201

Re: Nový začátek

Pavel mi rekl ,ze potom co se do nej urcity lidi navazi a nechapou proc to sem naposledy vlastne daval ,ze to vlastne byla tak trochu ma chyba,ze jsem zacatecnik a nevim co chci ,oni ho jen zkritizovaly a neustale predhazuji jeho byvaly vztah ,ktery byl z jeji strany jen lez a pretvarka ,a stejne oni si mysli sve a neustale mu to predhazovaly ,po tomto poslednim prispevku mi rekl ,ze uz sem nic psat nechce ... Nikdy me do niceho nenutil ja mam stejne svou tvrdohlavou hlavu a nikdy nedelam neco co nechci ,takze opravdu se milujeme a vse je to jen o case,az na to ja prijdu a bude mozna vse jinak ,jen mi je lito ,ze kvuli takovym lidem on uz prestal mit chut neco jeste psat ....:(

202 Naposledy upravil: NovaCzech (18.9.2016 19:45:45)

Pavle, Ellen,
myslím, že od některých diskutujících se nejedná o NAVÁŽENÍ SE, ale spíše se snaží pomoci svým úhlem pohledu na něco, v čem spatřují problém. Například ode mě, se něčeho takového nedočkáš, jsem zde spíš pro to, abych nasával informace a sbíral zkušenosti ostatních, které pak případně mohu využít ve vztahu se svou Paní, ale pokud se nabídne někdo, kdo se snaží poradit, byť třeba ne vždy vhodně, spíše bych to ocenil, nebo ignoroval, ale rozhodně se tím nenechám znechutit. Mé doporučení, neber to zde příliš vážně wink

203

1) nejsem žádná Pavlova kritička - před dvěma lety jsem naopak na fóru zmínila jeho jméno, že díky němu to tady žije; a prostě Pavel je jeden z těch průkopníků a kutilů českého zamykání, který jistě inspiroval další lidi k věci samé či jim s něčím pomohl
2) když jsem tedy dostala ten cejch kritičky - no možná by stálo za to se zamyslet, proč k Pavlovým komentům mělo více lidí určité výhrady - po přečtení alespoň několika z nich je zjevné, že to žádní "trollové" nejsou... tedy: je to nějaké spiknutí proti Pavlovi, nebo na těch výhradách možná něco bude? Inu, já jsem se za vás zamyslela a vyšlo mi zhruba toto - Pavel je do věci obrovsky nadšený a já jsem si vždycky hrozně ráda četla, jaké vymyslel "zlepšováky", jaké má konkrétní zkušenosti apod. Bylo to v záplavě fantazijních představ a podobných textů něco jiného a když jsme s přítelem s tím začínali, také nám to pomohlo. V tom je Pavlova silná stránka a  bylo to myslím užitečné snad pro všechny. Problém nastal v okamžiku, kdy z kategorie "rady, tipy, zkušenosti" se jeho komenty a později také dnes již neexistující blog převážně změnili do jakéhosi polo-fantazijního deníku, který  se sice nepochybně zakládal na reálném základě, ale byly do něj projektovány představy o trvalém uzamčení - některé komenty pak začaly vyznívat tak trochu směšně nebo aspoň divně - snažil se argumentačně přesvědčovat sebe, svoji milou a čtenáře fóra, jak to je správné a prospěšné, používal různé strategie a namlouval, nevím, zdali sobě, tak alespoň čtenářům, jak se posunuje dál... jenže, všichni jsme snad začali cítit, že je něco špatně, až byl konec a nový začátek - a já jsem z něj měla radost a přišlo mi to fajn a krásné, že poznal opravdovou lásku a moc vám to přeju a držím palce... ale když tu Pavel před pár týdny zveřejnil  jakýsi "výtah vědeckých studií" o tom, jak 97% žen chce být dominantní, tak jsem začala zase po pár měsících kroutit hlavou a říkat si: už je to tady zas - (staro)nová strategie, jak přesvědčit partnerku a čtenáře o správnosti trvalého uzamčení. My, co jsme vystudovali univerzitu, tak bychom se museli střelit do hlavy, abychom v tom neviděli "slátaninu psanou penisem." Nicméně, já jsem se tehdy k tomu nevyjádřila a to z jediného důvodu - vážím si všech lidí  a na všech vidím něco inspirativního a přišlo mi jako dost nízké z univerzitního mráčku někoho kritizovat a poučovat - i prostě proto, že vím, že to byl text nadšence a nikdy jsem neměla a ani nemám potřebu "taky si kopnout". Problém je, že Pavel tady opouští plochu, která mu je vlastní a nutně vzbudí negativní reakce, které si následně bere osobně, jenže ony osobní fakt nejsou.
3) proč jsem napsala právě teď? Protože to, co napsal Pavel teď, mi už přišlo jako zvonění na poplach - asi opravdu už začíná být zase zle - ne ještě nutně ve vztahu, ale pokud by Pavel takhle pokračoval, říkala jsem si, může to být velký průšvih a jeho vztah za pár týdnů zase v koncích. Proto jsem ty dva komentáře napsala, které jsou záměrně takové "vypjaté" - záměrně proto, aby nějakou emoci a reakci u Pavla vzbudily. A to se zjevně stalo a pokud pocit "nenávistných pisálků" vás dva přimkl k sobě, i to není k zahození a vytváří vám prostor vyjasnit si, co chcete a dívat se na vše trochu jinak - už v tom komentu, který Ellen napsala, ač je orientovaný proti mně,  cítím něco pozitivního. Kdybych nic nenapsala, Pavel by tu dál snil, jak chce být trvale uzamčen a nevedlo by to k ničemu, Ellen by byla v pozici řidičky  pomalého auta, které chce dohonit sporťák, ale to jaksi nejde
4) chápu, že je Pavel naštvaný a nechce sem dál psát - asi bych to cítila úplně stejně, ale věřím, že po čase zas začne a budeme alespoň překvapeni, kam se posunuli wink
Takže tímto uzavírám tuto "kauzu",  nic ve zlém a hodně štěstí!

204

Ještě jednou a naposledy zareaguji na Marlen a "všechny co jen kroutí hlavou".
Pokud by tvůj příspěvek byl konstruktivní,  reagoval bych,  asi bych se zdravě naštval a diskutoval s tebou,  ale tvoje hláška,  že opět dělám chyby z předchozích vztahů mi sebrala chuť tady dál jakkoliv debatovat. Za prvé,  jaké vztahy?! Byl jen jeden! A hlavně jaké chyby? Ty jsi s námi žila,  že toho tolik víš? Jasně jsem napsal,  že krach toho vztahu se netýkal tohoto tématu,  problém byl úplně jinde, byl vlastně od úplného začátku vztahu,  ale já si to nechtěl přiznat. Až když vše skončilo jsem si vše uvědomil. Zkazil jsem si na pár let život a tím,  že jsem našel tak báječnou ženu jako je Ellen,  tak jsem ho nechtěně vlastně zkazil i jí. Toto fórum je specifická komunita lidí,  a tak by mělo stačit pokud řeknu "skončilo to, ale pásu se to netykalo", ten skutečný důvod je dost soukromý, složitý a hlavně se nehodí na tomto fóru tyto věci rozebírat. Ale ty víš asi všechno a všemu rozumíš a víš,  že to bylo jinak. Já jsem dnes rád,  že to nakonec skončilo a mohl jsem poznat Ellen,  ženu,  která mi ukázala co je láska,  ženu se kterou je život skutečným životem a štěstím. Ale ty opět víš víc než my dva. Člověku, který má univerzitní vzdělání,  by mělo stačit dodatečné vysvětlení příspěvku jak ode mě,  tak od mojí lásky,  ale ty jakožto samozvaná mluvčí tohoto fóra, kde "všichni kroutí hlavou" meleš dál svoje nesmysly o předchozích vztazích. Měl jsem za to, že někdo s univerzitním vzděláním je sto pochopit co čte a něco si z toho zapamatovat. U tebe je to zřejmě problém,  takže hádám "plzeňská prava" nebo "ústecký ujep" ten je také proslulý svou kvalitou. Jako sorry,  ale inteligentní člověk, který má doopravdy univerzitní vzdělání,  by na něj nikdy na takovém to fóru nikdy neupozorňoval, alespoň ne v tom smyslu "já mám univerzitu já to vím a vy ostatní tomu nerozumíte". Tak pro tebe a "vsechny co jen kroutí hlavou" za které tady mluvíš v mých předchozích vztazích jsem to nebyl já  kdo řekl "koupím ti pás cudnosti,  zamknu tě,  ale už napořád a najdu si milence". To že se mi to zalíbilo je jiná věc. A svojí lásku Ellen jsem poznal tak,  že jsem jí napsala "mám pás,  líbí se mi když mi holka zahýbá, chceš mě?" A moje láska mě chtěla. Tak nevím kde jsi vzala ty bludy,  co tu píšeš. A po tvém předchozím příspěvku jsme doma měli debatu na toto téma, shodli jsme se na tom jak to chceme,  ale přesto jsem ráno miláčkovi ještě poslal z práce tuto zprávu: "...... chci abys věděla,  a to je to nejdůležitější, že mi nic z toho nestojí za to,  abych o tebe přišel,  jsi ta nejlepší holka na světě,  nikdy tě nechci ztratit......"
Také musím reagovat na to co jsi napsala ve svém posledním příspěvku. Píšeš o mém příspěvku "o vědě" jako o slátanině.  Zřejmě jsi,  ale i přes svou nedozírnou moudrost,  získanou na univerzitní půdě, hele ta hláška mě baví,  můžu ji také používat,  až budu vědět úplné ho.no a přesto budu chtít někomu vnucovat svůj názor? Nó,  ale zpět,  zřejmě jsi vzhledem ke své nedozírné moudrosti přehlédla poznámku autora,  kde sám přiznává,  že to je slátanina i větu,  že je to reakce na někoho jiného.
Další věc.  Kde jsi vzala,  že jsem průkopník a kutil? Průkopník je tady jisto jistě Vojta a kutilů,  kteří něco vytvořili je tady určitě dost,  ale rozhodně ne já.
Ale asi největší perla je tohle " říkala jsem si, může to být velký průšvih a jeho vztah za pár týdnů zase v koncích." To by se mělo zařadit mezi vtipy,  to mě fakt pobavilo. Takže my se vlastně už rozcházeli a ty jsi nás ve své velké moudrosti a laskavosti zachránila, takže bychom ti měli být vděční a děkovat, viď? No je vidět,  že jsi odbornice na svém místě.
Je tady na fóru mnoho fantazií,  ale mé příspěveky k nim nikdy nepatřily pokud to nebyli povídky. Byl bych s tebou diskutoval,  ale i průměrně inteligentní člověk,  pokud si přečte začátek tohoto vlákna pochopí,  že se něco stalo,  vysvětlil jsem to a ukončil včetně debaty. Takže jediné co se ti povedlo dokonale mi znechutit toto fórum, zvlášť když vlastně mluvíš za všechny neboť všichni tady jen kroutí hlavou, nejsem totiž zvědavý aby někdo neustále tak báječné ženě předhazoval můj předchozí vztah a porovnával ji s někým kdo ji nesahá ani po kotníky. Někdo kdo má univerzitní vzdělání by měl vědět,  že vztahy jsou velmi složité,  a pokud o nich nic neví, tak by měl mlčet.
O všem co jsem prožíval a  prožívám nyní ví dva lidi  z tohoto fóra. Vojta a jedna nejmenovaná klíčnice. Obou si neskutečně vážím, byť s onou klíčnicí již nejsem ve styku,  protože jsme se naposledy nějak nepohodli,  ale i tak si ji vážím za její upřímnost, ale vždy respektovala,  že něco skončilo a nikdy neporovnávala i když zrovna ona znala všechny detaily,  stejně jako Vojta.
Poslední dobou se teď přispívá moje láska,  takže já si tady budu už jen číst, protože jak jsi sama řekla,  všichni tady kroutí hlavou,  nemám zájem se tady dál ztrapňovat svými příspěvky, ostatně ty se svými moudry jistě toto fórum budeš oblažovat sama.

205

Vtipné čtení. Super exhibicionismus. Jen by mě zajímalo proč si to ty lidi nevyříkají přes soukromé zprávy a mrskají se tady veřejně :-)

206

Tý vole, to je kvikot. To může bejt docela těžký s PavlemCB vyjít, jesli to má vždycky takhle do ublížena.

207

Adam.x : Mas trochu pravdu neni to s nim nekdy lehky,je tvrdohlavej a nenecha si nic libit , i proto se casto hadame ,ze musi mit vzdy pravdu ,ale to me se samozrejme na subikovi nelibi smile Napsal to sice dost drsne ,ale zas hajil to o cem vi ,ze to bylo jinak ,jen on vi jaka byla skutecnost a pravda ,takze se mu nediv ,ze se hajil i kdyz ,mel se radsi zamyslet a nebyt hned tak vzpurnej v ty odpovedi to je fakt,to jsem mu i rekla ....ale jinak je to nejlepsi chlap jakyho znam smile

208

Nechci prohlubovat následky mužské sopečné erupce, takže opravdu napsala jsem už raději soukromě. Co napsal Pavel mě hluboce uráží, za svým si stojím a udělala jsem bohužel chybu, že jsem ten druhý příspěvek napsala veřejně.

209

Opět musím doporučuji užít lék proti trudomyslnosti. Myslým , že již není potřeba vkládat odkaz. Již je samozřejmostí,že víme jak se užívá. Kdo neví doporučuji doplnit znalosti a načíst toto fórum.