Ahoj. Já jsem měl nádherný víkend. Začalo to v sobotu ráno. Připnul jsem si malého připínáka a Paní jsem vzbudil mazlením, líbáním a rovnou s „erekcí“ (Měl jsem svého v kleci a strapon). Sundal jsem jí kalhotky a zalehl jí v misionáři. Byla hned mokrá a nadržená a hned jsem do ní vklouzl. Byla to nádhera. Vzdychala , líbal jsem jí krk a ouška. Po chvilce si řekla, že chce většího, tak jsem ho vyměnil za macka a dodělal jí mackem. Nejdřív ještě na misionáře, to už dost vzdychala, pak v kleče, sama si zvedala pánev a nabízela se na píchání. Skončili jsme zezadu a já do ní bušil, jak smyslu zbavený. Nakonec jsme se udělali oba. I já jsem nějak vytekl a byla toho hromada, ale pocit orgasmu jsem moc neměl.
Pak jsem jí přes den několikrát lízal ve stoje a ještě dopoledne si řekla, že chce sex na gauči. Rovnou jsem si vzal středního uměláka. Sedla si na kraj sedačky a zvedla nohy nahoru a já jí pěkně rozlízal a krásně do ní zajel. Vytáhla si černé tričko nad prsa a zespoda je podepírala napůl sundaná černá podprsenka a mezitím jí nádherně trčeli prsy a jí je sál. Nádherná pohled. Pak jsem si jí opřel o opěrku gauče a prcal jí ve stoje zezadu. Pevně jsem ji držel za boky a přirážel na péro. Nakonec jsem jí opřel pánví o opěrku, hodně roztáhla nohy ve stoje a opřela se boky o opěrku. Byla tak pevně opřená a já do ní bušil tvrdě ze shora a to už přímo křičela. Byla to nádhera, ale to už se mě orgasmus netýkal. Byla nadšená.
Večer Chtěla malého do prdelky a mě sundala klec a já šel do prcinky. Bylo to nezkutečně vzrušující a musel jsem se střídat s velkým umělákem, ale i tak jsem si nádherně zapíchal. Nakonec měla v prcince velkého a mě v zadku. To už byla maximálně plná. A to už jsem nevydržel a vystříkal jsem jí prdelku. Prostě snový den. Zamkla mi ho až v pondělí ráno, tedy dnes ráno. V neděli mě několikrát nechala, abych jí lízal, prstil postavil si ho a chvíli jí píchal, ale udělat už mě nenechala. Moje mání je naprostá Bohyně.