1

Téma: Zkušenosti s Latowski

Ahoj, zdejší komunito. Po letech laborování s CB a HT jsem byl velmi rád, že se naskytla příležitost koupit něco pořádného. Podařilo se mi sehnat použitý pás Latowski. Mám jej na sobě ani ne hodinu.
Zážitek je to samozřejmě nepopsatelný, když vás obepíná něco takové hezkého a poctivého.
Mám štěstí, protože to vypadá, jako kdyby byl vyroben na míru přímo mě.
Zatím můžu jen napsat, že je cítit při každém pohybu. Při chůzi mi dře přední část o stehna. Ohnout dopředu se nedá úplně. Je problém najít pozici, jak se třeba uvelebit na gauči, aby mě to netlačilo. Prostě se stále připomíná, ale to je asi v pořádku.
Úplně nejhorší je ale zatím sezení. Člověka to nutí sedět na okraji židle a hezky vzpřímeně, jinak o tobě pás dává v oblasti břicha hodně vědět. To ale není úplně na škodu. Když sedím, pás se o spodní část opře a trochu se zvedne. Trochu to tlačí na koule. Přijde mi, že prostor na ně je v té pružné části docela malý.
No už se těším na první noc ...

2

Re: Zkušenosti s Latowski

První noc se úplně nevydařila. Cca po 3 hodinách spaní (bez problémů jsem usnul) jsem musel na WC. To se mi v průběhu noci moc nestává. Cítil jsem, jak už je pás nepohodlný a tlačí, hlavně v oblasti okolo třísel. No nic, říkal jsem si, to vydržím. Sednul jsem na WC, ale byl problém se vymočit, prostě to neteklo. Po chvíli jen něco málo. Tak jsem začal zjišťovat příčinu. Odemknul jsem pás a zjistil jsem, že jsem měl pořádnou erekci, jen jsem o ní nevěděl :-)
Když jsem úspěšně vykonal potřebu, tak jsem se chtěl znovu zamknout, ale erekce to nedovolovala. Usnul jsem bez pásu. Ten jsem si znovu nasadil až po ranním probuzení.
Není problém v pásu usnout a je možné ležet na zádech, na bocích i na břiše. Latowski je ve všech případech pohodlný.
To se nedá stále říct o sezení, ještě jsem nenašel úplně správnou polohu. Pás je tak bytelný, že nepovolí ani o milimetr. Cítím úplně všechno. Když sedím a píšu tato slova, tak trpím big_smile.
Dnes mě čekají běžné sobotní činnosti, jako je úklid, tak uvidím, jak to všechno půjde. Stále si ale užívám ten pocit dokonale přiléhajícího uměleckého díla.

3

Sobota probíhala úplně v pohodě, pás o sobě dával sem tam vědět, hlavně při předklonech, jinak to bylo v pohodě. Docela jsem se i potil, to mělo za následek, že mě potom svědila kůže vzadu nad půlkami, která je překrytá pásem.
Vyhýbal jsem se činnostem, při kterých je potřeba sedět - i u jídla jsem si po chvíli radši stoupnul nebo jsem se nějak uvelebil na gauči, abych pás tak necítil.
Po poledni jsem šel něco vyzvednout, dával jsem si pozor, aby to nebylo vidět, ale "boule" v šortkách je tak malá, že tam vůbec, spíš jsou vidět vrchní části pásu, které z šortek čouhají. Jsou samozřejmě překryté tričkem, ale pokud by se vítr zvednul, to by si byla podívaná :-) Při chůzi dost cítím pás na stehnech. Při delší trase by to možná vadilo.
Co se týká vykonávání potřeby, tak to je úplně v pohodě. Po malé naplním injekční stříkačku vodou a z obou stran do otvorů trochu stříknu, aby se pás propláchnul. Na velké taky není problém, otvor je docela velký.
Byl jsem v něm až cca do 20:30, kdy už mě to docela bolelo na bocích (v oblasti, kde má pás zámečky) a taky v oblasti třísel. Říkal jsem si, že to na začátek nebudu přehánět. Přece jen je asi nereálné si jej přivézt a vydržet v něm 14 dní v kuse.
Je to zvláštní pocit, když tam dole člověk nevidí své vybavení, ale kus oceli. Taková nedobytná pevnost. Mám samozřejmě klíče, takže to není tak hrozné, ale být v něm teď bez klíčů bych opravdu nechtěl.
Noc jsem tedy prožil bez pásu a před chvílí jsem si jej znovu nasadil. I když na bocích to pořád bolí. Asi to dnes zase nebudu přehánět.

4

Omlouvám se, že píši až nyní, ale dlouho jsem tady na fóru na nebyl. Shodou okolností jsem se takky loni stal majitelem Latowského. Ne z druhé ruky, ale říkal jsme si, že je na čase si splnit sny a nechal jsem si udělat Latowského na míru. Někdy na přelomu července a srpna jsem si nechal vzít míry a někdy v polovině loňského prosince mi pás dorazil. Ale o svém příběhu někdy jindy. Teď pár poznámek na základě a svých zkušeností.
Zážitek v Latu je fakt nepopsatelný. Chůze pro mne je zcela bezproblémová. Ano, trochu se tře o stehna, ale nic, co by mě nějak extra obtěžovalo. S ohýbáním nemám vůbec žádný problém. Ohnu se tak, jako bych žádný pás neměl. Možná, že u toho tvého páse hraje roli to, že nebyl udělán na míru.
Sezení. Ano, asi největší problém. Nesedí se v něm pohodlně. Sice jsem si po čase našel lepší způsob, jak si ho "obléknout", takže sezení už není bolestivé (koule), ale stále je nepohodlné. Ta správná poloha nasazení je hodně důležitá. Ale i tak, buď je třeba si sednout na měkké anebo výrazně na kraj židle. Ale vydržím sedět i 1-3 hodiny.
Spaní je pro mne nádhera, krásný pocit, jak pás příjemně tlačí. A to nejen vpředu ale i vzadu. Plech krásně kopíruje tvar bederní páteře.
Zcela souhlasím s tím, že je pozoruhodné, jak je ten pás relativně obrovský, tak pod oblečením je velice málo patrný. Celé pohlaví je stažené hodně dolů a tím minimalizuje bouli mezi nohama. Na zadku pod plechem se taky v teplém počasí potím. To ano.
Zatím jsem v něm vydržel nepřetržitě jen pár dní. Je to náročné v něm být. Ale hezké zároveň.

Časem napíši nějaké srovnání s Carrarou, kterou také mám. Každý z těchto dvou TOP pásů má své výhody a své nevýhody.

5

Díky moc za popsané zážitky! Také bych rád cílil na permanentní uzamčení v tomto typu pásu, jelikož klasické klícky mi nedělají úplně dobře na varlata při delším uzamčení. Možná po svatbě s mojí Bohyní to symbolicky pořídíme, aby byl můj rozkrok pak vždy pod Její kontrolou a já byl vždy poslušný manžel.