Re: Milking a vysátí spermatu stříkačkou
Určitě si to ta paní nevyrobila sama. Zkusil bych lékárnu, zdravotnické potřeby.
Tak takový hrdina teda nejsu,abych se šel zeptat do lékárny,snad někdo bude vědět.
Když tam řekneš "vysávací nástavec na injekční stříkačku", tak nikdo nebude pátrat, na co to máš. Můžeš říct, že to máš do dílny na práci s barvou třeba.
no a co tohle https://nosni-odsavacky.heureka.cz/odsa … a0e9ce03ad
Našel jsem tohle: https://www.drmax.cz/medela-finger-nastav-na-inj-str
Není to ono, ale blíží se to tomu a mohlo by to taky účel splnit.
To nebude ono, kdyz se totiz podivate na to video, tak ten set ma specialni nastavec, ktery udrzuje podtlak jak v penisu tak v strikacce. A jak to z nej zacne vytekat, tak se to odava do strikacky samo od sebe tim podtlakem. Takova blbost, ale zabava s tim bude urcite skvela
Vždyť to tam píšu, že to neni ono. Aspoň jsem se pokusil něco najít.
No vzdyt jo, jen jsem to rozvedl.
Ten první kus,by měl být z nějakého silikonu,dávat do moč.trubice něco "tvrdého plastového s nějakou hranou" hrozí poraněním.Co jsem zatím našel je spojka hadic,jinak mě to příjde,že to paní opravdu zbastlila z nějakých zdravotnických potřeb.Teď jde o to zjistit co použila,samozřejmě je nejdůležitější ten první díl zbytek není problém.
mě ten nástavec příjde jako kus obyčejného močového katedru takže uříznout tak 5cm sehnat stříkačku co udrží podtlak
a silikonovou hadičku a spojky:-)
jo a nějákou rozpěrku co udrží stříkačku nataženou (kus pevné trubky o správném rozměru a 3/4 vyříznout)
Nebo lavážní stříkačka by taky byla dobrá
https://www.benu.cz/lavazni-strikacka-50-60ml
Tak když jsem koukal na to video hned mě to inspirovalo, vzal jsem močový katetr Nelaton, já ch24 to je průměr 8mm, ustřihnul jsem deset čísel od špičky, jeden konec jsem nasadil na 100ml stříkačku, jinou jsem neměl, myslím že se dá použít každá, nahřátím horkovzdušnou pistolí jsem obojí spojil, namazal katetr gelem a zasunul do močové trubice, nasátím stříkačky jsem vytvořil v penisu podtlak, stříkačku jsem zajistil, a protože jsem u těchto aktivit rád sám, zasunul jsem do análu vibrační kolík a začal masírovat prostatu, udělal jsem se během dvaceti vteřin, a to normálně při souloži mám dost dobrou výdrž, zkoušel jsem co vydržím tak jsem masíroval dál, ještě několikrát šlo semeno ven. Náklady jsou cca 30kč. teď pracuji na vylepšení, místo katetru použiji dutý kovový dilatátor s kroužkem kolem penisu za žaludem, jen řeším průměr a délku
No ja to chcem tiež skúsiť a vychádza mi to tak že si zadovazim silikónový penisplug dutý a do neho nainštalovať striekačku vytvoriť zaistený podtlak a už len masáž prostaty a čakať čo to spraví
Nejako nepekne mu z toho ale sfialoveli vajcia a penis (prve video)