejhorším takže taky 6 to by bylo 12 dní a ani pak nemám vyhráno prý jestli nebudu hodný budem házet znova tak uvidíme :-)

42

mám pásy 2 CB6000 a Birdlock PICO
ještě je nenosím jen si je s přítelkyni sem tam nasadím na půl dne na spestření, ale bavili jsme se spolu o tom jak to bude vypadat...
no říkala že chce mě nechat i 100dní bez orgasmu a že může být i 1x orgasmus a zase 100dní... tak se bojím trošku, říkala že těch 100 dní prubneme 100% ale že většinou to budou tak 1-2 měsíce... ale nebudu to nosit furt že budou pauzy bez nošení třeba i 3 měsíce, a také říkala že není vyloučen i 6ti měsíční odepření, a také během toho co budu zamčený tak si mě uváže sundá klícku a "pohraje si" ale nedopřeje mi orgasmu a že mě může tak dráždit i několikrát za den a někdy třeba ne, prý bude záležet na její náladě...
ona bude mít orgasmy každý den, nebo i vícekrát za den když bude mít chuť...

Dá se něco takového vydržet? Já se bojím spíš toho že bude třeba každý den sex a pak najednou 100dní nic...
Jaký máte názor? A dá se něco takového vydržet?

43

da:) vydrzel jsem to:))))

44

100 dní to už je síla ještě když tě každý den provokuje můj rekord je 21 takže nic moc. Ale máme v plánu měsíc 2,3.Já mám cb6000 a pod oblečením je dost vidět a pořád o něm vím.Jaké máte zkušenosti z jinýmy pásy(silikon,kov)máme v plánu si nějaký další pořídit,ale nevíme který.Jinak zatím 5 dní bez orgasmu a zatím se to dá vydržet,ale ještě minimálně týden mě čeká :-(

45

Chceme zkusit těch 100dní že by mě přítelkyně držela bez orgasmu, ale řekl jsem jí, že jak se rozhodne pro to tak že mi musí vládnout tvrdou rukou a za žádnou cenu nesmí polevit! Souhlasila na češ odvětila že to může být i vece jak 100dní, aby jsem prostě nepočítal dny a hurá 100 dneska už... to se mi zdá jako dobrý nápad.
Ale čtu tu že si muž musí ulevit za nějakou dobu milkingem atd... to vážně musí? to pak těch 100 dní si myslím že nemá cenu když se muži uleví a pak mu koule zase splasknou a nebudou pěkně oteklé na co se velice těší přítelkyně, jak si bude do nich cvrnkat mačkat apod...

46

Již rok a půl nosím CS 100 i se zadním bowdenem a v tomto provedení na rozdíl od CB6000 není masturbace možná. Takže orgasmy mám řízené úplně a bývají nyní zpravidla 1x za 5-6 týdnů. Dost průšvih bylo to, že když jsem koupil strap-on, tak se interval potřeby pro plný pohlavní styk snížil na 6 týdnů a mezi tím funguji jako lepší šukací stroj s nasazeným umělým penisem. Ale co jsem chtěl, to mám :-). Ze zkušenosti jsou nejhorší vždy první tři dny po orgasmu pak dochází k útlumu chtíče. Ten vyvolává jen šukání s připínákem, ale jen dočasně. Nejhorší pro mě bylo zastavení orgasmu, kdy před vyvrcholením jsem musel přestat a byl jsem znovu zpátky zamčený. Bez orgasmu se vydržet dá dle mého i natrvalo, přebytek semene vyteče samovolně polucí.

47

Femina napsal:

Tohle je extrém, ale se třemi klienty jsme dnes vymysleli vědecký experiment, zda a za jak dlouho se poškodí schopnost erekce při trvalém zamčení. Všichni touží po permanentní cudnosti a poškodit to chtějí, nicméně výjimečně nebudou potrestáni, pokud se jim po sundání postaví smile Jeden bude zamčený rok bez jakékoli možnosti úlevy, druhý také rok a bude si moci jednou měsíčně ulevit milkingem, třetí rok a půl a milking bude mít jednou za tři měsíce. Takže uvidíme, jak dlouho se dá vydržet smile
Jeden má neosteel, jeden CB6000 a jeden birdlock.

Tak jak to dopadlo. Už to je přes rok. Docela by mě zajímalo, jak dopadl ten, co si nemohl ulevit. Vydržel to? Co zdraví?

48

Myslím, že bez orgasmu se dá vydržet dost dlouho, tělo si zvykne. Souhlasím s tím, že přebytek semene odteče samovolně při noční poluci. Dnes jsem ji zrovna měl a můžu říct, že tolik semene ze mne nevyjde ani při honění nebo při styku. Pás se dá taky nosit hodně dlouho, jde jen o zvyk. Po 2-3 týdnech už ho vůbec necítím, akorát v noci při noční erekci, ale po delší době už taky nejsou tak silné.

49

Femina:Taky by mě zajímalo jak to dopadlo stím pokusem.

50

Kdo máte jaký rekord bez orgasmu? Pište já 21 dni,ale chtěl bych ho překonat.