1

Téma: Výprask za neposlušnost

Dnešní den jsem si představovala jinak. Ale první nápověda byla, že po probuzení neležel vedle mě. Naše ranní rutina byla tímto faktem narušená.
Vylezla jsem z postele a slyšela jsem jak běží sprcha. Dneska nějak pospíchal. Byla jsem lehce překvapena, že na mě nečeká snídaně jako vždy. Když odcházel do práce ani mi nedal pusu.
Sama jsem si musela uvařit kafe a sedla jsem ke stolu. Otevřela jsem notebook a začala sama pracovat. Jen to bylo složité když mě takhle vyhodil z mé rutiny. A moc dobře ví jak mě irituje den když není jak by měl být.
Frustrace nabývala a já si uvědomila, že by opět měl pochopit kdo tu velí.
Zavřela jsem notebook a šla do ložnice, kde jsem pohlédla na naši zaprášenou kozu. Když jsem setřela prstem prach došlo mi jak dlouho jsme ji nepoužili. Hned jsem věděla jak mu ukážu kde je jeho místo.
Když přišel na oběd v obýváku jsem na něj čekala. Bičík už jsem měla v ruce. Pohlédl na mě a tiše přikývl. Moc dobře ví, že když začne protestovat tak má minimálně deset ran navíc.
Poslušně poklekl k mým nohám a začal se omlouvat. I když ví, že mě obměkčit nedokáže. Podle výrazu mých očí povstal a stáhl si kalhoty.
Při první ráně se ozval vzdech a bylo ticho. Při druhé která byla silnější mu došlo že musí počítat nahlas. Nakonec, když nebudeme počítat tu první nezapočítanou dostal 20 ran, deset na každou půlku aby si uvědomil svoji neukázněnost. Já tam stála bez slova a pozorovala jak se mu začínají dělat šlince. Vždy mě fascinuje jak po výprasku by i slepec dokázal spočítat kolik těch ran bylo. Přejížděla jsem mu po zadku se zavřenýma očima a v duchu si to počítala. Dole jsem byla úplně promočená.
Odvedla jsem ho na gauč kde mě poslušně lízal, aby napravil svou chybu z rána. Viděla jsem jak mu jeho zamčený penis začíná fialovět vzrušením.
Po mém orgasmu dostal pokyn se obléct.
Další den ráno mě probudil jeho jazyk. A zase začal můj den tak jak má.