1

Téma: PC jako pomocník ve vzhahu?

Ahoj,

už delší dobu nás s přítelkyní trápí skutečnost, že jsme tak nějak zpohodlněli, a klasický sex už v podstatě nemáme. Jsme spolu přes dva roky, se zamykáním zkušenosti máme, ale spíš jen příležitostně, na cca 2 týdny vždy, plus mínus...

Vím, že tady není vztahová poradna. Jenže v souvislosti se zamykáním tak občas přemýšlím, jestli by nám PC nemohl paradoxně pomoct s tím, abychom zase našli cestu k sexu, který oba chceme mít.

Všichni víme, jaký má PC účinky a jak se cítíme směrem k našim ženám, když nás mají pod zámkem.

Co si o tom myslíte Vy? Není tu třeba někdo, kdo měl podobný problém?

Děkuji moc.

2

Re: PC jako pomocník ve vzhahu?

No už jsi si zamykání vyzkoušel, tak asi těžko radit. Navíc jsi si sám odpověděl, když jsi napsal, že víš co to s námi muži směrem k ženám dělá. Ano pás cudnosti pomáhá ve vztahu, najít si zpět cestu k sexu, ale je to jako droga (pro většinu z nás), kdo si to zkusil nechce se toho už vzdát a tak záleží jen na vás kam až to necháte zajít. I s klíckou na ocase, bez soulože přímo, se dá prožívat mnoho vzrušujícího a je to, alespoň pro mě mnohem krásnější.

3

No právě to je ten kámen úrazu. Přítelkyně se normálního sexu nechce vzdát. Když jsem ji navrhl, že nám může pomoct PC, argumentovala tím, že tím pádem nebudeme mít sex už vůbec... Jenže to je uzavřený kruh, protože vím, že když si řekneme, že se to změní a sex budeme mít častěji, tak se stejně nic nezmění.

Ta poslední věta je přesná!

Je to prostě těžké...

4

Nauč se dobře lízat, pak budeš zamčen dlouhodobě

5

Díky, taky názor, se kterým souhlasím, jenže jde i o přítelkyni a ta se nechce normálního sexu zatím semnou vzdát. Hodně dává na citovou stranu věci, a zastává názor, že vztah bez soulože je poloviční...

6

Tak ona to vnímá tak jak píšeš, ale třeba až pozná jaké to je, když jsi zamčený změní názor a zjistí, že to není tak úplně pravda. Tady by se k tomu asi měli vyjádřit místní ženy, jak to vidí ony. Ale jde o to, chtít to, alespoň zkusit.

7

Ahoj. My s manželkou praktizujeme zamykanie zhruba rok a nášmu vzťahu to jednoznačne prospelo. Normálny sex sme nahradili tým že manželku uspokojujem umelákom, ktorý je o dosť väčší ako môj, takže po tejto stránke manželka nestráda. :-) Možno by sa to zapáčilo aj tvojej pani. Stalo sa že som s tým chcel aj skončiť, ale moja manželka ma odmieta odomknúť. Som teraz zamknutý tak trocha na silu a to je celkom vzrušujúce.

8

Pilzo : ano to znám. Já jsem teď zamčený více jak dva měsíce a přesto, že klícku máme už několik let měli jsem v zamykání na chvíli pauzu. Pak mě miláček zamkla dá se říct proti mé vůli. Už jsem nechtěl. Ale po čase jsem si to začal zase užívat, u mě to trvá sice trochu dýl, ale užívám si to, moc. A určitě si to užívá i můj miláček, když to chtěla ona sama, když si mě stále drží pod zámkem. A nejkrásnější na tom je to, že vůbec nemluví o mém odemčení, o tom, že by mi dovolila se udělat, mluví jen o tom co dělá dobře jí nebo o výprasku.

9

Pilzo: Díky, taky jsem to navrhoval, když jsem byl zamklý, no k tomuto se zatím nikdy moc neměla protože chce klasickou soulož s penisem, chce cítit tzv. "vnitřní teplo", nebo nevím jak nazvat ten pocit...

Ono je to fakt složité. Teď jsme sex neměli cca 2 měsíce, a to už je fakt dlouho i pro ní. Nevím, jakým nejúčinnějším způsobem se žena zbaví té nutnosti mít klasickou soulož. Vždy argumentuje tím, že tohle všechno se ji sice líbí, ale ona stále vyžaduje i ten klasický sex...

10

Skúšali ste režim, v ktorom budeš zamknutý, ale tvoja Pani si ťa bude môcť odomknúť na sex, pri ktorom však budeš mať zakázané sa spraviť?
Alebo by sa ti také nepáčilo, lebo nechceš zažívať žiadnu stimuláciu penisu?

11

Pro adis
Nejhorsi variantou je neudelat nic. Myslim ze minimalne byste to tedy meli zkusit, klasicky sex prestane ve vztahu po nejake dobe bavit uplne kazdeho, proto si lidi pak zahybaj. Vyhnout se tomu da pouze novymi impulsy a jednou z cest je urcite klicka. Navrhni manzelce ze to jen zkusiteite. Jestli si v tom najdete zalibu to se uz uvidi. Mozna bys ji mohl ukazat toto forum at udela predbezny nazor he zde i nekolik prispevku od žen. Tak drzim palce wink

12

Vindi: navrhnu, a dám vědět, třeba to přítelkyně bude takhle chtít smile

uzposlusny: jasně, taky to tak nějak vidím, že to prostě časem “omrzí”, nebo jak to říct... spíš fakt najít nějaký impuls, jak říkáš, který se nám bude líbit a zkusit to nějak řešit. Se zamykáním už nějaké zkušenosti máme, ale vždy to bylo jen chvilkové a nevydrželo to dýl, než třeba dva týdny...

13

Ako sa darí? Mal si možnosť spýtať sa na ten sex bez orgazmu na tvojej strane? smile

14

Zkuste navlek na penis s uzavřenou špičkou. Nejprve do teple vody a pak nasadit. Navlek který ten chytí kroužkem za varlata, je o hodně delší i širší a ještě k tomu i teplý a měkký a tvrdý zároveň, to je přesne jako živý penis ale proste o několik levlu lepsi.

Takže má rada je nosit PC a na sex použit navlek, ve kterém ty skoro nic neucitis, max jen velmi mírný podtlak a pro tvou Paní to bude opravdu krásný sex.

15

Nebyl by na nejaky takovy odzkoušeny navlek odkaz ? Dekuji