Re: Obřízka - podrobnosti, zkušenosti, porovnání před a po
Ano, to taky madam chce hned udělat. Jsem zvědav jestli bude klicka pohodlnejší, ted mi přijde že se mi penis po obřízce zmenčil
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Obřízka - podrobnosti, zkušenosti, porovnání před a po
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ano, to taky madam chce hned udělat. Jsem zvědav jestli bude klicka pohodlnejší, ted mi přijde že se mi penis po obřízce zmenčil
Včera, jsem si poprvé zkoušel trochu pohonit a moc to nešlo. Tak jsem o tom přemýšlel, že se dá honit jen s lubrikačním gelem že? Ono teoreticky si ho stejne nebudu honit jak budu zamčený ale občas mi madam dopřeje nějakou tu hoňku.
Honění po obřízce, chce trošku cviku. S gelem je to úplně v pohodě a postupně se naučíš i bez. Zkoušel jsem také honění s kondomem, to je taky v pohodě. Chvilku mi to trvalo, ale po nějaké době cca 3-4 měsíce od zákroku jsem honil už bez gelu. Obřízku mám asi 10 let a posledních asi 6 let jsem většinu času pod zámkem, tak moc příležitostí k honění už taky nemám.
obřizku mam cca 3 roky doktorce jsem jen řekl že jsem rychle při sexu a pak už jen žadanka na Kladno ...a opravdu jen a pouze vyhody ......onanovat se da s použitim olejičku a do pasu cudnosti je to idealni .....žadny maz a smrad a super .......momentalně manželka použiva na muj penis cs100 a oba spokojeni ......předkožku bych fakt nikdy nechtěl myslim zpatky
No po přečtení mne spíš z toho vyplívá otázka, komu to udělali ve státním zařízení hrazené z pojišťovny ne dobře, ale výborně, udělali mu to tak, že má celou předkožku pryč a tudíž má neustále odhalený žalud.
Popř. kde to bylo?
Protože mám pocit, že to nelze udělat kvalitně ve státní nemocnici a úplně celou...
Zdravím, tak už došlo aj na mňa a sme rozhodnutí pre obriezku. Hlavne z dôvodu hygieny v páse a kvôli tomu že sa nám pri sexe s kondómom zamotá predkozka do kondómu a potom už necítime nič. Rozhodli sme sa pre obriezku vysokú a stredne tesnú. Chcel by som sa preto spýtať kto ma s týmto štýlom obriezky skúsenosti, ako je na tom sex a citlivosť z dlhodobého hľadiska ? Zlepšilo sa to ? Zatiaľ sme len skúšali sex so stiahnutou predkozkou a bol úžasný. Už to pani ani inak nechce..
Já myslím, že sex ani jinak nejde, než se stahnutou předkožkou…..
Jsem obřezaný již mnoho let, ale netuším, (jak píše benter) co to je obřízka vysoká a středně těsná a také souhlasím s kobercem, ledaže bys měl fimózu.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Obřízka - podrobnosti, zkušenosti, porovnání před a po
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB