76

Re: Zábavné otázky

Děkuji za odpověď a zvláště pak za rozbor. Je zajímavé sledovat různé postoje a preference. Klárka s Andy budou mít určiě radost. smile

77

Vylučovací metodou mi vyšla odpověď na otázku 11 - Klára s Andreou

78

7. d)
8. 3 (Sissina)
9. Ano
10. Sultanova Manzelka
11. Klara a Andrea

79

Ahoj
a) Klára + Andrea
b) manželský pár

80

Honzlem: Děkuji za odpověď. Dobrá volba. wink

81

Mrazik: Děkuji za odpovědi. Skvělá rozhodnutí. A myslím, že jsi první, kdo v harému zvolil jinou roli, než konkubínu. Palec nahoru a jen tak dál.

82

Medvidek: Děkuji za odpověď. Předpokládám, že je to pořadí preferencí. Skvělá volba v obou případech.

83

Tak z pěti odpovědí zatím 4x Klára s Andreou (přeji jim to, frajerkám) a 1x Monika pod dohledem mámy Simony.

Musím říct, že jsem překvapen, kolik z vás tu má sissi sklony. smile Naopak se celkem divím, že není větší zájem o Toma s Míšou a hlavně o Sandru s Nikol. Čekal jsem, že dvě mladý, mimořádně hravý a kreativní holčiny, budou pro více z vás zajímavé. Oceňuji ovšem, že tu jsou i tak poctiví chasteři (cudní muži,... vyberte termín dle libosti), že zvolí absolutní asexualitu pod Simoninou taktovkou. Sebekriticky ovšem přiznávám, že ač za mě jsou Kateřina s Markétou taky zajímavá dvojka, myslím, že jsem je neodprezentoval dost atraktivně.

No, v každém případě se těším na další odpovědi. Jsem zvědav na vás ostatní. Ano. I na TEBE, co to právě čteš. big_smile A vy co jste již odpověděli, nezapomeňte se podívat i na předešlou otázku číslo 10). Je to zatím největší projekt co jsem vytvořil a jsem na něj hrdý. Tak neváhejte a vydejte se do Pohádky tisíce a jedné noci. smile

84

Klara a Andrea vyhravaju asi najviac lebo z nich ide taky prijemny pocit ze sa realne aj zaujimaju a nemyslia len a len na seba, aspon mne to tak prislo.

85

Mrazik: To je zajímavý pohled. Díky za postřeh. Tak on celé je to založené na femdom, a je jasné, že domina nebude na suba mluvit jako na sobě rovného. On ten "příběh" je vlastně tak trochu koncipován na tom, že dosud normální, sebevědomý muž je sražen na kolena před dominantními ženami. Určitě jsem alr nechtěl některou z dvojic vykreslit jako obsolutně chladnou. Btw... Neříkej, že třeba Míša, nebo Sandra s Nikol působí, že myslí jen na sebe. big_smile Zatímco Katka s Markétou a Simona působí spíše nadřazeně úmyslně, u těch ostatních jsem se soustředil i na hřejivost a vlídnost.

P.S. To není kritika tebe Mrazik, to jen veřejně přemýšlím nahlas.

86

Zdravím

Jak jsem již naznačoval, rozhodl jsem se zkusit trochu jinou formu. Namísto velmi obsáhlých textů, jednnoduchý ilustrační obrázek s krátkým popiskem... Tak jako to ostatně dělá kde kdo (takže to zjevně funguje). Nechci definitivně rezignovat na dosavadní tvorbu, jenom vás chci zkusit oslovit i jiným způsobem

Dejte vědět, jak se vám tahle forma líbí, a samozřejmě neváhejte odpovědět v komentářích (nezapomeňte na číslo otázky wink). Budu se těšit. smile

Otázka 12)

https://opu.peklo.biz/p/23/10/04/1696443556-8813e.png

87

Moc pěkná práce, určitě pokračuj! Se zpožděním se přidávám
1)    Samozřejmě
2)    Elektrická
3)    Modrá
4)    Zelená
5)    Sekretářka, řidič a hospodyně v jedné osobě
6)    Monika
7)    D)
8)    C)
9)    Ano
10)    Odalistka
11)    Sandra a Nikol
12)    A konečně 12.,… co takhle obléknout sexy kostýmek a spoutat… smile
Ty dlouhé příspěvky jsou taky super,.. ale ty kratší zaberou méně času (snad) a může jich být více

88

Dík za další příspěvek. Nová forma se mi líbí víc, jen tak dál. A moje odpověď na otázku 12 je - spoutat.

89

Ad forma: obě OK, rozumím tomu, že dlouhá zabere spoustu času, ael Sultán byl hodně zábavný.

ad otázka 12: za mne spoutat a koukat
obleček bych nechal na dobu, kdy přijdou k Paní její kamarádky na návštěvu a já je budu obsluhovat. Samozřejmě v klícce.

90

Za mne kratší je lepší. 12: Za mne obleček a orálně obsluhovat a nakonec uklidit.

91

Nicolas:  Děkuji za připojení a především za odpovědi. Adéla (4) je odvážná volba. Palec nahoru. Monika (6) bude určitě fajn holka. Možnost d) (7) ukazuje na skutečného gentlemana (ce se trochu bojí rákosky big_smile). Dobrá volba. Smlouva 3 (8) je svěklé rozhodnnutí plné něhy. Skvěle zvoleno. Odpověď na otázku 10 mne nadchla. Konečně někdo, kdo má odvahu zvolit odalisku. Za mě skvělé rozhodnnutí a vůbec numusí být tak marné, jak se vedle sultánovy manželky a konkubíny může zdát. Za mě to zní jako fajn život. Sandra a Nikol z otázky 11 mi taktéž udělali radost. Už jsem myslel, že nikomu nepřijdou zajímavé. big_smile A kompromis v otázce 12... Proč ne? Záleži nakonec na Paní, zda se bude tvou odpovědí řídit. smile

Jinak tě vítám ve vláknu a doufám, že se dozvíme tvé odpovědi i u otázek budoucích. smile

92

Honzlem: Děkuji za odpověď. Skvělá volba. A děkuji taktéž za zpětnou vazbu.

93

Medvidek: Skvělé rozhodnnutí i nabídka obsluhy. Paní bude mít jistě radost. A díky za uznání i zpětnou vazbu.

94

vit: Super volba. Takový kompromis. Palec nahoru. A děkuji za názor na mou tvorbu.

95

1) určitě šel
2) běžná
3) zelená
3) zelená
Řidič

96

4) zelená
5) řidič
6) Monika
7) d
8) 1.
9) Ano
Ahoj, výborné otázky. Na 10tou si udělám více času. Už se těším. Za překlem s trojkami se omlouvám. Přeji všem krásné dny.

97

paja: Zelená (3) je zní výborně. Taky jsem si ji po váhání zvolil. Adéla (4) je tu poslední dobou populární. Je to hold opravdová Paní. Řidič (4) zní zajímavě. Hlavně díky možnosti interakce se sekretářkou. Monika (6) je taky super holka. Nakonec jsem si ji po dlouhém váhání s mezi ní a Alex vybral. Odpověď d) (7) ukazuje, že jsi romantik a gentleman. Respekt. Smlouva 1 (8) je taková fajn klasika (Jo, beru to jako klasiku. Skutečnou klasiku už bych já žít nemohl.). Super volba.

Jsem rád, že jsi se připojil a děkuji ti za odpovědi. A samozřejmě přeji příjemné počtení u dalších otázek.

98

8) d
9) ano
10) harém si nedovedu vybrat
11) žlutá
12) a

99

Martin B.: Děkuji ti za odpovědi. z tvých nových i předešlých odpovědí vidím, že máš velikou odvahu a víš, k čemu klícka slouží. Vzdávám velký respekt.

100

Znou Vás zdravím. Vidím, že se jedná o slavnostní, stý příspěvek. big_smile

V první řadě se omlouvám všem, kteří se v prvním okamžiku nadchli nad vidinou nového příspěvku. Obávám se, že zatím ještě musíte vydržet. sad

V druhé řadě chci oznámit, že sem nahrávám několik svých starších příspěvků, nově opatřených mým logem. Pokud budete moje výtvory sdílet (o což vás prosím) mezi svými přáteli nebo na dalších webech, upřednostňujte prosím ty se značkou. Ať každý, komu se zalíbí, může snadněji dohledávat mou další produkci. Mockrát všem děkuji.

https://opu.peklo.biz/p/23/10/17/1697537552-221d6.png

https://opu.peklo.biz/p/23/10/17/1697537589-de1fe.png

https://opu.peklo.biz/p/23/10/17/1697537634-22b0c.png