1

Téma: Velikost klícky a kroužku

Ahoj, vím že je tu hodně debat ohledně velikosti, ale nikde jsem nenašel konkrétně něco k mému případu.
Mám HT V3, používám kroužek 45mm a velikost klece 3. Přes den všechno OK, ale samozřejmě nastává problém v noci. Při noční erekci kroužek sjede a mačká varlata. Nejdřív jsme mysleli s manželkou že klec je malá a pořídili kovový pás s kroužkem 50mm a delší klec, ovšem problém je v tom že mám penis v klidu tak o 2/3 menší než s erekcí tudíž přes den kdy je v klidu mi klec padá a je v ní hrozně místa, což jsem vyřešil řemínkem ale to místo se nelíbí manželce. Takže jsme se vrátili k HT s tím že zkusíme menší kroužek, ale po nasazení 40mm kroužku se z něj stává kroužek erekcní a netrvá to ani 5 min a mám pocit jako by mi někdo šlápl na koule. Otázka teda zní jestli se prostě musím smířit s tím že v noci budu trpět nebo jestli je problém v kleci nebo k kroužku.

2

Re: Velikost klícky a kroužku

U mě byl problém jen ve velikosti klícky. Menší noční erekce vyřešila. Takže ze svoji zkušenosti bych poradil jen koupit menší klec. Mám Cobru 2 a cítíš jen tlak bez nějaké nepříjemné bolesti. Možná má vliv i zahnutí dolů, protože s CB 6000s se taky noci nedali vydržet.

3

Re: Velikost klícky a kroužku

Myslím si, že je to o zvyku. Když si žena hrála a nechala mě v tom jen pár dní, tak sem měl větší problémy. Nevěděl sem jak si lehnout, protože mě za chvíli začala pálit kůže na koulích, spolehlivě mě budila erekce ve 4h ráno atd. Když přestala řešit komfort a prostě mě v tom nechala, tak se tělo adaptovalo, koule zesílily, takže nemusím řešit jak si lehnout, erekce mě občas probudí, ale hned usnu.

Souhlasím že na velikosti záleží. Čím menší, tím máš míň hmoty navíc, lepší hygiena atd. Ted mam captor. Testoval sem i HT a cobru. Styl jako HT a captor mi prijde lepsi, protože ten kroužek natahuje koule a všechno daleko líp drží. U cobry nemas natazený koule a celé se to může lehce sesunout po koulích dolů a pak mi vypadával penis když sem si třeba lehl na břicho. U captori tohle neřeším. prostě tam drží jak přibitý do dalšího odemčení na hygienu.

4

Re: Velikost klícky a kroužku

Možná přemýšlím blbě, ale přijde mi že pokud použiju menší klec tak se právě kroužek víc sesune ke koulím. Teď v HT nemám žádné místo navíc .

5

Re: Velikost klícky a kroužku

Mám HT 5 a tento problém znám. Mám nejmenší klec a kroužek 45mm, ale moje koule se adaptovali první dny to bylo hrozné pak už to bylo lepší a lepší. Ale taky budu zkoušet u HT větší klec.

6

Re: Velikost klícky a kroužku

jaká be HT5? testoval sem 4 a vadilo mi, že po čase se rozevřel ten kroužek v místě jak se tam zasunuje klec. nejprve to tam bylo volné a pokud sem to nenahřál v horké vodě a neohnul zpatky, tak nebejt toho zámku, tak by to vypadlo. To u captoru nehrozí. Taky mi vadilo špatné větrání a hygiena je všude horší. A u HT4 sem musel mit kroužek 45, protože ten menší způsoboval po chvíli bolest na koulích a zmodrání, nicméně z 45 mi jednou při poposednutí vyklouzla jedna kulka a nešla vrátit. Ještě že to bylo doma a žena nebyla nikde odjetá. S captorem mám zatím dobré zkušenosti.

To cov21: velikost klece na to nemá vliv. penis je strašně flexibilní. Captor a HT má předsazený kroužek dopředu a captor ho má ješte dost široký, takže máš koule natáhlý a rozpláclý po stranách a už nejde o moc víc posunout dopředu protože za ně skoro visí. Když sem zkoušel klec kde je úzký kroužek a není předsazený, tak tam stačí klec popotáhnout dolů po koulích a jednoduše, pokud seš v klidu, ho vytáhneš nebo ti vypadne, když si lehneš na břicho. Z toho důvodu nemůžu mít cobru, protože mi vypadává. Tento styl může být dobrý s piercingem, protože si ho prostě nevytáhneš a nebudeš mít natáhlý koule rozpláclý po stranách klece, ale to je jiný příběh.

7

Re: Velikost klícky a kroužku

HT 5 spokojenost, jediny rozdil je myslim v zámku. Předchozí HT jsem neměl tohle je můj první model. Předtím jen zkušenost s cb6000(s).

8

Re: Velikost klícky a kroužku

https://www.cudnost.cz/fotogalerie/1683737561.jpg
HT 5 nub, nejmenší klícka začínal jsem na kroužku 45mm - větší než jsem nosil, super až po 5 dnech mi kulky šli ven, tak jsem nasadil 40mm a jsem zavřený již 7 den. Pro mne zatím - nejdéle co jsem kdy vydržel v tahu. Doufám, že dám celý měsíc nebo i déle bez výstřiku. Rád bych zůstal 24/7/365 Mytí 1x v týdnu stačí. Obavy zarytí nulové. Spaní suprové! O klícce ani nevím a můžu spát i na břiše, řízení v autě - také jde, jen musím častěji na wc. Trošku tlačí, ale je to  přitom bez následků. Ale i tady se interval prodlužuje.

9

Re: Velikost klícky a kroužku

@cov21: ahoj, moj nazor je, ze klucova je velkost kruzku. Dobre zvolena velkost kruzku je taka, ktora je najtesnejsia aku znesies, ale este dost volna, aby umoznovala volne prudenie krvi a nesposobovala diskomfort pri moceni. Pises, ze si skusal 45mm, ktory je OK. Skusal si aj 50mm, ale ten zakonite asi uz musi byt privelky, ak Ti 45mm bol ok. Ale 40mm je uz maly, zabranuje prietoku krvi. Podla mna je dobre vyskusat nieco dalsie. Cobra tu na cudnost.cz ma niekolko kruzkov, okrem ineho najmensi aj o velkosti 43mm. Je to velkost niekde medzi tym, co Ti je dobre a co Ti je male. Zaroven ten kruzok nie je uplne kruzok, ale je mierne splosteny z hora a z dola, celkovo jeho tvar je velmi dobre anatomicky vyrieseny.

Ak chces zamedzit erekciam (alebo ich oslabit), pomozu 2 veci: dostatocne mala klietka aby penis nemal kam navierat, a dostatocne do dola ohnuta klietka, aby nedovolila mat vzpriamenu erekciu. Odmeraj si dlzku ochabnuteho penisu viac krat v priebehu dna, pripadne to meranie opakuj niekolko dni. Nechces merat scvrknuty penis (taky kedy uz mas pocit ze sa scvrkava z dovodu chladu, vlhkosti, stresu, ...) ale urcite musi byt uplne ochabnuty. Meraj uplne od korena kde vychadza z tela po spicku. Od toho odpocital 0,5~1,0cm a zvol si dlzku klietky podla tohto rozmeru. To by s najvacsou pravdepodobnostou mala byt dobre padnuca klietka.

Samozrejme, kazda klietka, ktora sa upina o gule, bude pri erekcii vytlacat klietku dopredu a odtahovat kruzok od tela. S tym neurobis nic, iba ze by si nosil popruh. Mozes vsak zmiernit neprijemne pocity (palenie odspodu guli) tym, ze pouzijes napriklad vazelinu (maly kusok vazeliny roztri odspodu guli pred spanim). Ja konkretne odporucam https://www.angrybeards.sk/gule/antisti … t-na-gule/ lebo je to v zasade vazelina, ale pekne vonia.

Pred spanim sa dobre vymoc, k veceru uz pi menej vody. Ak sa v noci zobudis na palenie a tahanie, postav sa, chod na wc, vymoc sa, erekcia ochabne. Popripade trosku opatovne premaz vazelinou. Za 2 minutky si naspat v perinach a spokojny smile

10

Re: Velikost klícky a kroužku

Jaj a este som zabudol ... trpezlivym a vytrvalym nosenim budu nocne erekcie oslabovat. Ja ich mavam stale, aj sa na ne zobudim, ale sa len prevalim na bok a spim dalej, som lenivy sa postavit a riesit to. Je mozne, ze do toho stavu prides tiez.

Re: Velikost klícky a kroužku

Podobné otázky a následné rady jsou nádhernou ukázkou toho, jak moc je cudná komunita nejen tady, ale i na zahraničních serverech nejednotná co se rad ohledně pohodlného nošení klecí týče. Jeden ti poradí, že nejlepší je volný kroužek, protože nedře kůži a jiný ti zase naopak poradí, že nejlepší je nejmenší kroužek, protože drží na místě. To samé pak platí i o velikosti klece. V tomhle se prostě nedá radit, to si zkrátka musíš sám vyzkoušet. Jediný, v čem je obecně shoda, tak je mazání (dětský olej, vazelína... cokoli) před spaním a během probuzení se dojít vyčůrat.

S každou klecí (mající kroužek) budeš ale více či méně zažívat během spaní nepohodlí a probouzení. To je zkrátka cena za cudnost. Jsou i masochisti (jako já), kteří si to noční nepohodlí "užívají" a považují ho za žádoucí jev, bez kterého by celá cudnost ztratila hodně ze svého kouzla. :-P

12

Re: Velikost klícky a kroužku

Pod příspěvek zamčeného ocáska bych se pedepsal. Kdyby nevadilo.