1

Téma: Silikonový CB6000S

Ahoj všem,

poslední dobou uvažuji o pořízení nového PC, aktuální model, který mám je mi vyhovující, ale láká mě vyzkoušet ještě jiný. První PC, který jsem si objednal je model Black Jack.

Uvažuji o koupi CB6000s, velikostně ideální a myslím si že oproti Black Jack bude i méně viditelný když budu v něm uzavřený. A právě přemýšlím i o tom, že bych zkusil silikonový. Proto jsem se chtěl zeptat zdali má s tímto PC zkušenosti či zdali by mi někdo nenapsal rozdíly mezi plastovým a silikonovým typem. Jaké je to pocitově na dlouhodobé nošení, jestli silikon není až moc poddajný a drží tvar atd.

Budu rád za vaše odpovědi, přeji pěkný zbytek neděle ;-)

2

Re: Silikonový CB6000S

mám presne tento typ a malý (veľký problém). niečo robím zjavne zle, lebo viem sa z neho vyslobodiť. má to tri tyčky, stredná je na zámok, tie dve bočné su vyťahovateľné. lenže to sa dá vytiahnút kedykoľvek, čím uvoľním krúžok okolo gulí a penisu a tym si dám PC dole. čo robím zle, resp. mám fake a tie originál majú tie bočné koliky napevno, teda sa nedajú vytiahnúť? ďakujem za pomoc.

3

Re: Silikonový CB6000S

Nic, co by nevyřešilo sekundové lepidlo wink

4

Re: Silikonový CB6000S

mňa to lepidlo napadlo po tom ako som tu napísal, myslím že plastové cb6000 majú tie kolíčky napevno, ale silikonové nie, no len podľa fotiek súdim. budem musieť to prelepiť, ale snáď niekto má s tým skúsenosť. príde mi hlúposť predávať CB, z ktorého sa dá tak ľahko dostať.

5

Re: Silikonový CB6000S

Kopie plastového CB6000, co jsem měl, to měla úplně stejně.
Ona většina levnějších klícek je ve stylu "dodělej doma".

6

Re: Silikonový CB6000S

Je to s tím silikonovým takový těžší. Já mám doma všechny materiály a ten silikonový z toho vyšel nakonec nejhůře. Mám verzi bez té spojovací tyčky a ta je docela o ničem. Celý tubus se dá díky pružnosti bez problémů odklopit a celé zařízení tak ztrácí smysl. Dalším problémem je, když se ti dostane předkožka do předního otvoru a někde se třeba posadíš, díky pružnosti se ten otvor zmáčkne a stane se z něho opravdu nepříjemný zobáček, který tě bolestivě skřípne.

Ze všech tří typů u mě vede jednoznačně kovový, který je překvapivě nejpohodlnější. Jedinou nevýhodou u něj je, že je potřeba si ho různě dobrousit na exponovaných místech jinak Tě při dlouhodobém nošení zle odře, ale pá už o něm ani nevíš smile

7

Re: Silikonový CB6000S

tak hneď mi je lepšie, keď viem že aj iní majú s tým problém. ja som hneď začal uvažovať ako sa z toho dostať, nie ako tam zostať a bolo to ľahké. kovový som zase nechcel, lebo dosť športujem a asi by to prekážalo. tak či tak je to osud, karma, že môj vták má byť voľný a sťahovavý big_smile

8

Re: Silikonový CB6000S

Tak já v kovovém jezdím na kole, běhám a není s tím nejmenší problém. Je to opravdu překvapivě pohodlné a dostává se z něj nejhůř big_smile (Mně už to ani nejde sad  )

9 Naposledy upravil: Xena (12.5.2016 10:11:19)

Re: Silikonový CB6000S

Moje zlato také s kovovým dělá naprosto vše a už je uzamčený 9 měsíců/ Spiderwire, BON4/

10

Re: Silikonový CB6000S

Já mám 9 měsíců trvale plastové CB6000s v kombinaci s kovovým kroužkem a je to naprastý luxus. Dělám s ním vše bez omezení.

11

Re: Silikonový CB6000S

tie príspevky ako je kovový super som nerozumel, kedze su v cestine a ja mam selektivne chapanie a porozumenie big_smile skusim kovovy teda big_smile

12

Re: Silikonový CB6000S

Ja mam kovovy spiderwire 2, je to pohodlne dokonca aj na plavanie a bicykel - dostat sa z toho da po gule...problem je aj zamok, ktory sa s trochou šikovnostou da dat dole pomocou spinky.

Lepsie mi drzi holytrainer, ten zase sa da dat ale s trochou snahy dole uplne.