1

Téma: 3D tištěné pásy cudnosti

Zdravím ve spolek,
chtěl jsem se tak trochu pochlubit na čem už nějakou dobu pracuji. Před časem jsem si pořídil plastovou Cobru a jsem s docela spokojen. Všiml jsem si, že kroužek je ze vstřikolisu (dle očekávání) ale klec vypadá jako jo resinový 3D výtisk. Toto mě dovedlo k nápadu, že bych mohl navrhnout vlastní klec a tu si pak i vyrobit.
Vzhledem k mým úchylkám, jsem se rozhodl vyrobit klec, která by pro mě byla ponižující a navíc mě hrozně dlouho lákalo zkusit nějakou micro cage. Bohužel se mi zde nedaří vložit obrázek (nevím jak na to), ale tady je odkaz na můj reddit kde najdete doposud veřejné návrhy
https://www.reddit.com/user/hmmm_0/
Zajímal by mě váš názor, co si o tom myslíte popřípadě nápady na zlepšení.

2

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Ahoj, čest vlastní tvorbě.

Návrh na zlepšení mám - českým uživatelům nabídnout jinou možnost než reddit, kde se debatuje cizojazyčně a fotky jsou tam zamlžené a neprochází se to tam zrovna intuitivně.

No a jinak jestli si ty klícky děláš pro sebe, tak hlavně ať jsi ty sám spokojený a nemusí nutně být co zlepšovat.

3

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Děkuji za poznatek, obrázky by se po rozkliknutí měly normálně zobrazit. Nahrál bych obrázek rovnou zde, ale nějak netuším jak na to.
https://postimg.cc/gallery/QBVtdgp
Zajímalo by mě co se lidem líbí/nelíbí abych to mohl upravit, a třeba i někomu vyrobit smile. Vždy je co zlepšovat.

4

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Jednou jsem měl nápad že by stačilo vyrobit nějaký vkládací kus jako je to u např.u Evolve klece že to penis v kleci tak nadzvedne že nepůjde vytáhnout dokonce si dokážu představit že by mohli být i trochu Torture a na uzdičce by mohli být malé piramidky

5

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Nejsem si jistý jaký vkládací kus máš na mysli, ale "mučící" verze s hroty zní jako dobrý nápad. Díky za něj! Možná by se to dalo nějak spojit a udělat jakoby zpětné háčky který při tvrdém stavu bolestivě bránily úniku.

6

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Klec vypadá dobře, taková přesně určená pro sissy big_smile

7

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Mě se líbí ta varianta na visací zámek, který je zabudován jako součást klece.
Ale klec bych chtěl větší něco jako je u cobry ta druhá nejmenší, ale udělat to tak aby bylo méně místa mezi kroužkem a klecí, dále v kleci cobra je zaoblení na žaluda, řekněte mi k čemu? v klidu tam žalud nikdy není, a taky mi řekněte kdo má žaluda a celá ocas rozplácnutý do oválu :-D a na konci mu přeteče žalud přes ten schodek.
Ale kamaráde jestli bude vyrábět něco na dlouhodobé nošení uživatelsky přívětivé a nebude moc prostoru mezi klecí a varlaty, aby mi neuteklo tou mezerou varle tak "shut up and take my money"

8

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

teď mě ještě napadlo, zda by šlo udělat uvnitř klece za žaludem kroužek, za který by se po nasazení zasunula předkožka a držela by tam díky tomu kroužku, je to varianta pro ty co neměly to štěstí a jsou neobřezaní
"shut up and take my money 2x"

9

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Ahojte pekný večer dnes sa mi podarilo vytisknout svuj první pas cudnosti inspirovaný cobrou ta uvidíme jak to dopadne vitisteno s TPU

10

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

ukážeš ho?

11

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Bacha na 3D tistene veci, jsou standardne porezni, takze nehygienicke. ABS se da treba uzavrit v parach acetonu, nebo jine materialy striknout treba biologicky kompatibilni barvou. Radil bych hodne opatrnosti. Jestli z vas nekdo zazil infekci mocovych cest, chape.

12

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Ahoj tak co co tisknu je s režimu jinak když něco s pět nebo pla tak jde na to lak dík hezký den

13

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Zajo, zkus si příspěvek před odesláním ještě přečíst. Nevím jak jiní, ale já tvojí větě, cituji: "Ahoj tak co co tisknu je s režimu jinak když něco s pět nebo pla tak jde na to lak dík hezký den" vůbec nerozumím

14

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Honzlem promiň. Tisknu většinou s resinu. takže celá klec je s pryskyřice. A jinak když tisknu z PLA nebo PTG tak to stříknu bezbarevným lakem. omluvám se Všem přeji hezký večer.

15

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Manželka má velice dobrou kamarádku, které jí vše říká a obě si dělají srandu, že by se dala trojka, ale teď přišla s nápadem, zda se nedělá cobra, co by byla na dva zámky, že by jí nelákalo mne odemykat, tak často, jen tehdy když by měly obě na to chuť mne odemnkout, takže chtějí mít každá svůj unikatní klíč a klec by šla sundat, jen když se odemknou oba zámky.
Dokázal by někdo, takovou cobru vytisknout?

16

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

miláček: na to bych vůbec nešel přes klícku se dvěma zámky, ale přes nějakou zamykací krabičku na dva zámky. V ní by byl zamčený klíč od jakékoliv tvé klícky.

17

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

miláček: Prima nápad, jen pozor, aby tvůj ptáček nedopadl nakonec jako korunovační klenoty - sedum zámků, sedum držitelů klíčů a vyndat jen jednou za pět let big_smile

18

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

Což o to, ale zní to teda dost dobře.

19

Re: 3D tištěné pásy cudnosti

tostayanoni: děláš klec na zakázku?