1

Téma: Samo dráždění

Ahoj potřeboval bych poradit dneska jsem porušil svoji výzvu ve které jsem měsíc neměl mít orgasmus. Řekl jsem ze se zamknu na tak dlouho podle toho kolikateho je tak ze by to mělo být na 18 dni. Jen ze zítra mám narozky a nevím jestli by neslo se cely den nějak dráždit a vůbec nevím jak se mám dráždit nemáte někdo nějaké zkušenosti ? Budu za rady moc vděčný. Klidně napište nějaké nápady na zamykání atd. Mockrát Dekuju

2

Re: Samo dráždění

Jestli máš masážní hlavici, tak navlékni na ni gumičku a pak na tu gumičku navlékni silnější drátek, který spojíš s klecí. Vibrace tak půjdou přes drátek na kle, budou strašně slabé, ale i to bude stačit, aby ten dole začal v kleci růst. Budeš se tak moci dívat nejen na ono divadlo, ale korigovat to, aby jsi se neudělal.

3

Re: Samo dráždění

Já odšroubuji hlavici sprchy a pustím si pořádný tlak primo proti špičce v kleci. Mírně měním úhly a přejíždím si přes špičku žaludu tím proudem. Vydržím to i 20minut a než začnu téct. Důežité je včas přestat, abych se neudělal. A taky si chránit druhou rukou koule, protože ten proud je tak silný, že je to jak do nich dostat...
Výhodou, že u toho i vypláchneš klec. Když najdu správný tlak a teplotu, tak se za nějakou dobu celý klepu blahem, že se musím rozkročit na šířku sprcháče a čelem se zapřít o zeď...