Téma: Zkusenost s nakupem Spiderwire2 a podekovani www.cudnost.cz
Zdravim vsechny, chci se podelit o sve zkusenosti s nakupem Spiderwire2. Jak uz zde nekdo psal drive, doporucuji si koupit v zelezarstvi krouzky s ruznym prumerem predem a zkusit si je nasadit a nejakou dobu nosit (aspon par hodin).Nemel by vas skrtit, nic by nemelo modrat (coz je pri testu problem, clovek se lehce vzrusi kdyz se blizi vytouzena objednavka). Ja jsem se puvodne rozhodl pro 5cm, protoze krouzek 4 mi prisel moc tesny. Po objednani jsem ale zjistil, ze klicku staci posunout o treba 3 cm dopredu a penis se uz da vytahnout ven, coz kazi celou radost z noseni (jsem cca 16 a 3,5 cm pro predstavu).Krouzek by nemel jit stahnout moc lehce "dopredu". Prodavajici mi obratem vymenil klicku novou hned dalsi den, opravdu se nebojte to vyzkouset, jednani e-shopu bylo velmi vstricne i co se tyce rad atd. Co jsem ale nedokazal odhadnout, je vdalenost mezi klickou a krouzkem, tedy prostor, kde prochazi sourek. U 4cm je opravdu mala mezera a hlavne v noci me budila bolest, kdy jsem mel sourek uplne modry, nocni erekce je docela sila... Pas byl tak sice 100% bezpecny, ale dost nepohodlny. Uvazoval jsem o vymene za 4,5, ale to mi neprislo moc bezpecne... Vyresil jsem to tak, ze jsem (sundany) a zamceny pas zkusil roztahnout, tedy lehce vtlacit zeleznou tyc od hlavy postele mezi klicku a krouzek a ohnout tak trubicku na zamykani smerem nahoru. STacily 1, 2 mm, prakticky kosmeticky posun a najednou je klicka velmi pohodlna, jenom doporucuju byt velmi opatrny na pripadne poskozeni, kontrolujte aby trny sedely porad do direk, jinak klicku uz nezamknete. Ted uz jenom doufat, ze pritelkyne sunda brzo klicek z krku, zatim ji to bavi vic nez jsem cekal a dnes jsem bezel pres cele mesto kupovat damske boticky - no muzu si za to sam Doufam ze to nekomu pomuze pri pocatecnim rozhodovani - hlavne si dejte pozor, aby to vasi polovicku nezacalo az prilis bavit