1

Téma: Holytrainer - nepresný spoj

Ahoj všetci. Po nejakom čase čo som nosil CB6000 som si kúpil Holytrainer. Mám trocha problém sa do neho dostať, ale snáď sa to časom zlepší. Zato si neviem vynachváliť pohodlie oproti CB6000.Mal som aj captor, ale tam mi nevyhovoval typ krúžka. Pri Holytrainer je uplne super. Mám jedinú výtku a to je nepresný spoj medzi klietkou a krúzkom. Pri chôdzi sa tento spoj vyklá. Poradil si niekto s týmto problémom? Rozmýšľam vlepiť nejaký tenký pás materialu do toho spoja aby to bolo tesnejsie, alebo skúsiť krúžok nahriať a trochu stlačiť.. za každú radu ďakujem

2

Re: Holytrainer - nepresný spoj

Vytesnil bych to tavnym lepidlem

3

Re: Holytrainer - nepresný spoj

Z mých zkušeností pokud pás nosíš dlouhodobě tak na klícku do kónusu kápni před nasazením sekundové lepidlo ne jen že
se přestane pás pohybovat ale díky tomu jsem mohl nasadit o číslo menší kroužek neznám přesný důvod snad jen to že potom to sundat je velký problém trval mi dva dny no snažil sem se vždy jen chvilku ale asi jsem při tom odtáhnul dolní část kroužku od klece prostě v noci jsem se neprobudil a to jsem měl ten druhý nejmenší kroužek ale doporučuji jen při dlouhém nošení při sundávání se může pás poškodit což se mi nestalo a to jsem to zkusil už dvakrát sundával jsem za pomocí šroubováku a potom musel vrátit kroužek zpět za pomocí kombinaček protože jsem ho při tom roztáhnul.

4

Re: Holytrainer - nepresný spoj

U mňa lepidlo neprichádza do úvahy, lebo do roboty pás nenosím, ale problém sa vyriešil jaksi sám. Asi tým že sa materiál zohrial pri nosení už to tak nepuká a zdá sa mi že to robil len najväčší krúžok.

5

Re: Holytrainer - nepresný spoj

Jo chápu tě do práce s ním taky nemohu protože musím chodit do primárního okruhu elektrárny a tam se musím převlékat ale teď jsem měl týden volna tak jsem si hrál.

6

Re: Holytrainer - nepresný spoj

jo po čase se ti vyviklá každý kroužek je to hold plast:-)