1

Téma: Dĺžka penisu - typ klietky

Ahojte, rád by som tu podnietil takú anketu, "prieskum" kde by sme každý (kto máme odvahu hehe) napísali dĺžku svôjho prirodzenia v stoporenom stave a klietku ktorú nosíme, poprípade skúsenosti s klietkami čo sme nosili.

Myslím že by nám to mohlo pomôcť pri výbere tej najpohodlnejšej klietky, pretože mužské prirodzenie má každý rôznej dĺžky, hrúbky, tvaru (smer ohnutia) a tak každému bude vyhovovať iný typ klietky (myslím vážne dlhodobé nosenie bez odomykania počas noci)

Dúfam že keď začnem tak Vás posmelím aby ste sa pridali smile

V stoporenom stave 18cm, nestoporený 10cm

Skúsenosti s klietkami:
CB 6000 kovový aj plastový
Spiderwire2
Holytrainer (kratší kovový aj dlhší ale ten plastový)
Prisonbird

Hodnotenie:
Celkovo problém ktorý stretávam pri každej jednej klietke je, že ako mám väčší penis, tak nikdy nezmestím všetkú jeho kožu do klietky nech  sa snažím ako chcem a tak mi tam ostáva naskladaná medzi krúžkom a klietkou čo vytvára tlak na mieste styku kože s klietkou a následné odreniny až do krvy pri každom type klietky ktorý som vyskúšal (mažem o sto šesť).
Úprimne už pomaly vzdávam šance na to, že svôj penis budem môcť mávať 24/7 v klietke sad((

2

Re: Dĺžka penisu - typ klietky

Ahoj,
mam uplne stejny problém co popisuješ ohledne te kuze.
Co se tyka delky tak mam 20 v akci jinak 10.
resil jsem to spis klickou sirci nez delší (delší je pak videt pod oblecenim) Zkousel jsem třeba klicky s vnitřním průměrem 33 a to mi pomerne rychle udelalo ty odlaky a zadery v kuzi az do krve. Takze pak je velice omezene množství kleci z nich se da vybirat ( když neberu pasy cudnosti kolem pasu). Ja koukam po klecich které mají vnirtni prumer 35 a vic. tech je minimum. napr CB6000. Nosil jsem CB6000S (kov) a jde to nedela zadery v pohode ale muselo po mesici dolu kvůli zdravotnimu problemu a půlročnímu leceni zdravotniho problemu.

3

zdravím jak popisujete .Mě strašně dělala problém ze začátku předkožka.Mam penis kolem 18 a v klidu kolem 8 a víc.jak kdy.Nejlepsi cb 6000 kovový.Na pohodu na doma pod tepláky nebo šortky mám od své ženy Alcatraz.Je docela robustní,ale pohodlna klec vzdušná.

4

Ahoj, v zásadě jak zde již bylo řečeno - problém se skříplou kůží taktéž znám. U typů s většími otrovry se dá protáhnout i více do klece (aby kůže nebyla mezi kleci a kroužkem), ale problém to nevyřeší, jen přesune na jiné místo.
Jinak na par hodin bez problému, na dlouhodobé uzamčení je to problém velký. Nakonec toto byl jedním z důvodů pořízení T-typu kolem pasu (dalšími bylo větší pohodlí i větší bezpečnost). Cca 20/10.

5

Anděli, aký T-typ pásu používaš prosím Ťa? Ak máš aj link kde si ho objednal, bolo by to super smile

6

Vindi: Ahoj, link ti pošlu po zprávy. Nicméně T-typy mají plno výhod i nevýhod oproti klasickým klíckám. Při správném výběru odpadne řešená problematika, nicméně na dlouhodobé používání (viz náš případ trvalého uzamčení) je trochu jiný a daleko víc fyzický pocit z nošení (máš na sobě opravdu dost velký kus kovu), rozhodně se hůře schová pod oblečení atd. Tedy jeden problém vyřešíš, jiné tě naopak čekají :-)
Několik klecí jsem objedvával tady od Vojty z cudnosti a jsou taktéž super, tedy nelze říci univerzálně co je lepší volbou (toto chce opravdu zkoušet a zkoušet). Odtud mám CB600 plastový, kovový Prisonbird, a kovový Holytrainer delší.

7

Ďakujem, v správe som ti odpovedal.

No neznie to ako nič extra ten T pás pre športovca ako som ja... behanie, plávanie, hrazdy, lezenie každý týždeň...

8

Tak z kůží jsem naštěstí problém neřešil, jsem obřezaný, takže o starost míň. Jinak v akci 17 v klidu cca 9cm a z klecí jsem vyzkoušel CB6000 plast, holytrainer plast, alcatraz, spideware 2 a naposledy delší plastový evotion.
Na dlouhodobé nošení i přes noc jediný schopný pro mě byl spideware 2, ale po čase se mi začala dělat vyrážka a zjistilo se že jsem alergický na nikl i chrom, takže kovové pásy pro mě skončily.
Naposledy koupený plastový evotion delší a úplná paráda, všechno sedí a pasuje, noční erekce v pohodě, prostě paráda. Teď mám asi měsíc pauzu protože právě kvůli evotionu jsme se s partnerkou tozhodly pro PA piercing, který jsem dostal k vánocům, momentálně začínám roztahovat na potřebný průměr a už se těším do klece kde bude 100% jistota že to ven bez klíče nejde.

9

Ahoj,
k T-typu mi přišlo plno dotazů, a tak snad nebude vadit, pokud se podělím o zkušenosti veřejně zde v diskuzi (většina dotazů byla velmi podobná).
Dlouhodobé používání problémem není, zamčený jsem od 1.1. v kuse s vyjímkou jediného dne (15.2.).
Hygiena bez problému, celkové sundání nutné není.
Na WC v sedě i na malou potřebu, na velkou se dá zadní lanko odtáhnout o pár cm, tedy bez problému (jen to chce trochu cviku).
Sport - dřepy bez problému, turistika taktéž (chodím každý den řadu km). Plavání a běh jsem nezkoušel. U Plavání asi trochu potáhne i váha, která je značná (do plavek pás rozhodně neshováte narozdíl od klícky)
V noci se budím erekcí, ale ne samovolnou, nicméně způsobenou od Paní, která mě moc ráda uprostřed noci probudí přitulením svého zadečku. Jinak erekce bez problému, tuba je o něco větší než u klasických klícek (samozřejmě je to trochu nepříjemné po fyzické stránce).

Nicméně jak jsem již psal shora - nelze říci, jestli se jedná o lepší či horší volbu oproti klasickým klíckám. T-typ je opravdu velký kus kovu co má člověk na sobě, rozhodně se hůře schová pod oblečení, na wc jen v sedě atd. Tedy platí co u všeho - vyzkoušet co komu lépe vyhovuje.

10

Ďakujem za Tvoj pohľad, veľmi užitočné informácie! smile

11

Ahoj, tak přidám svoje postřehy, ale spíše pro muže s menším penisem a obřezaným(kvůli zamykání). Mám 13cm v erekci a 6-7 v klidu.
Měl jsem CB6000s a ta mi vyhovovala. V noci jsem se nebudil, jenom ranní erekce byly nepříjemné. Přestal jsem ji nosit spíše z estetických důvodů. Potom jsem si koupil spiderwire2 a ten nosím dost často a bez problémů.

12

Ahoj freechaossuit1, chápem správne že tú obriezku si si nechal spraviť v dospelosti len kvôli zamykaniu do klietky? Ako dlho sa taký zákrok hojí prosím Ťa?

13

Vindi: Byl to jeden z důvodů. Zároveň jsem měl mírnou fimozu, ale o obřízce jsem začal uvažovat až když jsem se začal se zamykáním. Di té doby to pro mne bylo nemyslitelné...
Jinak k délce hojení. Druhý den sem šel z nemocnice a trvalo asi tři dny, než se to z větší části zahojilo, ale asi tak do měsíce jsem byl zdravý na sto procent(že šlo i sportovat).

14

Ahoj, řešil jsem stejný problém s velikostí 20/11, vyzkoušel jsem dost klícek, a nejvíc mi vyhovoval Alcatraz, ale nebyl na dlouhodobé nošení vhodný (váha, a byl vidět pod oblečením), pak jsem dlouho nosil cb6000, a teď nosím T-typ i tam jsem laboroval než jsem našel ten správný co mi padl, můžu doporučit všem s velkým penisem, je to sice dražší věc, ale je to o pohodlí.

15

ahoj muj penis v erekci 16 a v klidu 10 .....manželkou použivana klica jasny že na mě  ma 8 cm ....

16

ještě doplnim že kuli pasu cudnosti jsem šel dobrovolně na uplnou obřizku a super hygiena luxus a ted přechazime z kovove klicky na T pas ...CS100 tak jsem zvědav jak to bude sedět a po par dnech na pocit

17

to Roman:
nosil jsem nejakou dobu CS-100 - original a musim rici je tam je jeden problem a to ten zamek. PO nejake dobe se vysoupe. Jak se chodi a trubka na penis se pohybuje ze strany na stranu tak se to proste osoupe. Je dobre mit cep z nerezu. ten z mosazi je na tak mesic pak se taky osoupe a pas vyskoci