Téma: tip na vyber klicky

Ahoj.
Poptavam jak se idelane zmerit abych vedel ktera klicka je vhodna.
Vhledem k tomu ze ji chci nosit primarne jen na hratky nebo na tematicke akce/party to asi nemusi byt precizni ale chci kov.. Asi nejvic se mi libi Alcatraz. Nebo s jakou kovovou mate dobre zkusenosti?

2

Re: tip na vyber klicky

Ahoj, co se týče měření tak potřebuješ primárně dva rozměry, obvod, respektive průměr kroužku (ideální změřit třeba provázkem obvod okolo kořene penisu a varlat, z toho pak vypočítat průměr) a pak délku klece (dle délky penisu v klidu, od kořene až ke špičce, většinou je lepší koupit klec o cca 1cm kratší než ti vychází délka, je to tak pohodlnější, alespoň za mě).
Z plastových klecí mám super zkušenosti s klasickou Cobrou, tím nic nezkaziš a myslíš že i tady na e-shopu cudnosti je v kovové variantě.

V poslední době mě ale nadchla kovová klec z Aliexpressu, musím říct, že mi nikdy žádná takhle skvěle neseděla a oproti Cobře o ní vlastně ani nevím, fakt wau!! (Odkaz zde: https://www.aliexpress.com/item/1005006852033110.html).
Tak šťastnou ruku při výběru a hodně zamčených chvil!

3

Dík, vypadá skvěle, právě jsem ji objednal:) Kroužek 51mm, ten 41 by mi přišel moc těsný:)

4

Ahoj,
měl bych dotaz k té odkazované klícce. Mám zálusk na její větší příbuznou:
https://www.aliexpress.com/item/1005006364399110.html

ale četl jsem, že obecně bývá problém s rozkládacím kroužkem, že ten pant dře. Je to u tohoto typu v pohodě? Chtěl bych ji na dlouhodobější nošení - hygiena by s ní snad neměl být problém, ale nerad bych ji sundaval kvůli rozedřenému šourku.
A další dotaz je ke sklonu: Přijde mi, že ten otvor na močení je dost dole. Sedí vám to, nebo máte ústí močové trubice spíš proti tomu svislému drátu?

5

Ak je klietka zahnuta dole, tak nie vždy sa ohne aj penis.
Povedal by som, že tato klietka je skor pre zahnute penisy.
Mne by určite nesedela.

6

Ten pant v kroužku není zas problém, já ho omotal páskou, a jsem v pohodě.

7

mám hodně podobnou. Je to jedna z mých oblíbených a považuji ji za hodně pohodlnou.

8

Tak už mi přišla. Samotná klícka vypadá velmi pohodlně, ale ten pant dole je šílený, nevydržel jsem kvůli němu v klícce dýl než hodinu. Jakou páskou doporučujete omotat, aby to bylo na celodenní nošení?