Koupil jsem si nově Cobru velikost 5, lákalo mě vyzkoušet si svoji teorii, zda delší klec při erekci pomůže, aby se u kořene nic neboulilo. A funguje to přesně tak. Celá erekce, spíš teda pokus o ní, se teď odehrává jen uvnitř klece, která tak není nikam odstrkována, takže se u kořene již nic neboulí. Za koule to tahá díky tomu zase o kus méně, resp. už skoro vůbec. Jsem rád, že jsem do toho šel. Dokonce i za klidu to lépe sedí. Velikost Cobra 4 mi i za klidu pořád sjížděla od těla (i s úzkým kroužkem), a musel jsem si ji posouvat 2x za hodinu zpět. Delší Cobra 5 je v kontaktu s penisem delší částí a drží tak nejen na koulích, ale i na něm, a tak se nikam neposouvá - drží sama hned u kořene. Byť je Cobra 5 zase trochu delší, tak ale pokud porovnám, kam se mi vždy sesunula Cobra 4 a kde končí nesesunutá Cobra 5, tak to vychází v podstatě nastejno. Takže nejdelší Cobru 5 mohu ostatním jen doporučit. (P.S. Pokud tedy řešíte stejný problém, tzn. při erekci snížit tahání za koule, a zcela redukovat vyboulení penisu mimo klec u kořene).