51

Re: Holytrainer

Zdravím, jak je to s predkožku v HT zůstává stažená či se vrací zpět (vím,  že záleží dost na tvaru a velikosti penisu ale jak to je?) Diky

52

Mně osobně se vrací zpět.

53

Mně vždy zůstala stažená :-) já  po nasazení ještě upravoval skrz špičku vatovou tyčinkou, aby byla stažená co nejvíc. A vždy tak potom zůstala :-)

54

Chtěl bych mít nejlépe v PC predkožku staženou (aby se nevracela zpět diky tvaru PC). Máte zkušenosti s nějakým PC, který predkozku udrží stazenou.Diky

55

A tím staženou myslíš jakou polohu? Žalud je vidět nebo ne?

56

Žalud je vidět.

57

Nejlepší je kovový Evotion, dá se tyčinkou nastavit předkožka a pak máš celý žalud vidět. Drží to. Mám to vyzkoušené, pro mne nejlepší klícka jakou jsem kdy měl.

58

Pro mě je Evotion taky nejlepší, co jsem kdy měl. Ale prosím tady se držme tématu Holytrainer. Díky :-)

59

S nejvetsim krouzek u ht z cudnost.cz se citim relativne pohodlne, ale je potreba jednou za cas popovytahnout.s o jedno vetsim krouzkem drzi nadherne nic nepriskrcuje ale kdyz si vezmu zovnou maly zacali me z nej neprijemne bolet koule.
Ted uz jsem chvili zamceny s nejvetsim a uvazuju ze ho vymenim za ten mensi, jen se bojem ze me to zacne bolet a me zamceni budu muset prerusit.cetl jsem tady spoustu krat ze jste po case zamceni menili za mensi.. bylo to v pohode ? Je mozne ze by jsem si za par dnu zvykl na krouzek tak ze se mensi osvetsi bez nasledku ? Jak jste to meli ?

60

Prosímtě, ten menší kroužek zkus a uvidíš. Sám píšeš, žes to tady četl mnohokrát, potřebuješ to tady mnohokrát číst ještě znova a speciálně pro tebe? Za sebe ti to potvrdit můžu, vyzkoušej to prvně na den a ne na noc, ať máš všechno pod kontrolou, a uvidíš.

61

Zdravím, dnes jsem zkusil poprvé noc v mém HT a musel ven, když je penis v klicce už delší dobu (v erekci)
začíná to být dosti nepříjemné. Máte pro mě nějaké rady a doporučení jak to udělatpříjemnější? Předem díky za odpověď.

62

Musíš vydržet. Nebo se před spaním trochu přiopij, erekce pak nebude žádná, nebo malá.

63

Ja mám skôr problém s násadou holytraineru. Kúpil som si dlhšiu klietku ktorá po primeraní je snáď na milimeter presná.Problém ale je že penis mám v klude moc hrubý a musím ho do klietky natlačiť. Tam ale vznika problém typu zachytená predkožka ktorá penis "deformuje" a dierka na čúranie sa netrafí do dierky na HT. Skúšak som aj fintu so silonkou. Skončil som ale s celou predkožkou pretiahnutou cez žalud a dosť som pochyboval o schopnosti čúrať cez ňu. Najradšej by som ho mal nasadení tak aby bola predkožka stiahnutá a žalud trčala cca 1cm aby bola odokrytá dierka na čúranie. Občas nasádzanie po 15 pokusoch vzdám.

64

Já používám lubrikační gel. Nejprve si shrnu predkožku dozadu nalubrikuji a penis do klícky vklouzne a kopíruje vyborne tvar klícky.

65

Vyriešil som to tak že ho tam proste natlačím a vytovou tyčinkou dorovnám.

66

U takhle uzavřených klecí je vatová tyčinka jediný vhodný nástroj.

67

Ahoj vsem. Mozna je to hloupy dotaz, ale potreboval bych od vas poradit. Jelikoz je pro me uz nasazovani pasu vzrusujici, tak se potrebuji do nej rychle dostat. Poridil jsem si zde holytainer, ale nedari se mi dostat ani do toho krouzku (ani ten nejvetsi). Mate nejaky napad, cim si to usnadnit (treba cim mazat)?

68

Ošemetná otázka :-). Při plné erekci nejde nasadit asi žádný pás, kromě T pásů, aspoň myslím, protože s těmi žádné reálné zkušenosti nemám. Hodněkrát jsem viděl (nebo o tom četl) nasazování kroužku tak, že se nejprve prostrčí obě varlata a pak se za nimi protáhne penis ... za mě je to masakr a i když jsem to několikrát zkoušel, měl jsem pocit, že si ho minimálně zlomím. Osobně nejprve prostčím penis a pak postupně obě varlata. HT už nenosím, protože mi nepřipadal úplně komfortní z hlediska hygieny a nosím prisonbird. Naučil jsem se klícku nasadit i při slabší erekci s tím, že na ni zatlačím a "zlobivou" kůži, která se cpe do míst pro zámek i obě fixační tyčky odsunu vatovou tyčinkou. Je to věc cviku, ale CB nasadím opravdu rychle i když nejsem zrovna úplně v klidu.

69

Ještě jednu věc k tomu nasazování: Pánové, komu z Vás CB skutečně nasazuje partner/ka? Má Paní by to moc ráda dělala a měla i toto pod svou kontrolou, ale protože je to poměrně složité, dělám to zatím (už 7 let :-)) sám. Jde hlavně o skřípnutí kůže na penisu i varlatech, které já jako Její otrok samozřejmě poslušně zvládnu, ale pak to může ohrozit možnost dlouhodobého nošení CB i při nějakém drobnějším poranění.
U CB 6000 apod. si to dovedu představit, ale u ostatních CB je to asi problém ... Jaké s tím máte zkušenosti?

70

Diky za radu ;-)

71

sub-xpetr: Myslím, že partnerka to nezvládne. Zatím všechny klícky, které jsem měl, byly na nasazování poměrně složité. Nemyslím tím, že by klíčnice nezvládaly složité věci, ale pokud to má dobře sedět, musíme nasazovat sami.

72

Tak u nás je problém i sundávání, natož nasazení..

73

cuckold: mám na to stejný názor. Ale třeba ještě někdo překvapí.
IN: Sundávání nám problém nedělá, ale většinou po obdržení klíčku od své Paní si ho stejně sundávám sám.

74

DLhšie som pás nenosil ale keď si ho nasadím a postaví sa mi penis tak má z neho tendenciu vyliezť. Nedostane sa uplne von ale asi iba do polovičky. Keď ochabne tak sa zase pekne sám nasunie až po koniec. Dá sa to nejak vyriešiť? M´am ho zle nasadený?