26

Re: Fencek: Má zkušenost s trvalým zamčením

Já se domluvil, že do léta shodím 10kg, které jsem postupně od podzimu nabral - cíl 85kg, a motivace prý bude lepší v pásu, tak jsem teď zamčený, zatím v lankovém provedení, ale mám si sehnat něco bytelnějšího, a sundání jen 1x v měsíci na důkladné umytí a návštěvu lékaře, pak hned zpět pod zámek. Uvidím jak mi to půjde smile

27

U nás to zatím máme nastavené tak že zamčení je samozhřejmost a jsme  domluveni tak že zamčení není trest ale jen klíč k bráně štěstí. My používáme lískovku. Lískovku proto že mi na zahradě roste líska. Teď stavím tu bytelnou kozu aby výprask mohl být víc v režii princezny.  Teď se stává když dostávám že to občas zastavím,dám tam ruce a prosím a uhýbám se pro pauzu. Tudíž u nás není motivace zamčení ale bolest způsobená nástrojem který jsem pro princeznu vyrobil. Z výprasků já osobně nic nemám. Strašně až nevydržitrlně to bolí a začínám mít z toho fakt respekt. Třeba jsme spolu byli na Valentýna. Já myslel jak se třeba něco stane ale já přitom dostal 25 ran na každou půlku a zubovou torturu bradavek.

28

Ahoj Lastastny. Takže o tvé vzrušení se starají dvě Královny? A ty se staráš o obě? Nebo je to jen přítelkyně tvé Bohyně. Prosím, tohle asi trochu rozeber. Předem děkuji.

29

lastastny: sic trochu OT doraz, nicméně zmiňovaná kamarádka tvé manželky má taktéž zkušenosti ze zamčeného světa, či je alespoň bdsm+?

Fencek: Výroba vlastních nástrojů, jenž na člověka následně dopadnou je hořkosladká, znám z vlastní zkušenosti smile Výprasky používáte jakožto trest, či pravidelně k udržení disciplíny?

30

Anděl:To ano. Zatím používáme výprasky jako trest za různé provinění. K disciplinárním výpraskům jsme ještě nedošli. Jak jsem psal,tak z nich začínám mít opravdu velký respekt. I vůči princezně se chovám jinak protože vím že ji moje naříkání,prošení a slzy vůbec neobměkčí. Ba naopak si začíná uvědomovat svoji převahu po které já tolik toužím.

31

TAk tomu naprosto rozumím. :-)

32

Opět se vyskytl mezník v našich hrátkách,životním stylu a chtíče všeobecně myšleno. 2.2.2022 mi byla na klec nasazená plomba. Zítra je 2.4.2022 a plomba je stále na svém místě neporušená. Mám takové zlé tušení že Princezna začíná mířit k překonání rekordu.

33

Tak to uz je pekne dlha doba

34

Opět se vyskytl mezník a myslím že už poslední. Tedy doufám. Zítra to budou tři měsíce co mi nebyla sundána klec. Tudíž jsme s princeznou překonali náš rekord. Jsem moc šťastný že jsme to společně dokázali. Princezna je na mě pyšná že jsem to pro ni vydržel. Říká mi že jsem ten největší chlap kterého kdy měla ikdyž opak je pravdou.

35

Gratuluji. Jen tak dál. A jak si hrajete? A jak ty uspokojuješ princeznu?

36

Děkujeme. Zatím ji uspokojuji především jazykem. To má moc ráda. Jinak jsem koupil přepínací penis. Hrajeme si tak různě. Občas výprask,občas líbání nohou. Občas mučení kuliček.Občas mučení bradavek. Nejraději má když vyteču z dráždění bradavek. Chytáme to do skleničky a pak mi to dá vypít až do dna.

37

Jsem trvale zamčený od 1.8.2021 s jednou asi 5 denní přestávkou. Každá měsíc jedno vytečení a dva orgasmy za celou dobu. Bohužel, včera klícka vlivem mé únavy a jejím opotřebením spadla. Má už moc velkou vůli. Takže dnes odešla objednávka na novou. Žena to má stejně ráda ústy a když tak si nasadím uměláka. A když si to dělá někdy sama vibrační hlavicí, tak to sleduji maximálně s kuklou na hlavě. Takže jedině přes svou fantazii. Sklenička na sperma u nás funguje taky a na wc mám stabilní hrníček na její zlatá déšť.

38

Začínám nabývat pocit že už to naše hraní a vlastně životní styl. Všechno je v režii princezny. Vychovává si mě. Už mi koupila i vodítko. Ještě mluvila analním kolíku s ocáskem. Prý už bude teplo a bude mě moci chodit venčit. Obojek mám za úkol si koupit sám. Vybral jsem takový který je z ocelového lanka se zámečkem. Dokonce jsem nechal vyrobit psi známku s takovým žhavým popiskem.

39

Začínám nabývat pocit že už to nemám pod kontrolou. Naopak já jsem pod hodně těžkou kontrolou.

40

Ahoj všem. Dlouho jsem nic nepsal. Druhá polovina loňského roku byla dosti skeptická. Bylo nějaké stěhování,změna práce apod. Nicméně se zamykáním jsme nepřestali ale jen to začali brát asi trochu jinak. Už jsme přestali zkoušet překonávat nějaké rekordy a tudíž jsem vlastně mohl být ,,odemčený“ kdykoliv jsem chtěl nebo kdykoliv jsem poprosil. No a proč píšu. S Princeznou stále pokračujeme ve stejném duchu jen s malinkým rozdílem že mám zakázáno prosit a žadonit o odemčení. Tak jsem sám od sebe na Silvestr na klec dal plombu. Princezně jsem o ničem neřekl. Mimochodem měl jsem na dosah i záložní klíč jeden čas. Asi před dvěma týdny kdy jsem Princezně dával dárek tak jsem ji povídal že bych ji chtěl dát ještě jeden dárek. Asi už mě zná moc dobře protože hned nastavila ruku a věděla že je to ten záložní klíč. No a od Silvestra uběhla nějaká doba a já mám na kleci stále tu stejnou plombu.

41

Žena mi oznámila, že záložní klíč nepotřebuju, ale u nás to je tak na týden až dva a pak je různě velká přestávka, ale neumím si představit, že bych byl trvale zamčený bez zálohy. Nepotřeboval si to někdy? Já mám už teď takový divný pocit, že to nemám jak v případě nutnosti sundat, ale pravdou je, že sem to nikdy opravdu nepotřeboval.

Jak to děláte s tou plombou? Mohl bys sem hodit foto?

42

Manžel… Ja zde na fóru neumím vkládat obrázky. Vysvětlení plomby je jednoduché. Je to ocelové lanko o průměru 1.8mm které prochází skrze integrovaný zámek a ten celý zamykací mechanismus. My máme klec s PA hákem takže ho opravdu nevyndám pokud je číslo na plombě stále stejné Princezna má jistotu. Ja totiž čínský integrovaný zámek otevřel párátkama. Zkusil jsem koupit burgeatcher a stejně jsem ho otevřel. Proto používáme plomby na zámeček.

43

My ty nutnosti za tu dobu co zamykáme eliminovali. Je pravdou že jsme posílali klec na úpravu protože to nebylo ono a působilo to problémy. Nicméně i teď bych měl nějaký návrhy na úpravy ale né zásadní. Udělal jsem nějaký změny a nesu následky za to že můžu nosit kus kovu na penisu takovou dobu jakou bude Princezna chtít. A jestli jsem to nepotřeboval sundat? Jistě že potřeboval. Když byl zdravotní problém bylo to dole hned. A ty zdravotní problémy kdy jsem dostal infekci jsem měl dva ale po úpravě toho PA to úplně odeznělo a vše je v poho.

44

Mám nějaký fotky na cudnosti v galeriích.