1

Téma: Hygiena v kleci

Ahoj,

rád bych se zeptal, jakým způsobem dodržujete hygienu v pásu cudnosti Vy? Byl jsem zamčený 13 dnů, dvakrát mi bylo dovoleno si pás sundat a provést hygienu. I když jsem se snažil se všelijak mýt za předkožkou, když jsem byl zamčený, tak se mi z toho zřejmě udělal zánět močových cest.
Sundavat to nějak víc pravidelně kvůli hygieně je taky na prd.

Mám aktuálně tento pás.
https://www.spoutana.cz/Pas-Cudnosti-Re … -d2352.htm

2

Re: Hygiena v kleci

Ahoj, 2x za 13 dni je zalostne malo, ak si nedokazes najst sposob, ako sa dokladne umyt pod predkozkou a aj si ju dobre vysusit. Zaroven pri moceni ostava mnozstvo mocu pod predkozkou, co je dalsi problem ...

Viem, ze je to velmi nepopularny nazor, a vela zamknutych ludi to nechce pocut, ale ak nemas PA, tak som si takmer isty, ze dokazes penis vytiahnut z klietky, umyt si ho a zasunut ho naspat. Je lepsie mat klietku na sebe a raz denne vytiahnut aby si sa umyl, ako si potom privodit zapal a infekciu ...

3

Ja to resim jednou za 2-4 dny tak jak pise Wicksire. Zamerne nad tim moc nepremyslim, vytahnu, mechanicky vycistim, ostrikam klicku proudem vody a zase rychle vratim (mam klicku, kde to jde dobre, coz povazuju obecne za nevyhodu, ale na tohle se to hodi).
Jeste je alternativa poradny proud vody - odšroubovat sprchu a proudem z hadice od sprchy poradne vystrikat i pod předkožkou. Ale stejně mi přijde, ze to alespoň jednou za +- tyden chce dukladne vzit i rukou.

4

zdravím, byl jsem dnes u doktorky a tam mi řekla, že mám v moči zvýšené bílé krvinky, a když jsem jí řekl, že jsem zamčený, tak řekla že to bude z toho a že asi obřízka. Je to pravda? Je ideální být obřezaný do klícky? Jinak mám dlouhou předkožku od přírody, takže o to je to horší asi. Snažím se mít obnažený žalud, ale očividně to nepomáhá. díky za radu.

5

Dle toho, co jsem různě četl a co si myslím, tak obřízka bude mnohem hygieničtější, kord když
člověk nosí rád pás cudnosti. Přiznám se, že jsem nad tím chvíli přemýšlel, ale nevím.
Nejspíš pro mě ten pás není tak podstatný, abych se kvůli tomu nechal obřezat.

Řešilo se to tady. https://forum.cudnost.cz/topic/346/obri … pred-a-po/

6

Ahoj, já řeším hygienu i v pásu varování tyčinkami. Namočíme hadicí, dám na tyčinku sprch. Gel, projedu za předkožkou a pak druhou jen namočenou opět to samé. Nakonec maximálně vystřídá vodou z hadice.