1

Téma: Začal jsem nosit CB6000s

Chtěl bych pozdravit tuto komunitu.
Začal jsem nosit PC. Díky forum.cudnost a vašim příspěvkům se mi dostalo spoustu rad. PC mám s menšíma přestávkami 3 týdny. K tomuto kroku jsem dospěl musím říci dlouhodobým procesem. Přes sledování různých videí a čtení mnoha příspěvků jsem postupně začal přicházet na to že téma ženské dominance mi není cizí spíše naopak. Po najití stránky cudnost.cz a čtení zde jsem se pevně rozhodl. Manželce se blížily čtyřicáté narozeniny a já jsi umanul že tento datum je stěžejní. Proto jsem na internetu posbíral různé návody, rady a porady. Vytiskl ženě jakýsi manuál. Objednal CB6000s, bičík, pouta a tento setík věnoval k narozeninám. Nutno říci že před tímto mým počinem jsme s ženou toto téma nikdy neprobírali. Neměl jsem tušení jak zareaguje ale šel jsem do toho. K mému velikému překvapení žena sice velmi překvapená ale pročetla vše co jsem jí dal a hned jsem byl zamknutý. Její postoj je super. Postupně začíná mi přidělovat úkoly a dostávám také tresty. Ženě i mně se tento vztah začíná líbit víc a víc. Dokonce začala i vyhledávat informace k ženské dominanci. Vztah mé ženy klíčnice a mne se o mnoho zlepšil. Jsem rád že se mohu s vámi podělit o mé začátky.

2

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Tak přeju hodně štěstí, ať se daří.

3

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Tak to byl krásný dárek. To musela být překvapená. Ale jak píšeš, vzala to dobře.To je fajn. Vítejte oba(jestli jí ukážeš fórum) mezi námi.

4

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Á, další do "rodiny".;-) Tak tedy vítej a ať jsi s tímto způsobem hrátek spokojen a spolu s Paní nalézáte jen další a další pozitivní věci.

5

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Ahoj, tak to je neskutečně skvostný a originální dárek. Věřím, že tvá klíčnice bude opravdu velice spokojená a až poznáte oba všechny krásy té naší spoutané lásky, budete velice šťastní. 
Přeji vám mnoho vášnivých a vzrušujících chvil... Budu se těšit i na tvé příspěvky.

6

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Postoupení mé ženy klíčnice. Včera jsem mohl ☺ dvě hodiny žehlit. Bylo to fajn, za každý špatný přehyb byl výprask. Musím přiznat že žehlení jsi budu pamatovat. Jako odměnu za vyžehlený koš byl pokažený orgazmus. Jen to žena zkoušela ale výsledek se jí povedl. Je moc šikovná. Vypadá to že se žena učí daleko rychleji než já. Jen hystorka na závěr pro zasmání, přijeli jsme ke tchýni a já šel žene otevřít dveře od auta. Tchýni màlem vypadly bulvy. Ten nechápavý pohled doufám že nezapomenu.

Re: Začal jsem nosit CB6000s

bela: Pas cudnosti dela ve vztazich doslova zazraky a prinasi zivotni situace, ktere nezasvecenec jako Tva tchyne nemuze pochopit. Je hezke, ze si to uzivas i z teto stranky veci (: Hodne zazitku i srandy.

8

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Na to si zvykni, že ty bulvy budou valit i jiný, jestli doposud nebylo okolí zvyklé, že jsi k manželce pozorný. Věřím, že když má manželka manuál :-) ke klíčnici, že se s rolí velice rychle ztotožnila.
Opravdu rapidně to je změna pro oba, ale k lepšímu a hlubšímu vztahu.

9

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Musím přiznat že jsem moc nevěřil těm okamžitým změnám po nasazení PC. U mne to trvalo asi tak tři dni a moje žena se stala rázem ta nej osoba co chodí po zemi. Tudíž souhlasím se všemi co to psali.
Včera jsem své ženě klíčnici koupil dvoje nové boty. Nikdy moc nenosila boty na vysokém podpatku nebo na klínu. Mne to vždy mrzelo. Po včerejším nákupu sama změnila názor, doopravdy jí tento styl bot sluší.
Nemohu se dále moc rozepisovat, přišla mi zpráva než přijdu z práce tak bude uklizená myčka a posekaná zahrada. Mám na to tři hodiny. tedy jdu pracovat.

10

Re: Začal jsem nosit CB6000s

No vidíš, já já si zrovna s tebou chtěl teď psát :-D neboj zahrada neuteče :-D

11

Re: Začal jsem nosit CB6000s

No, zahrada by neutekla ale co potom? Mám posekáno a kuchyň uklizená.

12

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Hezky pěkně to tvoje manželka rozjela. Je super číst, že to fakt funguje všude. To vypadá, že začíná cesta rájem :-)

13

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Já jdu na zahradu právě teď,  naštěstí Ellen zatím nenapadlo tyhle věci spojit dohromady

14

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Včera PPL přivezlo železný CB6000s. Po půl hodině broušení aby šel složit, byl nasazen. Ženě se moc líbí. Objednal jsem i KSD. Nevím jak ostatní, zkoušel jsem KSD to nejmenší. Musel jsem ženu ukecat, že to budeme jen zatím zkoušet. Jednak jsem to nemohl nandat. Hlavně jsem v tom nemohl vydržet, asi půjde o zvyk. Myslím ale že zvykání budu muset urychlit. Ženě se líbí nemožnost vytáhnutí. Jinak musím říci že železný CB6000s mám sice den ale oproti plastovému, sedí, neposouvá se, zatím jen chvála. Také jsem oprášil práci s pilníkem. SUPER.
Jen pro info: oproti včerejšímu dni, dnešní úkol jen uvařit něco dobrého k obědu. UF

15

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Ahoj, pokud je toto vše pravda, a nemám důvod pochybovat, tak nezbývá než gratulovat. Jste se ženou děti štěstěny, važte si toho a žijte naplno :-).
Přeji Vám mnoho skvělých zážitků.

16

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Pravda je vše, pokud by zde byly jen představy a výmysly nemělo by fórum cenu.
Ano, začali jsme si užívat. Je to doopravdy super vztah. Má žena i já absolutní spokojenost. Jen škoda že to přišlo ve 40. Zase lepší později než vůbec.

17

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Píšou se tu i bláboly, to je fakt a fantazie taky, je to jen na tvém uvážení, čemu věříš a čemu né.
Nemyslím si, že jste na to přišli pozdě, ba naopak si myslím, že tohle je skvělý věk, v sexu už má každý něco za sebou, takže už si jen do konce co to půjde budete spolu jen a jen užívat a rozvíjet vztah a lásku.

18

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Fantazie a predstavy jsou korenim sexualniho zivota, bez nich sme jenom sukajici stroje, nic vic.
Predstavy nam davaji moznost objevovat a rozvinout sve vlastnosti a take naplnit sve touhy. Stastny ten, kdo je promenil ve skutecnost (:

19

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Marquis deViante: Já vím, že fantazie a představy jsou potřeba, ale myslela jsem to tak, že se píšou příběhy, které nejsou skutečné, ale mi jim uvěříme, tak to jen pro upřesnění.
Co se píše třeba v povídkách, to je naprosto jasné, že to jsou sny, fantazie, touhy nebo někdy jde o vlastní prožitek.

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Krasný nový příběh, věřím že se to Paní bude líbit stále více a nebudete moci bez tohoto způsobu života být. Buďte šťastní ! :-)

PS: Krásná profilovka. smile

21

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Zase po delší době trocha informací jak náš nový vztah funguje.
Má klíčnice se postupně dostává do role. Tento vztah jsi užívá, jen jak sama říká musí se to naučit. Z mého pohledu to mé paní jde dobře. Každý den dostávám úkoly. Pokud se jí něco nelíbí tak dostanu výprask. Zatím sice řeší zda to nebylo moc ran ale počet stále zvedá. PC nosím v bez přestávky. Mohu se udělat vždy po týdnu. Naposled jsem dostal na výběr, mohu se udělat a poté vše slízat nebo další týden. Vybral jsem první možnost ale příště půjdu asi do druhé. Je to dost ponižující a moc jsem to nezvládal.
Nic méně vztah je doopravdy perfektní. Mám pocit že začínáme být nerozluční.
Chtěl jsem se zeptat, nevíte někdo kde najít podobné fórum jako je zde ale zaměřené na femdom? Nějak nemohu nic nalézt.

22

Re: Začal jsem nosit CB6000s

No, podle mě to tady má většina Femdom. Teda my určitě jo. České fórum jsem nenašel, ale je fakt, že taky nijak výrazně nehledal.

23

Re: Začal jsem nosit CB6000s

A nerozluční budete čím dál víc a víc. Prostě to tak opravdu je a funguje to tak.
Kdo nezažije, nepochopí.

24 Naposledy upravil: space (27.4.2016 14:52:27)

Re: Začal jsem nosit CB6000s

TO Bela

Jediný velmi schopný fórum co tady kdy bylo, mimo tohoto, bylo HEELS.cz možná ho někteří co tady jsou ještě pamatují.

V tuto chvíli budeš zřejmě hledat marně, ale držím palce. A pokud náhodou najdeš, tak dej vědět. Náhoda je blbec a takové fóru jako je třeba emimino.cz také není vůbec špatné smile řeší se tam kde - co.

25

Re: Začal jsem nosit CB6000s

Zdravím všechny a chci se podělit o další informace. Ženě se doopravdy líbí nošení PC. Jsem stále zamčený jen umýt a zase zamknout. Nyní jsem uzamčen 6 týdnů. Je pravda že po ženě toužím snad více jak před svatbou. Mám tři týdny za sebou bez možnosti výstřiku. Další dva týdny mám před sebou, tedy slíbené a doufám že to paní neprodlouží. Tak 3x do týdne mne žena odemkne a vzrušuje mne. Vždy těsně před výstřikem mne přestane dráždit a počká na ochabnutí. Takto to střídá cca. dvě hodiny. Moc se líbí mé chování a škemrání. Závěrem vždy přijde uzamčení a nic dál. Nic méně, naučil jsem se spoustu domácích prací. Žehlím, stelu postel, uklízím, vařím a připravuji dětem svačiny do školy. Žena jsi to doopravdy užívá. Měl bych prosbu o radu: Pokud jsme s ženou samy není žádný problém, pokud je někdo kolem nás tak má žena problémy s rozkazováním mi a s mým ponižováním. Říkám jí ať se na okolí vykašle a řeší jen náš nový vztah. Bohužel nějak to stále nejde. Pokud víte někdo jak poradit budu rád. Další dotaz na radu se týká mne: Poslouchám ženu a snažím se jí s učením na dominantní ženu pomáhat jak jen to jde. Občas přijde den, kdy mi to nejde. Nechce se mi poslouchat a nic dělat. Moc nepomáhá ani trest. Prosím o radu jak mám postupovat. Samotného mne to štve že tyto dny nastávají.