V pátek 20.9. jsem vyfasoval od svojí milující přítelkyně Spiderwire2(kroužek 50mm), hned jsme vyrazili na návštěvu a na nákupy,aby se pořádně vyzkoušel.Celou dobu až do večera mi z něho pořád kapalo.Na večer jsme byli dohodnutý, že mě na chvilku odemkne a možná i pomůže.Těšil jsem se jako malej kluk na štěně.Dali jsme si vínko při svíčkách a moje láska se krásně oblékla, tak abych z ní nespustil oči.Chtěla masírovat, tak jsem ji namasíroval a přitom jsme si dohodnuli pravidla. Pravidelný otevírací den bude středa a když budu hodný a plnit její přání, tak mě může otevřít i vícekrát.Musím se přiznat, že bych pro ni udělal cokoliv. Po masáži a pošlapání podpatky mě teda uvolnila, hned se vzpřímil a čekal na první její dotyky.Netrvalo to dlouho(max.3-4minuty)a stříkal jsem do všech stran a tak moc silně, byl to moc krásný orgazmus.Poděkoval jsem za něj a pak jsme odešli do koupelny abych se znova osprchoval a hned mi jej opět nasadila.V tu chvíli jsem se chtěl udělal sám.Bohužel.V sobotu jsme jeli na návštěvu, tak jsme jej raději odemkli a klícku nechali doma.Na návštěvě jsme spali až do neděle, v neděli ráno mě to chytlo, chtěl jsem to.Bohužel jsem musel stávat a jít na snídani, i když jsem chtěl zůstat v posteli, ale přítelkyně to hned pochopila
.V neděli po návratu domu mě ihned opět uzavřela a vymyslela pro mě hru, kterou budeme hrát ve středu. Na lístečky napíše čísla 5,10,15...60, podle toho jaké číslo si vylosuju, tak na tolik minut mě odemkne a záleží na ni co mi povolí, možná vytvoří ještě lístečky se způsobem vyvrcholení.Dost krutá hra, doufám, že budu mít štěstí.Je na mě moc hodná.
Neznáte také nějakou zajímavou hru?