Téma: dneska jsem ho také "vyfasoval"
jak dlouho se to dá vydržet?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » dneska jsem ho také "vyfasoval"
jak dlouho se to dá vydržet?
Záleží na spoustě věcí. Někdo den, někdo den a noc, někdo týden a někdo napořád. Jaký máš typ?
Spiderwire.. :-/
Ten je super. Dá se vydržet zamčený v pohodě několik týdnů. Není problém s hygienou, pohodlně se nosí. Jaké máš z prvních dní dojmy?
první dny jsou hrozné, ale pak jsem si zvykl... teď si užívá ona :-)
Ja nosil nejdele 3 dny.
Muze prosim nekdo srovnat pasy SPIDERWIRE 2 a CB3000? Ktery se lepe nosi a ktery lepe sedi? Pripada mi, ze spiderwire musi byt veliky a hure se schovava pod obleceni. Navic je kovovy, takze bude tezsi. Pletu se?
Jak je to u CB3000 s hygienou? Objevuji se nejake problemy pri noseni napr. dele nez dva dny?
SPIDERWIRE je těžký, ale dá se pod oblečení schovat.. rád bych také srovnání s CB3000....
mám odsud objednaný CB6000, tak až mi příjde, napíšu referenci na ty dva :-)
Pod zamkem druhy den. Spiderwire (vlastni vyroba).
Krásný den, včera měl vyrazit ke mě Spiderwire 2. Komunikace s webem byla výborná, reakce rychlá. Těším se, až příští týden dorazí. Ihned si jej nasadím a klíče předám své paní.Jsem zvědavý jak se bude tvářit až jej uvidí. Budu podávat pravidelné zprávy. Tak klidně příště zase jukněte.
Hezký večer, zítra by mi měl dorazit Spiderwire2 .Už nyní jsem rád, že jsem si jej objednal. Dnes mám tedy poslední večer svobody
Dobrý večer, tak už mám Spiderwire 2. Výrobek dorazil v perfektním balení a kromě obalu pošty má i svůj vlastní červený pytlíček ze sametu. V něm se skrývá samotný výrobek i se zámkem. Výrobek je velmi hezký z příjemného kovu. Musí nadchnout každého příznivce středověku, protože Spiderwire 2 je skutečně bytelný.
Horší je to s nasazováním. Myslím, že autor návodu to sám podle něj nezkoušel. Protáhnout kovovým kroužkem postupně jedno i druhé varle a navrch penis je alespoň v mém případě nemožné. Kroužek je prostě úzký. Z tohoto pohledu je lepší typ CB 6000 (3000) protože ty mají kroužky rozevíratelné.
Já jsem si poradil nakonec tak,že jsem protáhl jedno varle a penis. A pás drží jak přibitý. Pokud si jej přejete zakoupit na krátké D/s hrátky tak můžu jedině doporučit. Spiderwire2 bude na Vás vypadat velmi hezky. Samotný výrobek je velmi elegantní.
Pás cudnosti mne nijak neomezuje a jeho nošení není nepříjemné (spíše naopak). Zkusím s ním strávit noc a na další zprávy se můžete těšit zase zítra.
Hezký večer,
jsem velmi příjemně překvapen Spiderwirem2. Mám jej nasazený 2 hodiny a musím říci, že je na nošení velmi příjemný. Jeho váha způsobuje, že pokud stojíte (nebo chodíte) příjemně cítíte,jako byste na penisu měli závažíčko. Je velmi hezký a spíše mi připadá jako šperk ( ovšem zdání klame, svou funkci plní 100%).
Další příjemné překvapení číhalo na mne v okamžiku,kdy jsem musel na WC. Nezbude Vám totiž nic jiného, než se posadit jako holka, roztáhnout nohy a jako holka vykonat potřebu. Ovšem tvar Spiderwiru 2 je dokonalý a s ničím není problém. Ani následné osprchování není problém. Takže nakonec budete možná čistější,než kdy pás cudnosti nenosíte:)
Tak mě čeká první noc se Spiderwirem2. Ani 5 hodin nošení není nijak nepříjemných. Naopak. Kdykoliv se postavím ucítím mírnou tíhu Spiderwiru2 a je to velmi příjemné. Poslední hodinu jsem chodil nahý. Spiderwire2 vypadá jako zvláštní šperk. Určitě se budete své Paní líbit! Tak dobrou noc.
Dobré ráno, Spiderwire2 Vás nijak neomezuje ve spánku a usnete s ním klidně v jakékoliv poloze. Bohužel je Spiderwire2 tak příjemný, že se mi ve spánku postavil. Jenže díky Spiderwiru pochopitelně nemohl. Probudil mne nepříjemný tlak a bolest. Ještě že jsem měl klíčky! Ale nyní jej mám již opět nasazený!
dnes jsem byl venku a projevila se další příjemná vlastnost Spiderwiru2. Kov je kov a i přes teplé zimní prádlo velmi jemně chladil, takže jsem věděl, že jej mám. Velikostně není problém a můžete nosit to na co jste byli zvyklí
Já byl zavřený zatím maximálně 9 dní a jak tady píšou výše, tak opravdu bych udělal cokoliv (a taky dělal :-) ) aby mě to manželka sundala. Mám CB 6000 (CB 3000 nedoporučuji kvůli tomu, že kolíčky jdou proti tělu a můžou tlačit).
Co se týče kroužků a vymezovací tyčky, tak se to musí vyzkoušet. Když už jsem si myslel, že mám správnou velikost, tak jsem ten den hodně chodil a nebyl vzrušený a vyklouzl mi. Nasadit to zpátky prakticky nejde a tak jsem to doma pořádně schytal. Dostal jsem menší kroužek a už je to dobré.
Manželka mě nechá umýt maximálně 2x do týdne. Jinak co se týče koupání, to sundávat nesmím - umýt se to dá docela slušně. A jinak mě samozřejmě vzrušuje jak jen to jde, abych jí poslouchal...
Ještě to má jednu výhodu: i když jsem vzrušený, tak můžu na malou a nepostříkám strop :-D
Tak dneska jsem dostal PC (CB6000) a prý na dlouho... Nejdéle jsem ho měl zatím 9 dní.
ahoj.. tak jsem také dostal pc. nosím ho od pátku a rychle jsem si na něj zvikl. už sem s ním byl vyslán i na nákupy a dnes večer mě čeká poprvé cesta do práce.ještě nevím kdy mi ho přítelkyně dovolí sundat.
Hezký den,
na Vánoce jsem dostal od přítelkyně PC (CB6000) a hned mi ho nasadila. Teda byl jsem z toho v šoku, jak jsem viděl, že už si ho nebudu moci vůbec honit, ale na druhou stranu jsem byl tak vzrušený, že jsem s tím souhlasil. Řekla mi, abych neměl strach, že mi ho každou neděli ráno odemkne, ať si mohu pinďulína umýt. Dnes jsou to 2 měsíce co ho mám uzamčeného a už jsem si na PC zvykl i na to že musím čůrat vsedě. Akorát každé ráno jak se mi chce postavit, tak to jsou muka, ale pak si vzpomenu na krásnou sexuálně prožitou každou neděli a hned je mi lépe. Ve slipech nijak nepřekáží a dokonce ani v plavkách to není moc poznat jak chodím ve středu na bazén, akorát ve sprše na bazéně na mne kluci koukali co to mám na něm, ale otočím se a nikomu nic nevysvětluji. Musím říci, že život s CB6000 je úžaný a i ve vaně se dá uvnitř klícka umýt.
Další zkušenosti a pocity zase napíšu.
Ahoj,tak včera mi dorazil CB 6000 večer jsme šli na kalbu a ráno když jsem se probudil tak už jsem byl zamčenej. Nejdřív jsem myslel že to nevydržím ale paní odjela do práce a nechala mě zamčeného a prý na týden,po 6hodinách jsem si zvykl a teď je to v pohodě i hygiena se provádí v colku dobře. Můžu jen a jen doporučit
My jsme pořídili CB6000 už před vánoci a do dnes ho neustále nosím (s vyjímkou, kdy mi ho manželka sundá na uspokojení se). Nikdy bych nevěřil jak dokážu být poslušný a oddaný :-) nejdéle jsem byl zatím zamčený něco přes týden ale myslím, že bych vydržel i déle ale stejně po dvou až třech dnech už běhám kolem manželky jak oddaný psík a čekám až mě odemkne. Je to fakt skvělý, manželka se naučila luskat prstama a já zase poslouchat na slovo :-) Od té doby co jej nosím jsme se nepohádali. Všem to vřele doporučuju. Teď uvažujeme nad "dream lover 2000".Pokud ho pořídíme zase napíšu zkušenosti.
MOJE ZKUŠENOSTI S CB3000 9 HODIN PO NASAZENÍ:
- v první řadě jsem myslel, že se do něj vůbec nevejdu (mám docela průměrnou velikost), nejde o délku, ale o průměr. S lubrikantem se to nakonec povedlo
- předkožka: no ze začátku byla stažená a myslel jsem, že se mi tedy bude dřít žalud, ale musím dát za pravdu těm, kteří tady na fóru píšou, že se to samo srovná (asi při erekci v noci a následném zcvrknutí)
- první pocit: byl překvapivej, připadal jsem si jak při zásunu a to i bez erekce, prostě ty dotyky ze všech stran fakt, nečekaně příjemný
- další pocity: je to těžký, furt si uvědomuju, že to mám, takže psychicky to furt připomíná ten pocit nesvobody a jejích důvodů
- dál si uvědomuju každou změnu velikosti, nemyslím erekci, ale prostě jsem zjhistil, že se mi furt zmenšuje nebo zvětšuje, asi v reakci na teplotu okolí, to jsem registroval dřív jen výjímečně
- erekce: tlačí a trochu bolí, takže super
- nošení: trochu problém jakmile dám nohy od sebe, např. při sezení, zapadne celý komplet (penis+varlata+CB) mezi noihy a brání tak chůzi, jakmile je "před nohama" tak je to ok, ale bojím se, že to bude vidět
- sport: z uvedených důvodů si nedovedu představit
- doma: mám pocit, že mám něco oblečeného, takže si neuvědomuji, kdž jsem nahý a chodím tak i do obýváku, kde nemáme záclony....;)
- močení: v pohodě, v sedě, takže pohodlně, jen to táhne dolu, takže na veřejných WC to bude problém, z hygienických důvodů chci zabránit kontaktu s mísou
- hygiena: to bude problém, nedovedu si představit víc než 3 dny. penis je tam nacpanej, takže k němu prakticky nejde vzduch, jen zepředu, ale předkožka se nedá stáhnout na opláchnutí
Ahoj Tome, neboj, všechno se podá.
Nošení - na to přijdeš. Stání a chůze jsou lepší než sezení. Rifle nic moc. Vidět nic není.
Sport - úplně v pohodě.
Hygiena - to je kapitola sama pro sebe, jde to. Musíš používat vatové tyčky, kterými se pod předkožku dostaneš. Je potřeba se každý den koupat a věnovat očistě patřičný čas. Napiš, pokud tě zajímají detaily.
Hezky jsi to popsal.. možná že by neuškodilo založit tu diskuzi na téma hygiena. Já tam ve vaně vždycky naliju trochu mýdla přes otvor pro čůrání a nad kořenem penisu a tahám za "klec" jako bych honil a ono se to okolo něj umyje. Předkožku neřeším, nemám s ní problémy, resp. mám jí docela malou. Po vyndání ho vždy umyju důkladně a klec před nasazením vydrhnu horkou vodou s mýdlem a je to :-)
Jo a co se týče ranní erekce tak ta se mi dostavuje i v noci takže kolikrát vstávám i 2x za noc a chladím koule v koupelně abych mohl zase spát :-)
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » dneska jsem ho také "vyfasoval"
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB