51

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Tak jsem prožil 2.noc uzamčen v cb6000s,většinu noci s análním dildem,nebo s penisem partnera v análu.Jelikož je to pouze hračka a ne opravdový pás cudnosti,musel jsem mít spoutány ruce celou noc za zády,abych nemohl masturbovat,když je to s tímto šidítkem tak jednoduché.Už jsme s partnerem podnikli kroky,pořídit totální modul Neosteelu.A stejně skončím v Latovski,je opravdu asi nejlepší a dokonce se mi bude líbit(až ho pořídíme),že ostatníbudou vidět a vědět v čem jsem zamčený.Za zamčení v cb6000s se spíš stydím,že je to pouze hračka ,také jej mám jen pro začátek.Také mi přítel na něm vyměnil zámek za masivnější a těžší a na varlata dal závaží.

52

S přítelkyní jsme už delší dobu přemýšleli o pořízení pásu cudnosti. Nakonec jsme se rozhodli pro cb6000. Včera mi přišel a přítelkyně mě do něj okamžitě uzavřela. Musím uznat, že jsem se trochu bál nepohodlí, ale je to v pohodě. Sice mám pocit že si ho zlomím, když se mi snaží o erekci, ale na to si asi budu muset zvyknout. Horší bude si zvyknout s tím spát. Během první noci jsem myslel, že se zblázním. Pokaždý, když už jsem konečně usínal, tak musela přijít esrekce a probudit mě. Přítelkyně mi ráno sdělila, že v něm musím vydržet minimálně do soboty, což znamená necelých 6 dní hned takhle ze startu. Jedinou možností kdy mě nechá si ho sundat, je akorát večer před spaním, když se umejvám. A to stejně je v koupelně se mnou a sledujeme, abych si s ním náhodou nehrál a ujistila se, že jsem se potom do něj znovu pořádně zavřel. Tak snad to do soboty přežiju...

53

Tak do 14 dnů mi přijde Neosteel a tak budu lépe zamčen než ve svém CB 6000S.V týdnu jsem byl s Richiem u Latowski na změření.Na Latowski budu čekat v Neosteelu,tak se moc těším.Konečně budu pořádně zamčen.

54 Naposledy upravil: oki.premi (6.4.2013 00:07:51)

Tak už jsem zamčen v Neosteelu 2 týdny a dobrý.Akorát ,že je pro mne moc lehký.Ale už mi dělají v Německu Latowki,tak potom to bude konečně ono.

55

Včera jsem obdržel cb6000s, ihned po rozbalení jsem si ho nasadil. Byl jsem tak vzrušený, že mi od té doby stojí téměř bez přestání. Vlastně polostojí, protože v klícce není mnoho místo pro ztopoření. Asi každou půl hodinu mi z něho odteče snad kávová lžička lubrigační tekutiny. Neví jak dlouho vydržím takto zamčený, je to mučivý pocit.

56

Konečně, po vřerejší mučivé noci přišla vřeče přes den úleva, erekce polevila. Večer nastal stejný problém, velice silná erekce, která trvá doposud. Přes silnou erekci se nemohu skoro ani vyčůrat, mám pocit že ni praskne péro. V klícce mám pocit že ho mám zlomený. Má někdo podobnou zkušenost, nebo jsem vyjímka?

57

Konečně jsem vyfotil mnou vyrobené zoubky, jak jsme se o tom už tady bavili. Není to nic těžkého, kdo by si to chtěl vyrobit sám. Stačí mít kus plastu (mohu sehnat a poslat, kdo by chtěl), vrtačku, pilku a jehlové pilníčky.

Zoubky
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test

58

Musim se podelit o svou zkusenost:) Pasy cudnosti uz nosim cca 2 roky a posledni dobou, hlavne kvuli prakticnosti, hodne cvicim a zavodne beham, jsme se zenou pouzivali CB6000. Ale ty ranni erekce:(. Sice si clovek postupne zvykne, ale probudi to kazdou noc. Pred 3 dny jsem obdrzel CB6000S. Ac teda velikost je opravdu mala, rikal jsem si ze to zkusim a hlavne pri cviceni mi u normalniho CB vadila delka klicky. Docela se pletla a pri dlouhem treninku byla znacne nepohodlna. Po dvou nocich v S. Ano, je to sakra male, ale nocni erekce sice boli, ale je to mnohem lepsi a paradoxne to boli jinde nez na varlatech.

59

Mám CB6000S a jsem spokojen. Uvažoval jsem o CB6000 s delší klíckou, ale nakonec zůstanu u svého "S". Já taky sportuju a s pásem nemám problémy, skoro denně jezdím na kole a bez problémů. Ano ty ranní erekce jsou dosti mučivé a někdy i bolestivé, ale jak popisuješ jinde než na varlatech. S varlaty vůbec žádný problém není. Někdy erekce trvá tak dlouho, že si myslím abych se vůbec někdy mohl vyčůrat, protože se ztopořeným pérem to moc dobře nejde.

60

Jsem v této oblasti nováčkem. Při výběru PC mi velmi lidsky pomohl administrátor těchto stránek - moc děkuji! CB6000s  jsem si nasadil a uzamčel. Klíče jsem předal manželce, která o celé záležitosti předem nevěděla, ale do své role se rychle dostala. Původně stanovený termín odemčení mi operativně prodloužila, zatím o 3 - 5 dnů. Dnes je to tedy týden, co jsem uzamčen a oba čekáme, jak to bude pokračovat. Zatím super.

61

Dneska jsem vyfasoval od své přítelkyně Spiderwire2,kroužek 50.

Své pocity a dojmy sem samozřejmě zvěřejním.

Nasazení bylo velmi zajímavé, jelikož jsem na něj myslel, tak se mi nechtěl zmenšit, takže mi ho přítelkyně musela dát pod studenou sprchu a já se musel rozptylovat něčím jiným, klícku namazala mýdlem, tak aby šel rychle a bezbolestně nasadit.Jeden klíček schovala po bytě a další dva nosí zatím na přívěsku, ten jeden nechá schovat u rodičů v domě.

Naposledy jsem měl orgazmus ve středu, takže uvídím kdy mě moje paní dovolí další.

62 Naposledy upravil: skvk (23.9.2013 10:59:52)

V pátek 20.9. jsem vyfasoval od svojí milující přítelkyně Spiderwire2(kroužek 50mm), hned jsme vyrazili na návštěvu a na nákupy,aby se pořádně vyzkoušel.Celou dobu až do večera mi z něho pořád kapalo.Na večer jsme byli dohodnutý, že mě na chvilku odemkne a možná i pomůže.Těšil jsem se jako malej kluk na štěně.Dali jsme si vínko při svíčkách a moje láska se krásně oblékla, tak abych z ní nespustil oči.Chtěla masírovat, tak jsem ji namasíroval a přitom jsme si dohodnuli pravidla. Pravidelný otevírací den bude středa a když budu hodný a plnit její přání, tak mě může otevřít i vícekrát.Musím se přiznat, že bych pro ni udělal cokoliv. Po masáži a pošlapání podpatky mě teda uvolnila, hned se vzpřímil a čekal na první její dotyky.Netrvalo to dlouho(max.3-4minuty)a stříkal jsem do všech stran a tak moc silně, byl to moc krásný orgazmus.Poděkoval jsem za něj a pak jsme odešli do koupelny abych se znova osprchoval a hned mi jej opět nasadila.V tu chvíli jsem se chtěl udělal sám.Bohužel.V sobotu jsme jeli na návštěvu, tak jsme jej raději odemkli a klícku nechali doma.Na návštěvě jsme spali až do neděle, v neděli ráno mě to chytlo, chtěl jsem to.Bohužel jsem musel stávat a jít na snídani, i když jsem chtěl zůstat v posteli, ale přítelkyně to hned pochopila sad.V neděli po návratu domu mě ihned opět uzavřela a vymyslela pro mě hru, kterou budeme hrát ve středu. Na lístečky napíše čísla 5,10,15...60, podle toho jaké číslo si vylosuju, tak na tolik minut mě odemkne a záleží na ni co mi povolí, možná vytvoří ještě lístečky se způsobem vyvrcholení.Dost krutá hra, doufám, že budu mít štěstí.Je na mě moc hodná.
Neznáte také nějakou zajímavou hru?

63

První uzamčení v CB 6000s nakonec trvalo 9 dnů. Následovalo odemčení a povolené vyvrcholení. Po šesti hodinách však přišlo druhé "fasování". Tentokrát šlo o birdlocked - první nasazení bylo poměrně obtížné, ale výsledný efekt perfektní. Uzamčení provedeno na 14 dnů. Po třech dnech prodlouženo o pět dnů pro můj prohřešek. V rámci hygieny a pod dohledem mé paní bude průběžně střídáno použití obou PC, pomůže to překonat prvotní problémy s nasazením na další čas. Jinak zažívám úžasné pocity a manželka také.

64

Ahoj tak uz jsem ho take vyfasoval na delsi dobu. Predtim jsem mel kovový, ale koupil jsem si malý kroužek tak jsme si jen tak hrali a rano jsem ho musel sundavat kvuli erekci. No a ted mi pritelkyne poridila pas cb6000. Po dlouhym laborovani kdy mi většinou proklouzle varle mezi krouzkem tak se to vychytalo mam ten největší s kratkým mezikusem mezi klickou a kroužkem.  Ale ted nastal další problém mám na šourku otlačeniny. Máte s tímto také někdo problem. Díky už jsem třetí den pod zámkem a jestli to mám vydržet třeba kdyz si budeme hrat a pak me zas přítelkyně zamkne tak aby se mi něco nestalo. Děkuji za každou radu

65

Včera mě má milovaná a ctěná přítelkyně svázala k topení a do pusy mi dala své kalhotky a pusu mi přelepila páskou.Předtím jsem podepsal přísahu, že nebudu od 21.11. do .... to doplnila, když jsem byl svázán(do 10.12.2013)mít orgasmus a ejakulaci bez jejího dovolení.K tomu mi pomáhá pás cudnosti Spiderwire2, ale i když ho nebudu mít stále na sobě, nesmím přísahu porušit, jinak jsem se dopustil podvodu takového, jako když jsem se miloval s jinou ženou.Trest doplnila taky, když jsem byl svázán.Nakonec mi dopřála můj poslední orgasmus na dlouhou dobu.Nejhorší pro mě bude až mi 3.12.2013 odjede a vrátí se až 8.12.2013, to bude pro mě nejtežší období, když budu sám doma a nebudu se moct udělat.Moje maximum do teď bylo 10dní v pásu bez orgasmu.

66

Dnes jsem ho přímo na stálo nevyfasoval, zatím zkouším a testuji kroužky a distance... Podle prvních zkušeností je ale můj CB 6000s převelice pohodlný... Teď jen vyřešit jak používat klec pokud možno bez povšimnutí našimi drobečky... Odpoledne jsem byl s rodinkou asi na 2km procházce a komfort si nemůžu vynachválit - zatím tedy největší kroužek a nejdelší distanc. Budu zkoušet menší a menší, abych Nový rok přivítal pěkně s ohonem v kleci...

67

Dnešní noc bude první v pásu. Přešel jsem na druhý největší kroužek a druhý nejdelší distanční kolík. Pocit je zatím super, jen mi možná budou vadit ty otvory v kleci pod žaludem. Mocně se mi tam cpe kůže a tuším tam budoucí problém. Každopádně musím pochválit pohodlí, CB6000s má moje jednoznačné doporučení!

68

Soudruzi..., zklamal jsem... Po ulehnutí bylo vše v pohodě, ale těsně před usnutím přišla erekce. No, přiznám se - pás musel dolů a ohon pod studenou vodu... Vracím se k největšímu kroužku a nejdelší distanci. Co mne ale trápí víc, je manželčino odmítání... Když se mi podaří vyřešit to, tak velikost je ten nejmenší problém. Držte mi palce. C

69

Přeji všem nositelům aby je jejich klíčnice co nejméně chtěly odemykat, mnoho dlouhodobě odpíraných orgasmů i samozřejmě i hodně zničených orgasmů. A také klíčnice, které vás budou co nejvíc trápit a vzrušovat bez vyhlídek na jakoukoliv úlevu...!!!

70

Takže druhý pokud o spánek v kleci... Před usnutím jsem ještě zkoušel masturbaci dalším dárečkem - Anerosem na prostatu. Příjemné to bylo moc, ale nedostatek zkušeností se projevil a tak jdu spát tak, jak budu snad častěji do budoucna - nadržený jak pes...

71

Tak po ránu musím konstatovat, že noci budou kruté... Třikrát jsem byl chladit, penis snad ani ne, ale varlata... Zatím držím, hlavně protože mám volno - až budu chodit do práce, bude to horší. Každopádně přes den pohoda, noci budou zpočátku horší...

72

buglezz napsal:

Tak po ránu musím konstatovat, že noci budou kruté... Třikrát jsem byl chladit, penis snad ani ne, ale varlata... Zatím držím, hlavně protože mám volno - až budu chodit do práce, bude to horší. Každopádně přes den pohoda, noci budou zpočátku horší...

kvůli boleni varlat sem prave ustoupil od PC typu CB6000 atd a presel sem na CS-100 kde to je o hooodne lepsi. koule neboli ani při erekci kdy to u CB6000 ma snahu stahovat dolu( ta erekce)

73 Naposledy upravil: buglezz (1.1.2014 10:29:55)

pesjenprovas napsal:
buglezz napsal:

kvůli boleni varlat sem prave ustoupil od PC typu CB6000 atd a presel sem na CS-100 kde to je o hooodne lepsi. koule neboli ani při erekci kdy to u CB6000 ma snahu stahovat dolu( ta erekce)

Přesně... Teď řeším otázku, jestli by nepomohl menší kroužek. Teď mám ten největší a ten pocit, že mi klec urve koule je dost bolestivý. Poraďte, jak a jak dlouho jste si zvykali na noční erekce?? Ve dne je to pohoda, jazz, ale ty noci...

P.S.: zkusím ještě nejdelší distanci, třeba to pomůže...

74

ahoj to sem ja  na te fotogalerie od monika22 ona me takle donuti se nechat vyfotit inak ze me nepusti a nebo me vykastruje vydis fotogalerie co mam delat??sem pasty

75

To buglezz: právě že menší kroužek nepomůže. Je otázka, zda si jen zvykáš nebo jsi moc veliký. To zvykání je na dlouhé lokte. Obecně platí, že nejhorších je prvních 14 dnů, ale problém s nočními erekcemi je běh na dlouhou trať. Počítej tak s měsícem.

Pokud jsi tak veliký, že i ten největší kroužek je na tebe moc, bude to chtít změnu CB.