Zdravím,
o Colorbird tady toho zatím moc napsáno není, tak jsem si říkal, že bych se mohl podělit o postřehy, které mi 2 týdny strávené v této klícce přinesly.
V první řadě musím říct, že je to moje první klícka, takže nemám srovnání. Mám menší a hlavně úzký neobřezaný penis (délka 8 cm, průměr 2,4 cm v klidu, 12/3,2 cm v erekci), tak jsem vybíral klícku užší a kratší. Při požadavku na možnost močit ve stoje vypadal Colorbird 1 jako skvělá volba.
A musím říct, že asi byl. Při prvním nasazení seděl jako ulitý. Penis krásně vyplnil celou klec, žalud se mírně opřel o oválný otvor, čímž ústí močové trubice směřovalo přesně tam, kam má, a koruna žaludu se opřela o zužující se prostor uvnitř, takže předkožka zůstala pěkně srolovaná za žaludem.
Když tak krásně seděl, rozhodl jsem se, že rovnou zkusím, co se stane v noci. Očekával jsem bolestivé zážitky, ale ty nepřišly. Tím, jak klícka není příliš zahnutá a v teple pod peřinou byly koule pěkně volné, proběhly noční erekce v klícce naprosto v pohodlí. Párkrát jsem se sice vzbudil se zvláštním pocitem, ale od třetí noci jsem spal s pásem jak nemluvně.
Druhý den vznikla první nepříjemnost. Jak se žalud opíral o čelo klece a mírně prolézal, otíralo se ústí močové trubice o kalhoty víc, než bylo bez klece zvykem, a začalo trochu natékat. Ne, že by to bylo nějak zvlášť nepříjemné, ale mělo to výrazný vliv na možnost směrovat proud moči, který se stal naprosto neovladatelný. Po nějaké době otok splaskl a chvíli byl klid.
Zhruba po týdnu se s otokem ozvala předkožka. Při čištění jsem si všiml, že je jako balón a snaha vrátit penis do klece byla natolik bolestivá, že jsem si dal na víkend od klece pauzu. Teď po dalším týdnu činím pauzu druhou se stejným problémem.
A ještě jeden negativní postřeh musím přidat. Jak se penis v noci (a občas i ve dne) pere s klíckou, tak částečně přemohl plast kroužku. Ten je teď asi o 3 mm vychýlený ve spodní části od původní roviny. Kvůli tomu odstává klícka od těla ještě víc než na začátku, což už tak bylo dost.
Ale abych jen nehanil, klícka se nosí opravdu pohodlně, díky otvorům penis pocitově větrá, i když sundavání kvůli hygieně se člověk nevyhne - v kroužku, který má tvar dvou spojených kroužku, se ve vnitřní hraně drží odrbaná kůže a neumím si moc představit, jak ji bez sundání vyčistit.
Do budoucna bych asi uvažoval o něčem pevnějším, co víc tlačí penis směrem dolů. S tím, že to nebude kompatibilní s močením ve stoje, víceméně počítám. Pějí se to ódy na Cobru, tak ji možná vyzkouším, ale pořád váhám kvůli průměru - nebude se tam můj tenký ocásek mrcasit jak nudle v bandě? Nebo když zvolím kratší variantu, neposkládá se tam nějak divně na cik-cak? Na tom Colorbirdu je sympatické, že i při mé šířce omezuje pokus o erekci i do strany. Pokud by bylo omezení jen dopředu, tak se bojím, že žalud schytá dost nepříjemné otlaky. Nebo se mýlím? Jakou velikost Cobry byste mi doporučili? Nebo něco úplně jiného?