1

Téma: Sluha11: Lady Jane a sluha a náš nový životný štýl

S manželkou sme spolu už vyše 17 rokov od našich 15-tich. Po takej dlhej dobe sa vyvinú určite štandardy a stereotyp. Práca, zábava a stále dookola. Poznáme sa už ako brat a sestra a to bol asi aj ten problém. Spali sme spolu tak raz za mesiac a keďže moja Lady nebola veľmi chtivá, ja som to denne kompenzoval masturbáciou pred PC. Samozrejme, že toto bola slepá ulička a vzťah sa pomaly strácal. Teraz už viem, že to bola moja vina, ale to už nezmením, snažím sa to aspoň odčiniť. Uvedomil som si, že sebauspokojovanim nikomu nepomáham a tak som začal hľadať na nete ako to zmeniť. Natrafil som na stránku cudnost.cz, kde predávali pásy cudnosti pre mužov. Nikdy pred tým som niečo take nikde nevidel a zarazilo ma, že pás cudnosti neexistuje len v stredoveku a že dokonca existuje aj pre mužov. Hľadal som ďalej a natrafil som na Biholku na Kandaulismus.cz a následne aj na Tlapíka a Xenu tu na tomto fóre. Zistil som, že klientku na penis ľudia bežne používajú a že má zázračne účinky na manželstvá. Rozhodol som sa, že to manželke ukážem a navrhnem, že okrem mojej duše, ktorú som jej dal pred oltárom, som ochotný jej odovzdať aj môj penis aj s orgazmom. S maličkou dušičkou som to večer koncom marca 2019 urobil. Na moje prekvapenie súhlasila bez rozmýšľania. Hneď v ten deň sme objednali kovovú klietku Spiderwire2 a za dva dni bola u nás. Otvorili sme balík a zhrozili sme sa z veľkosti. Keďže nie som veľmi obdarený klietka vyzerala ako obrovská voliéra. No nič, nasadili sme krúžok, nasadili klietku a zamkli zámok. Na ten moment asi nikdy nezabudnem. Viem, že toto mnohí z vás už zažili a nič nové nepoviem, no klietka začína meniť náš spoločný život a samozrejme k lepšiemu. Rozhodol som sa, že prispejem do fóra našimi skúsenosťami a budem náš život v klietke zvečňovať, možno aj my niekedy budeme inšpiráciou pre iné páry smile, pekný uzamknutý večer

2

Re: Sluha11: Lady Jane a sluha a náš nový životný štýl

Tak ať se daří a všechno klape :-)

3

Ďakujeme davidt, veľmi sa tešíme a ja som sám zvedavý ako sa to vyvinie. Hlavne či vydržím všetky tie predsavzatia (žiadna masturbácia, žiadny orgazmus, všetky domáce práce,...). Lady nie je veľmi na fóra, tak sa budem snažiť aktualizovať našu situáciu ja smile, do budúcna verím, že sa pridá.

4

Takže dnes nová zmluva. Keďže v našom dlhom spolunažívaní sme zažili už čokoľvek a predsavzali sme si mnoho, no nie všetko sa podarilo dotiahnuť do konca, ponúkol som mojej Lady podpísať zmluvu o nosení pasu cudnosti, aby moje slovo mala aj čierne na bielom. Sice na mňa tak divne pozrela, ale opäť na moje veľké prekvapenie nakoniec súhlasila a tak som pripravil Zmluvu o novom spolunažívaní. Ak by to náhodou niekoho zaujimalo znenie je tu (je to naša zmluva a naše znenie, no radi príjmeme pripomienky :-)):

Pás cudnosti sa stal súčasťou manželovho tela ako tetovanie alebo piercing. Tak ako manželstvo je aj pás cudnosti záväzok na celý život bez výnimky. Je to životný štýl, ktorí si manželia vybrali dobrovoľne. Vrcholom tohto životného štýlu je ideálny vzťah muža a ženy, kde žena je dominantná, je šťastná a maximálne spokojná a muž je koncentrovaný výlučne na potreby manželky. Z tohto dôvodu sa spísali tieto pravidlá, aby vzťah mohol dlhodobo a bez výkyvov fungovať.

Pravidlá:
- Akákoľvek forma manželovej masturbácie (honenie, análne kolíky, umelé penisy, pohlavný styk s inou ženou alebo mužom, ...) je nevera a ťažký hriech. Manžel je po svadbe povinný zdržať sa všetkých foriem nevery, aby zachoval idylický vzťah s manželkou bez ohľadu na to, ako často vyžaduje manželka pohlavný styk s ním. K tomu slúži pás cudnosti ako najvyššia forma ochrany a zábezpeky tejto podmienky. 
- Pás je manželovi nasadený na dlhodobé nosenie (navždy). Jeho účelom je kompletne zabrániť nevere, masturbácii a držať manžela pod úplnou kontrolou manželky, ktorá je jedinou a dominantnou vládkyňou jeho života (to jej sľúbil pred oltárom!).  Muž už nikdy nemusí zažiť orgazmus. Pás potláča mužské hormóny, hrubosť, ego a posilňuje jemnosť, všímavosť, nežnosť a chuť po manželke. Pás taktiež udržuje vysokú sexuálnu aktivitu manžela, čím je penis vždy keď to manželka vyžiada pripravený na pohlavný styk bez ohľadu na pocity muža. 
- Kľúčik má manželka neustále u seba pod dohľadom. Najlepšie zavesený na retiazke na krku alebo na ruke. Muž nemá nikdy a za žiadnych okolnosti prístup ku kľúčiku, pretože by situáciu okamžite zneužil na masturbáciu. 
    - V prípade ak by manžel predsa len zneužil kľúčik na neoprávnene odomknutie pásu, musí byť ihneď potrestaný. Vhodným trestom je odopretie sexu na dlhšie obdobie (minimálne 60 dní), alebo ak to manželke nevyhovuje tak fyzický trest (zbičovanie remeňom, facky). Potrestanie však musí byť silné a zreteľné, aby si muž následky svojho konania plne uvedomil a zapamätal.
    - Rovnako ak manžel iným spôsobom bez povolenia masturbuje a je prichytený musí byť okamžite potrestaný. 
- V prípade služobnej cesty bez manželky ostáva pás zamknutý po celú dobu bez možnosti odomknutia, čo je vlastne aj hlavným zmyslom pásu cudnosti.
- Pás sa smie odomknúť a zložiť len:
    - ak má manželka chuť na sex. Po sexe sa okamžite nasadí a uzamkne naspäť.
    - ak hrozí (o tom, či to naozaj hrozí rozhodne manželka), že sa manžel musí ukázať nahý na verejnosti (prehliadka u doktora,...). Po udalosti sa pás okamžite nasadí a uzamkne naspäť.
    - tesne pred kontrolou batožiny na letisku. Po prechode detektorom kovov sa okamžite na toaletách nasadí a uzamkne naspäť.
    - za účelom hygieny a čistenia pohlavného orgánu a pásu cudnosti. Pás sa odomkne maximálne 1x za týždeň najviac však na 5 minút, aby nedošlo k zneužitiu situácie a neželanej masturbácii. Odomknutie prebieha vždy za prítomnosti manželky, keďže len ona disponuje kľúčikom.
    - Žiadna iná situácia nie je dôvodom na odomknutie a zloženie pásu cudnosti.
- Ak manželka odopiera sex mužovi a k pohlavnému styku (k vystriekaniu manžela) dochádzka 1x za 2 týždne alebo menej, manžel môže požiadať (pekne poprosiť) o vyprázdnenie semenníkov, tzv. odmliečnenie pomocou análneho sexu a to stimuláciou prostaty. Tým sa zároveň zabráni neželaným samovoľným erekciám počas noci (tzv. mokrým snom). Najlepším spôsobom stimulácie muža je vopchanie 2 až 3 prstov do análu a masírovanie spodnej časti análu pri semenníkoch. Môže použiť z hygienických dôvodov latexovú rukavicu. Prípadne môže manželka použiť aj pripínací penis, ak sa jej to páči. Počas stimulácie ostáva pás cudnosti nasadený, penis je uzamknutý a nemôže sa stoporiť, takže muž nedosiahne orgazmus, ale len vytečie. Vytečené semeno sa nesmie vyhodiť ,manžel ho za trest, že sa nezdržal masturbácie vypije. Ak manželka súhlasí s týmto aktom dá manželovi pred tým splniť nejakú úlohu z domácich prác (napr. príprava večere, povysávanie, umytie sprchy a záchodu, vypratie a vyloženie prádla, žehlenie a pod.), aby si manžel vytečenie semenníkov patrične zaslúžil. Manžel môže požiadať o odmliečnenie maximálne 1x za 14 dní, určite nie častejšie.
- Manžel musí obšťastňovať manželku orálnym sexom kedykoľvek to ona vyžiada pričom pás ostáva zamknutý ak manželka nerozhodne inak.
- Manžel robí všetky domáce práce so zamknutým pásom a nahý vždy a bez výnimky. Manželka každý deň pred odchodom na kávu s kamarátkami napíše mužovi zoznam prác, ktoré má urobiť. Počas pitia kávy ho cez messenger kontroluje a komanduje.
- Ak manželovi hrozí služobná cesta lietadlom bez manželky, nasadí sa mu pás cudnosti z umelej hmoty, aby mohol prejsť cez detektor kovov. Tento pás je menej hygienicky, je to však jediná možnosť ako manžela zdržať všetkých foriem nevery počas celej neprítomnosti manželky.
- V prípade, že manželia idu na kúpalisko alebo do mora manžel musí použiť dlhé (kraťasové) plavky, aby sa zabránilo odhaleniu pásu cudnosti verejnosťou.
- Manžel musí vždy patrične voliť spôsob obliekania (hlavne v lete), aby nedošlo k odhaleniu pásu cudnosti, čo môže spôsobiť nepríjemné situácie a odsúdenie verejnosťou. Ak by k tomu aj tak došlo najlepším a úprimným argumentom je, že manžel je veriaci človek a mal problém zvládať svoje nutkanie masturbovať a jediným funkčným riešením bolo použitie pásu cudnosti.

Pravidlá si manželia čítajú a pripomínajú minimálne jeden krát do týždňa, aby boli podmienky vždy jasne pre obe strany. 

Zoznam domácich prác pre muža:
Pravidelné (denné):
- Pranie a vešanie prádla (okrem košieľ)
- Žehlenie
- Vysavanie
- Utieranie prachu v obývačke (stoly, poličky, skrinky, TV)

Menej časté (2x mesačne):
- Umývanie kúpeľne
    - Umývadlo, zrkadlo
    - Záchod
    - Sprcha
    - Steny a skrinky
- Umývanie podláh
- Čistenie topánok

Zriedkavé (2x ročne):
- Umývanie skríň zvnútra
- Umývanie okien (okno, rámy interier aj exteriér, vnútro rámov, parapety, pranie záclon)
- Umývanie chladničky a odmrazovanie mrazničky

5

Ahoj,
je to moc pěkné počtení a držím palce, aby vám to dlouho fungovalo. My to máme hodně podobně, jen jsme museli z některých věcí s ohledem na běžný a pracovní život slevit, nebo je upravit, aby to byla pro oba pro radost a ne otrava. Realita je bohužel někdy taková, že ačkoli by člověk chtěl, okolnosti ho nutí jednat jinak. Ale každopádně vám oběma moc fandím.

6

Diky sub-xpetr, snažíme sa obaja, čo mňa osobne veľmi teší, že sa Lady takto sama pridala. Je to pre nás nové, užívame si, musíme vydržať.  Lady sa najviac páči, že nemusí prať, žehliť, umývať, vysávať a mňa to ku podivu nejak chytilo. Včera sme boli s kamarátmi na večeri, klietka zamknutá a Lady sa ani nespýtala či chcem takto ísť. Prekvapuje ma každý deň :-). Prišli sme domov, Lady išla ešte na kávu, ja som požehlil a išiel spať.

7

Ďalšie prekvapenie od Lady, ktorá ma neprestáva udivovať. Asi pred mesiacom sme sa bavili, že by sme kúpili kostým francúzskej slúžky, že by som doma bol vždy oblečený ako slúžka a tak ešte viac zvýraznil naše pozície. Nechcela o tom ani počuť, že predsa chce mať doma chlapa, nie nejakého úchylaka. Tak som to nechal tak. Išiel som na celý týždeň na služobku. Klietku mi Lady pred odchodom skontrolovala, uistila sa, že všetko je zabezpečené, rozlúčili sme sa, že si budeme volať. Na konci týždňa mi prišla správa od Lady. Bola to fotka obleku francúzskej služky na mojej Lady. A dole popis: “doma ťa čaká nový úbor”. Fúha, tak to je zmena, klietka ma naozaj zázračne účinky. Hneď som Lady zavolal a spýtal sa, čo jej zmenilo názor. Povedala, že si to potom niekoľkokrát pozerala s predstavovala si ma ako v tom obliečku behám po byte a upratujem. Keď som prišiel domov, hneď sme ho vyskúšali. Obliekol som sa a ukázal sa Lady. “No, si krásny, páči sa mi to, budeš tak odteraz doma oblečený”. Chceli sme ešte aj štekle, ale zhodnotili sme, že na podlahe by som sa asi zabil a celý večer v tom byť by som asi nevydržal, ale kto vie, čo ma čaká budúci týždeň či mesiac :DDDD

8

Také držím palce. A přesně jak píše sub-xpetr, realita života bývá po čase jiná. Například děti femdom vztah dost zkomplikují. Jednak přestaneš chodit nahý a nosit obleček, a také po všech těch domácích pracích a péče o děcka zbude velmi málo možností na jakýkoliv sex a laškování...

9

Diky petrzprahy. Uvedomujeme si to a preto sa snažíme robiť to poctivo. Deti sú teraz pre nás priorita (aj dnes mame nový príbeh, zajtra ho zverejním) a budeme veľmi radi, keď sa nám podarí otehotnieť. Teraz ale po dlhej dobe prežívame krasne obdobie a fakt to obaja chceme. Ďakujem za všetky rady a skusenosti

10

Konečne je to tu. Včera ma Lady pripustila. Orgazmus som nemal už 6 týždňov, vytečený nie som 2 týždne. Lady prišla domov a ukázala mi kalendár. “Skončili mi dníčky a chceme otehotnieť, takže dnes ma oplodniš”. Bomba, romantika ako vyšitá. Ale keďže som nadržany ako stepná koza, na nejaké námietky nie je absolútne priestor. Išli sme sa spolu osprchovať, Lady som umyl, potom som sa umyl ja. Penisu sa nesmiem dotknúť, takže umytie genitálii si Lady nechala pre seba. Odomkla klientu, dala dole aj kovový krúžok a začala ho umývať. Myslel som, že výškočim z kože, bolo to fantastické. Začala umývať aj vajíčka, s oboma rukami, začala pridávať sexi zvuky, pecka. Opláchla si ho, otočila sa a rozkazala “vraz mi ho dnu”. Začali sme sa milovať, no keďže som bol veľmi nadržany, dlho som nevydržal. Vôbec sa ale nehnevala, skôr naopak. Vyšli sme zo sprchy, Lady sa dala na všetky 4 a povedala: “oplodni ma, ale nie že sa spravíš”. Tak som si čupol a asi po piatich vpichoch bolo vymaľované. Tesne pred tým som ho mierne vytiahol a obaja sme sa prestali hýbať (inšpirácia od Biholku :-)). Vytiekol som do Lady ale orgazmus som nedosiahol. Bolo to veľmi ťažké a musel som sa riadne premáhať, ale dal som to

11

Sluha11: Velmi rád jsem si přečetl váš příběh a držím palce, ať se vše vyvíjí dle vzájemých představ a podaří se znovu zažehnout jiskru ve vztahu. Taktéž palec nahoru za odhodlání, vypadá to na velmi slibný start do společného zamčeného světa. Udržet jiskřivé napětí ve vztahu není snadné, a tak vám moc přeji, aby se to podařilo.
P.S. Sám jsem s manželkou 16 let, od jejích 16ti, tedy příběh máme trochu podobný, viz co jsem tu psal do našeho příběhu :-)

12

Ďakujem Anděl, váš príbeh už poznám naspamäť. Aj vy ste boli mojou inšpiráciou na začiatku, no že ste podobne spolu ako my, mi nejako ušlo

13

Lady nie je veľmi sexu chtivá, no verím, že sa to bude postupne meniť. Moja motivácia je veľmi silná, tak dúfam, že to dáme. Som rad, že aj Lady sa to páči a postupne sa zapája. Anděl prajem aj Vám veľa krásnych chvíľ a buďte aj naďalej našou motiváciou

14

Sluha11: Jsem rád, že jsme (stejně, jako další) pomohli s inspirací. Samozřejmě je třeba, aby vás to bavilo oba, nacházeli jste kouzlo zamčeného světa společně.
Jinak skvělé sexuální zážitky se dají zažívat i bez klasického sexu, chce to jen najít co vás oba vzrušuje. Tedy zkus svojí Lady dopřát kromě svojí pozornosti a svých služeb třeba dlouhou masáž nohou zakončenou orálním sexem smile Věřím, že spolu objevíte co jí bude bavit a čeho pak bude velmi chtivá :-) Každá Bohyně má samozřejmě ráda trochu něco jiného, stačí jen hledat (a ona s tím určitě ráda pomůže) :-)

15

To je veľmi dobrý nápad, ďakujem. Služby ako ich nazývaš sú síce fajn, ale chápem, že tam nie je fyzicky kontakt. Masáž to sú dotyky, vzdychy, spoločné chvíle. Skúsime

16

Ještě jeden postřeh. Nejdůležitější je, aby jsi byl především ty sám stále co nejvíce nadržený. Pokud bude tvá Lady k tomu ochotná, může tě provokovat častým nošením průsvitných svetříků, halenek a dalšího podobného sexy oblečení. Může před tebou flirtovat s jinými muži a dávat ti najevo, že ty sám už ale patříš napořád jen jí a sex už máš jen za odměnu. Tvoje nadrženost pak způsobuje to, že i ten nejmenší fyzický kontakt s Lady je pro tebe svátkem a prožíváš jej s maximální intenzitou. Sexuální abstinence pak člověku vůbec nevadí, naopak mu přijde pro vzájemný vztah naprosto samozřejmá. Prostě se po nějaké době přepneš do zcela jiného módu, kdy se raduješ z každé možnosti být své manželce fyzicky nablízku a něčím jí potěšit. Moje Láska tohle za ta léta mého zamykání už moc dobře ví, a ráda mne svým svůdným oblečením a vyzývavým chováním co nejvíc provokuje. Pro svého Miláška jsem tak dnes ochoten udělat prakticky cokoliv, bez ohledu na to, jestli mi Milášek dovolí vůbec nějaké intimnosti...

17

Petrzprahy: to je krásne, držím palce. Snáď aj nám sa to takto podarí. Cítim to zatiaľ rovnako, že orgazmus je skôr na škodu

18

Dráždění a odepření je samozřejmě mocnou zbraní, nelze než souhlasit. Naopak bez něj zamčený svět rychle ztrácí svoje kouzlo. Samotné nošení pásu cudnosti pěkný vztah neudělá, jak jsem tu psal úvodem. - je to práce z obou stran.
U nás je zamykání spojené s D/s vztahem, tedy dráždivých podmětů bývá hodně. Paní často chodí v sexy prádle po domě, klíček ji přitom cinká na noze, rada si svoje nožky o pás opře, když u ni klečím, večer se nechá pravidelně orálně uspokojit, případně když má chuť na sex tak většinou připínákem. Po orgasmu se pak přitulí zadečkem a spokojeně usne smile Velmi rada mě samozřejmě dráždí i slovně smile

19

Dnes odchádzam po sviatkoch opäť na služobku. Včera ma Lady cez anál odmliečnila, dnes ráno pred odchodom ma opäť skontrolovala, či je klietka na svojom mieste, no niečo sa zmenilo. Opýtala sa ma či mám kľúčik. Keďže sme nováčikovia tak na prvé služobky som chodil a rezervným kľúčikom, ak by sa náhodou niečo prihodilo. Je jasne, že to nebolo ono, pretože som sa síce neodomkol, no čím dlhšie som zamknutý, tým je pokušenie väčšie. Povedal som, že kľúčik nemám, po poslednej služobke som ho Lady odovzdal. “Dobre” povedala, “tentokrát pôjdeš bez kľúčika”. Srdce mi hneď začalo poriadne biť a začali ma napádať rôzne veci, čo všetko sa môže stať. Lady ma ubezpečila, že ju to nezaujíma, kto a kedy mi bude vidieť klietku. Pohladkala ho, dali sme si pusu a odišiel som.

20

Akurát sa vraciam zo služobky. Po sviatkoch to bola krátka návšteva Prahy, no aj tak pocit s klietkou a už bez kľúčika a bez možnosti sa odomknúť je veľmi vzrušujúci. Boli niektoré situácie, keď som napríklad sedel za stolom na gauči a cez nohavice bolo vidno klietku. No nikto nič nepovedal, čo ale samozrejme neznamená, že si to niekto nevšimol. Každopádne si začínam zvykať na náš nový život s klietkou a užívať si každodenné momenty. Niekedy ma ešte trochu boli okolo varlat (hlavne ráno) keď sa klietka hýbe, ale už je to omnoho lepšie ako na začiatku. Dokonca som spal jednu noc aj s kolegom v jednej izbe na hoteli, tak som si radšej pod pyžamom nechal boxerky. Bola to celkom sranda, všetko ale dobre dopadlo a už sa teším na svoju Lady. Dúfam, že má pre mňa niečo vzrušujúce pripravené (hlavne nech to nie je plný kôš špinavého prádla

21

Sluha11: Z vlastní zkušenosti mohu říci, že pocity jsou zcela jiné, pokud člověk ví, že není úniku. Tedy v našem případě - klíč má Paní na nožce, či krku, žádný náhradní klíč doma není a z T-typu co používáme je 100% nemožnost se dostat. K tomu přísná a neoblomná klíčnice u které vím, že nemá smysl prosit o odemčení smile
U nošení je to o zvyku, ale odřeniny by vznikat neměly (tam je to primárně o vhodném výběru správné klece).

Jinak co se okolí týče tak to nic netuší (stejně jako fakt, že žijeme v D/s vztahu, resp manželství). Vědí o nás samozřejmě přátelé z BDSM světa, tam není důvod cokoliv skrývat, naopak je skvělé mít možnost podělit se, či vyměnit zážitky s lidmi, kteří mají podobné zájmy, či podobný přístup k životu či formě vztahu (Ideální je k tomu sraz, poslední byl velmi povedený). Ale ostatní? Za mě ne, tohle je náš svět a lidi, co mu nerozumí do něj pouštět nechceme (ač chápu, že potenciální prozrazení může být eroticky dráždivé, ale zde vítězí racionální přístup smile

22

Anděl: Máš pravdu, že je uplne iný pocit, keď vieš, že nemáš šancu uniknúť. Teraz to bolo na tri dni, dalej to chceme predlžovať. Zatiaľ mame fázu ignoracie. Lady sa venuje práci, hovori mi čo mám urobiť, kúpila mi nový mop kým som bol preč. Tak sa tešíme. Niekedy mám ale pocit, že chcem viac než moja Lady. Ja by som chcel aby mi prikázala nosiť analny kolík, aby som ju denne obšťastňoval, aby ma dráždila. No zatiaľ to je také soft, musím byt ale trpezlivý, aby som to nepokazil. Myslím, že tu na tomto fóre som čítal jeden príbeh, že ona sa snažila ale on chcel stále viac a viac a nakoniec to nevyšlo. Je to taký tréning mužskej spupnosti

23

My to mame dokonca aj v zmluve, že musím voliť také oblečenie, aby som zabránil odhaleniu. Zo začiatku som si myslel, že mi každý pozerá do rozkroku, ale teraz si už zvykám a viem, že pod nohavicami nič nevidno. Veľa je aj o psychike.
Tie odreniny postupne odchádzajú, takže si myslím, že je to tiež o zvyku, moje genitalie doteraz nič také nepoznali

24

Som zamknutý od 22.3., takže uvidím neskôr ako sa to bude vyvíjať.
Anděl mám ale otázku: ako často si ho holiš? Po mesiaci mám ochlpenie už opäť späť a možno aj to je dôvod bolesti, že si ich klietkou ťaham a chlpy sa zamotávajú. Diky

25

Sluha11: inu, celý zamčený svět je přeci o psychice smile vše je primárně v hlavě.
Jinak i při trvalém uzamčení (jako u nás) je třeba hygiena, nejen holení. Tedy pod dozorem odemknout, úmyt a upravit a zpět zamknout. Četnost velmi záleží na typu klece, za mě je minimum alespoň jednou za několik dní wink