Téma: Mé zkušenosti - výběr a pořízení pásu cudnosti
Zkušenosti s pásem cudnosti 1/2
V poslední době se aktivně věnuji nošení pásu cudnosti.
Rozhodl jsem se napsat o tom pár řádků a pro případné zvědavce tak předat zkušenost.
Pásů cudnosti je na internetu celá řada. Zadáte si tento pojem do vyhledávače v různých jazycích a vychrlí na Vás celou řadu odkazů, prodejců a druhů.
V první řadě je výběr
Pásy cudnosti se pohybují od několik desítek korun (žertovné předměty) až do desítek tisíc. Ne vše u čeho prodejci píší, že je určeno k dlouhodobému nošení se skutečně dá reálně nosit.
Při výběru proto uvažujte reálně. Co má pás splňovat a co od něj očekáváte?
Pokud Vám jde jen o pobyt v něm hodinku, či dvě při erotických hrátkách.... Potom si klidně vyberte ten co se Vám líbí vizuálně.
Pokud ovšem jej chcete mít na sobě několik dní, tak se v něm musíte volně pohybovat. Musí umožňovat chůzi, vylučování, neměl by nikde škrtit, štípat a neměl by být z materiálu na který můžete být alergičtí. Určitě také budete chtít aby byl co nejméně vidět pod oblečením. :-)
Pásy co mají popruh kolem pasu a přes zadek jsem rovnou vyloučil. I kdyby v nich bylo možné vykonávat velkou potřebu, určitě by to nebylo tak aby se neušpinily a omývání by bylo komplikované. Krom toho nevěřím, že by si toho nikdo nevšiml, když se mi vyhrne košile atp.
Po zvážení pro a proti jsem si pořídil tento:
Jen pro zajímavost. Zakoupil jsem ho v internetovém obchodě spoutana.cz
Kde mají sice nízké ceny a zboží dodali spolehlivě. Dokonce mi umožnili si jej vyzvednout osobně.
Ale hned se mi omluvili, že k pásu jsou inzerované dva kroužky a, že momentálně mají jen jeden a to ten menší. Pokud bych potřeboval ten větší ať jim napíši a až jim to dodavatel zase dodá tak mi ho pošlou.
Menší kroužek má vnitřní průměr 4,6cm uváděno na internetu 4,5cm
Nejprve se mi pás s tímto kroužkem vůbec nepodařilo nasadit.
Po několika pokusech v maximálně klidném stavu přirození, jsem jej na sebe nacpal.
Ale do slova a do písmene! NACPAL! Rozhodně by v tom nebylo možné vydržet delší dobu.
Pás cudnosti tedy skončil v šuplíku. Pokusil jsem se kontaktovat prodejce, ale ten mi opakovaně zdělil, že větší kroužek nemá a už se neozval.
Po nějakém čase jsem se rozhodl zkusit to znovu a jinak.
Kroužek je stejný jako u několika podobných typů pásu a tak jsem oslovil jiný obchod. Tentokrát to byla cudnost.cz a zakoupil jsem si u nich pouze kroužek o velikosti 5cm. Tedy inzerovaných.
Zkutečná velikost je 5,1cm Větší se prý ani nevyrábí.
S tímto kroužkem jsem bez větších problémů pás nasadil a funguje.