1

Téma: Jak vybrat velikost klícky Holytrainer V3

Zdravim,potreboval bych urcit velikost noveho V3 mam starsi verzi tu kratsi ale chceme vymenit za novy.U toho starsiho mam cca 1 cm jeste volno kdyz je bezne ochablej.Jakou teda velikost,kdyz je jich 5.A lze projit bezpecnostnim ramem bez alarmu?Dik za reakce

2

Re: Jak vybrat velikost klícky Holytrainer V3

Ahoj
velikosti se probírali mimo jiné tady:
https://forum.cudnost.cz/topic/2063/hol … ano-a-nub/
https://forum.cudnost.cz/topic/2149/hol … e-pouziti/.

Lze dokoupit i jen klícky, na cudnosti je najdeš v nabídce
https://www.cudnost.cz/jednotlive-dily/ … rainer-v3/
tak to mám i já a velikost si beru podle momentální nálady (mám poradní hlas). Mám druhou nejmenší a třetí (prostřední).

Ve středu jsem měl V3 a prošel jsem rámem bez ztráty desítky, ani nepíp.
V3 se mi nosí fakt pohodlně, jak ve dne tak v noci.

tož to je asi tak vše

3

Taky uvazujem nad 3 kou,ram je nutny Pani trva i na ceste letadlem a dnes vsude ramy. Navic me ceka uz trvale noseni.Dekujem za info

4

Ty odkazy stojí za prd, pošlete sem prosím někdo návod z praxe. Proste jakou mate kdo velikost a jakou klec a kroužek pak používáte. Díky!

5

Ja mam holytrainer v3 standart a pohoda je to ideal - mám cca 9 cm ked nestoji a asi 3 cm priemer...a pohoda, lepsiu velkost si neviem predstavit.

6

\\tak mam V3 3 velikost ta je spis pro mensi,kratky HTbyl jeste volny,tehle je akorat.Dokonce jsem se omylem ukazal jak jsem ho nevnimal:-))

7

komu ses ukázal?

8

Pri sprchovani kdyz jsem sel do bazenu venku,tak me videla svagrova :-)

9

pěkný a co ti řekla??

10

Ahoj,ze pry konecne!A muze se poridit treba rakoska.Jsem totiz trochu sub :-(.

11

Ahoj no paráda toho si važ

12

Ahoj, tak to svagrova podla reakcie asi uz pasy pozna, myslis ze ma svojho tiez pod zámkom?

Ja mam Hv2 tu od Vojtu z cudnosti a s mojim 10cm v pokoji mi to bolo moc velke (v klietke chce byt asi este mensi nez je normalne bez nej hehe, mensi model mi sedel lepsie, no stsle som tam potreboval s vatovou tycinkou narovat penis ked som mocil aby mi to tam vnutry vsade nezatieklo, vzdy sa mi v nej trochu posunie a nesmeruje dierkou na curanie presne na otvor na klietke

13

Ahoj,nevim zda to patři už do poradny,ale nechci trhat vlakno.Včera u nas byla i s manželem a společně došla řeč na submisívni vztah v sexu.Pry je dobře,že se to ,,proflaklo,,.Její manžel na to není absolutně ale u mě to tak,že jsem přiznal i určuté vzrušení např při erotickém výprasku.moje žena to ale vzala tak že chce hlavně preferovat oralní praktiky a navic zabranit mé velmi časte onanii.Vyprasky prý mohou byt i velmi výchovně ale taky musí nest určitý stupen bolesti pro výchovný učinnek,proto ta rákoska:-(,Co se týka pasu sedí výborně,funguju v praci i třeba dlouhe sezení absolutně v pohode.Zatím se ani nebavíme o sundání,prý je mnoho páru kde muž nosí z ruzných duvodu trvale,to je myslím když má manželka schvaleného milence.Což mě prý asi čeká.

14

Vy se tedy máte. Takovou švagrovou a partnerku bych také chtěl:-)

Já teď ani nemám "co na sebe". Klecí celá krabice a s žádnou nejsem spokojen. Z HT, která mi vyhovovala mi vyklouzlo po 26 dnech.

Váš příběh je úžasný, jsem rád, že jste se podělil.

15

Ja sa musím priznať, že v páse nespávam, pár nocí po sebe som dal, max 3, ale bolo to utrpenie, hlavne keď mávam problém zaspať aj bez toho. smile Takže vám v dobrom tíško závidím, teda tým ktorí to tak skutočne máte. Ale inak je Holytrainer V3 super klietka, rozmýšľal som aj nad v4, ale tá má vraj aj dosť nevýhod...