1

Téma: zabranenie erekcie

Ahojte som tu nový,a celkovo vo svete cudnosti
tretí deň v živote prvu noc som to nevydržal musel som si vyžiadať klúčik od mojej pani z čoho sme boli obaja velmi sklamany na druhú noc som sa teda pripravil a skusil som si vymenit kružok za, o velkosť vačší (mimochodom mam plastovu cobru velkost2)  a pri erekcii (ktorej mam pri mojej pani nenormalne vela) s najmenšim kružkom zo sady mi penis odtlača klietku a šponuje gule do uplneho natlakovania jak nafukane baloniky vždy sa to snažim rozchodiť a mazať po prečitani vašich rád ako začať ale dnes na treti den sa mi spravil zvlaštny opuch tesne za kružkom na guliach zlakol som sa a dal som si klietku nudzovo rychlo dole prešlo par hodin a mam pocit že ni to odpúcha... inak cez den bez erekcie sa citim v klietke velmi dobre taky prijemny pocit jemny tlak... a moja hlavna otazka znie nemate skusenosti s nejakymi tabletkami na potlačanie erekcie ? mam pocit že niečo take volakedy poživali vojaci alebo knazi ... a tak mi napadlo že by to mohlo vyriešiť moj problem so šponovanim gulí do vybuchnutia! pri vačšom kružku je to ešte horšie
a druha otazka teda znie čo si myslet o tom opuchu? mate s tym skusenosti? neradi by sme sa s mojou priateľkou vzdali myšlienky absolútneho degradovania penisu keďže s plnými... som uplne iný človek ako v bežnom živote a velmi rada ma ponižuje

Ďakujem vam ta rady

2

Re: zabranenie erekcie

Skus nosit tesnejsie slipy. Inac je to vec cviku. Po par dnoch nocne erekcie zmiernia. Opuch poznam, maval som ho z kovoveho errkcneho kruzka, ak som mal prilis silnu a dlhu erekciu. Skus este vacsi kruzok. Na zaciatok.

3

Re: zabranenie erekcie

Vačší krúžok mi robí vačši problem takže som sa spätne vrátil k tomu najmenšiemu cez den je to super pohodlne skoro o tom neviem ale keď sa mi postaví začinaju problémy preto by som najradšej začal užívať niečo na potlačanie erekcie a vtedy si myslím že by klietka nemala byť problem na stálo