151

Re: Násobky štěstí

Násobky štěstí VII./6.

Cvrnk, cvrnk, cvrnk...
Vzbudilo mě cvrnkání do bradavek.
Úsměv mé ženy a Paní mi rozzářil ráno.
"Dobré ráno drahý." Řekla ... Sáhl jsem si na krk... Řekla Alice.
Zasmála se z plna hrdla a zamávala přede mnou obojkem.
"Ukradli ti obojek! Asi tě budu muset potrestat!" Smála se a oči jí svítily.
Políbila mě. Dlouze mě líbala. Pak mě políbila na krku, rameni, paži prsou, dlouho mi žužlala bradavky a pokračovala dolů. Došla až k přirození a sundala mi klícku. Olízla mi ptáka. Šimrala mi žalud špičkou jazyka a pak mě začala pomalu kouřit.
Byl jsem nadržený jako starý kozel.
Chtěl jsem jí pohladit, ale měl jem ruce připoutané k pelesti. Cítil jsem, jak se blíží mé vyvrcholení. Už už, už by to bylo, ale Alice přestala.
Pomalu se cestou polibků vracela k mé hlavě. Zapnula mi obojek, dlouze mě políbila a pak mě silně pleskla rukou přes vstojícího ptáka.
Hekl jsem, jak mě to překvapilo.
Zručně mi nasadila klícku.
"Tak šup, otroku musíš vstát."
"Odpoutala mě a vzala mě za bradavky, se kterými si chvíli hrála."
"Zase mě ty tvoje cecky zdržujou..." Zasmála se a poslala mě do koupelny.
Zase jsem byl strašně nadržený. A bez použití čipu.
Umyl jsem se, udělal ze sebe holku a šel udělat snídani. Ale Madam Cat mě předběhla a udělala snídani sama.
Dokonce mi ji položila na stůl proti sobě!
Rychle jsem se najedla a v jednu chvíli jsem na něco přišla.
Proč chlapi tolik drobí.
Jednak při ukusování většinou nevycení zuby a rty drtí potravu, která se mění v drobné kousky.
A nedrží si pod bradou dlaň, nebo talířek. Nevědí totiž jaké peklo je mít drobečky v podprsence a nemoct si je vyndat, protože jste dáma.
Madam Cat asi zase četla titulky na mém čele.
"Jó, drobečky jsou zlo!"
Sakra, jak to ví?
"Až dojíš, umyj nádobí. Dnes přijedou vyměnit kontejnery a dovezou ložní prádlo a catering."
Ani ne za půl hodiny už jsem otvírala bránu pro nákladní auto.
Výměna kontejnerů byla rychlá a než se probudila některá z Dam, už jsem seděla u kakaa v jídelně.
Jako včera první přišla Madam Lili.
Když si sedla vedle Madam Cat, vypadalo to, jako by nevěděla jak začít.
Podívala se na mě a vdychla.
"Ty, Cat, já jsem jen..."
"Víš co, Lilinko? Až se najíš, tak se půjdeš projít k nám do bytu a tam ti Dáša něco ukáže." Skočila jí Madam Cat do řeči a mrkla na mě.
Kývla jsem, že rozumím.
Madam Lili do sebe naházela snídani závodní rychlostí a bála jsem se, že se jí zelenina začne sypat z nosi, nebo uší.
"Bidlo, ty čekáš hladomor? Takhle jsem tě hltat ještě neviděla!"
Zahalekala od dveří Lady Anna.
"Nezdržuj, Anko, musím se na něco podívat!"
Madam Lili chytla mé vodítko a táhla mě jako jalovici na jatka.
"Hej, počkejte na mě! Já jsem taky zvědavá!" Halekala Lady Anna.
Otočila jsem se na Madam Cat, ale ta jen pokrčila rameny a dusila se smíchem.
Madam Lili cupitala na krátkých nožkách, že jsem jí sotva stačila a Lady  Anna měla co dělat, aby prošla všemi dveřmi bez úrazu.
V našem pokoji na mě nedočkavě houkla, ať dělám, že je zvědavá.
Pojala jsem to jako striptýz a při tanci jsem se svlékla, odložila podprsenku, kalhotky, ukázala falešnici a pak rozepnula klokanku a vytáhla vercajk.
Obě Dámy vyvalily oči. Lili se zmohla na táhlé "Jůůůůů!" Lady Anna vyhrkla: "No to mě poser! Buchta nadívaná ptákem!"
Na to se na ni Madam Lili obrátila a prohlásila: "Spíš španělský ptáček. Dyť tam má naditý i vejce!"
A opatrně se dotkla mé otevřené kapsy.
Než jsem se nadála, měla jednu ruku v klokance a druhou mi zkoumala falešnici.
"Ančo, ona má kompletní kundu i ptáka!"
Lady Anna však zahučela, že kdyby vyrostla jen na třicet procent, tak by taky něco viděla. Takhle vidí houby.
Vzala mě pod pažemi a hodila mnou na postel.
Roztáhla mi nohy, klekla si a prohlížela si můj rozkrok.
Byla jako v transu, když se Madam Lili rozesmála, až hýkala.
"Čemu se řehníš, Bidlo?"
"Tobě, Ančo. To je teda scéna. Na posteli leží chlap s kozama a drsná domina klečí a hrabe se mu v kundě! Já se počůrááám!"
Lady Anna se mi podívala zvláštně do očí, a já si všimla, jak jí v nich zajiskřilo.
Poručila mi, ať se obléknu a za pár minut už jsme šly zpět.
"Tak co? Spokojené?" Zeptala se Madam Cat, když jsme se vrátily ke stolu.
Madam Lili se ohlédla, jestli ji někdo nemůže slyšet a ploblasem sykla: "Teda, docela jste mi vyrazili dech! Tohle jsem ještě neviděla!"
Lady Anna se omezila na poděkování za skvělý striptýz.
Od osmi hodin už otroci i otrokyně pracovali jako... no ... jako otroci.
Vzhledem ke včerejším trestům si dnes nikdo nic nedovolil.
Takže se Dámy omezily jen na občasné popohnání bičíkem, když se jim zdálo, že otroci nepracují dost usilovně.
Miss Kris byla po včerejšku určena jako dozorčí kvality a dávala otrokům zabrat.
Večer už otroci sotva pletli nohama.
Po večeři se ani Dámy dlouho nezdržely a o půl deváté jsme Madam Cat odcházely poslední.
Jen Paní Gábinu jsme potkali, jak s Nánou řeší cosi soukromého.
Že to bylo soukromé, bylo poznat podle toho, že žužlal Paní Gitě připínáka a Paní Gita mu přitom svírala v obou rukách vlasy.
Potichu jsme kolem nich prošli.
Madam Cat měnechala umýt a když jsem vešel do pokoje, uviděl jsem Lucii, jak leží v kleci a odpočívá.
Operace jí zřejmě dala zabrat.
Madam Cat stála před postelí a když jsem k ní došel, donutila mě, abych si kleknul a zvedla sukni.
"Je řada na tobě, drahý Dagu. Pěkně vykuř své ženě ptáka! Chci vědět jaké to je."
Začal jsem pomalu olizovat gumový žalud a zkoušel ksem všechny triky, které mě jako muže vzrušovaly.
Nakonec jsem ji kouřil dlouhými zásuny.
Madam začala vzrušeně dýchat a po chvíli ze sebe vyrazila "O-o-o-jooooo!"
Chvíli se vydýchávala a pak prohlásila: "Moc hezky kouříš, kurvičko. Někdy si to zopakujeme!"
Pak mě připoutala za obojek k posteli a usnula mi stulená v klíně.