1

Téma: Kúpalisko / plaváreň

Pozdravujem všetkých nadšencov pásov cudnosti

Pred pár dňami som začal nosiť CB6000-priehľadný bez odomykania. Keďže ma vzrušujú plavky (klasické úple, najradšej slipové) rád chodím na kúpalisko/plaváreň. Vzrušuje ma aj poníženie a tak som sa rozhodol pre pás cudnosti aj ako trest za časté masturbovanie (dokonca aj na verejnosti v ľahu na bruchu na pláži/kúpalisku)

Na kúpalisko/plaváreň chodím v tesnejších slipových plavkách, takže náhodný okoloidúci si môže všimnúť niečo nezvyčajné (trochu je vidno tie dva vodiace kolíky). V bazéne sa zdžiavam čo najdlhšie aby som musel ísť na toaletu na poslednú chvílu a tak nevymíšlať že kedy pôjdem von aby ma videlo čo najmenej ľudí. Proste musím ísť a kto ma vidí ten ma vidí. Na toaletu chodím k pisoáru, vytiahnem pás cudnosti z plaviek a neriešim. Však každý sa má pozerať na svojho, ale minule si niečo všimol jeden chalan pretože sa tak na dlhšie obzrel smerom na mňa.

Teraz keď nosím pás cudnosti tak neprídem na plaváreň už v plavkách ale prezliekam sa v šatni. Po doplávaní sa sprchujem bez plaviek. Samozrejme nie tak aby ma každý videl, ale občas musím urobiť pohyby (zobrať sprcháč, odložiť plavky a pod.) kedy ma môže niekto uvidieť. Pre mňa sú to také zvláštne pocity, na jednej strane sa trochu bojím/hambím na druhej strane to beriem ako osobný trest a tak trochu aj chcem aby ma niekto videl.

2

Re: Kúpalisko / plaváreň

Dobrý! Tak to jsem si "nedovolil ani já jít na plavečák v pásu. Ale asi bych zažíval přesně takové pocity jako Ty. V lecčem jsem i tak trochu provokatér, ale pokud bych tam byl sám, asi bych tak suverenní nebyl... Nezbývá, než to vyzkoušet. ;-)

3

Re: Kúpalisko / plaváreň

ja som chodil na plavaren v pase bezne, len nemam klasicke plavky, ale kratke gate... nikto si nič nevšimol a v sprche tiež v pohode...hned po tom do osušky a bolo :-)

4

Re: Kúpalisko / plaváreň

Chodím už 3roky a v pohodě,jen si davej pozor na děti,ty to rozhodně vidět nemaj!!!Vždycky se dá sprchovat v rohu nebo otočený ke zdi.Je to tvoje soukromá věc ale 8letého kluka to asi vyplaší a prostě tohle je hračka pro dospělé!!!

5 Naposledy upravil: DarthVader (11.8.2016 23:51:31)

Re: Kúpalisko / plaváreň

cirrus1:

Souhlas. V posteli ať si dělá každý co chce, ale děti ať o to nezavadí ani pohledem. Jeden naštvaný rodič a za chvíli Ti policie oznamuje číslo pragrafu o ohrožení mravní výchovy mládeže :D

6

Re: Kúpalisko / plaváreň

Souhlasím s tím, že děti by to vidět neměly, ale o ohrožení mravní výchovy mládeže by se v tomto případě nejednalo. Viz §217 zákona č. 140/1961 Sb. (k nahlédnutí zde: http://business.center.cz/business/prav … st2h6.aspx). Nad genitálním piercingem by se dítě mohlo také pozastavit, ale trestné to není. Pás cudnosti u muže (mluvíme-li o klasických klíckách) lze dítěti vysvětlit jako šperk či zdravotní pomůcku. Horší by to bylo v případě floridského pásu (kolem boků), ale tam už genitálie ani nejsou vidět, takže si nejsem jistá, jak by na to zákon vůbec nahlížel – technicky vzato takový člověk není v pravém slova smyslu nahý.

Mimochodem, na nahém těle toho jde vidět víc – třeba stopy po výprasku. ;-)

7

Re: Kúpalisko / plaváreň

Proboha - zastavte tyhle úvahy - Do dětských hlaviček tohle prostě nepatří !!!!!

U dospělých je to jedno, ty se s tím vyrovnají.

8

Re: Kúpalisko / plaváreň

Dobrá. Dám si tedy pozor na děti, ale nakonec i na dospělé, neboť se asi budu jako správný stydlín otáčet ke zdi... ;-)