Téma: Majitelka Petrmana

Ahoj všem, jsem Tereza. Po dlouhém přemýšlení a přemlouvání od Petra jsem se stala jeho majitelka a paní. Nejsem v tomto moc zkušená, tak ráda přijmu jakékoli rady a názory zkušených. Petrovi jsem nasadila pás Alkatraz, který si pořídil. Pás si postupně zkoušel a už byl čas na trvalé nošení. Od úterního rána ho má nepřetržitě na sobě. Vyjímky jsou jen na večerní hygienu. Založil si i zamknutý deník. Dnes jsem ho nechala ráno oholit a měl povolený orgazmus. A opět zaknutí. Je zábavné, sledovat jeho noční erekce, jak se trápí a budí se. Prosím ostatní o další možnosti využití pásu a rady, jak z něho udělat poslušného subíka. Děkuji všem a vzkaz pro Petra: čekají tě zamnuté dny a budeš mít, co jsi chtěl, ať se ti to líbí nebo ne. Já ti ukážu,  že nejsem taková měkká, jak jsi myslíš!

2

Re: Majitelka Petrmana

Myslím že Alcatraz není zrovna v tomto případě nedobytna pevnost,ale jak psali jiní je to v hlavě

3

Re: Majitelka Petrmana

Moc tomu asi nerozumím, ale pro mě je důležité, že ho ven nevytáhne. Zkoušeli jsme to a nejde. Klícka se od kroužku tolik neodtáhne, protože jsme tam dali takovou trubičku, která tomu zamezí, myslím tím do dírky pro zámek.

4

Re: Majitelka Petrmana

Musím se své pani Terezy zastat. Opravdu po úpravách se z toho nejde dostat. A své paní děkuji za uzamčení a slibuji poslušnost.

5

Re: Majitelka Petrmana

Zastání tě šlechtí, ale stejně budeš spát týden na zemi, ať víš, kde je tvoje místo

6

Re: Majitelka Petrmana

Jsem si toho vědom, madam.

7

Re: Majitelka Petrmana

Měl jsem ho a nic moc.Dostal jsem se z něho.A dost skřípal kůžičku.