1

Téma: Dcera klíčnice

Robert seděl s pevně zavřenýma očima, zcela nahý, na pokraji orgasmu, připravený vystříknout semeno nahromaděné za celý týden do připraveného kapesníku. Ocelový kroužek jeho klece cudnosti stále pevně obepínal jeho varlata, ale penis měl volný, pulzující a snad nikdy se v jeho dlani necítil tak dobře. Tento týden byl opravdu náročný.

Ve sterilní kóji nebylo vůbec nic, co by dokázalo podpořit jeho představivost. Seděl na kusu hygienického papírového ubrousku. Stěny byly šedé a zcela holé. Možná by mu dovolili vzít si sem nějaký časopis. Kdyby byla příjmová sestra v dobré náladě. Ale netušil, kde by vůbec měl nějaký starý Playboy nebo Leo sehnat. Tak masturboval se zavřenýma očima, přehrával si v hlavě různé erotické fantazie a snažil se nestříkat příliš brzy. Chtěl si ten okamžik vychutnat co nejdéle.

Stiskl své péro pevněji a věděl, že může vystříknout každou chvíli. Představil si jednu ze sexy mladých sester, jak před ním klečí, a s vyplazeným jazykem čeká na jeho sperma. Existovala zařízení podobná tomuhle, kde se starali o bohatší klienty. Povídalo se o nich, že tam pracují mladé a dychtivé sestry, které doslova vysají svým pacientům celou jejich týdenní dávku. Možná jednou, až dost našetří...

Zasténal a trochu povolil sevření, aby jeho pěst při honění nenarážela na vyčnívající  poutko zámku jeho klece. Představoval si mladou brunetku, jak se otočená zády k němu sprchuje. Zrychlil se mu dech a soustředil se na její zadeček a mydlení.

Do prdele... pomyslel si. Tenhle orgasmus bude dokonalý. Pomyšlení na to, že celý další týden nebude moci vyvrcholit, ho svým způsobem vzrušovalo ještě víc. Dívka z jeho fantazie se otočila směrem k němu, zvedla ruce a začala si mydlit prsa. Cítil, jak mu srdce buší až v krku. A pak se najednou dívka změnila na blondýnu, o něco menší, a hezky se na něj usmála přes sklo sprchy.

Když se mu do mysli vetřela tahle myšlenka, na chvíli se zarazil a přestal onanovat. Zaplavila ho směsice viny a vzrušení. Jeho klacek se chvěl nervozitou a toužil po velkém finále.  Právě ve chvíli, kdy znovu sevřel svou chloubu pevně mezi prsty, rozletěly se dveře do kóje.

Když dovnitř vstoupila statná sestra, nadskočil a instinktivně se zakryl.

„Jejda, pane Daňku!“ zvolala sestra. „Neuvědomila jsem si, že tu ještě jste. Obvykle býváte mnohem rychlejší!“

Robert zčervenal a vrtěl se na židli, před sestřiným pohledem zcela mimo svou komfortní zónu. Její uniforma byla úplně asexuální, ale zakrývala její těžká prsa a v bystrých očích jí cosi jiskřilo. V ten moment si s hrůzou uvědomil, že neodejde a nezavře za sebou. Že mu nedopřeje víc soukromí, než doposud promarnil.

„Pokračujte, pane Daňku,“ pobídla ho. „Nemám na vás celý den. Venku čeká spousta dalších nadržených chlapů, víte?“

„Mohla byste—“, zakoktal se. „Promiňte. Mohla byste mi dát jen minutku?“

„Myslím, že jste měl času dost, pane Daňku. Ejakulujte hned teď, prosím. Nebo si počkejte do příštího týdne.“

Robertův penis mu pulsoval v dlani, ale nedokázal se před tou ženskou přinutit ho začít třít. Když si nervózně poposedl, jen přikývla.

„Dobrá tedy,“ řekla. „Zpět do vaší klece, pane Daňku. Chci vidět, jak je zamknutá.“

Zjevně se nehodlala otočit a Robert by dokonce přísahal, že jí zacukaly koutky, když sáhl po své ocelové klícce a snažil se ji nasadit zpět na svůj ztopořený úd.

Poslední mihotavé obrázky jeho fantazií mu stále běžely před očima a jeho ocas odmítal změknout. Stále viděl brunetku ve sprše... a blondýnku. V žaludku cítil nepříjemné cukání. Na špičce žaludu se objevila kapka tekutiny.

Kdybych měl jen o deset sekund navíc...

Sestra netrpělivě zvedla obočí. „Mám poslat nějakou praktikantku pro sáček ledu?“ zeptala se.

„Ne,“ zareagoval rychle. Ale po další chvíli boje sestra vystrčila hlavu z místnosti a houkla do chodby.

„Markéto?“ zakřičela. „Pan Daněk potřebuje led.“

„Hned jsem tam!“ odpověděl veselý hlas.

„Ne, vážně—“ protestoval Robert.

„Ačkoli se královsky bavím, pane Daňku, nemohu se dívat, jak si s ním hrajete celý den,“ trvala na svém sestra. „Dnes musíme obsloužit vážně hodně klientů. Možná si pro příště zapamatujete, že máte být rychlejší, hm? Od všech našich klientů očekáváme neprodlenou ejakulaci. To dobře víte.“ Tentokrát se opravdu usmála. Když zaslechl kroky blížící se dlouhou chodbou, Robert zrudl a schoulil se do židle.

„Tady je!“ oznámila hezká mladá zrzka, která nahlédla dveřmi. Usmála se na celou místnost a Robert cítil, jak mu čurák znovu poskočil, když si ho celého od hlavy k patě prohlédla. V ruce držela ledový obklad a na Robert si na malou chvíli představil, jak klečí před ním a chladí mu péro. Ale místo toho předala obklad sestře, která ho podala Robertovi.

„Děkuji, Markétko,“ poděkovala sestra. „Mohla bys prosím přinést i oblečení pana Daňka?“

„Jasně,“ odpověděla praktikantka. Mrkla na Roberta, když odcházela. Ten sebou trhl, když si na svůj rozkrok položil ledový obklad. Snažil se nemyslet na to, kolik jí je.

O pět minut později opouštěl kliniku, komplet oblečený a s penisem bezpečně zpět v kleci. Čekárna plná mužů, kteří poslušně čekali na řadu, ho sledovala odcházet. Někteří se zvědavostí v očích, rozpačitě přemýšlejíc nad rozruchem, který zaznamenali. Podnikatelé v oblecích, dělníci v džínách a tričkách a několik málo mladistvých, kteří zde vypadali zcela nepatřičně. Všichni čekali na svou chvíli, kdy budou odemknuti. Robert se vyhýbal očnímu kontaktu s kýmkoli z nich. Spěchal ven z budovy, plný žárlivosti a ponížení. Než došel k autu—elegantnímu černému sportovnímu vozu, který vždy miloval—jeho šulin v kleci nabobtnal. Zapnul klimatizaci a než odjel z parkoviště, chvíli seděl a snažil se uklidnit svůj zrychlený tep.

Ještě jeden týden, pomyslel si. To zvládneš.

Cesta domů byla příjemná. Venku bylo krásně a v rádiu hráli pár jeho oblíbených melodií. Odpolední dopravní špička teprve začínala a chodníky byly plné lidí vyrážejících z práce domů. Robert je pozoroval a utěšoval se myšlenkou, že rozhodně není tím nejnadrženějším z nich. Svým způsobem měl štěstí, že klíč od jeho klece spravuje vláda. U ní měl jistotu, že ho pravidelně každý čtvrtek v časné odpoledne uvolní. Zahlédl muže přibližně jeho věku, jak si vykračuje ruku v ruce se ženou s ostrým střihem, která autoritativně hovořila do telefonu přiloženého u ucha. Ucítil mravenčení ve varlatech, když si uvědomil, že ten muž už možná dlouho z klece nebyl. Kousek dál potkal dalšího chlapa, možná kolem padesátky, s mladou dívkou po boku, která klidně mohla být jeho dcerou. Měla snad jeho klíč dokonce kolem krku? Co by musel udělat, aby ho odemkla? Robert se na to snažil nemyslet, ale podobné představy ho pronásledovaly celou cestu domů.

O chvíli později zastavil na příjezdové cestě a na okamžik vyčkával. Pak se vzchopil, vystoupil z auta a šel domů.

„Dobrý den, pane Daňku!“ vítala ho Bára, jakmile vešel do domu.

„Ahoj,“ odpověděl. Zul si boty a nesl si aktovku otevřenou předsíní do pracovny. Bára vstávala z kožené pohovky v obývacím pokoji a upravovala si lem trička způsobem, který Roberta přiměl přemýšlet, co asi dělala krátce před jeho příchodem. Kraťoučký záblesk jejího holého břicha stačil, aby mu v kleci zase ztuhnul. Když vešel do kuchyně, Bára se na něj usmála a zastrčila si pramen svých hnědých vlasů za ucho. Byla členkou školní taneční skupiny a její postava i postoj to dávaly jasně najevo. Překřížila své vyrýsované nohy, posadila se k jednomu z obrovských skleněných oken v obýváku a Robert měl co dělat, aby na ni nezíral.

„Ahoj tati!“ ozval se další hlas a z pohovky se zvedla i jeho dcera Klára, lehce červená v obličeji. Robert cítil, jak i on začíná červenat, když si uvědomil, co dívky nejspíš dělaly.

„Ahoj zlatíčko,“ odpověděl a raději od ní odvrátil svůj pohled, zatímco si šla sednout ke své kamarádce k oknu. Klára byla blondýnka, o něco menší než Barbora, a styděl se, že musel vynakládat stejné úsilí, aby na ni nezíral, jak prochází obývákem jen v šortkách o velikosti kalhotek, a tílku, které odhalovalo křivky jejích pěkných prsou. Existovali muži, kteří snili dnem i nocí o životě se dvěma sportovně založenými dvacetiletými bisexuálkami. Dokonce i teď, když platily globální zákony o zamykání. Pro Roberta to bylo téměř mučení. Barbora u nich bydlela od doby, kdy obě dívky začaly studovat na místní univerzitě, a občas se divil, jak přežil už těchto prvních pár měsíců.

„Jak bylo v práci?“ zeptala se Klára, když dosedla, vyhýbajíc se očnímu kontaktu a zírajíc do masivní učebnice.

„V pohodě.“

„A co tvé odemykání?“

Robert zčervenal. „Jo, taky v pohodě,“ vysoukal ze sebe.

„To doufám,“ ozvala se Bára. „Myslíte, že teď už můžete přestat zírat na naše nohy? Aspoň na chviličku?“

Robert zčervenal ještě víc a odvrátil se, ale Klára hravě plácla Báru po ruce. „Nebuď zlá,“ pokárala ji. „Měl jsi tentokrát nějakou pěknou sestru, tati?“ zeptala se.

„Klárko, nemusíme o tom mluvit—“ začal rozpačitě.

„Zajímalo by mě, jestli to znamená ano, nebo ne,“ zamyslela se Bára nahlas.

„Dost,“ nařídil Robert a pokusil se znít co nejpřísněji.

Bára zvedla ruce v gestu mírumilovné kapitulace.

„No, věřím, že to znamená ano,“ poznamenala Klára. „Snad to bylo moc příjemné.“

Robertovi se při těch slovech rozbušilo srdce.

„Za chvíli budeme vařit večeři, tati,“ pronesla Klára, jako by pokračovala v úplně běžném rozhovoru. „Chceš se přidat? Budou těstoviny.“

„Jasně. Skočím si na chvíli nahoru. Mám nějakou práci. Vy, holky, .... se jen učíte?“

„Jo,“ odpověděla Bára. „Je to opravdu peklo.“

„Dobře. Dejte mi vědět, pokud budete potřebovat s večeří pomoct.“

„Myslím, že to zvládneme,“ odpověděla Klára. „Dám ti vědět až to bude hotové.“

Robert spěchal pryč z místnosti. Bára něco zašeptala, když odcházel, a zvuky jejich hihňání ho pronásledovaly až do ložnice.

Rozptýlil se prací až do večeře. Klára, jak slíbila, jeho pomoc s vařením nevyužila, a tak byl hodinu a půl sám. Lenošil ve své prostorné ložnici, dokud nezaklepala, aby mu oznámila, že je jídlo hotové.

„Za chvíli budu dole, Klári,“ řekl jí.

„Fajn. Ehm, tati...?“ zeptala se ve dveřích.

„Ano?“

„Chtěla jsem s tebou o něčem mluvit...“

„Jasně. Co máš na srdci?“

Zaváhala, ale pak jen zavrtěla hlavou. „Možná po večeři,“ řekla.

„Dobře. Je všechno v pořádku?“

„Jo. Jo, určitě. Jen... to nic, nevadí. Můžeme to probrat později.“

Robert se snažil nezírat. Ale když odcházela, jeho oči byly přilepeny k jejím nohám. Byly hladké a dokonalé. I tričko se vlnilo podle jejích křivek. Jeho pyj pulzoval ve svém vězení, když sledoval, jak jeho dcera odchází. Poté ho zaplavil dosud nepoznaný pocit studu. Od přijetí zákona o zamykání se pravidla změnila. Mnoho dcer své zamknuté otce provokovalo mnohem vyzývavěji než Klárka. Muži, jejichž uvolňování kontrolovaly jejich dívky.

Ale Robert se vážně hodně snažil nenechat své myšlenky plynout tímto směrem. Viděl, co se stalo chlapům, kteří se do téhle králičí nory ponořili příliš hluboko. Zůstal u svého pracovního stolu sedět další minutu, vyčistil si hlavu a šel dolů na večeři.

Dívky si během jídla povídaly a dlouho se o sexu nemluvilo. Ale když přišel čas na dezert a Bára rozdávala kousky borůvkového koláče, téma rozhovoru se stočilo k večírku, na který měly zítra vyrazit. A od té chvíle to šlo prudce z kopce.

„Tati, ty nemáš ponětí,“ smála se Klára. „Nemáš ponětí, jak jsou teď kluci v našem věku milí. Viděla jsem spoustu starých filmů... Víš, z doby před zákonem o zamykání, a... jako, wow. Neuvěřil bys. Vypadá to, že kluci dřív bývali takové kreténi. Jako... neustále.“

„Už nejsou?“ podivoval se Robert. Pták mu plnil klec už při zmínce o zákonu o zamykání, zatímco usilovně přemýšlel nad výmluvou k odchodu.

„Jsou teď tak roztomilí,“ zasmála se Klára znovu. „Jako, tak zoufale chtějí, abys je měla ráda.“

„Někdy až příliš zoufale,“ souhlasila Bára. „Jestli ještě jednou uslyším nějakého kluka, jak se mě snaží sladkými řečičkami ukecat k lízání mé...“

Báro!“ přerušila ji Klára zděšeně. Její pohled se stočil k Robertovi. „Promiň, tati,“ omlouvala se.

„U jídla budeme mluvit slušně, Barborko,“ přikázal Robert. Sakra, byl tak nadržený.

„Není to tak, že bychom nechávaly kluky, kudy chodíme... však víš,“ zamumlala Klára.

Robert mávl rukou. „Dokud jste opatrné,“ řekl. Ale fantazie už mu jela na plné obrátky. Dívky se opírají o zeď, sténají, a dychtiví mládenci klečí mezi jejich nohama, zatímco se hrudníky děvčat zvedají v blížím se vyvrcholení—

Trhl sebou, když ucítil tlak klece.

„Velmi opatrné,“ ujišťovala ho Bára a usmívala se. „Klárko, mám mu vyprávět o tom s Martinem?“

„Proboha, ne,“ zasmála se Klára. Zčervenala a zakryla si ústa.

„Tenhle příběh se vám bude líbit, pane Daňku,“ slíbila Bára a udržovala oční kontakt s Robertem, který se snažil zachovat klid. „Byly jsme v kině s jedním milým klukem ze třídy. Jen kamarád, víte. A my—“ usmála se, „—my jsme mu řekly, že mi jeho máma na dnešní večer půjčila jeho klíč od pásu cudnosti. Některé mámy to občas udělají, víte... Pokud důvěřují dívce, se kterou jejich syn chodí. Jen jsme mu to tak nenápadně zmínily, když jsme odcházely od nich z domu. A pak už jsme o tom nemluvily. Měl byste ho celý večer vidět. Musel si myslet, že ho čeká nejlepší noc života.“

Klára si zakryla obličej. „Barčo, ne,“ povzdechla si.

„To je v pohodě. Tvůj táta ten příběh slyšet chce. Nebo snad ne?“

Robertovi vyschlo v ústech. Vše, na co se dokázal během Bářina vyprávění soustředit, bylo nezírat jí do výstřihu.

„Po filmu jsme všichni jeli domů, a když jsme byli blok od jeho domu, zeptal se nás, jestli ho odemkneme. Zaptal se tak mile. ‚Prosím, Báro. Prosím, Klárko, odemknete mě?‘ A když jsem mu řekla, že jsem si z něj jen dělala legraci, že jeho klíč nemám, myslela jsem, že se rozbrečí. Ale Klárinka—pokud to ještě nevíte, pane Daňku, vaše dcera je fakt strašně moc hodná—Klárka se nad ním slitovala a nabídla mu malou útěchu.“

Celá místnost se s Robertem točila. Cítil, jak mu z klece vytéká preejakulát. Chtěl jí říct, aby přestala—pokárat ji za tak nevhodné chování. Ale zoufale toužil vědět, jak příběh skončí.

„No, to je jedno,“ odtušila Bára, když si všimla jeho nepohodlí tam dole. „Jestli to nechcete slyšet. Jen jsem si myslela, že by vás to mohlo pobavit.“ Zvedla svůj prázdný talíř, vzala i ten Klářin a Robertův a vstala od stolu. „Nechci, aby vás tlačila klícka, pane Daňku.“

Robert zůstal jako opařený. S nalitým pyjem. A příběh náhle skončil. Klárka nevěděla, kam s očima.

Tlak klece cítil celý večer. Díval se na televizi v obývacím pokoji, zatímco Klára s Bárou trávily čas na zahradě. Slyšel je, jak cvičí Bářiny taneční sestavy—učila Kláru, která vždy také chtěla tančit, ale nikdy nenašla odvahu, a to ani ve světě, kterému vládnou ženy. Barčina sebejistota byla nejspíš to, co Kláru na počátku přitahovalo. A teď se zdálo, že největší dávku pohybu jim dává právě skákání a kreace na zahradě.... Když zrovna neplavaly v jejich skromně velkém bazénu. Robert si sotva mohl stěžovat. Pozemek byl dost velký na to, aby sousedy nerušili, a taky jim rozhodně nemohl přiznat, jak moc ho bolí jeho zamknutý rozkrok. Sotva se držel, když viděl Báru v jejím tanečním kostýmu, nebo Kláru v tom, který jí Barbora darovala. Držel oči přilepené na televizi, zatímco ty dvě zpívaly a tančily na zahradě. Toužil se jít podívat na jejich choreografii, ale nebyl ochoten ustoupit ze svých zásad.

Obě přišly ze zahrady kolem osmé a šly se nahoru osprchovat. Robert poslouchal, jak teče voda, a snažil se nepředstavovat si je spolu ve sprše. Ale samozřejmě, čím víc se snažil na ně nemyslet, tím živější jeho fantazie byla. Zkoušel se nechat rozptýlit televizí, ale marně.

Skřípal zuby, když si uvědomil, že má čím dál oplzlejší představy. Pak si náhle uvědomil zvuk Klářiných kroků za svými zády. Zvuk vody už ustal—nedokázal říct, jak je tomu dlouho.

„Ahoj tati,“ pozdravila ho. Vlasy měla mokré a kůži vlhkou. Nohy se jí leskly, když obešla pohovku, a kapička vody stekla po jejím dekoltu až k ručníku zakrývajícím její ňadra.

„Ahoj zlatíčko,“ vydechl.

„Barča se snaží si číst... Myslela jsem, že bych jí dala trohu prostoru. Na co koukáš?“

„Ále... Ani nevím. Nic zajímavého.“

Klára se usmála, sedla si do křesla a opřela se. Robert se snažil udržet oči na obrazovce. „Tak, tati...“ promluvila. „Můžu s tebou probrat tu věc, co jsem zmiňovala?“

„Jistěže.“

„Jde o...“

Robert si všiml, jak zápasí se svým strachem a na chvíli ho znepokojilo, co se asi chystá říct.

„Jde o tvou klec cudnosti.“

Srdce se mu na okamžik zastavilo. „Barunko,“ promluvil, „o tomhle s tebou opravdu nechci mluvit...“

„Tati,“ odvětila, a v hlase jí zněla špetka přísnosti. I když seděl, Robertovi se z toho málem podlomila kolena. „No tak! Vím, že docházení na kliniku pro tebe nemůže být žádná zábava.“

Robert zrudl a odvrátil pohled. Klárka byla tak úžasná, když se o něj starala. „Je to—“ snažil se vysvětlovat. „Nemá to být zábava. Má to být efektivní.“

„No o to mi právě přesně jde! Sex... má být zábavný.“

„Klárko—proč tě to zajímá? Tohle je můj život, ne tvůj.“

„Zajímá mě to, protože nechci, abys byl nešťastný. Mám přátele, kteří na těch místech pracují. Vím, jak to tam chodí.“

„Nejsem nešťastný. O čem to mluvíš?“

„Vím, že ti to nestačí. Jak by taky mohlo? Myslím, že si zasloužíš něco lepšího než tuhle kliniku.“

Robert se dokázal zasmát i přes stále vzrůstající puls. „Rád bych svůj klíč nechal převést do pětihvězdičkového institutu, princezno,“ přiznal. „Ale i s mým platem—“

„Nemluvím o převodu do jiného zařízení,“ protočila oči. „Mluvím o tom, že je převedeme na .“

Slyšel, jak mu doslova buší v uších. „Cože?“ zeptal se. „Ne. Ne, Klári.“ Ale už teď se jeho kolík pokoušel klec doslova prolomit.

„Proč ne?“

„Bylo by to divné.“

„Proč? Mám spoustu kamarádek, které se starají o klíče svých otců. Nikdo by si nemohl myslet, že jsi perverzní. Ani bych si to nemyslela.“

Robertův tep byl teď tak rychlý, že se bál, aby se mu neudělalo špatně. „Klárinko... Vím, že o devadesát procent chlapů světa se starají jejich mámy, manželky, nebo dcery. Nebo sestry. Ale není to něco, co bych chtěl.“

„Co je na tom špatného? Jen si to představ... Mohl by sis to udělat víc než jednou týdně.“

Robert se styděl, přestože jeho myšlenky tryskaly všemi směry. Klára mluvila o intimitách v jeho přítomnosti jen velmi zřídka. Ve světě plném mladých žen, které mohly být naprosto uvolněné co se své sexuality týče, bylo požehnáním mít dceru, která je tak trochu stydlivá.

„Ne dvakrát... Kdykoli!“ pokračovala Klára. „Mohli bychom se vždy domluvit. Čeho se bojíš? Chápu... Mám jednu kamarádku—Moniku. Její máma jí dala klíč od klícky jejího táty, jen aby ji naučila asertivitě. Dominanci, možná... Takhle to na světě chodí, ne? Musíme se naučit kontrolovat situaci. Každopádně, ona drží svého tátu zamknutého, pobíhá po domě nahá, a nikdy ho nepustí ven. To není to, co bych chtěla udělat tobě.“

Robertovi se zdálo, že omdlí.

„Jen... Přemýšlej o tom, dobře? Mohl by ses vystříkat častěji. A bylo by to příjemnější. Žádné protivné sestřičky, které by tě popoháněly.“

Cítil, jak mu kapka stéká po stehně. A ve své mysli viděl Klárku s Bárou, jak tančí svou sestavu na zahradě, nebo se opalují u bazénu, a on klečí u okna, pomalinku si ho honí a sleduje je.

„Slib mi, že o tom budeš přemýšlet,“ žádala Klára.

„Dobře,“ zašeptal. „Ale, Klári, já—“

„Nemusíš se rozhodnout hned,“ dodala. „Jen nabízím. Mohlo by to pro tebe být příjemnější. A... Možná by mi to pomohlo být sebevědomější. Nechceš to?“

„Samozřejmě, zlatíčko,“ odpověděl automaticky.

„Dobře.“ Chvíli pozorovala, jak se kroutí, a pak mu položila ruku na tu jeho. Její dotek hřál.

„Nechci se to učit na cizích klucích. Víš, že jsem na střední s pár kluky chodila. Nikdy jsem ale neviděla jejich klíče, tak jsem je raději moc nedráždila. Barču to baví, ale já...“

„To byl Bářin nápad?“ zeptal se Robert, hned jak mu to došlo.

„Ne. Je to můj nápad. Přemýšlej o tom... Můžeme jít po malých krůčcích. Promysli to.“

„Co bylo...“ zarazil se Robert vlastními slovy, ale nemohl si pomoct nezeptat se. „Co jsi udělala tomu klukovi, o kterém mi Bára vyprávěla u večeře?“

Klára zrudla. „Ah,“ začala. „Vůbec nic.“

„Právě jsi řekla, že si nerada hraješ s klukama... Chci jen vědět, že si dáváte pozor.“

„Nebylo to... Nic jsme mu neudělaly. Opravdu ne.“

„Jak to myslíš?“

Uhnula stydlivě pohledem. „Barča ho celý večer tak moc provokovala. Jen jsem se ho zeptala... Jestli by se na nás chtěl dívat. Na mě a Báru. Jak... se mazlíme.“

„Ou.“ Nikdy dřív v životě Robert nelitoval tolik jako teď, že je zamknutý.

„Přála bych si, aby ti to Bára neřekla. Je mi to trapné.“

„Ne, nestyď se. Je to—“

Co je to? Pomyslel si. Neměj obavy, Klárko, je v pořádku, že jsi nechala nějaké ňoumu sledovat, jak šukáš svou kamarádku?

„Něco jsem pro tebe sehnala,“ prohodila Klára a začala nové téma. Než se Robert zmohl cokoli říct, vstala z pohovky a přešla obývák. Vrátila se s fotorámečkem. Robert ho opatrně vzal do ruky a málem ho upustil, když mu došlo, co na fotce je.

Fotka zobrazovala Kláru a Báru, jak obě lenoší na pláži v těsných bikinách. Klářiny byly modré a skvěle zdůrazňovaly její pevná prsa. Bářiny byly červené a uvázané šňůrkou z boku. Obě dívky ležely na zádech, prsa vystrkovaly k nebi a culily se do kamery. Robert téměř cítil, jak jsou jejich plochá bříška rozpálena sluncem. Vnímal, jak látka jejich plavek těsně kopíruje jejich boky a vytváří tak velmi malý prostor, kam by mohla vklouznout ruka k jejich...

„Tuhle fotku jsem nechala udělat už před časem,“ zašeptala Klára. „Od minulého léta jsem se snažila najít odvahu k tomu, abych ti to navrhla.“

„Já...“ trápil se Robert, „tomu nerozumím.“

„Nechám ji támhle na polici,“ ukázala Klára. „A jestli budeš chtít, můžeš si ji vzít příští týden na kliniku. Aby ses měl na co hezkého dívat až budeš zase masturbovat.“

„Klárko,“ zakuckal se. „Neměl bych... to by nebylo vhodné.“

„Nevadí mi, když se na mě díváš, tati,“ ujišťovala ho. „Nebo na Barču. Chci říct... na koho jiného by ses měl dívat? Tedy... nemyslím, že jsem připravená na to, abys mě viděl nahou, ale—“

„Bože můj, Klári...“

„Tati,“ přerušila ho znovu. Také se červenala, ale bylo vidět, že tohle je něco, co chtěla říct už dlouho. Což ho rozpalovalo ještě víc. „Je v pořádku, když si ji vezmeš příští týden na kliniku,“ řekla. „Slibuju. A... kdo ví. Když mi dovolíš spravovat tvůj klíč, možná bychom mohly... já nevím, pózovat takhle před tebou naživo?“

Robert měl pocit, jako by mu měl penis explodovat.

„Malé krůčky,“ zopakovala Klára. „Nechám ji přímo tady. Vezmi si ji, jestli chceš, a nebo ji nech tady.“ Vzala rámeček s fotkou z jeho zesláblých rukou a položila jej na polici tak, aby viděl fotku z místa, kde seděl. Když se k němu vrátila, chvíli jen tak seděla a hleděla mu do očí, zatímco ho držela za ruku. „Víš, tati,“ začala, „až mi bude jednadvacet, mohla bych prostě zajít na tvou kliniku a donutit je, aby mi tvůj klíč vydali. Ale to nechci. Chci, abys chtěl, abych ho měla já. Bylo by to lepší, než kdyby přijela teta Sofie a převzala si ho sama, ne?“ zasmála se Klára.

Robert se slabě zasmál. „Myslím, že to neudělá, zlatíčko,“ oponoval.

„Máš pravdu. Ale slib mi, že o tom budeš přemýšlet.“

Robert beze slova přikývl a Klára se naklonila, aby ho políbila na tvář. Sledoval, jak odchází zpět nahoru, a ještě dlouho seděl jako zmrazený s divoce bušícím srdcem. Jakmile si byl stoprocentně jistý, že jsou obě dívky ve svém pokoji, přešel obývák a znovu fotku zvedl.

Seděl a zíral na ni nejméně hodinu. Třel si penis přes klec, marně se snažil dosáhnout jakéhokoli vzušení. Dech se mu zrychloval. Snažil se soustředit na Bářiny nohy, břicho a prsa, zatímco zoufale lomcoval klíckou. Nemohl si pomoct. Zíral na dokonalé tělo své Klárky. Její slova mu stále zněla v hlavě a přiváděla ho tím k orgasmu, kterého však nikdy nedosáhne.

Možná bychom před tebou takhle mohly pózovat naživo.

Když konečně fotku odložil, byla už tma. Jeho mysl se rozpadla na milión dílků. A když šel nahoru, uslyšel z pokoje dívek zřetelný zvuk sténání. Nevěděl, čí hlas to byl—Klářin nebo Báry. Spěchal rychle pryč, ale ten hlas ho přesto pronásledoval celou noc. Převaloval se v posteli hodiny, než vůbec dokázal usnout. Pulzující, vytékající, přející si víc než cokoli jiného, aby si konečně mohl vyhnit péro. Představa jeho dcery a její kamarádky propletených a svíjejících se v extázi ho však stále mučila. Ačkoli nechtěl brát Klářinu nabídku vážně, nemohl si pomoct a fantazíroval o tom, jak stojí nad nimi, ony se milují, on si hladí své kopí a stříká na jejich nahá těla, zatímco klíč od jeho klece visí na krku jeho dcery.

Prozatím však mohl pouze otírat svého měkouše o matraci. Uzamknutý a zoufalý, ještě úplně celý týden od další příležitosti si to pořádně udělat.

2

Re: Dcera klíčnice

Zajímavý příběh. Předposlední odstavec sice mi je subjektivné trochu proti gustu, ale překousnul jsem to.

Kazdopadně se těším na pokračovaní, pokud bude.

3

Je to nadhera, ma to velky potencial, jsem zvedavy jak se to bude vyvijet, jak jsou muzi zamceni a proc, jaky maji rezim a kdo to kontroluje a odemyka a zamyka. Proste krasa! Tesim se na pokracovani!!!

4

Velmi dobré!
Pokračuj!!!

5

Ve svém snu Robert klečel před ženou v černých šatech a hladil si ptáka. Žena seděla v křesle a natahovala k němu své svůdné nohy. Prstama ho lechtala na varlatech a on sténal rozkoší. Její šaty měly hluboký výstřih a na zápěstí měla stříbrný náramek. Rty měla rudé a její hlas byl líbezný, ačkoli se jím vysmívala jeho ponížení.

„Už budeš, zlatko?“ zeptala se ho žena.

„Ano,“ hlesl.

„Těšíš se, až se vycákáš?“

„Ano. Prosím. Prosím...“

„Víš, že až se vyprázdníš, půjdeš zpátky do klece, viď? Nebo můžeš pokračovat v honění a ještě trochu to oddálit... Víš jistě, že už to chceš ukončit?“

„Chci.“

„Dobře,“ zasmála se znovu. „Pak chci, abys mě poprosil.“

„Prosím,“ zašeptal a přidal na rychlosti. „Prosím, moc to chci.“

„A...?“ zeptala se. Jak pohupovala svou štíhlou nohou, prstama znovu zavadila o jeho koule.

„Prosím... prosím, nech mě se vystříkat. Prosím, nech mě to udělat před tebou, abys mě pak mohla znovu zamknout.“ Zčervenal, ale ta podřízenost ho jen víc vzrušovala. Navíc dobře věděl, že ona chce přesně tohle slyšet.

„Hodný kluk. Ještě něco?“

I přes veškeré své vzrušení zaváhal. „Prosím...“ zakuckal se, „prosím, nech mě se udělat, abych ti to mohl... abych ti pak mohl všechno své semeno poslušně slízat z tvé nožky.“

„Dobře,“ řekla. „Máš mé svolení ejakulovat, Roberte. Hezky to vypusť přímo na mě.“

A sen skončil. Zlomek sekundy předtím, než mohl využít jejího svolení.

Kurva... pomyslel si. Reflexivně sáhl dolů, ale ten krásný pocit ze sna se mu už znovu navodit nepodařilo. Po necelé minutě to vzdal, uvolnil se a zavřel oči, aby se pokusil oživit aspoň tu vzrušující scénu. Proč už musí být ráno?

Šest dnů, pomyslel si. Už jen šest dnů a bude se moct uvolnit. To nezní tak hrozně. Ale když si uvědomil, co ho čeká, jak příští týden půjde na kliniku, jeho nadšené vzrušení začalo slábnout. Když si představil, jak se bude svlékat před sestrou, která ho poté odemkne, aby se pak rychle mohl vyhonit, než pro něj zase přijde, sevřelo se mu srdce.

Jen o tom přemýšlej, tati... slyšel šeptat Kláru. Penis mu pumpoval v kleci. Uvědomil si, že je pod ním na prostěradle zasychající lepkavé mokro—bude se muset ujistit, že to Klára ani Bára při praní neuvidí.

Bylo ještě brzy—zbývala více než hodina, než se bude muset vydat do práce. Zůstal v posteli a sáhl po notebooku. Chvíli váhal, stále se zrychleným tepem, a zvažoval, jak by mohl najít to, co se mu honí v hlavě. Část jeho mozku se snažila tuhle myšlenku vytěsnit. Ale dobře věděl, že Klářinu nabídku z hlavy nikdy nedostane. Nikdy.

Trvalo mu méně než minutu najít web, na kterém sdíleli své zkušenosti muži, jejichž klíče k cudnosti spravují jejich dcery. Někteří se chlubili, jiní naříkali nad svým osudem, a další zase hledali radu. Robert si vlastně nebyl jistý, co přesně hledá. Procházel tedy diskuze stránku po stránce a jeho čurák kapal čím dál víc.

„Mučily mě,“ napsal jeden chlap. „Minulý týden má žena zorganizovala oslavu devatenáctých narozenin naší dcery. V našem domě se sešlo deset dívek—všechny šíleně sexy. Žena mě donutila se o ně celou dobu starat... a donutila mě to dělat bez oblečení. Řekla mi, že se jí líbí představa, jak budu celý večer šílet, a že pokud odvedu dobrou práci, nechá mě ten večer vystříknout. Griloval jsem, naléval pití, a myslím, že jsem si zachoval chladnou hlavu celkem dobře. Ty holky rozhodně neviděly chlapa s klecí poprvé v životě. Ale pak mě začaly provokovat. Žádaly mě, abych je natíral opalovacím krémem. Vystavovaly se přede mnou slunci. Pár z nich si dokonce sundalo horní díl a předvedlo mi svá prsa. Přitom má dcera byla nejhorší ze všech... Pořád se mě ptala, které její kamarádky se mi líbí nejvíc, které mi způsobují problém mezi nohama... a které bych chtěl nejvíc šukat. Jednou mi dokonce z péra ukápla kapka na nohu jedné z jejích kamarádek a ona mě donutila ji slíznout. Pak, na konci večera... dala má žena klíč od mé klece cudnosti právě naší dceři jako dárek k narozeninám a řekla jí, že ona rozhodne, jestli mě ten večer odemkne, nebo jestli zůstanu pod zámkem. Dcera se nad tím ani pořádně nezamyslela. Zasmála se a řekla, že se jí líbí, když kvůli ní a kamarádkám teču. Připnula si můj klíč na náramek na kotník a od té doby se mě každý den ptá, jak jí sluší. Netuším, jak dlouho to ještě vydržím.“

Do háje, pomyslel si Robert. Jeho příběh ho tak strašně vzrušil, že začal přemýšlet, jaké by to bylo natírat u nich na zahradě opalovákem dokonalá ramena, záda a nohy Báry i Klárky...

„U mě to není tak hrozné,“ psal další týpek. „Jasně, dcera mě provokuje... Ale myslím, že ji prostě jen baví být středem pozornosti. Naštěstí pro mě si myslí, že mé mohutné výstřiky jsou vlastně tím nevětším komplimentem, který může muž ženě vzdát. Zhruba jednou týdně si mě doma náhodně odchytne, klekne si a přes klec mi ho olizuje. Líže mě přes mříže, pohrává si s kulkama, a jakmile díky ní začnu kapat, buď vstane a jde si po svém, nebo mě odemkne a nechá mě masturbovat a postříkat podlahu. Někdy je to dost drsné, ale je to mnohem lepší, než jak to má většina chlapů, co znám.“

Robertovi proudila krev tělem ještě víc, když si představil, jak ho takhle orálně dráždí Klára. I přes klec...

Kurva, co to se mnou je? ptal se sám sebe. Zavřel notebook a cítil, jak mu hoří tváře.

Teď, když je Kláře už osmnáct, bych jí možná tvůj klíč mohla někdy půjčit, škádlila ho občas jeho žena. Tehdy se mu rozhodně do ptáka nalilo hodně krve, přesto navenek protestoval.

Vstal z postele a vyšel na chodbu. Odhodlaný všechny hříšné myšlenky zchladit studenou sprchou. V půlce cesty se však dveře od koupelny otevřely a vyšly Bára s Klárou. Chichotaly se, zabalené jen do ručníků, s čerstvě nalíčeným makupem. Při pohledu na ně ztuhl. Bářin ručník stěží zakrýval dekolt. Klářin zase končil těsně pod zadečkem, a kdyby se jen trošičku protáhla...

„Snažíte se náš špehovat, pane Daňku?“ usmála se Barča.

„Ne—promiňte, holky, jen jsem šel do—“

„Dnes ráno jsme sprchu vynechaly,“ pokračovala Barbora a prohrábla si vyčesané vlasy, „ale už jsem vám několikrát říkala... že jestli mě chcete vidět ve sprše, stačí pěkně poprosit. Dám vám vědět, až se půjdu mýt, abyste se tu nemusel tak plížit.“

Klára si po Bářině boku zakryla obličej.

„To jsem rozhodně nedělal,“ trval na svém Robert. „Je to i má koupelna, ne? Pořád vám oběma říkám, že byste měly víc soukromí, kdybyste se přestěhovaly do pokoje pro hosty dole.“

„Ale tenhle je o dost větší,“ argumentovala Bára. „A kdybychom zůstaly dole, nemohla bych vám ráno popřát dobrý den sotva vylezete z postele s ranní erekcí.“

Robert polkl, když si uvědomil, že ruměnec z jeho tváře nejspíš nezmizí.

„Vážně,“ dodala Bára, zatímco se ji Klára snažila odtáhnout, „jestli nás chcete vidět ve sprše, dejte vědět. Přemluvím Klárku, aby vás nechala.“ Mrkla na Roberta a stočila pohled k jeho rozkroku.

„Já—nechci vás vidět ve sprše,“ bránil se Robert. „Jen se snažím připravit do práce. Už toho nech, Barčo.“

„Vážně?“ zasmála se Bára, když ji Klára táhla dál po chodbě. „Opravdu nechcete vidět, co máme pod těmi ručníky?“ Lehce zatáhla za lem Klářina ručníku, ta vyjekla a rychle jej přitiskla k sobě. Dřív, než jí mohl sjet příliš. Bára se znovu zahihňala, poté se otočila a následovala Kláru do jejich pokoje. Robert zůstal stát jako opařený a sledoval, jak při odchodu vlní pozadím.

Když dole snídal, nikdo už by na něm nepoznal, jaký problém mu Barbora způsobila. Osprchovaný a připravený na dlouhý den v kanceláři. Sebevědomý a upravený. V obleku na míru. S drahými hodinkami na zápěstí. Při čtení novin si moc dobře uvědomoval, že i přes uzamknutou chloubu stále zůstává pánem domu. Navzdory těm dvěma malým škádlivým svůdnicím... Mohly se předvádět nevinně i nestydatě, jak jen chtěly... Ale to je tak všechno, co mohly. Když pil kávu, cítil, že ho Bára pozoruje. Dokonce se zdála být trochu zklamaná, když se na ni nepodíval ani v okamžiku, kdy mu záměrně nabídla pohled do svého dekoltu.

Dívky odešly na své dopolední přednášky dříve než on. Robert se dokázal pohledu na Báru vyhnout, i když odcházela v titěrných šortkách. Slyšel, jak Klářino auto před domem startuje, a vzápětí ho míjela i spěchající Klára.

„Uvidíme se později, tati,“ prohodila a políbila ho na tvář.

„Uvidíme, zlatíčko. Budete tady na večeři?“

„Ehm, jo, myslím, že ano. Dnes máme Martininu oslavu. Ale myslím, že před ní tady ještě budeme.“

„To zní dobře. Mějte hezký den. Nespěte na přednáškách.“

Zařehtala se. „Chtěla jsem se tě ještě zeptat,“ řekla a vrátila se od dveří zpět k Robertovi, „myslíš, že bychom si dnes večer mohly půjčit na tu oslavu tvé auto? Je o dost víc cool než to moje.“

Teď se naopak zasmál Robert. „Co myslíš?“ zeptal se. „Ne, nenechám tě vzít mé auto na nějakou pubertální oslavu. Neblázni.“

Klára našpulila rty. „Vidíš. Právě proto bys mi měl svěřit svůj klíč cudnosti,“ řekla.

Robert nehnul ani brvou. Nezvedl oči. Ale okamžitě cítil, jak ho klec svírá.

„Jen si to představ,“ pokračovala Klára. „Kdybych ten klíč měla, mohla bych ti výměnou za půjčení auta na večer nabídnout spoustu věcí.“ Zavrtěla hlavou. „Uvidíme se později,“ zašvitořila a byla pryč.

Když se za ní zavřely dveře, Robert se sám pro sebe usmál. A přesně proto ho nedostaneš, pomyslel si. Ale i když tu seděl se svým krátkým zábleskem sebevědomí, pozornost se mu sama přesunula přes celý pokoj k fotografii s děvčaty v bikinách, kterou mu Klára nechala v obýváku. Jak tak zíral na onu fotku, začal najednou přemýšlet nad tím, jak ji příští týden propašovat na kliniku, aniž by to Klára zjistila. Přestože seděl u kuchyňského stolu, cítil, jak mu čím dál víc slábnou kolena.

===

Celý den v práci nemohl přestat myslet na web, který ráno našel. Když se pak vrátil domů, udržel se a znovu ho nenavštívil. Zčásti toužil pokračovat v pročítání fór. Chtěl tam najít nějaké důvody, proč by Klářino vlastnictví jeho klíče bylo vše, co by v životě potřeboval. Druhou jeho část soužila představa, že jen idiot by věřil, že by se všechny ty fantazie mohly opravdu splnit.

Dal si několik bazénů, zatímco děvčata pracovala na školním projektu. Pořádný trénink byl vždy nejlepším rozptýlením od přetlaku mezi nohama. Když vylezl z bazénu, zhluboka dýchal a měl dost. Ani Bára čekající na něj v bikinách ho nadokázala rozhodit.

„Vypadáte dobře, pane Daňku,“ pochválila ho rozvalujíc se na lehátku u bazénu.

„Díky, Baru,“ vydechl Robert. Přesto si neodpustil si ji pořádně prohlédnout. Představoval si, jaké by bylo pořádně ji chytit. Pak si uvědomil, že má na sobě stejné červené bikiny jako na fotce, kterou mu dala Klára. A vzrušení bylo zpět, větší než kdy jindy.

„Jaký byl bazén, tati?“ zeptala se Klára, když se míjeli v kuchyni. Zase kolem sebe měla ručník a z něj vedly kolem krku šňůrky plavek.

„Parádní,“ odpověděl Robert. Její nevinné velké modré oči byly téměř stejně svůdné jako vědomí, že pod ručníkem zpravidla nic nemá. Tak kolem ní raději prošel, aniž by zpomalil.

Klárka se usmála. „Nerozmyslel sis to s tím autem na dnešní oslavu?“ zkusila znovu.

„Haha. Ani náhodou.“

„Fajn,“ řekla. A v jejím hlase slyšel stydlivost. Když mluvila dál, raději se na ni nedíval. „Zařídím, abychom obě ležely hned pod tvým oknem, jo? Zádama k tobě, abychom neviděly, jestli koukáš. Dobře? Odjíždíme na párty v půl deváté... kdyby sis to náhodou rozmyslel.“

„Dělejte si venku, co chcete, Kláruš,“ nedal se Robert, ale předstírání nezájmu mu moc nešlo. „Mám stejně nějakou práci. A ne, mé auto si nevezmete.“

Během hodiny, kdy holky lenošily na zahradě, nepracoval ani vteřinu. Naštěstí byly skutečně k jeho oknu v patře otočeny zády, takže výhled nebyl tak dokonalý, ale přesto byl dostatečný k tomu, aby ho odváděl z práce. Klára na sobě měla bílé plavky. Neodhalovaly toho příliš, přesto zvýrazňovaly každou její křivku. Ani jedna z nich se neotočila, aby se ho pokusila přistihnout, jak na ně zírá. Ten pohled ho dováděl k šílenství. Věděly, že se dívá. Bez ohledu na to, jak moc by to později popíral, věděly to. Ledabyle se vzájemně dotýkaly prsty, pohrávaly si s rukama, a přitom si povídaly. Klára nevině přejela prstem mezi svými prsy. Bára následovala její ruku a vsunula prst pod okraj Klářiných plavek. Robertovi se zatajil dech. Když Bára nechala svou ruku vklouznout hlouběji, začal úplně ztrácet rozum. Pohybovala rukou pod tenkou látkou Klářiných plavek a ta reagovala sevřením stehen a lehkým nadzvednutím pánve. Robert věděl, že si pohrává s jejím klitorisem. A co víc, Klára ji k jeho smůle nezastavila. Věděla, že se taťka dívá. Robert se nedokázal odtrhnout od okna celou dobu, kdy se Klárka venku svíjela pod doteky své kamarádky. Bářino škádlení však netrvalo dlouho a když se dívky zvedly, zahihňaly se, políbily se a vydaly se zpět do domu, rychle odskočil od okna.

Než odjely, naštěstí ho už děvčata neobtěžovala. Klára na něj houkla na rozloučenou, když odcházely, ale ani jedna se k jeho pokoji nepřiblížila. Dokončil svou práci, začal si číst a snažil se na ně nemyslet.

===

Hlasité bouchání na vstupní dveře ho o půlnoci probudilo ze spánku. Zamžoural, zmatený, a pak uslyšel další zaklepání. Ospale se podíval na hodiny.

Co se sakra děje? pomyslel si.

Natáhl si tričko a vydal se ke dveřím. Otevřel je, aby se vyhnul třetímu bouchání, a při pohledu na policistku stojící před ním se mu sevřel hrudník.

„Dobrý večer, pane,“ kývla policistka. Měla velmi pěkný decentní makeup, ale ani působivé řasy nijak nezmírňovaly její autoritativní přísný výraz. Klára s Bárou stály za ní, obě v tenkých tílkách, se stěží potlačovaným úsměvem na rtech.

„Co provedly?“ zeptal se Robert. Klára se napřímila a dokonce i Bára se na chvíli přestala culit, když se mu podívaly do očí a uvědomily si jeho tón.

„Je tohle vaše dcera?“ tázala se policistka.

„Je. Co—“

„Nebojte se. Nemají průšvih. Jde o standardní postup. Musíme mladé slečny jako jsou tyhle dvě po každém incidentu doprovodit domů.“

„Cože? Jakém incidentu?“ Klára s Bárou se vyhýbaly očnímu kontaktu.

Spokojená s tím, že dívky nelhaly o tom, kde bydlí, ustoupila policistka stranou a pokynula jim, aby šly dovnitř. Obě rychle prošly kolem Roberta, ale ten zvedl ukazovák a než stihly utéct nahoru, přikázal: „Obývák. Obě.“

Když policistka viděla, jak obě Roberta poslechly, uznale pokynula hlavou. „Zdá se, že jeden z kluků na oslavě, kde byly, ukradl mámě své klíče a než odešel na párty, odemknul se,“ vysvětlovala. „Jeho matka nám zavolala a upozornila i úřady hned, jak si všimla, že se tak stalo. Vnikli jsme do domu a našli ho nahoře se třemi dívkami, které ho orálně uspokojovaly.“

Robert okamžitě ucítil tlak v rozkroku. Zezadu cítil pohledy Kláry i Báry. Přenesl váhu na druhou nohu, aby uvolnil přetlak. V tu chvíli litoval, že jim přikázal, aby zůstaly.

„Ou,“ řekl zaraženě. „To je, eeeee....“

„Ani jedna z vašich holek to nebyla,“ ujistila ho policistka. „Ale přesto jednáme podle protokolu, abychom zajistili, že se všichny po něčem takovém bezpečně vrátí domů. Všichni kluci, kteří tam byli, jsou na stanici, dokud si pro ně nepřijdou jejich opatrovníci. Ale všechny dívky se snažíme dopravit domů sami.“

„Jasně,“ uklidnil se Robert. „No... díky, že jste je dovezla domů. Přeji hezkou noc.“

Než však stihl zavřít dveře, policistka do nich stihla strčit nohu. „Součástí protokolu je také zajistit, aby všichni muži v domácnosti byli uzamknutí, když domů přivádíme dámu,“ vysvětlovala.

Robertovi se sevřelo srdce zděšením. „Je to opravdu nutné?“ zajímal se.

Policistka přikývla. „Pokud nemáte co skrývat, nemáte se čeho bát,“ ujišťovala dál.

„No dobře,“ povzdechl si Robert. „Jen mě nechte prosím poslat holky do pokoje...“

Policistka vypadala překvapeně. A pak, k Robertovu zděšení, nakoukla dovnitř do obýváku, kde seděla Klára, a zavolala na ni: „Slečno, váš otec se trochu zdráhá ohledně kontroly jeho klece. Mohla byste mi, prosím, pomoct?“

„Ne,“ protestoval Robert. „Ne, to není—“ ale Klára už spěchala k nim.

„Mohla byste otci stáhnout pyžamo?“ požádala policistka.

„To zvládnu sám,“ trval na svém Robert.

Policistka zavrtěla hlavou. „Víte, technicky je nezákonné, aby muž jakkoli manipuloval s vlastní klecí,“ poučovala. „A já u sebe nemám rukavice. Takže to prostě nechám na vaší dceři. To by snad neměl být problém.“

„To je v pořádku, tati,“ uklidňovala ho Klára.

Když její prsty zajely pod gumu pyžama, Robert reflexivně odporoval. Ale věděl, že protestovat před policistkou není radno. Tak jen skřípal zubama a cítil, jak se jeho klícka odtahuje od těla. Když mu pyžamo sklouzlo na zem, stál ve dveřích svého domu téměř nahý.

Z obývacího pokoje slyšel, jak se Bára snaží nakukovat. Klára po jeho boku zjevně marně zadržovala smích.

„Zvedněte pro mě trochu jeho klec, prosím,“ požádala policistka. „Jen se ujistím, zda je správně zajištěna.“

Klára beze slova sáhla a jemně chytila Roberta za varlata. Moc si přál, aby byl na tenhle okamžik lépe připraven. Její dotek byl jemný a teplý. Projel jím jako elektrický náboj. Snažil se kontrolovat svůj dech. Klára tiše vydechla a Robert z celé duše doufal, že nezačne před svou dcerou téct.

„Mmmmm,“ poznamenala policistka, když prohlédla jeho klec. Jak tam tak stál, zdálo se Robertovi, že dostane infarkt. Klára se ani nehnula a stále ho držela. Policistka strávila drahnou chvíli zíráním na jeho zařízení i Robertovu chloubu, jak se v ruce své dcery cuká. „Je dobře, že jsme na tu párty dorazili včas,“ pokračovala policistka, aniž zvedla oči. „Jen ten kluk má trochu smůlu, protože to nestihl a po tomhle zůstane pod zámkem pěkně dlouho.“

Robert ztěžka vydechl a cítil, jak se první kapička dere ke špičce jeho žaludu. Naštěstí na něj policistka znovu pohlédla a spokojeně přikývla těsně před tím, než se kapka stihla prodrat úplně ven. „Děkuji, pane,“ řekla. „Můžete se obléknout.“

Klára ho pustila a Robert se ohnul, aby si natáhl pyžamo zpět.

„Přeji dobrou noc, pane,“ dodala policistka. „Vám také, děvčata.“ A odešla.

Robert zavřel dveře, srdce mu ještě tlouklo. Připravoval se na dohru s holkama.

Klára ustoupila a v obličeji se lehce červenala. Bára stále čekala v obýváku, s pusou otevřenou.

„Jděte spát,“ přikázal Robert.

„My za to nemůžeme,“ bránila se tiše Klára.

„Vím. Ale vidím, že jste obě opilé. Jděte se vyspat.“

Klára k němu přistoupila  a dotkla se jeho ruky. Další šok jím projel, ale on její pohled opětoval s nadmíru stoickou autoritou, jakou jen v sobě dokázal shromáždit.

„Promiň,“ řekla.

„To je v pořádku.“

„Je... je něco, co bychom mohly udělat, abychom to napravily?“

Robertovy myšlenky se rozběhly závratnou rychlostí. Co tím myslela? Myslela...

Zavrtěl hlavou. „Jděte spát,“ zopakoval.

Bára chytila Kláru za ruku a táhla ji do pokoje. Obě šly nahoru bez dalších řečí a Robert zůstal stát, dokud nebyly pryč. Zhluboka dýchal a snažil se uklidnit. Cítil se sklíčeně, protože i kdyby byl hodně odvážný... a požádal dívky o velmi intimní věci, aby mu to „vynahradily“, klíče od jeho klece byly daleko a v tuhle chvíli zcela nedostupné.

Co tím myslela? honilo se mu stále hlavou.

Musel tam stát dobrou půlhodinu. Se všemi těmi obrazy, které mu běžely v myšlenkách. Svlékly by se pro něj, kdyby je požádal? Dopřály by mu orální sex stejně jako měl ten kluk, kterého na oslavě přerušili? Když myslel na toho chudáka, kterému policie vše zhatila, zalila ho vlna soucitu. Jak dlouho ten kluk získání svého klíče plánoval?

Opřel se o dveře a představoval si ten pocit. Tu situaci. Tu touhu být bez klece po tak dlouhé době. V posteli se třema dychtivýma mladýma kočičkama, které mu dopřávají trojitý orální sex. A pak, v jednom krátkém okamžiku, ještě než stihl vystříknout, se rozletí dveře, dovnitř vtrhne dvojice policistů a nasadí mu pouta. Být tak blízko vytouženého orgasmu a o několik vteřin později být znovu uzamčen. Bez naděje, že znovu svůj klíč spatří celé měsíce. Klidně i déle. Podle toho, jak případ dopadne. Nebo jaký trest uzná jeho matka za nejvhodnější.

Robert se třesoucím krokem vrátil do svého pokoje. Když znovu procházel kolem dveří dívek, i dnes zřetelně slyšel, jak se milují.

„Ááááá, nádhera...“ slyšel jednu z nich sténat. „Ó, bože, ano... přesně tak... silněji...“

Snažil se je ignorovat, ale tím, co slyšel, byl až příliš okouzlen.

„Klekni si,“ přikázal druhý hlas. Slyšel vrzání postele. „Otevři pusu. Hodná holka. Ukaž mi, jak moc se ti líbí můj připínák.“

Zdálo se mu, že opravdu omdlí.

„To bylo tak kurevsky úžasný,“ sykl stejný hlas. Slyšel mlaskavé zvuky z úst druhé dívky a reflexivně sáhl po své kleci.

„Ticho,“ zachichotala se ta první. „Co když nás poslouchá?“

„Jestli jo, tak by se mu to určitě líbilo.“

Další zahihňání. Když k němu opilý hlas promluvil přes zavřené dveře, Robertova krev až bolestivě proudila do stísněného prostoru.

„Posloucháš nás, tati?“

6

Dobrý příběh, pokračuj!

7

Víkend proběhl víceméně bez potíží. Děvčata škádlila Roberta drobnými flirtíky a občasnými narážkami na jeho klícku, jako obvykle. Ale jinak se věnovaly svým běžným činnostem. Robert strávil sobotní večer s přáteli a byl docela rád, že se téma nestočilo k jejich namodralým koulím. Neděle pak proběhla poklidně — Bára ho málem přistihla, jak vychází ze sprchy. Nicméně podle toho, jak rychle se raději vytratila, když ho zahlédla, Robert upřímně věřil, že to byla jen náhoda. Celý víkend však nepřestal myslet na webovou stránku, kterou našel. A tak se v neděli posadil na postel a se stísněným ohanbím zavítal na web Dcera klíčnice.

Dcera mě odemyká jednou týdně, četl. Ale probíhá to v podstatě stejně jako na klinice. Nutí mě u toho klečet a měří mi minutu až do konce. Někdy i méně. Když je velkorysá, dovolí mi se u toho dívat na její nohy. Jednou na sobě měla sexy plavky. Držela telefon se stopkama a celou dobu mě popichovala, že jestli se neudělám rychle jak nezkušený puberťák, zůstanu zamknutý a neuspokojený až do příště. Téměř vždy se naštěstí stihnu udělat včas.

Robert se oklepal. Vzpomněl si, jak si s ním podobně pohrávala jeho žena. Čurák ho bolel celou noc, ale nedokázal se od webu odtrhnout. Ani nevěděl, v kolik se mu konečně povedlo usnout.

===

Druhý den ráno ho probudilo zaklepání na dveře. Zamrkal, ospale se rozhlédl a zjistil, že do zvonění budíku zbývá ještě celá půlhodina.

„Tati?“ ozvala se zvenku Klára. „Můžu dovnitř?“

„Jasně, pojď dál,“ zavolal na ni.

Klára vešla do jeho ložnice v bílém tričku a kraťáskách, kterým by se klidně dalo říkat kalhotky. Už byla nalíčená a Robert si nebyl jistý, zda pohledem sjela na jeho holou hruď, když vešla, nebo se mu to jen zdálo. „Ehm... Odjíždíme s Barčou brzy, abychom stihly snídani s kámoškama ještě před školou,“ informovala ho. „Jen jsem s tebou chtěla mluvit ještě než vyrazíme...“

Její slova ho značně znervóznila. Najednou se v kleci skryté jen pyžamovýma kalhotama cítil značně odhalený.

„Pokud opravdu nechceš, abych měla tvůj klíč, nechám toho,“ lezlo z Kláry. „Vážně. Za tu noc se omlouvám... jestli to s tou policajtkou bylo divné. Jsem si jistá, že se ti to tak trochu líbilo, ale—“

„Nelíbilo,“ protestoval, „co si—“

„Ale no tak, tati. Kterému chlapovi by se nelíbilo, když mu hezká holka sáhne na koule? To je přece normální, proboha!“ Odfrkla si a na chvíli to vypadalo, že se otočí a odejde. Ale pak se znovu uklidnila. „No, to je jedno. Pokud jsi opravdu spokojený s tím, jak to je, přestanu se tě ptát. S Barčou budeme tenhle týden hodně pryč, takže budeš mít dost času si to pořádně promyslet... dnes večer se zdržíme dlouho venku a od pátku odpoledne budeme bydlet u Jany. Máme spoustu projektů, na kterých musíme pracovat společně, takže jsme se dohodly, že tam zůstaneme až do neděle.“

„Aha. Dobře,“ ulevilo se mu, že bude mít na chvíli dům jen pro sebe.

„Až se vrátíme, zeptám se tě ještě naposledy. Bára vymyslela takový malý testík. Chceš-li se opravdu vzdát všeho, co bychom mohli dělat, kdybych měla tvůj klíč, tak fajn. Necháme tě na pokoji. Ale pokud ne...“

Robertovi poskočilo srdce. „Test?“ zeptal se. „Jaký test?“

„To ti nemůžu říct,“ usmála se jen Klára. „Barča měla pár nápadů. Asi si budeš muset počkat a uvidíš.“

Klára odešla a nechala Roberta zkamenělého sedět v posteli a poslouchat zvuky holek, jak se balí a odcházejí. V mžiku pak vyskočil a běžel do jejich pokoje.

Nevěděl, co hledá. Deník? To byla hloupost.

Jaký test?

Klářin pokoj byl jeden velký nepořádek. Spíš to byla rozmanitá směsice ozdob, plakátů a knih, než že by tam měla špinavé prádlo a nádobí. V rohu stála na stojanu kytara. Na nočním stolku neviděl nic pozoruhodného. Bářin stolek ho ale zaujal na první pohled. Otevřel horní zásuvku a tam, dokonale rozložené, ležely jedny červené krajkové kalhotky. Srdce mu vyskočilo až do krku. Vůbec nečekal, že tady najde něco takového.

Co to mohlo být za test?

Když nám svěříte svůj klíč, ukážu se vám v nich, představoval si nabídku Barbory. Budu na sobě mít jen tyhle kalhotky, kleknu si, odemknu vaši klec a nechám vás vystříkat se mi hluboko do pusinky...

Klesl na kolena a opatrně otevřel malá dvířka nočního stolku. Když spatřil, co je uvnitř, v žaludku se mu rozlétlo hejno motýlů.

Růžová pouta s třásněmi. Dva vibrátory — masážní hlavici a druhý tenký zlatý. Modrý roubík. A růžový připínák. Popruh byl povolený, ale umělák byl tvrdý a pohled na něj v něm vyvolával žárlivost. Vzpomněl si, jak nedávno zaslechl milování dívek... píchala Bára tímhle dildem Kláru? Představa dcery, jak ho cucá, mu způsobovala v rozkroku šílený přetlak.

Když nám svěříte svůj klíč, nechám vás koukat, jak ji šukám, slyšel dál nabízet Báru. Nechám vás dotýkat se ptáka, zatímco bude Klárka žadonit o toho mého. Nebylo by to dokonalé?

Ne, přesvědčoval sám sebe, ačkoli stále klečel na podlaze. Ze stránek Dcera klíčnice už moc dobře věděl, že kdyby svolil, byly by všechny jeho sny a přání zcela jistě překrouceny. Jeho fantazie honit při sledování milujících se holek se najednou změnila. Teď klečel v rohu, stále uzamčený, zatímco ony si spolu hrály. Pak mu najednou Bára olizovala kulky a Klára se ho zase ptala: Chtěl bys odekmnout, tati?

Dech se mu třásl a pomalu otočil hlavu ke Klářině straně ložnice. Co by našel, kdyby věděl, co hledat? Sexy kalhotky, které nosí jen kvůli Báře? Podvazky? Krajkovou košilku? Našel by její vibrátory? Má vůbec nějaký jen pro sebe?

Představa se opět změnila a teď sledoval Kláru, jak masturbuje. Klečela na všech čtyřech a Bára za ní s růžovým připínákem. Chichotala se a pomalu šukala—

Robert vyskočil a upaloval ven z jejich pokoje. Měl pocit, že mu péro každou chvíli exploduje. Že protrhne ocel jeho klece. Rychle oddechoval, jako by právě uběhl maraton. Už žádné další návštěvy té stránky, přikazoval si. Nikdy víc.

Zavřel dveře a opřel se o zeď. Stěží hledal sílu jít pryč.

Jaký test? zamýšlel se znovu.

Ať už je to cokoli. Ať nabízejí, co chtějí... je to jedno. Nic za to nestojí.

Nebo stojí?

Chodbou se ozval jeho budík. Robert se dopotácel zpět do svého pokoje, s nalitýma koulema, které ho jakoby táhly dolů. Ještě nikdy v životě nebyl tak nadržený. Nikdy. Dal by úplně cokoli za to, aby se mohl vystříkat. Cokoli.

Ale ne tohle. Ne klíč. Ne Kláře. To nemůžu.

Možná ale...

Co když na mě opravdu chce být hodná?

Co když mě nechce jen dráždit?

Co když fakt chce jen, aby klíč byl doma, abych se mohl kdykoli udělat? Co když se jí jen líbí představa, že cákám na ni?  Co když by se kvůli tomu zkrátka cítila sexy? Říkala přece, že chce jen získat víc sebevědomí... zvyknout si na muže, který před ní ztvrdnul...

Tyhle myšlenky se mu honily hlavou během sprchování i snídaně. Puls se mu zklidnil až před odchodem do práce, přestože v hlavě stále bojoval. Ranní rutina mu obvykle pomáhala uklidnit se po nocích plných erotických snů nebo nemálo frustrujícím brouzdáním po netu... ale dnes klid nepřicházel. Padnoucí sako a drahé hodinky ho ani trochu nezklidnily.

Co kdybych jí ten klíč svěřil? přemýšlel. Mohlo by to být lepší než tohle.

Museli bychom si nastavit pravidla. Snad bychom si o nich mohli promluvit až se vrátí domů. Nemůžu přece dovolit, aby mi vzala všechny peníze, donutila přepsat auto... nemůžu dovolit, aby mi to celé zničilo kariéru.

Tak to nedělej, radila mu druhá část mysli. Ta pevná a autoritativní, kterou použil už při uzavírání tisíců obchodů. Nedělej to. Zaber v práci. Požádej o zvýšení platu. Dvojité. A další a další, dokud nebudeš tak bohatý, aby sis mohl dovolit zaplatit převod klíče do zařízení první třídy. Někam, kde ti nějaká holka bude každý týden oslintávat uvolněné péro.

Vstal od stolu celý rozohněný. A pak celý roztál, když se podíval skrz místnost na fotku Kláry s Bárou, jak na něj čekají.

Pokud nebudou do pátku doma... mohl bych si vzít fotku ve čtvrtek po obědě na kliniku. A ony se to nikdy nedozví.

Celý den nedokázal myslet na nic jiného.

===

Týden uběhl jako voda. Klářiny zprávy byly úplně obyčejné. Robert koukal na své oblíbené pořady a nerušeně plaval v bazénu. Ve středu pozval přítele — což bylo něco, co neudělal od doby, kdy se k nim nastěhovala Bára. S obtížemi se mu podařilo onu webovou stránku znovu nenavštívit a ani do Klářina pokoje už podruhé nešel. Nicméně divoké fantazie se mu zastavit nepodařilo. Steně tak nedokázal přestat zírat na fotku, kterou mu tu dcerka nechala. Od jejího odjezdu se obrázku nedotkl, ale kdykoli byl doma, vnímal, že tam na něj čeká, jako by k němu byl připoután. Myšlenka na dvoutýdenní dávku uvolněnou při pohledu na jejich těla v plavkách ho v noci budila a v práci rozptylovala. A tak ve čtvrtek ráno zavolal do kanceláře, že mu není dobře. Netušil, jak se jeho sekretářka dozvěděla, že je čtvrtek jeho odemykací den, ale už nějakou dobu tušil, že to nejspíš ví. Podle úsměvu v jejím hlase, když jí oznámil svou absenci, věděl jistě, že důvod uhodla. Zůstává doma v urputném očekávání odpoledního orgasmu.

Celé dopoledne se snažil zkrátit čas prací a dalším plaváním. Ale svůj klacek cítil každičkou vteřinu. Minuty ubíhaly jako hodiny. Z každého zvuku z ulice se mu svíral žaludek strachem, že se děvčata rozhodla vrátit dřív. Kolem poledne znovu napsal Kláře a navrhl jí, že připraví na jejich páteční návrat večeři. Ulevilo se mu, když v odpovědi nenaznačila, že by se plánovaly vrátit před pátečním odpolednem po škole.

Z domu odešel celou hodinu a půl před plánovaným odemykáním. Třesoucíma se rukama vyndal fotku Klárky a Báry z rámečku. Když ji ukládal do kapsy saka, skoro jako by ho pálila. Modlil se, aby se příliš nepomačkala, a aby mu ji na klinice nesebrali. Když sedl za volant, musel se uklidnit. Hlava se mu celá motala.

Na kliniku jel delší cestou, ale i tak dorazil pětadvacet minut před svým termínem. Chvíli seděl v autě, bubnoval prsty o volant a jeho penis řval po uvolnění.

Co to mohlo být za test? přemýšlel.

Až se vrátím domů, snad se na to dokážu líp soustředit, uvažoval. Budu den po odemykání... nedokážou mě zlomit. Klidně přede mě mohou napochodovat nahaté — ani se na ně nepodívám.

Tahle myšlenka však způsobila výron kapičky z vrcholku jeho žaludu. Přese všechno vylezl z auta s odhodláním. Když kráčel ke klinice a zřetělně cítil, jak jeho kroky narážejí do chodníku. Jako by každou chvíli čekal, že vesmír zasáhne a plány mu zhatí. Ale ne. Dveře nebyly nečekaně zavřené. U přepážky nebyla nekonečná fronta. Uvnitř nečekal tým reportérů, který se přišel zeptat na fotku v jeho saku. Paní, která vzhlédla od počítače, když se přiblížil, se ho nezeptala, proč si do jejich zařízení přinesl zakázaný předmět.

„Jméno?“ zeptala se zdvořile. Byla asi v jeho věku. Brýle zakrývaly jasné oči a i když rozhodně nebyla modelka, Robert si živě dokázal představit, jak báječně by mohla vypadat nahá.

„Ech, Daněk,“ odkašlal si. Místo nebylo příliš zalidněné, ale čekárna jako by i tak pohlcovala jeho hlas. „Robert Daněk. Mám termín na—“

„Ano, mám vás tu,“ oznámila recepční s kliknutím myši. „Jste tu brzy, pane Daňku. Tento týden jste se nemohl dočkat, viďte?“

Robertovi se nahrnula krev do tváří, ale zachoval klid.

„Markéta vás zavede do vaší kóje. Markéto!“

Asistentka, která vyšla z chodby, byla tou stejnou mladou zrzkou, která mu minulý týden přinesla ledový obklad. Když se jejich pohledy setkaly, slyšel, jak mu v uších buší srdce. „Dobrý den!“ zašvitořila. „Pojďte, prosím, se mnou.“

Když s ní odcházel do jedné z kójí, cítil Robert, jak se mu nohy mění v rosol. Oblečení jí těsně obepínalo zadek a když se k němu otočila a pokynula rukou dovnitř kóje, zamiloval se do jejích překrásných očí.

„Postup už znáte,“ pokynula. „Oblečení dejte do koše. Odnesu ho a vrátím se s vaším klíčem.“

„Mám... mám u sebe fotku,“ zakoktal a znovu zrudl. Když sledovala, jak se svléká, dodal: „Doufal jsem, že bych si ji mohl... nechat?“

Markéta se hezky usmála. „Jasně,“ přikývla. „Po minulém týdnu si ji rozhodně zasloužíte.“

Úlevou málem omdlel. Vyndal fotku z kapsy saka a položil ji lícem dolů na malý stolek, aby ji Markéta neviděla. Ani se nepohnula. Na chvíli se bál, že se bude chtít podívat, ale neudělala to.

Když byl konečně nahý a všechno oblečení odevzdal do připraveného koše, Markéta se pro něj ohnula, aby ho odnesla. „Fajn, hned jsem zpátky,“ řekla. „Chcete, abych přinesla i stopky? Nebo bych tu s vámi mohla zůstat a dohlížet na to, abyste neztratil pojem o čase jako minule?“

„Ne,“ odmítl. „To, prosím, nebude nutné...“

„Jen vás škádlím,“ zasmála se. „Vydržte. A snažte se nám to tu celé nepokapat, jasné?“

Zavřela dveře a Robert čekal nahý, jen s klíckou a fotkou, které mu dělaly společnost. Sedl si na židli potaženou hygienickým ubrouskem a znovu se kradmo podíval na fotku. Z žaludu mu vytékala tekutina a srdce mu bilo jako o závod. Slyšel kroky spěchající chodbou.

Ubíhal mu čas tak pomalu, nebo to Markétě trvalo dlouho? Vzala mu i hodinky, takže si nebyl jistý. Po chvíli čekání začal mít vážné obavy.

Kde tak dlouho vězí? přemýšlel.

Bože... prosím tě...

Nikdy tak zoufale nepotřeboval stříkat jako právě teď. A byl tak blizoučko...

Jeho šílenství přerušilo až otevření dveří. Ale když Markéta znovu vešla do kóje, měla v rukou koš stále naplněný jeho oblečením.

„Zdá se, že tu máme malý problém, pane Daňku,“ oznámila.

Ne, ne, ne, ne, ne...

„Jaký... jaký problém?“ dokázal ze sebe vysoukat.

„Nemáme váš klíč.“

Ticho, které mezi nimi panovalo, patřilo k těm nehorším Robertova života.

„Cože?“ divil se.

„Nemáme váš klíč. Vypadá to, že jej někdo vyzvedl.“

„To není možné.“

Klára ho nemohla vyzvednout. Prostě nemohla. Ještě jí není jednadvacet.

„Zdá se, že si jej vyžádal někdo jménem Sofie Daňková. Měla všechny potřebné dokumenty.“

„To není... ne. Ne! Neviděl jsem svou setru roky. Jak vůbec mohla vědět—no, nevadí. Můžete to, prosím, zkontrolovat ještě jednou? Prosím?“

„Už jsem to kontrolovala, pane Daňku. Váš klíč tu opravdu není. Omlouvám se. Můžete se obléknout?“

Robert stál jako tumpachový. Cítil, že se každou chvíli rozbrečí. Má vůbec Sofiino číslo?

Když se oblékal, bylo to jako hýbat se pod vodou. Setřel další kapku vytékající šťávy ze špičky a zapnul si kalhoty. Oblékl si sako stejnými nacvičenými pohyby, jako to dělal už milionkrát. Věděl, jak pod tlakem zachovat klid. Ale uvnitř křičel.

„Nebojte se, pane Daňku,“ utěšovala ho Markéta laskavě. „Jsem si jistá, že se to nějak vyřeší. Můžu zkusit najít její kontaktní údaje, pokud je nemáte. Někdo od nás vám zítra zavolá, ano?“

„Ano. Ano, děkuji, Markéto,“ odešel z kóje o krok před ní. S plnýma koulema. Už podruhé za osm dní.

Cesta domů uběhla jako v mlze. Roberta docela překvapilo, že někde nenaboural. Když odbočoval na příjezdovou cestu, posmutněl ještě víc. Stálo tam zaparkované Klářino auto.

Čekal na příjezdové cestě a myšlenky se mu honily hlavou. Pokud přijely před chvílí... možná by se zvládl dostat dovnitř a vrátit fotku na místo. Kdyby se jim navíc dokázal vyhnout až do zítřka... kdyby mohl odložit ten jejich test, aspoň než zjistí, jak jeho sestra získala klíče od klece...

Vstoupil do domu a jeho plány byly ty tam. Klára s Bárou čekaly v obýváku. Přesně jako minulý týden, když se vrátil z kliniky. Klára seděla s nohama překříženýma a pohupovala nohou. Bára ležela na sedačce a vypadalo to, že se hladí. Za nimi stál prázdný rámeček. Přesně tam, kde ho Robert nechal. Nebylo zkrátka možné, že by si ho nevšimly.

„Ahoj tati,“ pozdravila ho Klára, když vešel. Pohlédla na něj s úsměvem. „Jaké sis užil odemykání?“

Robert stál jako přimražený. Pohyboval ústy, ale nevycházel z nich žádný zvuk.

„Pozdravuje tě teta Sofie,“ řekla Klára. A zvedla klíč od jeho klece, aby viděl, jak se na světle třpytí a leskne. Uvědomil si, že na stolku před ní leží skleněná nádoba. Už takové schránky na klíče viděl. „Tak...“ zeptala se Klára. „Seš si jistý, že nechceš, abych byla tvou klíčnicí?“

8

Skvěle sepsáno - až mě z toho mrazí při čtení, jak je to sugestivní.

9

Souhlasím, velmi dobré.

10

Parádní seriál, těším se na další díl

11

Uzasne cteni. Zajimava zapletka v postmoderni spolecnosti. Jsem zvedavy na vyvoj pribehu. Zda se doslovne naplni nazev Dcera klicnice se vsemi (ne)myslitelnymi prvky nebo se bude jen jednat o pouhe oznaceni osoby. Zatim se pribeh vyviji velice zajimave.

Diky, jen tak dale.

12

Je to bomba, krasa! Jak moc se tesim na dalsi cteni. Pribeh se hezky cte, sni…krasne se to odviji!

13

Tesim se na dalsi pokracovani!!!

14

„Tak…“ zeptala se Klára. „Seš si jistý, že nechceš, abych byla tvou klíčnicí?“

Robert se nedokázal ani pohnout. V krku měl sucho. V penisu mu cukalo při pohledu na dceru, která v ruce držela klíč od jeho pásu cudnosti.

„Budu ho nechávat tady, pěkně v bezpečí,“ pokračovala Klára. Naklonila se ke stolku a zvedla víko skleněné nádoby. Když se natáhla, křivka jejího těla a ňadra obepnutá těsným tílkem se nedala přehlédnout. Opatrně položila drobný klíč na podstavec a skleněnou nádobu opět uzavřela. Stiskla tlačítko a světélko na základně nádoby zčervenalo, což signalizovalo, že je uzamčena.

Robert cítil tíhu v hrudi, jako by tam měl kámen. Klíč byl tak blízko. „Já…“ zamumlal. Tváře mu zčervenaly. „Klárko, volala jsi tetě Sofii? Co…“

Z gauče se ozvalo zachechtání Báry. Ruku měla stále zastrčenou pod lem kraťásků a pohybovala jí, takže si byl Robert stoprocentně jistý, že masturbuje. Když se jejich pohledy setkaly, lehce nadzvedla boky a kousla se do rtu.

„Vím, že to takhle chceš, tati,“ ujišťovala ho Klára. „A teď je tady. Nemáš zač.“

„Já ne… Několikrát jsem ti říkal…“

Klára se jen sladce usmála. „Neprošel jsi testem,“ opáčila a významně pohlédla na prázdný fotorámeček v rohu místnosti.

„Vsadím se, že vás nadchla představa, jak se u ní budete uspokojovat,“ zasmála se Bára. „Moc bych u toho chtěla být.“

Robert znovu zčervenal. Zřetelně cítil pulzující ocas.

Klára na svou přítelkyni vrhla káravý pohled, ale poté se s odhodláním otočila zpět k Robertovi. „To je jedno,“ řekla. „Nezlobím se. Ale už je jasné, co bys rád. A to teď máš. Tvá svoboda je právě tady a já s Bárou můžeme rozhodnout, kdy tě odemkneme.“

Robert znovu pohledem sklouzl ke skleněné nádobě. Poté k červené kontrolce, která svítila pod jeho klíčem.

„Dnes to nebude,“ řekla Klára tiše a položila mu ruku na rameno. „Myslím, že jeden den je fér cena za všechnu tu práci navíc, kterou jsi nás donutil podstoupit. Pokud mám být tvou klíčnicí, věřím, že je důležité, abychom k sobě byli naprosto upřímní. Nemyslíš?“

Robert pod hrozbou ztráty zaměstnání uzavíral obchody za stovky milionů. Nejednou čelil rozzuřeným obchodním partnerům a klientům, kteří přísahali, že ho zničí. Ale teď, když jeho dcera tak sebevědomě mluvila o své moci nad jeho orgasmy, poprvé v životě nemohl najít vhodná slova. Tak jen zavřel ústa a prošel kolem nich, odhodlaný zašít se u sebe nahoře, dokud svět neskončí.

„Ne tak rychle, pane Daňku,“ zastavila jeho útěk Bára. „Mohl byste nám vrátit tu fotku?“

Robert ztuhl. Bára měla ruku stále v rozkroku. Kroužila jí. Pomaličku. Užívajíc si tu scénu před sebou. A Robert s obrovským pocitem studu vytáhl z náprsní kapsy fotku dívek v bikinách a šel ji vrátit do rámečku. Celou dobu cítil jejich upřené pohledy, ale odmítal se na libovolnou z nich podívat.

„Díky, tati,“ řekla tiše Klára. A když se otočil, aby už konečně odešel nahoru, zavolala za ním: „Nemusíme toho moc měnit. Oba se budeme muset trochu přizpůsobit. Ale pokud budeš hodný…“

Hlas jeho dcery, vyslovující to hrozivé pokud budeš hodný, málem stačil k tomu, aby na schodech omdlel.

===

Na večeři už se dolů nevrátil. Místo toho seděl celý večer bez hnutí na posteli, ponořen ve svých myšlenkách a s ocasem bolestivě připomínajícím, jak blízko k orgasmu dnes byl.

Jak jsem jen mohl být tak hloupý? podivoval se. SAMOZŘEJMĚ, že si se mnou pohrávaly. Ještě víc se vyděsil, když si uvědomil, jaké další hry s ním asi holky hrají. Věděly, že byl v jejich ložnici a prohlížel si všechny jejich sexuální hračky? Nainstalovaly kameru, aby ho mohly pozorovat, nebo nějak jinak zjistily, do kterých šuplíků se díval? To by určitě zvládly levou zadní.

Možná kdybych zavolal Sofii… zvažoval. Možná by si klinika vzala klíč zpět, kdyby zjistili, že Kláře ještě není jednadvacet a že Sofie tu ve skutečnosti nebydlí. Ale ten nápad rychle zavrhl. Se sestrou nemluvil už roky. Vzhledem k tomu, že věděl, jak Sofie ovládá svého manžela i syna a jaké kompetence nad oběma přenechává vlastní dceři, bylo jasné, že by se mu jen vysmála. I kdyby ji prosil, klíč od Kláry by mu jistě získat nepomohla.

Bude to dobré, ujišťoval se. Klára je rozumná. Nenechá Báru stát se paní domu. Nenechá ji dostat ze mě všechny mé úspory. Není tak silná ani tvrdohlavá.

Však proto přece CHTĚLA ten klíč, ozvala se jiná část mozku. Chce získat sebevědomí. Kontrolu. Stát se lepší klíčnicí ve světě, kde všechny nejúspěšnější ženy mohou zadupat všechny muže kolem sebe. Takže se to nejspíš bude jen zhoršovat.

Oklepal se. Ne, pokud stanovím jasná pravidla, zaháněl pochybnosti. Když si dupnu… Když jí trochu kontroly přenechám, ale nedovolím jí zajít příliš daleko… Ale i teď mu varlata dávala jasně najevo, že by udělal téměř cokoli, jen aby je dostal ven. Cokoli. Jakou měl asi naději, že si zachová nějakou moc před Klárou, když ho měla úplně v hrsti?

Jsem přece její otec. Nebude mě k ničemu NUTIT. Když jí řeknu NE, nebude si dál vědět rady.

Ale co Bára?

Vzpomínka na Báru, jak masturbuje na sedačce, způsobila menší výron z jeho nádobíčka.

Bydlí tu jen proto, že jsem ji nechal. Trochu zábavy jí dopřeju… ale jen do určité míry. Zavřel oči a dotkl se tvrdého plastu své klícky. Jak by ho Bára škádlila? Určitě něco v plánu měla…

Pořád ti říkám… vzpomínal na laškující Báru. že jestli mě chceš vidět ve sprše, stačí jen hezky poprosit.

Třel si špičku péra přes klec, zoufale se snažíc o trochu vzrušení. Teď, když dívky měly jeho klíč… dovolila by mu opravdu Bára sledovat ji při sprchování, kdyby ji požádal? Tahle myšlenka ho přiváděla k sílenství. Na druhou stranu představa, že by se jí zeptal, byla tou nejděsivější věcí, kterou si dokázal představit. Jen při pomyšlení na to zrudl až za ušima.

Báro… předříkával si v hlavě. Mohu se, prosím, dívat, jak se sprchuješ? Doslova cítil, jak slábne. Co když to byla jen další lest? Co když by se mu jen vysmála?

Ale co když ne? Co když by ho opravdu nechala? Co když by ho odemkla a nechala ho klečet a honit u skleněné stěny sprchy, zatímco se celá mydlí, usmívá se na něj a vystavuje se mu?

Jen kvůli tomuhle by možná stálo za to to zkusit, zvažoval. Překvapil sám sebe. Ale jakkoli ho děsila představa být vůči děvčatům byť jen trošičku submisivní, dobře věděl, že by jediný takový zážitek vyměnil za tisíc nudných návštěv kliniky.

Nadechl se, s velkým úsilím se donutil přestat si hrát s klíckou, a čekal, až se mu odkrví zčervenalé tváře.

Všechno se to nějak usadí, uklidňoval se. Jen to musíš zahrát správně. To chce chladnou hlavu. A dostaneš vše, co chceš.

Uslyšel šplouchání bazénu a přispěchal k oknu, aby se podíval na zahradu. Bára byla zrovna ve vodě a vynořila se tak akorát, aby jí mokré prameny vlasů svůdně splývaly přes nádherná ramena. Plavky i celé vypracované tělo skrývala pod vodou. Klára lenošila vedle bazénu. Ani jedna z nich nevěnovala pozornost Robertovu oknu. Chtěl, aby ho viděly? Instinktivně sjel znovu rukou k rozkroku. Pak se náhle vrhl dolů po schodech a v duchu se modlil, aby zůstaly ještě chvíli venku.

Zastavil se dole na schodišti, aby ho dívky, pokud by náhle vešly dovnitř, hned nezahlédly. Sledoval červené světélko skleněné nádoby. Byla u ní elektronická klávesnice k odemknutí. Myšlenky se mu rozběhly šílenou rychlostí. Přemýšlel, jak těžké by mohlo být uhodnout správný kód. Vybavily se mu vzpomínky na špionážní filmy, kde se otisky prstů posypávaly práškem, který odhalil nejčastěji používaná tlačítka. Sjel pohledem ke skleněným dveřím vedoucím na zahradu. Ale k nádobě se přiblížit neodvážil. Holky ho už dnes jednou přelstily. Tyhle vitrínky byly celkem populární model. Robert viděl stejné i u svých přátel — hrdě vystavené pro potěšení jejich ženušek. Kdyby se dal jejich bezpečnostní mechanismus nějak obejít, určitě by nebyly tak běžné.

Seděl dlouho na spodním schodku. Děvčata plavala a on slyšel jen šplouchání, smích a pak i podezřelé ticho, které téměř jistě naznačovalo, že se právě líbají. Nechaly ho tam sedět a přemýšlet o schránce, dokud slunce nezapadlo. Ani jednou nevešly nečekaně do domu, kde by ho přistihly, jak na ni zírá. Když pak uslyšel, že se od bazénu vracejí, rychle spěchal zpět nahoru. Znovu se posadil na postel, naslouchal jejich večerní rutině a modlil se, aby Klára zaklepala na jeho dveře a slitovala se nad ním.

Promiň, že jsem na tebe byla tak zlá, tati, představoval si ji, jak nesměle vstoupí do jeho ložnice. Chtěl bys, abych tě odemkla? Vím, že už je to pro tebe dlouhé… Můžu zůstat a dívat se, nebo—

Pokusil se zahnat tyhle myšlenky otevřením notebooku, dřív než zajšly příliš daleko. Ale stejně tu představu nedokázal dostat z hlavy. Tak si raději zkusil u svých dveří představit Barboru. Cítil se tak méně provinile a tep se mu lehce zklidnil. Jaké ponížení by mu asi Bára připravila, než by mu dovolila ejakulovat?

Cítil zároveň zklamání i úlevu, když zvuky holek utichly a žádná z nich k němu nepřišla. V domě zavládlo ticho, Robert seděl stále v posteli a surfoval po internetu, než na něj přišel spánek.

Nebyl si jistý, zda se mu to jen zdálo, když přes zeď uslyšel zvuky extatického sténání. I přes nejlepší snahu nakonec vstal z postele a tiše se vyplížil na chodbu. Pomaličku, mnohem pomaleji, než se kdy pohyboval, se přibližoval k pokoji děvčat. Napínal uši, aby zaslechl zvuky jejich milování. Ale už slyšel jen ticho.

Když se vracel do postele, podlaha pod jeho váhou zakřípala. Netušil, zda to stačilo, aby ho Klára či Bára zaslechly. Přesto mu srdce, když zalézal pod peřinu, divoce bušilo.

===

Další den strávil tím, že se dával dohromady pomocí každodenních rutin a odchodem do práce. I tak se v duchu těšil na večer s nadějí, že by ho Klára konečně mohla odemknout. Už to bylo tak strašně dlouho… Jaká je šance, že se to stane? Říkala přece, že chce mít klíč u sebe, aby ho mohla udělat šťastným…

Hodiny pomalu ubíhaly a Robert se snažil veškerou práci delegovat na své podřízené. Jeho sekretářka nejspíš jako vždy tušila, že mu myšlenky zaměstnává chtíč, ale až na nenápadné úsměvy dál pokračovala ve svém práci. Roberta nikdy nenapadlo, zda Anežka spravuje něčí klíče. Bylo jí něco přes dvacet, byla fit, hezká a svou práci dělala dobře. Vždy si však udržoval profesionální odstup. Nevěděl, zda má přítele nebo dokonce manžela. Nikdy ho to nezajímalo. Až dnes, když po něm pokradmu pokukovala, jako by přesně věděla, že už dlouho nestříkal…

To se ti jen zdá, přesvědčoval se. Jsi nadrženej jak bejk a nedokážeš jasně myslet.

Jak mám ale, k čertu, jasně myslet? JAK?

Když vjížděl na příjezdovou cestu, byl nervozitou, očekáváním a zoufalou touhou úplně mimo.  Jako obvykle už byly obě doma. Klára seděla u kuchyňského stolu, jak bylo jejím zvykem, a Báru nikde neviděl. Světlo pod skleněnou nádobou bylo modré. Ten pohled Roberta zasáhl jako blesk. Modrá znamenala, že je odemčeno… je to tak?

„Ahoj, tati,“ pozdravila Klárka a na chvíli k němu vzhlédla.

„Ahoj, zlatíčko,“ odpověděl automaticky. Nechala to odemknuté schválně? Co měla v plánu?

„Jak bylo v práci?“

„Ehm… docela dobře,“ řekl. Ale bylo pro něj téměř nemožné udržet pevný hlas.

„Klienti… však víš. Je to rušné čtvrtletí.“

„Hm,“ přitakala a soustředila se na svou práci. Zamračeně se věnovala papíru před sebou. „Mám… ehm, promiň… Barča je pryč, ale cestou domů vezme čínu. Požádala jsem ji, ať vezme i pro tobe.“

„Aha. Díky.“

„Není za co,“ usmála se.

Robertova pozornost stále směřovala ke skleněné nádobě. Nechala ji odemknutou, aby mu dala naději, že ho později pustí z klece? Žaludek se mu svíral, a i když zvažoval, že se jí na to zeptá, dech se mu tajil. Nedokázal ze sebe dostat ani slovo.

Hlavně klid, říkal sám sobě. Zhluboka se nadechl. „Půjdu si zaplavat,“ oznámil. „Máte na večer nějaké plány?“

„Vlastně ne. Možná zase zajdeme k Janě. Jen tak pokecat.“

„Fajn.“

„A ty?“ zeptala se. Pohrávala si s ním? Zdála se být upřímná.

„Nevím. Plavání. Telka. Musím říct, že mi chybí pravidelné návštěvy přátel. Užij si je, dokud můžeš.“

Na moment se mu zadívala do očí a na okamžik vypadala opravdu zamyšleně. „Budu,“ slíbila. „Nudíš se? To musí být někdy náročné.“

„Občas,“ přiznal.

„No, aspoň že máš mě a Báru, abychom tě občas zabavily,“ usmála se znovu a sklonila hlavu zpět ke svému papíru.

„To jo,“ zasmál se. „Někdy je to lepší než s nimi.“

Všiml si, že odvrátila zrak a zčervenala. „Jdi si zaplavat,“ ponoukla ho. „Přijdu pro tebe, až Bára přinese večeři.“

„Jasně, díky, zlatíčko.“

Plaval, než se zcela unavil. Pak se osprchoval a dlouho odpočíval. Bára přivezla večeři a všichni tři jedli společně. Ani jednou však nepadla zmínka o modrém světle pod Robertovým klíčem. Jak večer ubíhal, Klára i Bára se trochu upravily a připravily se na odchod. Roberta chvíli zaplavilo nadšení při představě, že odejdou a nechají ho doma samotného s odemknutou skleněnou schránkou.

Klára ho objala na rozloučenou, přešla ke stolku s nádobou a Robertovo srdce na okamžik nadskočilo. Ale pak, k jeho zděšení, se jen sklonila, dotkla se klávesnice a hned poté, co světlo zčervenalo, mu zamávala na rozloučenou.

Stál nehybně v obývacím pokoji a poslouchal, jak dívky odjíždějí. Proč to udělala? Uvědomila si až na poslední chvíli, že ji nechala odemknutou? Nebo se během dne samovolně odemkla?

Navzdory svým nejlepším instinktům se Robert nesměle přiblížil ke skleněné vitrínce. Uběhlo už mnoho let od doby, kdy byl tak blízko svému klíči od pásu cudnosti bez dozoru. Jeho prsty se dotkly skla, přestože si uvědomoval, že není způsob, jak jej otevřít. Zkusil na klávesnici vyťukat pár kódů. Klářiny narozeniny. Bářiny narozeniny. Číslo jejich domu. Poštovní směrovací číslo. A pár náhodných čísel jen tak pro jistotu. Žádné nefungovalo. A tak přijal porážku a odešel nahoru. Toužil znovu prohledat pokoj holek, ale donutil se nezasahovat jim do soukromí.

Na co si to hraje? dumal.

Když se děvčata vrátila domů, bylo už po jedenácté. Robert si dal pozor, aby byl zrovna jako by náhodou v obývacím pokoji. Jen pro případ, kdyby Klára plánovala ho dnes večer vypustit. Ale jeho klíč, klec, ani těžká, namodralá varlata ani nezmínila. Spolu s Bárou odešly do jejich pokoje, jako by se nic neobvyklého nedělo. Bára se otočila a ze schodů mu věnovala letmý, šibalský úsměv. Robert se ani nepokoušel předstírat, že nezíral na její zadeček. Když za sebou zavíraly dveře, slyšel smích. Když osaměl, napadlo ho, že ještě minulý týden ho děsila představa, že by s ním Klára chtěla řešit jeho masturbační návyky. A teď tu sedí a víc než cokoli si přeje, aby je s ním probrala.

===

Druhý den se vrátil domů dřív než dívky. Odešel z práce o trochu dříve, aby zjistil, zda není skleněná schránka vadná a zůstává uzamčena jen po určitou dobu. Ale když vešel do domu, zjistil, že světlo pod jeho klíčem je stále červené. Pustil se tedy do přípravy večeře. Jeho nádobíčko se celou dobu bolestivě dralo z klece. Červené světélko ho z druhé strany místnosti celou dobu pozorovalo.

Když se děvčata vrátila domů, zamířila Klára přímo ke skleněné nádobě. Robertovi se málem připálilo jídlo na pánvi. Když odstoupila, světlo bylo modré. Stálo ho nadlidské úsilí obrátit svou pozornost zpět ke sporáku.

„Něco vás rozptyluje, pane Daňku?“ zeptala se Bára od kuchyňského stolu.

„Ne,“ odkašlal si. Ale dobře věděl, že ví, že lže.

Celá večeře zase proběhla bez sebemenší zmínky o jeho pásu cudnosti. Robert nedokázal od nádoby odtrhnout zrak. Proč ji Klára zase odemkla? Chystala se dnes klíč použít? Proč ji odemkla včera, když toho nijak nevyužila?

Zrovna uklízel ze stolu nádobí, když mu to došlo.

Chce, abych si o to řekl. Chce, abych přiznal, jak moc to potřebuju. Klíč je přímo tady. Když budu chtít, můžu si ho vzít. Ale obě se o tom dozví. Při té myšlence se zachvěl studem.

Chvíli spolu ještě poseděli. Holky mluvily o nějakém projektu, na kterém pracovaly. O kamarádce, která plánovala další večírek, protože ten předchozí přerušila policie. Dozvěděl se, že chlapec, který byl přistižen při krádeži svého klíče, měl teď domácí vězení. Jeho matka přenechala klíč klinice, ale zařídila to tak, aby ho odemkli jednou měsíčně. Celkově to byl poměrně mírný trest.

Robert se víc než jednou pokusil zeptat na svůj klíč. Mohl bych být odemknut? ptal se sám sebe v duchu během rozhovoru děvčat. Prosím? Prosím, odemkneš mou klec? cítil krev hromadící se v jeho tvářích. Určitě si toho holky všimnou.

„Ehm… Klári?“ začal nesměle a tep se mu zrychlil.

„Ano, tati?“ usmála se, ačkoli se stále culila něčemu, co řekla Barbora.

„Já, ehm…“

„Co se děje, pane Daňku?“ zeptala se Bára. Zamrkala a Robert dobře věděl, že potlačuje škodolibý výsměch nad jeho situací.

„Nic. Ehm… napadlo mě, že bych potřeboval, abys mě zítra někam odvezla. Ale nedělej si starosti, nějak to zvládnu.“

„Aha,“ řekla Klára. „Dobře.“ Na malý okamžik vypadala skutečně zklamaně. „No, jak chceš. Barčo, pojďme si znovu vyzkoušet naši sestavu.“

„Jasně,“ zahihňala se Bára. „Pro tvé zdraví i postavičku cokoli. A žádné šmírování při převlékání, pane Daňku!“

Robert na její provokování neřekl ani slovo a seděl nehnutě u stolu, zatímco děvčata odešla nahoru. Proti němu na druhé straně místnosti stála skleněná nádoba, stále modrá.

Jak dlouho obvykle trvají jejich taneční sestavy? přemýšlel usilovně.

Záleží na tom. Někdy deset minut. Jindy hodinu. Podle toho, jestli se jen baví, nebo chtějí opravdu trénovat.

Když dívky seběhly dolů po schodech, odtrhl pohled od skleněné nádoby. Pohled na jejich štíhlé nohy, lemy krátkých sukýnek a topy těsně obepínající jejich hrudníky…

„Přijdeš se dívat, tati?“ zeptala se Klára.

„Haha,“ podařilo se ze sebe vysoukat Robertovi. „Bavte se, holky.“

Bára na něj mrkla a zavrtěla zadečkem. Pak obě vyšly na zahradu a Robert zůstal sám s modře zářící nádobou.

Sekundy plynuly jako hodiny. Natahoval krk, aby viděl dívky, jak se smějí a bezstarostně si povídají. Vůbec mu nevěnovaly pozornost. Protahovaly se, prohýbaly a ohýbaly a Robertův ocásek odkapával. Pak začaly tančit. Pohupovaly bokama, klesaly a zvedaly se ze země, skoro jako striptérky bez tyče. Byly jejich sestavy vždycky takhle erotické? Nebo už za vším viděl jen sex?

Nějak se mu podařilo odtrhnout oči od tance a vrhnout se ke skleněné nádobě. Když natáhl ruku, aby se jí dotkl, srdce mu bušilo o závod. Ale nemohl přestat. Nechtěl přestat. Uchopil sklo, zvedl ho a—

Z reproduktoru v obývacím pokoji se ozval hlas. „Někdo tu chce stříkat!“ oznámil svůdným a zpěvavým tónem, který mu podlomil kolena.

Ze zahrady slyšel holky, jak se řehtají. Zachvátila ho panika a pokusil se utéct, než přijdou dovnitř. Ale byl příliš pomalý, obzvlášť když zcela jistě věděly, že to dřív či později udělá.

„Ach, tati, mohl sis o něj prostě říct,“ usmívala se Klárka, když procházela prosklenými dveřmi.

„Co?“ koktal Robert. „Ne, já jen—“

„Aha, zakopl jste a omylem jste se pokusil vzít svůj klíč?“ komentovala Bára s posměšným úšklebkem a naklonila hlavu na stranu.

Robert zmlkl. Žádnou lží by to neobhájil.

„To je dobrý, tati,“ pokračovala Klára. „Nemusíš se stydět. Už jsem ti říkala, že… chci, abychom k sobě byli naprosto upřímní.“

Robert udělal pár kroků od skleněné schránky, ale Klára zvedla ruku, aby ho zastavila.

„Pokud chceš ven z klece, tak můžeš,“ nabízela. V jejích očích viděl upřímnost, které moc chtěl věřit, ale byl příliš nervózní, aby jí opravdu uvěřil.

„Myslím to vážně,“ trvala na svém. „Jdi do toho. Vezmi si ten klíč.“

Robert zrudl, ale nepohnul se.

„No tak, pane Daňku,“ ozvala se Bára. „Víme, že to chcete. Proč byste taky nechtěl? Víme, jak dlouho už to nemáte. Nemůžete se takhle stydět. Copak je to zábava, když neprosíte? Dokonce i holky na klinice vás každý týden slyšely říkat, jak moc se potřebujete uspokojit.“

Robert zrudl ještě víc. Klára jen zvedla obočí, jako by souhlasila se svou kamarádkou. „Vem si ho,“ trvala na svém. Její hlas byl líbezný. Myslela to vážně?

Robert váhavě sáhl k nádobě a sundal z ní víko.

„Někdo tu chce stříkat!“ oznámil hlas znovu skrz reproduktory. Vzal klíč do ruky, ale nedokázal se dívkám podívat do očí.

„Tati?“ ozvala se Klára. „Podívej se na mě.“

Robert zvedl oči. Klárka v tanečním oblečení vypadala úžasně. A on měl klíč v ruce…

„Jestli chceš ven z klece, potřebuju to slyšet,“ vyzvala ho Klára. V tvářích měla také ruměnce a Roberta napadlo, zda si tuhle situaci nacvičovala.

„Po malých krůčcích, vzpomínáš? Chci, abys mě i Báře řekl: Chtěl bych masturbovat. Už jsem si to dlouho neudělal.“ Podařilo se jí mluvit zřetelně a jasně i udržet oční kontakt, přestože stále víc červenala.

„Chtěl…“ soukal ze sebe Robert. Odvrátil pohled. „Chtěl…“

„Ne,“ přerušila ho Klára. „Podívej se mi do očí. Musí to být takhle.“

S úsilím se na ni znovu podíval a na moment zvažoval, že klíč vrátí. Takhle se ponížit nechtěl. Co když to byla jen past?

„No tak, tati…“ povzbuzovala ho Klára. „To zvládneš.“

„Chtěl…“ pokoušel se Robert znovu. Hlas se mu třásl. „Chtěl bych masturbovat. Už jsem si to dlouho neudělal.“

Klárce se rozzářil úsměv. Bára po jejím boku vypadala, jako by chtěla skákat radostí. „Dobře,“ řekla Klára. „Pojď ke mně.“

Robert vykročil kupředu, s obtížemi udržoval rovnováhu. Klára mu vzala klíč z ruky, pak k němu přistoupila Barbora a rozepnula mu kalhoty. Obě holky byly tak blízko. Cítil jejich dech na své hrudi. Dívaly se na něj s ďábelskou nevinností, která už sama o sobě stačila k vyvrcholení teď a tady. Bára mu sáhla do kalhot a vylovila klec. Kláře se podařilo zasunout klíč do zámku, aniž by přerušila oční kontakt. Ozvalo se cvaknutí a zámek se otevřel. Robertovo srdce vynechalo úder či dva. Klára odstoupila se zámkem v dlani.

„Užij si to, tati,“ usmála se roztomile.

„Pokud chcete raději zůstat tady dole,“ nabízela Bára s šibalským úsměvem, „mohly by vás u honění povzbudit dvě pěkné tanečnice.“

Robert instinktivně zavrtěl hlavou a nesměle se vydal do svého pokoje. Zastaví ho, než dojde ke schodům? Klacek už mu tvrdl a pomalu rozevíral klec. O vteřinu později byl v plné erekci, poprvé za několik týdnů. Zakryl ho dlaněmi a spěchal po schodech. Děvčata ho jen sledovala.

Zavřel dveře ložnice a rukou obemkl své péro ještě než došel k posteli. Rozkoš jím cloumala a on mohl jen svírat svůj úd, jinak by se hned udělal.

Ztěžka oddechoval a stále si nebyl jistý, zda nejde jen o nějaký trik. Posadil se na postel a sáhl po notebooku. Jak dlouho už nebyl bez klece a zároveň u internetu?

Kroky na chodbě ho zarazily. Neměl na dveřích zámek — co kdyby holky vešly a přistihly ho? Odložil notebook zpět na noční stolek a schoval se pod deku, aby ho neviděly, kdyby dovnitř vtrhly. Zavřel oči, silně a pomalu začal mnout své kopí a představoval si obě v plavkách.

„Budeme tady, dokud se neuděláš, tati!“ zavolala Klára přes dveře. Při zvuku jejího hlasu zaváhal, ale s doteky nemohl přestat.

„Pokud jste to už všechno nevystříkal,“ řehtala se Bára.

Robert se snažil je ignorovat, ale jejich provokace ho jen přibližovaly k orgasmu.

„No tak, tati,“ naléhala Klára. „Vím, že už je to dlouho, co ses mohl věnovat sám sobě. Chci, aby sis to užil. Chci, aby sis přiznal, že jsi rád, že mám tvůj klíč.“

„Nechte mě jít dovnitř, pane Daňku,“ prosila Bára. „Stačí říct, abych se šla dívat a já vám předvedu pěkný taneček.“

Robert pevně sevřel rty a potlačil sténání těsně na pokraji orgasmu.

„Ne?“ slyšel Báru. „To je v pořádku. Zatančím vám tady. Ještě se stříkáním vydržte, jo?“

I ve tmě cítil, jak mu hoří tváře. Nechtěl, aby ten pocit tak rychle zmizel. A tak se udržoval na hranici vyvrcholení, přesně jak přikázala Bára.

„Páni, moc bych chtěla, abyste mě teď viděl, pane Daňku,“ pokračovala Bára. „No tak, Klári, přidej se ke mně a ukaž mu, jak tančíme. Je sice příliš stydlivý na to, aby se šel povídat, ale může si nás aspoň představovat.“

Slyšel dupání a tleskání.

„Ještě nestříkejte!“ naléhala dál Bára a v jejím hlase slyšel, že tančí. Dokázal si živě představit, jak pohupuje bokama, kleká si na zem a tiskne své vnady k sobě…

„Zvládneš to, tati!“ volala Klára. Také tančila. „No tak. Zasloužíš si to.“

Byl tak blízko…

„Ještě nestříkejte!“ opakovala Bára. „Vydržte, pane Daňku!“

„Ta-ti, ta-ti,“ skandovala Klára. Robert zřetelně slyšel pobavení v hlasech obou.

„Ještě chvíli!“ křičela Bára. „Ještě chviličku. Vydržte…“

„Ta-ti, ta-ti, ta-ti…“

„Vydržte…“

Přišel největší orgasmus, jaký zažil za mnoho let. Vytryskl přímo z jeho varlat. Tělem mu projela vlna rozkoše, která ho téměř paralyzovala. Sténání, které se mu dralo přes rty až z nitra, bylo tak hlasité, že ho musely slyšet. Zároveň ho zaplavil stud, ale i podivná úleva, že se konečně mohl uvolnit.

„Stříkejte jen pro nás, pane Daňku!“ povzbuzovala ho Barbora. „No tak! Stří-kej-te! Stří-kej-te! Stří-kej-te! Stří-kej-te!“

„Ta-ti, ta-ti, ta-ti!“ skandovala Klára. „Stříkej, tati!“

Robertovo sténání se změnilo v řev. Orgasmus jím projel jako uragán a sperma z jeho žaludu stříkalo, jako už roky ne. A dívky stále pokračovaly v povzbuzování, čímž vyvolávaly jednu vlnu rozkoše za druhou.

Když orgasmus konečně ustoupil a začal popadat dech, slyšel holky, jak se za dveřmi stále hihňají.

„Vidíš, tati?“ ptala se Klárka. „Nebylo to skvělé?“

Robert jen ležel s očima zavřenýma.

„Až budeš připraven, Bára tě zase zamkne,“ řekla Klára. „Jen na chvíli, aspoň myslím. A třeba další týden bychom to mohli zopakovat, co myslíš?“

Neřekl na to ani slovo.

„To je v pořádku,“ pokračovala Klára. „Odpočiň si. Miluju tě, tati.“

Slyšel, jak odchází, a pak k němu naposledy promluvila přes dveře ještě Bára.

„Takto teď bude vypadat váš život, pane Daňku,“ řekla. V jejím hlase byl slyšet lehký úšklebek. „Začal jste dnes dobře. Uvidíme, jak dlouho vám bude trvat, než zase budete na kolenou prosit o další cákáníčko.“

Slyšel její hihňání, ještě když odcházela. A i když byl totálně vyčerpaný, penis mu znovu cukal.

15

Dobré!
Dost dobré!
Výborné!
moje klec musí při čtení dělat svoji práci.

16

super napsané, jen houšť a větší kapky.

17

Parada

18

Je to krasa, strasne se tesim na dalsi a dalsi povidky

19

Během následujících dvou týdnů si Robert téměř zvykl na svůj nový masturbační režim. Holky nechávaly skleněnou nádobu, ve které byl jeho klíč, odemčenou prakticky vždy, když byly doma. Brzy zjistil, že se elektronický hlas, který oznamoval jeho pokusy vzít si klíč, neozýval jen z audio systému v obýváku, ale také do reproduktorů v suterénu, do maličkého reproduktoru v Klářině pokoji a do telefonů obou dívek. Zkrátka nebylo možné si klíč vzít tajně. Přesto byl jedinou překážkou, která mu bránila užít si orgasmů co hrdlo ráčí, jen jeho vlastní stud. Překonat ho pro něj nebylo zpočátku vůbec lehké, ale postupně se to učil. Kdykoli se rozhodl si klíč vzít, holky vždy hned vysmáté přiběhly nebo na něj aspoň zvesela volaly přes celý dům. Často pak vyčkávaly před jeho ložnicí, než sebeukájení dokončí. Sténal blahem a červenal se pokaždé, když pak jedna z nich kontrolovala správné uzamčení jeho klece. Den či dva pak nechaly klíč v klidu. Po těch dvou týdnech si však Robert musel přiznat, že ho jejich pozornost dělala ještě nadrženějším.

Naštěstí se obě mimo tyhle intimity chovaly víceméně normálně. Ačkoli byla jeho dcera zapojena do jeho masturbování už jen tím, že doslova stála za jeho dveřmi a povzbuzovala ho k vyvrcholení, chovala se k němu v běžném životě stejně jako dřív. Zdálo se, že si Klára stejně jako on postupně zvykala. Jako by vždy s odhodláním dodržovala rutinu, kterou si předsevzala, ale poté se hned zase začala červenat a klopila oči.

Byl pátek večer, několik týdnů poté, co Klára převzala kontrolu nad jeho klíčem od pásu cudnosti. Ten večer se věci poprvé změnily. Robert byl v baru s přáteli. Byli ve veselé náladě plné smíchu a odbývali provokativní poznámky servírky. Poprvé si Robert uvědomoval to napětí, které v jejich skupince viselo. Zatímco se jeho přátelé ošívali nebo nervózně klopili zrak, když se jich ptala, jak dlouho už nehonili, Robert se jí dokázal dívat do očí a v klidu jí odpovídat. Když odcházela, kousla se do rtu a v očích měla jiskru, která by ho za normálních okolností srazila na kolena. Ale dnes večer se tomu jen pousmál. Jeho kamarádi sledovali, jak servírka odchází, a pak se s úžasem obrátili na Roberta.

„Páni,“ ozval se Honza. „Netuším, jak jsi to udělal, chlape, ale kdybys za ní šel, byl bys za chvíli u ní v autě a lízal bys ji.“

Robert se jen ušklíbl, pokrčil rameny a dopil své pivo.

Standa, oblečený v elegantním sportovním saku, s vlasy a vousy upravenými jako filmová hvězda, působil na první pohled jako muž, který by dokázal sbalit kteroukoli ženu na světě. A to i ve svém pokročilém věku a s klecí na ptákovi. Přesto byl přes veškeré své charisma u stolu jediný, kdo na odcházející servírku nezíral. Civěl místo toho na své pití způsobem, který jasně naznačoval, jak moc se snaží ignorovat přetlak v kleci. Robertovi bylo kamaráda líto. Ale nevěděl, čím ho utěšit. Už dávno se shodli, že o svých klecích ani odemykání nebudou mluvit. Proto ho ani nenapadlo zeptat se Standy, jak dlouho už ho jeho žena Žaneta drží zkrátka. Z náznaků a neurčitých zmínek věděl, že ho odemyká poměrně často, ale jen aby ho hodiny a hodiny dráždila a pak znovu zamkla. Zato Honzovi žena dopřávala orgasmus pravidelně každý týden, ale Robert měl podezření, že to podmínila tím, že na sebe Honza nenechá jinou ženu ani sáhnout.

Popravdě, jediným důvodem, proč bylo pro Roberta teď tak snadné flirtovat se servírkou, bylo stříkání v posledních týdnech, které s přehledem zastiňovalo celé předchozí roky. Dobře věděl, že pokud se domů vrátí dostatečně brzy a bude ochoten přetrpět intimní posměšky Kláry a Báry, bude moct stříkat i dnes. Kamarádům se raději nesvěřil, že jeho klíč má teď dcera. Bál se, že by na něj pohlíželi jinak, kdyby to věděli. Mysleli by si, že je divný. Nebo by možná žárlili. Vlastně na tom nezáleželo.

Robert dopil svůj drink, ještě chvíli si povídal s přáteli, a pak se omluvil. Honza a Standa protestovali, že je ještě brzy, ale Robert je odbyl a nechal je napospas servírce. Cestou domů ho dohnal pocit viny. Cítil se špatně, protože on se má tak dobře, zatímco jeho kámoši byli nejspíš navždy udržováni v neustálém nadržení. Vina se naštěstí vytratila s příjezdem k domu. Musel se hodně ovládat, aby dovnitř nevtrhl příliš dychtivě.

Když vešel, bylo všude ticho. Když nakoukl do obývacího pokoje a viděl, že je světélko pod skleněnou nádobou červené, náhle posmutněl.

„Holky?“ zavolal. Klářino auto stálo na příjezdové cestě. Vyzvedla je snad nějaká kamarádka? Podíval se i dozadu na zahradu, do suterénu a pomalu se smiřoval s tím, že dnes večer uvolnění nezažije.

Nevadí, pomyslel si. Je víkend. Zítra budou doma. Možná si půjdou i zaplavat…

Představa obou dívek v plavkách způsobila značné pnutí v kleci. Najednou ho přepadla zoufalá touha. Byly to sice jen dva dny od posledního orgasmu, ale velmi rychle si na nový řežim zvykl. I po tak krátké době měl pocit, že mu varlata začínají modrat. Vrátil se do obývacího pokoje a rozhodl se tam počkat. Bylo koneckonců ještě poměrně brzy. Možná se vrátí a Klárka ho odemkne…

Je pátek, zvažoval po chvíli čekání na pohovce. Dvě dvacetileté studentky se rozhodně domů nevrátí BRZY. Zbláznil ses snad?

Najednou jeho pozornost upoutal zvuk z patra. Hlas. Na chvíli zpanikařil, než se postavil a uvědomil si, co se vlastně děje.

Myslely si, že se zdržím venku déle, uvědomil si. Nečekaly, že přijdu tak brzy.

Pomalu se vydal nahoru po schodech a už dole bez většího snažení slyšel, že se děvčata milují. Velmi hlasitě milují. Péro se mu v kleci napjalo a on zůstal stát jako přikovaný.

Má ložnice je až za tou jejich, přemýšlel. Když projdu kolem, není to žádné špehování. Jak jinak bych to měl udělat?

Opatrně vyšel až nahoru do patra, odhodlaný nevydat ani hlásku a vyhnout se místům, kde podlaha mohla vrzat. Dostal se až k jejich dveřím, aniž by svou přítomnost odhalil. Ale hlasy, které slyšel, ho nepustily dál.

„Óóó,“ sténala jedna z nich. „Kurva, prosím… Prosím…“

„Ještě ne,“ přikázala ta druhá. Dříve Robert nedokázal jejich tiché a svůdné hlasy přes dveře rozlišit. Ale teď po mnoha nasloucháních přes zavřené dveře jeho ložnice okamžitě poznal, že ten přikazující hlas patří Báře. Už jen z toho se mu ztopořil ještě víc.

„Do prdele, udělám COKOLI,“ prosila Klára. „Prosím. Strašně moc to chci…“

Bára se zachechtala a Klára znovu zasténala. Robert si uvědomil, že přes jejich hlasy slyší i bzučení vibrátoru. Sáhl dolů, dotkl se klece, a znovu litoval, že nenechaly skleněnou nádobu otevřenou.

„Baví tě kontrolovat tátovy orgasmy?“ ptala se Bára.

Následovalo jen ticho a další sténání.

„Řekni to nahlas,“ přikázala Bára. „Zakřič to! Jsme tady samy. No tak, zlato. Užíváš si to?“

Další zamumlání.

„HLASITĚJI,“ rozkazovala Bára.

„ANO!“ sténala Klára. „Kurva. Miluju ovládat tátovo péro!“

„Hodná holka. Udělej se. Dnes naposled. Slibuju.“

A Roberta téměř ochromil zvuk orgasmu jeho dcery. Jakkoli silně jej zasáhl, nějak se dokázal odtrhnout dřív, než její vzdychání zcela utichlo. Neslyšně se vrátil po schodech dolů.

Čurák mu tepal celou cestu chodbou. Pak bouchl vstupními dveřmi ve snaze, aby ho dívky zaslechly. Možná se mu to jen zdálo, ale jako by slyšel z patra kvapné zavrzání. Uklidnil se a napil se studené vody, aby zahnal ruměnec z tváří. Pak se podíval na hodiny a naděje v něm poskočila. Nebylo ještě ani devět. Možná ho ještě z klece pustí.

O minutku později sešla po schodech Klárka. Zjevně rozcuchaná, ale snažila se tvářit jako by nic.

„Čau, tati,“ zašveholila.

„Ahoj, Klárko,“ odpověděl jí.

„Jak bylo v baru? Jsi doma brzy.“

„Bylo to super,“ řekl. „Kluci se ale nemohli zdržet moc dlouho. Překvapuje mě, že jsi doma. Když jsem přišel a dům byl prázdný, myslel jsem, že jste obě na nějaké párty.“

„Ale ne. Jen jsme si řekly, že dnes zůstaneme doma.“

„Fajn,“ pokrčil rameny. „Ignoruj mě. Nechtěl jsem vás rušit.“

„Neruší-“ začala rozpačitě. „Jasně, v pohodě. Dobrou, tati.“ Když pohledem sklouzla ke skleněné nádobě, Robertovo srdce zajásalo. Klára se však jen otočila a odešla bez dalších slov zpět nahoru. Kontrolka dál červeně svítila. Klíč dál zůstával pod zámkem.

Chvíli jen tak seděl v obývacím pokoji a díval se na televizi, dokud sám sobě nepřiznal, že se dnes večer z klícky nedostane. Odebral se tedy nahoru a připravoval se na spaní. Přestože zvuky z ložnice holek utichly, když se zaposlouchal, slyšel stále tiché vzdychání. O půlnoci, těsně předtím, než ulehl, se ozvalo zaklepání na jeho dveře.

„Co se děje?“ zeptal se tiše.

K jeho překvapení a okamžitému vzrušení, nakoukla dovnitř místo Kláry Bára. Její pyžámko bylo lehké a průsvitné. Věděl, že kdyby na ni položil ruku, cítil by každý záhyb a každou křivku jejího sexy tělíčka.

„Dobrý večer, pane Daňku,“ usmála se.

„Co potřebuješ, Barčo?“ zeptal se znovu. Přišla mu snad nabídnout klíč?

„Jen jsem vám chtěla říct,“ začala, „že vás Klárka neslyšela, když jste poprvé přišel. Když ji mám svázanou, nasazuju jí vždycky sluchátka. Ale já vás slyšela.“

I přes pouhé dva dny nahromaděného semene Robert okamžitě cítil, jak mu začal žalud ukapávat. „Vůbec nevím, o čem to mluvíš,“ zareagoval.

Báře se na obličeji objevil příšný výraz. „Ale no tak, pane Daňku. Hulákal jste na celý dům, když jste přišel. Pochopitelně jsem vás slyšela. To je přece v pořádku. Byl jste i nahoře? Líbilo se vám, co jste slyšel? Doufala jsem, že ji uslyšíte, i kdybyste náhodou nestál za dveřmi.“

Robert se pokoušel vymyslet nějakou vyhýbavou odpověď, ale Bára ho prohlédla dřív, než ji vyslovil.

Znovu se usmála. „Dobře,“ řekla. „Myslela jsem si, že bych vám měla říct… Že by vás Klárka nechala poslouchat, kdybyste si o to řekl. Nevím, jestli jste to z jejího příběhu o tom klukovi, se kterým jsme byly na rande, pochopil, ale… Vaše dcera je celkem exhibicionistka. Zpočátku je možná trochu stydlivější… Stejně jako vy, když chcete o něco požádat. Ale jsem si jistá, že by se jí to líbilo. Zkuste nad tím popřemýšlet.“

„Báro…“

„Jen se snažím, aby byli všichni spokojení a přišli si na své,“ zachichotala se. Otočila se a zavřela dveře. Obraz, jakým světlo z chodby na malý okamžik prosvítilo její téměř průsvitnou noční košili, zůstal vrytý v Robertově hlavě ještě dlouho poté, co odešla.

===

Ráno vstal brzy a hned jak zaslechl, že jsou holky vzhůru, seběhl dolů s nadějí, že najde skleněnou nádobu odemčenou. Světélko však bylo stále červené a Klárka ani Bára mu nevěnovaly pozornost. Robert zatajil dech pokaždé, kdykoli se některá z nich přiblížila k obýváku. Nic se však nestalo. Děvčata si dala pauzu od domácích úkolů, opalovala se venku a chvíli během oběda seděla u televize. Bára si položila nohy na konferenční stolek a prsty se téměř dotýkala skleněné nádoby. Pokud některou z nich napadlo ji odemknout, nedaly to ani v nejmenším najevo.

Robertovi trvalo velmi dlouho, než si uvědomil, že si s ním nejspíš jen hrají. Když se po obědě obě vracely na zahradu, procházela Klára kolem něj s otázkou: „Co dneska budeš dělat, tati? Budeš tady jen tak sedět?“ Zčervenal jako rak a spěchal rychle pryč. Jejich smích ho pronásledoval ještě na schodech a jeho nádobíčko bolestivě tuhlo v kleci. To byla poslední kapka, když se rozhodl, že už se nenechá takhle provokovat. Zbytek dne je prostě ignoroval — i když se na lehkou večeři vrátily do domu jen v drobných plavečkách. Seděly naproti němu, nevinně se protahovaly, pózovaly, ale Robert svůj pohled zabloudit jejich směrem nenechal. Snažil se seč mohl, i když to byla muka. Bářin vršek nádherně odhaloval její dekolt. Klářiny kalhotky zase měly na bocích kruhy, takže ji stěží zakrývaly. Když dojedli, péro už mu teklo. Byl však přesvědčený, že jeho extrémní vzrušení zůstalo utajeno.

Večer odešly, aniž by se o jeho potřebách byť jen zmínily. Robert zavolal svému kamarádovi Honzovi. Skočil s ním na jedno a když se vrátil, byl dům stále zahalen ve tmě. Dívky přišly něco po půlnoci a Bára hlasitě rozebírala, co všechno bude s Klárou dělat nahoře v posteli. Robert se však ani nepohnul. Usnul spokojený s tím, že ho aspoň tak snadno nezlomily.

===

Jeho odhodlání bylo rozmetáno v následujících dnech, kdy postupně začal přemýšlet, jak dlouho ho ještě chtějí nechat zamčeného. I neděle proběhla bez jediné zmínky o jeho klíči. Klára s Bárou měly návštěvu. Dívku, se kterou se Robert dosud nesetkal. Všechny tři strávily odpoledne opalováním u bazénu. Martina byla drobná brunetka podobně jako Bára a zdvořile se na Roberta usmála, když se představovali. Její pohled se stočil ke skleněné nádobě s jeho klíčem. Robert cítil, jak se mu podlamují kolena. Celý den je pozoroval z okna svého pokoje a zvlášť od Martiny nemohl oči odtrhnout. Křivky jejího těla byly přímo božské. Když si na chvíli rozvázala vršek, aby si rozvnoměrně opálila svá dokonalá záda, vytékal z klece a doufal, že aspoň z boku zahlédne její ňadra. Když si dívky povídaly, cukalo mu v něm při představě, že s Klárou a Bárou rozebírají, jak jim Martina pomůže ho dráždit. Když si připomněl, že právě Martina byla ta holka, co pořádala večírek, na kterém přistihli onoho chudáka s odemčenou klecí, stálo ho všechny síly odolat pokušení jít na zahradu a žebrat o odemknutí. S myšlenkou na všechny tři, jak mu klečí u nohou a cítí jejich horký dech na svém rozkroku, doslova tekl ven přes díry v kleci. Hanbou se zachvěl, když si uvědomil, že je to právě Klářina felace, která ho přivádí k naprostému šílenství.

Než přišlo pondělí, byl znovu úplně rozložený. Když byly holky doma, jeho klec ignorovaly a navíc ho při každé příležitosti provokovaly. Jeho vůle nenechat je mít nad ním moc se totálně rozpadla. Ve středu, když už uplynul týden od posledního honění, se konečně zlomil.

Odchytil si Kláru, když byla večer v obýváku sama. Bára byla venku s kamarádkou a Klárka si při svitu lampy četla. Robert stál v kuchyni, čekal a ztěžka dýchal, jak sbíral odvahu ji požádat o klíč. Jakmile se konečně odhodlal přejít k pohovce a ona k němu vzhlédla, cítil, jak mu srdce pumpuje krev až do varlat.

„Klárinko?“ začal nejistě.

„Ano, tati?“

„Myslíš, že…“ snažil se neuhýbat pohledem. „Myslíš, že bych mohl… Že bys mě mohla odemknout?“

Na její tváři se rozlil úsměv a v očích jí jakoby zajiskřilo. „Ach, tati,“ zašeptala. „Jsem tak ráda, že ses konečně odhodlal zeptat. Vidíš? Nebylo to zase tak hrozné, ne?“

Robert cítil, jak rudne.

„Hmmmm,“ podívala se Klára na svůj telefon. „Nejsem si jistá, jestli to dnes večer stihneme,“ řekla.

„Bára tu asi ještě chvíli nebude… A já si stále nejsem jistá, jestli jsem připravená dohlížet na tvé orgasmy sama.“

Při těch slovech cítil, jak se plast jeho klece téměř ohýbá. „Nemusíš…“ zamumlal. „Mohla bys mě prostě jen pustit nahoru.“

Klára ale zavrtěla hlavou. „Nene,“ dodala zamyšleně, „líbí se mi, když je to osobnější. Myšlenka na tebe samotného, jak…“

Robert by přísahal, že na malý okamžik stiskla nohy k sobě.

„Prosím, Klárko,“ pokoušel se vyjednávat. „Mohla bys… Nevím. Můžeš klidně poslouchat za dveřmi, jestli chceš.“ Hořel studem.

Zachichotala se, ale sklopila zrak zpět ke své knize. „Fakt ne, tati,“ řekla znovu. „Jsem v tom lepší, když je tady Barča. Jednou to zvládneme jen ve dvou, ano? Ale ještě ne.“

„Dobře,“ ustoupil. Tep stále divoce běžel. „Tak možná zítra?“

„Hmm…“ otočila na další stránku knihy a zamyšleně skousla ret. „Příštích pár dní máme docela nabito, kvůli škole… A v pátek večer jdeme hned po škole ven. Sobota by mohla vyjít… Mám ale pocit, že tu zase bude celý den Martina. Takže pokud nechceš, aby se k nám přidala i ona…“

Robert zčervenal, jak nikdy předtím, a byl vděčný, že Klára nezvedla hlavu, aby viděla jeho reakci.

„Promiň, tati,“ řekla. „Asi to chvíli potrvá, než tě budu moci pustit ven. Kéž by ses zeptal dřív…“ vzhlédla omluvně a Robert se přistihl, jak se snaží vykoktat nějakou výmluvu.

„Ne,“ mumlal. „To je v pořádku, zlatíčko. Neřeš to.“

„Vynahradím ti to,“ řekla, když vycházel z obývacího pokoje. „Slibuju.“

Jeho pindík zoufale toužil po pozornosti a on šel nahoru strávit další noc s plnými a těžkými varlaty.

===

Když přišel víkend, Robert kapal už téměř bez přestávky. Po tak vítané příležitosti vyhonit se téměř kdykoli se mu zachtělo, bylo najednou nejtěžší věcí, co kdy zažil, mít klec zapečetěnu na déle než týden. Jeho práce byla kvapná a odbytá. Doma se snažil zabíjet hodiny jednu po druhé a přistihl se nejednou, že doslova hypnotizuje hodiny, jak dítě na Štědrý večer. Dívky opravdu vypadaly zaneprázdněně. V pátek večer se vrátily ze školy až hodně pozdě, jen si krátce oddechly, že už je ten týden konečně za nimi, a téměř okamžitě znovu odešly, aniž by mu věnovaly byť jen jeden škádlivý pohled. Domů se vrátily až v časných ranních hodinách dalšího dne.

Sobota pro něj byla mučením. Jejich kamarádka Martina opravdu v poledne přišla, a s sebou přivedla kamaráda. Vysokého svalnatého chlapa s ostrou čelistí a pěknými vlasy. Robert mu potřásl rukou a chvíli po něm pokukoval, než jejich malou skupinku nechal o samotě. Trvalo mu jen malou chvíli, než si uvědomil, že ačkoli měl Jakub postavu a vzhled chlapa, který by před Zákony o zamykání mohl být naprostým svůdcem žen, nebyl ani trochu jako mladí muži, které Robert v jeho věku znal. Jakubův pohled na tři nádherné mladé dívky byl toužebný, ale v jeho očích se zračilo čiré zoufalství, které nedokázal skrýt. Jen kvůli němu byl pro ně slabochem.

„Nedělejte si s námi starosti, pane Daňku,“ řekla Bára, když se Robert omluvil a poslal čtveřici na zahradu. „Po Martinině večírku… Je Jakubův klíč hodně daleko a bezpečně uložený. Neuvidí ho… Ještě aspoň další tři týdny, že, Jakube?“

Robertovi se zatajil dech, když mu došlo, že Jakub musí být onen kluk, který na Martinin večírek ukradl svůj klíč od klece a odemkl se. Jakub rozpaky sklopil oči a jen souhlasně zamumlal, než ho Martina odtáhla pryč.

„Klíč pana Daňka je támhle,“ ukazovala Bára a upoutala tak Jakubovu pozornost na skleněnou nádobu v obývacím pokoji. „Klára a já ho můžeme odemknout kdykoli chceme. No, není to zábava?“

Jakubův pohled na Roberta byl plný žárlivosti. A Robert cítil vlnu soucitu s tím klukem, který však byl okamžitě potlačen, když viděl, jak Jakub odchází ven s třemi atraktivními děvčaty.

Jeho snaha něco to odpoledne udělat byla marná. Znovu strávil hodiny u okna své ložnice sledováním čtveřice na zahradě. Chvíli se koupali, cákali a smáli se v bazénu, ale bylo zřejmé, že holky se vší silou snaží Jakuba přivést k šílenství. Vypadalo to, jako by hrály na honěnou a jedna po druhé ho nabádaly k pronásledování. Když je chytil do svých svalnatých paží, jásaly radostí. Robert zřetelně viděl, jak se Jakub červená pokaždé, když se přiblížil k jedné z nich a uvědomil si, že vlastně nemůže dělat vůbec nic pro zmírnění svého chtíče. Robertovi se zvedl žaludek, když viděl Jakuba chytit Kláru, která mu na chvílil dovolila ji držet. Byl si celkem jistý, že Jakubovy ruce sklouzly pod hladinu až na Klářin zadeček, čemuž se jen zahihňala. Z jeho reakcí Robert poznal, že se Klára dotkla jeho klece. Martina proplula kolem, aby Jakuba hravě odstrčila a políbila ho přímo na rty. Robertova úzkost se rozplynula, když mu došlo, že je Jakub pravděpodobně Martinin přítel.

Když čtveřice vylezla z bazénu a lehla si na terasu, Robertovo péro stále vytékalo. Chvíli se sušili na slunci, než Martina nařídila Jakubovi, aby každou z nich namazal opalovacím krémem. Nejprve se věnoval Báře. Natíral jí nohy a břicho, zatímco ona se slunila a usmívala se. Zdálo se, že se hodně snaží, aby mu ruce nesklouzly k jejím prsům. Robert viděl, jak se během mazání Bářiny rty pohybují, takže ho očividně škádlila.

Poté se Jakub věnoval Kláře, která ležela na břiše a rozvázala si vršek. Takže byl Robert nucen sledovat, jak Jakub nanáší krém na celá její zádech, na ramena a na konec i dolů k lemu jejích plavek. Když se dostal k jejímu pasu, lehce zavrtěla zadečkem a Robert se odvrátil od okna, protože se nedokázal rozhodnout, zda se dál dívat.

Jako poslední se Jakub dostal k Martině. Drobná brunetka si užívala každičký jeho dotek. Jakub bloudil rukou po jejím bříšku a dokonce zajel rukou pod její vršek. Když se dostal k jejím nohám, zvedla Martina chodidlo, aby ho políbil. Holky se hihňaly, když sledovaly, jak jej Jakub přiložil ke rtům. Jakmile byla celá natřená, převalila se na bříško a stáhla si kalhotky úplně dolů. Měla nádherný a pevný zadek. Robertův dech se při pohledu na něj zatajil. Něco řekla a za chvíli už Jakub ležel za ní s obličejem zabořeným mezi jejíma půlkama. Bára se smála. Klára si rukou zakryla ústa. A Martina si dál během Jakubova uctívání užívala sluníčko a ledabyle pokračovala v konverzaci s kamarádkami.

Robert při jejich sledování úplně ztratil pojem o čase. I odsud shora slyšel Martinino sténání, kterým občas přerušila rozhovor s Klárou a Bárou. Ale i tak všechny pokračovaly v povídání, jako by se nic neobvyklého nedělo. Robert si pohrával s klecí a zjistil, že lehce pohybuje boky, jako by se snažil šukat. Potil se, ukapával a pomalu přicházel o rozum. Naštěstí Martina dovolila Jakubovi vstát. Martina se podívala na hodinky, něco řekla a Jakub začal sbírat své věci. Očividně se chystal k odchodu. Martina však zůstala ležet. Bára pak něco řekla Jakubovi a jeho pohled vystřelil nahoru k Robertovu oknu.

Ten se bleskově schoval, zrychleně oddechoval, a když se odvážil znovu nakouknout, byl už Jakub pryč. Ulevilo se mu. A pak ho totálně rozsekalo, když Bára vstala, vešla do domu a o pár vteřin později se celým domem rozezněl známý ženský hlas.

„Někdo tu chce stříkat!“ oznamovala skleněná nádoba a Robert spěchal zpět k posteli. Uslyšel kroky na schodech, rychlé stejně jako jeho tep. Pak chvíli ticha, než se dveře rozletěly dokořán. Stála tam Bára v červených bikinách. V jedné ruce držela jeho klíč od klece a v druhé velký bílý látkový pytel.

„Líbila se vám show, pane Daňku?“ zeptala se Bára.

Robert nedokázal odtrhnout pohled od jejích boků. Ploché bříško, křivky jejich prsou… Po tak dlouhé době bez masturbace mu bylo jedno, že na ni zjevně zírá. „Nevím, o čem…“ zamumlal celkem zbytečně.

„Jo, jo, jasně,“ přerušila ho Bára odmítavě. „Samozřejmě, že jste nekoukal. Jak říkáte.“ Vešla do pokoje, vystavila tak na odiv své vypracované tělo, a položila pytel na zem. „Chcete se vyhonit, nebo ne?“

Robertovi vyschlo v ústech.

„Plánovala jsem ještě pár dní počkat,“ oznamovala mu Bára, „ale myslím, že je teď ta správná chvíle. Ano, nebo ne? Jestli se chcete udělat, svlékněte se hned teď.“

Robertovi se motala hlava. Co má v plánu? Chce s ním spát?

„Já…“ koktal dál. „Vážně? Chceš, abych…“

„Jestli se budete stydět, tak vás ven nepustím,“ řekl Bára. Založila si ruce v bok a netrpělivě poklepávala nohou. „Chcete se udělat, nebo ne?“

„…Ano.“

„Fajn. Tak se svlékněte. Hned.“

Když ještě okamžik váhal, zvedla pytel a zamířila ke dveřím.

„Ne!“ vykřikl Robert. „Ne. Promiň. Já…“ stáhl si tričko a pak i kalhoty. Se sundáním boxerek váhal, ale veškerý stud, který by ho ještě před týdnem zastavil, byl teď pryč — převálcovaný dávkou semene, které se mu nahromadilo ve varlatech.

Když před ní stál jen ve své kleci cudnosti, Bára se usmála. Vědomí, že stojí nahý před štíhlou dvacetiletou polonahou kočkou, ho znatelně oslabovalo.

„Hodný kluk,“ zašeptala Bára. „Fajn. Sednu si teď na vaši postel. A vy si kleknete sem.“ Sedla si a ukázala na místo přímo před sebou. Robert beze slova poslechl její příkazy a cítil, jak mu z penisu kape až na zem. Klekl si a vzhlédl k jejímu tělu v plavkách. Byla tak blízko, že cítil její tělesné teplo. Nohama se opírala o zem způsobem, který ho vždycky vzrušoval.

„Otevřete ten pytel,“ vyzvala ho.

Robert sáhl do bílého pytle a když vytáhl měkký gumový polštář tvarovaný přesně jako dámský zadek, sevřelo se mu srdce. Když ho položil na zem, nabízely se mu krásné plné půlky a čekající vagína, u které hned poznal, že je penetrovatelná. Najednou se roztřásl a nedokázal se na Báru podívat.

„Koupila jsem to začátkem týdne,“ vysvětlovala Bára. „Tohle je Anča. Bude vaše přítelkyně. A jakmile vás odemknu, budete ji pro mě šukat.“

Robert cítil, jak mu žhnou tváře ponížením. Ale když mu Bára podala klíč, sáhl po něm a bezmyšlenkovitě se začal odemykat.

„V pytli je také lubrikant,“ ukázala prstem u nohy. „Pěkně se namažte.“

Robert odložil klec a našel lahvičku. Dotek jeho namazané ruky na penise byl jak z nebe. Myšlenky se mu zmateně honily hlavou. Chtěl se jen vyhonit.

„Do toho,“ zašeptala Bára. „Ošukejte ji.“

Robert se třásl, pak se postavil nad polštář a vsunul ptáka do otvoru ve tvaru kundičky. Když mu jeho toužící a nadržený úd obklopila umělá díra, uniklo mu z úst vzdechnutí.

„Klidně si lehněte, jestli chcete,“ řekla tiše Bára.

Robert poslechl a sklonil hlavu k zemi. Bářina noha byla hned vedle jeho obličeje.

„Začněte,“ nařídila. „Opíchejte svou novou přítelkyni, pane Daňku.“

Robert přirazil do polštáře a znovu zasténal. Opíral se o zem a přirážel. Rozkoš pomaličku přicházela. Bářina visící noha se otřela o jeho zátylek, čímž ho znovu zaplavila ponížením. Jemu to ale bylo jedno.

„Pěkně tvrdě,“ pobízela ho Bára. „Ale ještě se neudělejte. Ne, dokud vám to nedovolím. Rozumíte?“

Zasténal na souhlas a přirazil znovu. Bylo to úžasné.

„Rychleji,“ povzbuzovala Bára. „No tak, pane Daňku. Šukejte ji pořádně. Ať jí uděláte dobře.“

Jak přirážel, sotva lapal po dechu. Pozice na podlaze byla hodně nepohodlná. Ale tak strašně moc chtěl stříkat…

Kde jsou Klára a Martina? přemýšlel v duchu, i když se už blížil k orgasmu. Vědí, co Bára dělá?

„Barčo…“ zalapal.

„Ještě ne,“ varovala ho znovu. „Jestli vystříknete dříve, než vám řeknu, donutím vás všechno vylízat přímo z její pochvy. Všechno.“

Robert zasténal. Její hrozba ho jen posunula blíž ke konci.

„Jestli se uděláte dřív, než vám řeknu, necháme vás zamknutého fakt hodně dlouho,“ tlačila dál Bára. „A postarám se, abyste nás slyšel šukat každičkou noc.“

Zasténal znovu. Cítil, že je na hraně orgasmu.

„Nahoru,“ přikázala Bára. „Posaďte se, ať mě u toho píchání vidíte.“

Robert poslechl, jak nejlépe dokázal. Klekl si na kolena a dál pumpoval své kopí do polštáře. Bára měla nohy roztažené a přes látku plavek si hrála s klitorisem.

„Řekněte mi, jak moc chcete stříkat,“ řekla.

„Chci to,“ zalapal. „Hrozně moc.“

Usmála se. „Rychleji,“ přikazovala. „Chci vidět, jak se snažíte. Chci vidět, jak jste zoufalý, když se to snažíte udržet.“

Zrychlil, až z něj stékal pot. Těžce oddechoval. Zrak se mu mlžil ve snaze neudělat se příliš brzy.

Bářiny prsty kmitaly v rozkroku stále rychleji a silněji. „Všichni kluci, se kterýma jsem si kdy hrála, se udělali tak rychle,“ řekla. „Ale vy to zvládnete, že ano, pane Daňku? Vy jo. Vy se nevystříkáte bez dovolení jako zlobivý kluk. Uržíte sperma v koulích, dokud vám neřeknu, že ho máte pustit, že? Jako pořádných chlap.“

„Ano,“ zalapal po dech. „Kurva, Báro, prosím…“

„Ještě ne,“ zašeptala. „Teď zpomalte. Tvrdě a pomalu. Vydržte to ještě.“

Poslechl její příkazy a balancoval na hranici vyvrcholení.

„Skvěle, pane Daňku,“ řekla. „Sundám si vršek. A v tu stejnou vteřinu, kdy uvidíte moje prsa, chci, abyste stříkal. Přesně v tu chvíli. Rozumíte?“

„Ano,“ vzdychal. Opravdu mu dovolí, aby je viděl?

„Ne za dvě vteřiny či později. Ne za tři. Jestli vám to bude trvat déle než vteřinu, donutím vás přestat. A pak nebude dnes žádné vyvrcholení. Rozumíme si?“

Horlivě přikývl. Její prsty se sunuly k ramínkům vrchního dílu plavek.

„A,“ dodala, „jakmile začnete stříkat, chci, abyste zakřičel děkuji, že koukáš, jak šukám svou přítelkyni.“

Znovu přikývl. Tváře mu zaplavilo ponížení, ale nemohl přestat.

„Myslíte, že to zvládnete?“ zeptala se Bára škodolibě. „Křičte. Rozumíte? Vím, že je okno zavřené. Ale i tak chci, aby vás Klára a Martina slyšely. Uděláte to?“

„Ano,“ oddechoval. „Prosím, bože…“

Její ruce se sunuly k uzlu za krkem a když ho uvolnila, už zbývalo je šňůrky pustit.

„Připravený?“ zeptala se.

Dýchal ztěžka a ještě naposledy přirazil úd do polštáře v touze po orgasmu, který mu byl už tak dlouho odepírán.

A pak nechala vršek spadnout. Seděla před ním jen v drobných kalhotkách. Její prsa byla nádhěrně tvarovaná. Plná a pevná. On se udělal.

„DĚKUJI, ŽE KOUKÁŠ, JAK ŠUKÁM SVOU PŘÍTELKYNI,“ vykřikl. A přirážel v křeči do polštáře, jako by na tom závisel jeho život. Rozkoš jím cloumala spolu s ponížením, které ho jen přimělo stříkat ještě silněji. Proudy a proudy semene vytryskly do polštáře a jeho ruce pevně svíraly měkké vyztužené půlky zadnice. A Bára před ním ležela. Nechala ho kochat se krásou jejího nahého těla.

Když skončil, třásl se a svalil se na podlahu. Vysunul se z polštáře a Bára si nasadila vršek zpět. Stála nad ním a usmívala se. On ležel u jejích nohou třesoucí se v dozvuku svého orgasmu.

„Zase se zamkněte,“ vyzvala ho. „Pak přijďte ven ukázat Martině, že je zámek na svém místě. Anču tu s vámi nechám. Ať máte aspoň jednu hezkou holku, která spí ve vaší ložnici.“

Zasmála se a odešla. Nechala ho třesoucího se, vyčerpaného a totálně uspokojeného, ale zároveň vyděšeného. Z myšlenek, které mu teprve teď docházely. Přemýšlel nad tím, co právě udělal.

20

čím dál lepší.
už se těším na pokračování.

21

Naprosto uzasne. Kdypak mu Bara dovoli, aby ji vylizal?

22

Svělý smile

23

skvělé
jdu si ho ochladit, ať se trošku zmenší přetlak v kleci

24

No, vyvíjí se to zajímavě.

25