Re: vit: Naše domácí hry
Krása!
Držím palečky k pokračování.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » vit: Naše domácí hry
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Krása!
Držím palečky k pokračování.
Ahoj. Jak jsme doma s Paní sami , tak je to super. Paní chce, abych doma chodil nahý, jen v kleci a s připnutým dildem. Oba nás to vzrušuje a díky tomu se pořád objímáme a ona často pohoní dildo a pochválí mě, jak mi to sluší. Tím se dostaneme i sexu na netradičních místech. Paní se tak nechá ojet v kuchyni, ohnutá přes židli v jídelně a já jsem jí kdykoli k dispozici a strašně mě to baví a vzrušuje. Paní pak večer už sex ani nechce. Paní se moc líbí, když si vezmu trenky s rozparkem a je vidět jen dildo. Přijde jí to víc sexy. Ještě týden bez dětí.
Polykání dilda.
Dnes jsem ráno musel dělat v ložnici kliky a napíchávat si dildo až do krku. Úplně až po koule. Paní mě pozorovala z postele a počítala a kontrolovala. Bylo to hodně ponižující. Pak mi dildo přilepila na bok postele a já v kleče musel zase dildo polykat a koukat se jí přitom z blízka do očí. Přidržovala mi hlavu, aby napíchnutý vydržel co nejdéle. Tekly mi slzy a to se Paní moc líbilo. Má Paní je zase má Bohyně.
Body:
Ahoj. Paní si ráno oblékla nové Body v jemné tělové barvě a hladkého materiálu. Moc jí to slušelo. Nevydržel jsem to a mazlil jí a natlačil jí do ložnice, připnul si macka připínáka a jemně a něžně jsem ho do ní natlačil. Nepoužil jsem ani ruce. Objímali jsme se a já jí pomalu začal prcat. V objetí jsem to hodně zrychlili a krásně se má Paní dělala. Pak chtěla, abych si sedl, pod zadeček jí dal polštářek a prcal jí a koukal, jak do ní zajíždím. Byla to nádhera, koukat, jak do ní Macek vjížděl a ona se dělala. Štípala mě na bradavkách a chtěla abych se udělal. Já jsem jí nasimuloval orgasmus a ona se krásně udělala. Byla to nádhera. Moc se těším, až se dnes dostanu domů.
Krásné ráno.
Dnes jsme se s Paní probudili v obětí. Tlačil jsem se k její prdelce kleci a strašně se mi chtělo prcat. Jen jsem jí objímal a trochu mazlil a klecí dorážel na její prdelku. Paní chtěla sex, ale byla ještě neprobuzená, tak jsem jí připravil kávu a když přišla si jí se mnou vypít, tak se jí moc líbilo, že jsem měl přidělaný strap on. A byl jsem tak pro ní připravený. Kávu jen ochutnala a už chtěla, abych si před ní klekl a lízal jí prcinku. Pak prstíky a už klečela na židli s vyšpulenou prdelkou. Hned jsem do ní strčil macka a začal jí prcat. To je tak krásný pohled , jak do ní macek zajíždí. Po chvíli už si mě táhla do ložnice. Byla to jízda na hodinu a půl. Vystřídali jsme všechny dilda a nakonec tam vjel i černoch. Na střídačku se nechala prcat mnou a jiným dildem co jsem měl v ruce. Dilda jsem střídal i u pasu, jak si Paní přála. Mít u pasu černocha je fakt dobrý pocit. Navíc Paní se na černochovi poprvé udělala a to hodně silně. Udělala se minimálně 10x a já simuloval min 5 výstřiků do její nádherné prcinky. Byli jsme celý zpocení a klouzaví a znova jsem se do ní napíchl a jel znova. Chtěla to pořád. Nechala si i vylízat prdelku a už to vypadalo, že bude chtít i ojet zadeček. Paní mě nutila polykat dilda, co měla v sobě až po koule. Zvládl jsem jen menší, černoch se mi sotva vejde do pusy. Paní šla do sprchy a jsem dostal ještě úkoly co mám doma udělat a dělal jsem je všechny nahý s připnutým černochem a kolíčky na bradavkách. Prostě super ráno.
Budu rád za komentáře.
Ahoj. Tak dne se mi to zase podle minimálně po roce a teď po třech týdnech pod zámkem.
Ráno jsem jsme měli nádherný sex s mou Paní. Já jsem pod zámkem a nosím nad klecí dildo. Dnes jsem zvolil nádherný veliký péro a velikým žadudem. Paní jsem na její příní hodně dlouho vylízával a pak do ní opatrně a opravdu pomalu zasunul kousek péra. Zapletli jsme se v obětí v misionářské poloze a pomaličku jsem se milovali. Šeptala mi, jak je veliký a jak ho v sobě cítí a začínala se na něm dělat. Prostě úžasné. Objímal jsem jí a držel za ramena, občas za prdelku a stále intenzivněji do ní zajížděl. Paní si diktovala, jak to chce a já to s obrovský vzrušením plnil. Několikrát jsem se nad ní postavil do kleku a přidal na tempu a Paní mě štípala a tahala za bradavky. Na Paní to už přišlo a chtěla op chvilce jemných pohybů zase přidat. Já jsem koukal, jak do ní „můj“ obrovský penis zajíždí a pořád zrychloval. Nádherné dlouhé přírazy až po koule uměláka. Pak Paní chtěla zase zvolnit, ale to už to na mne šlo. „Normálně jsem se do ní udělal. Paní mě drtila bradavky a ze mě to teklo. Trvalo to strašně dlouho a já se jen klepal. Vůbec jsem ho z ní nechtěl vytáhnout. Prostě super orgasmu, který by v normální situaci byl spíž pokažený, ale takhle to bylo úžasné. Pak jsem musel zachraňovat povodeň v posteli tričkem. A Paní mě nutila jí olízat prdelku od semene. To bylo nechutné, ale zvládl jsem to. Už jsem ani nedoufal, že se mi to takhle zase někdy povede a bylo to super. Paní mi na dnešní večer slíbila, že se ji budu moct udělat do zadečku, ale nevím, jestli to ještě po dnešku platí.
Děkuji za komentáře.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » vit: Naše domácí hry
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB