Re: Sluha11: Lady Jane a sluha a náš nový životný štýl
Nepas reagujem na starsi prispevok to ako je stym plnym mocovym mechurom a drazdenim anala a vrcholom to je mozne ?skus to viac rozviest dakujem
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Sluha11: Lady Jane a sluha a náš nový životný štýl
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nepas reagujem na starsi prispevok to ako je stym plnym mocovym mechurom a drazdenim anala a vrcholom to je mozne ?skus to viac rozviest dakujem
Moja Lady mi dovolila prihlásiť nás do skupiny na FB - Female Led Relationship. Sú tam veľmi zaujímavé návody ako sa stať submisívnym, ako nájsť svoju pani a ako da správať. Ak niekto čaká, že sú to ťažké BDSM praktiky, tak bude sklamaný))). Sú to úžasné pohľady z reálneho života/vzťahu. Pár linkov:
- Ako sa stať pravým subikom (a nájsť si svoju pani): https://youtu.be/4VnCsnEwrrg.
- Prečo sú ženy nadradené: https://youtu.be/IyURll5XaF8.
Príjemné pozerajte a vezmite si z toho niečo )))). Vzťahy nie sú len o sexe. Niečo o tom viem :DDDDDDD
Včera ráno som dostal od Lady návrh, že keď budem poslušný, všetko poupratujem, vyperiem, navarím a obslúžim našich večerných hostí, tak mi možno da 60 sekúnd na honenie. Celý deň som bol veľmi rozpačitý, padali mi veci z ruky, nemohol som myslieť na nič iné, len na to, ako ho znovu držím v ruke a honim a užívam. Nakoniec som všetko urobil, návšteva prišla, pripravil som poháre, jedlo, celý večer som dolieval víno, kamarátom pivo, robil som kávy až nakoniec okolo jedenástej všetci odišli. Lady mi pri odchode prikazala, aby som poupratoval po hosťoch, umyl riad, že ona si ide vonku ešte pofajčiť a pokecať na záverečnú. Ja som teda všetko spratal pripravil a myslel len na to, že toto je posledná možnosť mojej dnešnej prípadnej odmeny. Lady prišla späť, skontrolovala či je všetko ako chcela a opýtala sa. Tak čo, chceš 60 sekúnd?? Áno prosím odpovedal som. Fajn, dnes si bol naozaj veľmi pracovitý a poslušný, zaslúžiš si. Ale choď si do kuchyne po lievik. Dáš si ho do úst, aby si zase všetko nepostriekal ako minule, keď to ovšem stihneš. Utekal som po lievik, ľahol som si na gauč, nohy hore, penis nad hlavu, lievik do úst a čakal som na odomknutie. Lady ma odomkla a zapla časovač: “ideš”. Začal som ho honiť, najprv to bolo úžasné, neuveriteľne, no keď čas bežal, videl som, že to asi nestihnem. Druhou rukou som si chytil varlata a snažil sa ich stláčať, masírovať, aby som to urýchlil. Čo som ale netušil, Lady časovač vypla. Neskôr mi povedala, že chcela aby som sa spravil, že to takto chcela. Nakoniec mi to trvalo 2,5 minuty, nechápem prečo. Semena bolo veľa ako obvykle po vyše 2 týždňom, všetko som nastriekal do lievika a pekne spolkol. Žiadny bordel, pekne čisto. Poďakoval dom Lady za úžasnú možnosť orgazmu, umyl lievik, zuby, prikryl som Lady dekou, aby mohla v teple pozerať ďalej TV a išiel spať. Dobrú noc ))))))
Chválím, máte to doma moc dobře nastavené a je vidět, že se snažíš, aby byla tvoje Paní s tebou spokojená. Tak to má být, my to tak také máme rádi. Femdom pro nás nejsou jen výprasky, cudnost atd., ale je to hodně i o služně pro pohodlí milované Vládkyně. Každý to má samozřejmě trochu jinak a každému vyhovuje něco jiného, ale nám se to líbí takto.
Pozorně jsem si přečetl příběh, máme to s Paní nastavené podobně. Zamčení po celý den, doma nahý - jen s klíckou a obojkem (posluhování Paní a domácí práce). Večer- je-li Paní spokojena - může být análí sex - připínákem nebo dildem řízeným na dálku. jinak cca 1 za měsíc sex.
Pohľad ženy na FLR (zdroj FB skupina FLR):
Typický deň vo FLR (Vzťah vedený ženou).
Existujú rôzne typy FLR od ľahkej až po extrémnu.
Väčšina ľudí by si myslela, že FLR má niečo spoločné s dominantnou ženou a otrokom. Možno, ale to závisí od toho, ako vidíte FLR. Pre mňa je to ako manželstvo, ale iné, keďže vlastním svoj dom, spravujem finančný príjem a platím za všetko, takže môj dom, moje pravidlá, moja cesta. Nie že by môj manžel neprispieval, to áno. Prispieva ale inými spôsobmi ako správca domu, ktorý sa stará o všetko od upratovania, chodenia do supermarketu, šoféra až po deti, keď chodia na klasický balet (môj syn a dcéry chodia na klasický balet a gymnastiku 5 dní v týždni) má na starosti aj postieľanie, upratovanie, žehlenie, pranie, kosenie trávy a venčenie psa. Všetko, čo by robila tradičná manželka v tradičnom manželstve. Pripravuje raňajky pre deti a pre mňa, deti vozí do školy, zúčastňuje sa rodičovských stretnutí a dohliada na domáce úlohy.
Poobede chodí na hodiny baletu alebo gymnastiky detí, kde zostáva a keď sa hodiny skončia, vezme ich domov. Pracujem v realitnej spoločnosti ako viceprezidentka a občas sa zúčastňujem stretnutí a cestujem. Dom musí byť každý deň čistý a voňavý, všetká spodná bielizeň sa musí prať ručne a všetok riad sa musí denne umývať a čistiť.
Naučil sa podávať jedlo a venovať sa mojim priateľom, keď ich pozvem na kávu alebo sobotné raňajky. Každé ráno, keď vzal deti do školy, sa hlási doma nahý, aby dostal výprask ako svoju každodennú rutinu výprasku a aby som mu práve tam povedala, čo má robiť okrem svojej každodennej rutiny.
Je to normálne ako každé manželstvo, ale dostane trest, ak niečo neurobí podľa mojich predstáv, a odmenu, ak urobí dobre alebo lepšie, ako som očakávala. Nevnímam to ako typický vzťah dominant - otrok, pretože to tak nie je. Je to normálny vzťah medzi manželkou a manželom, ale so zmenou rolí a veľmi striktným spôsobom.
Ak je zlý, dostane v sobotu, keď deti sú u babičky, trestnú terapiu, ktorá pozostáva z prefackania, čo pomôže jeho mysli pochopiť, že má byť potrestaný a potom poriadneho výprasku obnaženého zadočku.
Ak je dobrý, môže si odomknúť klietku, aby si mohol užiť 5 minút masturbovania pod mojím dohľadom. Potom znova späť do klietky, nasadí si klietku. Bohužiaľ som veľmi prísna a náročná, takže na moje štandardy, byť dobrý, odomknutie prichádza možno raz za 2 mesiace.
Jedna vec, ktorú je dôležité vedieť, je, že pre mňa je sex, keď chcete mať dieťa. Takže po 3 deťoch mi verte, že mám dosť, ale ako všetci viete, nepotrebujete sexovať, aby ste mali radosť a uspokojenie. Je lepšie mať jeho pozornosť denne, medzi mojimi nohami, je to lepšie, som veľmi spokojná a myslim, že si to užívam viac. Presne ako aj mojkanie, pusinkovanie a čokoľvek iné čo žena ocení.
Baví ma to a dáva mi to veľkú radosť a silu, keď ho preťahujem trikrát alebo štyrikrát do týždňa, ak sa dobre staral o moje potreby, čo je vždy na prvom mieste. Ak to urobí, poriadné pretiahnutie jeho zadočku je veľkou odmenou, takže sa môže najprv naučiť cez bolesť, užiť si to a získať uvoľnenie, ktoré potrebuje.
Dúfam, že vďaka tomu získate predstavu o typickom FLR, ktorý je pre každý pár iný, pre mňa doma ráno, keď sú deti v škole, môj manžel musí byť vždy nahý, v sobotu používa golier a putá a poobede je oblečený v bežnom oblečení, ale v dámskej spodnej bielizni a s kolikom v zadku, aby si pamätal svoje miesto, svoje postavenie a pomáha mu to cítiť sa podriadený a vlastnený.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Sluha11: Lady Jane a sluha a náš nový životný štýl
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB