1

Téma: NNN výzva

Ahoj chtěl bych se podělit o takovou moji výzvu. Dnes je 8 listopadu a já držím no nut november. Nejsem zamčeny mohu si na penis sahat honit atd. ale nesmím mít orgasmus. Pokud by se stalo ze bych se udělal zamknu se do konce měsíce do klece. Postupně sem budu přidávat novinky co se aktuálně děje. Kdyby jste měli nápad na nějaký tresty klidně napište.

2

Re: NNN výzva

já bych ten trest trochu upravila, protože pokud by jsi se předposlední den udělal by jsi zamčený jen den...

tak navrhuji že pokud se uděláš tak budeš zamčený tolik dní kolikátého zrovna bude.

3

To nezní úplně špatně asi bych to tak udělal a určitě když to poruším v listopadu tak jediné zničeny.

4

Dnes začínám být hodně nadrženy možná to bude tím jak si na nej pořad sahám a honim se na hranu orgasmu. Co myslíte vy je těžší být v kleci nebo být volný a neudělat se ?

5

Je těžší být volný a neudělat se! Proto já jsem co nejdéle zamčený.

6

Pokud jde o nadrženost, je lepší být v kleci, protože pak... No, prostě nemůžeš. Bez klece je to mnohem náročnější. Na druhou stranu, jde-li o praktický život - otlačeniny, otoky, odřeniny... Obojí má svoje.

7

Určitě je lepší být zamčený. Tolik tě to neláká se udělat.

8

Nenapadá vás co dal kdybych to vydržel ? Jestli se udělat a pak zamknout nebo třeba zničeny a zamknout nebo vůbec a zamknout? Poraďte

9

Ahoj, aniž bych tušil nějaký název, taky jsem se se ženou domluvil, jestli zvládnu měsíc bez orgasmu. Posledního října mě vyhonila, ale to byl takový už částečně zrušený orgasmus. Občas dáme klec. Občas mě rukou tak trochu protáhne a pak dobrou noc. No v pondělí za odměnu jsem mohl do ní ale bez orgasmu... Chvíli jsem zvládl jen tak a pak mi dovolila návlek na penis... Bohužel jsem nevydržel a vytekl, ale bez orgasmu. Včera opět dovolila, a to už jsem se udržel. Mohl jsem si vzít na střídání dildo... Včera malé krásný orgasmus ona. Je to hrozné vidět jak ona chce, že chybí kousek a vy víte, že už nemůžete jinak to neudržíte...

10

Jinak me napadlo ze bych mohl poprvé zažít poluce ještě sem je nikdy neměl a to mi je 22. Má někdo s tím zkušenosti ? A mám to brát jako prohru a zamknout se ? Poraďte prosím

11

Poluci by som nebral ako prehru.

Ja by som ti odporucal nosit klietku vzdy ked si doma, ked ides von do prace/cvicit atd. mozes sa odomknut. Vecer na spanie tiez. Skus takto, hlavne by si si ho nemal vobec honit, to je omnoho tazsie vydrzat.

12

O to mi trochu jde aby to nebylo jednoduché a zrovna dnes jsem hodně nadrzeny a nevím co stim big_smile

13

ono to nebude jednoduche ani vecer po odomknuti na spanie a hlavne rano ked vstanes odomknuty s tym, ze sa mas zamknut nadrzany smile

Len sa pekne zamkni a nevymyslaj tongue

14

Dam na tvoje rady

15

Dnešek pro me byl extrémně těžký od rána nadrženy a pero jen stalo no ještě ze jdu spát horší a horší to začíná být.

16

Tak jsem tu opět po týdnu a bohužel už jsem to nevydržel. Takovou chuť se udělat jsem nikdy neměl takže dnes jsem to bohužel porušil. Jaký by jste mi dali tedy trest ? Nějaká inspirace ? Klidně až:D

17

8.11. jsi napsal: "Pokud by se stalo že bych se udělal zamknu se do konce měsíce do klece", tak doufám, že jsi to dodržel a jsi zamčený v páse. A trest je jednoduchý, ne do konce měsíce, ale na celý měsíc, tedy do 18. prosince bez možnosti odemčení :-)

18

Dnes mám narozeniny tak ze se zamknu až o půlnoci na měsíc a nevím jestli se mám nebo nemám udělat poraďte