51

Re: Jak dlouho se dá vyržet bez orgasmu?

Zamykání a vše kolem ale přece není o rekordu, jak dlouho je člověk zamčený, ale o tom proč je zamčený a co se po dobu zamčení děje. A hodně je to o tom, co se děje po odemčení. Ale o rekordu bez orgasmu určitě ne.

52

Ne určite to neni o tom. Jen mě zajímalo jak dlouho to kdo,kdy vydržel

53

Já také 21 dní, ale Paní říkala, že teď to určitě překonáme...

54

Myslím,že takový měsíc dva to už je síla

55

V rámci kombinace hubnutí a uzamčení mi byl povolen orgasmus po 5 týdnech. Předchozí zkušenost byla "jen" 14 dní.

56

Manželka mi k mému překvapení oznámila,že překoname dosavadní rekord 21 dní. Zatím mám za sebou teprve tyden a ještě mě minimálně dva čekají :-(

57

Dnes jsem bez orgasmu 18tý den...
S přítelkyní sem rozjel takový projekt, že bude ona sama určovat když já budu mít orgasmus a to nejsem v páse ani si na něj nesahám.
Během těch 18ti dnů jsem měl 2x pokažený... první týden jsem byl prakticky pořád nadržený, ale ted už mi to ani nepříjde, jen odškrtává dny... Samozřejmě že ona má orgasmu vždy když si o něj řekne nebo se milujeme s kondomem prodlužující styk, ale bez mého orgasmu.
Jen mě zajímá jestli to po delší době také někdo, tak má, že mu to je už skoro jedno co bude nebo nebude.

58

Podle me zalezi na cetnosti vzrusovani.. kdyby kazdy vecer doslo k drazdneni (i treba bez pokazeneho orgasmu), musi to na nadzenosti byt znat.

Btw. Co znamena kondom prodluzujici styk? To v tom je nejaky znecitlivujici gel?

59

Přesně tak, hodně záleží na podnětech.

Když nejsou, dá se měsíc vydržet celkem v pohodě. První týden trochu víc tlačí zvykání si, hlavně v noci, další dva týdny si budete připadat skoro jako asexuálové a ke konci měsíce už to bude tlačit zas, jednak kvůli plným varlatům a jednak kvůli těšení se na ten orgasmus.

Zato když podněty jsou a je jich hodně, může být každý den peklo a každou noc ještě větší.

60 Naposledy upravil: MaE (2.3.2014 21:12:33)

IN napsal:

Podle me zalezi na cetnosti vzrusovani.. kdyby kazdy vecer doslo k drazdneni (i treba bez pokazeneho orgasmu), musi to na nadzenosti byt znat.

Btw. Co znamena kondom prodluzujici styk? To v tom je nejaky znecitlivujici gel?

Je to kondom ve kterém je na straně kde prochází do styku s penisem nějaká látka která znecitlivuje žalud
např: tyto jsou luxusní
http://kondomy.heureka.cz/pepino-long-action-3ks/
zkoušeli jsme i durex delay nebo jak se jmenují ale ty nic moc... ty pepíno mi navodí pocit jako když vám u doktora lokálně umrtví část něčeho třeba k šití...

Jinak podnětů ke vzrušování je hodně, jen nejsem v pásu...

61

Na ty kondomy mrknu ;-)

Jinak my jsme to tak meli pres 14 dni, bez PC, ale s drazdenim, obcas pokazenej a asi 2x normalni.. Docela nas to bavilo.

Jinak ja se obcas zamknu a necham klice na stole, ale porad nevim jak to te svoji vysvetlit, ze kdyz na me za celou dobu nesahne, nebo neco nerekne, tak je to o nicem :-(

62

Já mám dneska za sebou 14 dní a asi tak 50 pokažených orgasmů manželka mě vůbec nešetří

63

A kolik jich zvládneš nejvíc? Mě se tuším jednou povedly 3 za sebou, ale pak se něco změnilo a pocity  byli jako při POT, ale bez toho O.

64

Taky tak 3 max.4,ale s malýma přestávkama i 10 když chce manželka. Překvapuju sám sebe nejsem vůbec zamknutý a vydržím to. Za to co prožívám to stojí.

65

LukRen1 napsal:

Taky tak 3 max.4,ale s malýma přestávkama i 10 když chce manželka. Překvapuju sám sebe nejsem vůbec zamknutý a vydržím to. Za to co prožívám to stojí.

již jsem byl zamčený i 3 měsíce.. bez jakékoliv možnosti. jelikož mám od manželky Latovského tak tam není žádná možnost to obejít. plechový spodky jsou moc pevný...

66

don: 3 měsíce to si ted' neumím představit Já má dneska 16 den a a ještě tak týden me čeka a pak snad......

67

16. den už by nemusel být tak strašný, to už je podle mých zkušeností doba, kdy se s tím člověk tak nějak psychicky lépe vyrovnává. I když hodně záleží na tom, jestli při tom dostává dost podnětů a zábavy. Být jenom bez orgasmu a ignorovaný, to stojí za starou bačkoru. Ale pokud si tu dobu lze zpestřovat erotickými hrátkami, a třeba i zamčený, radost z vlastní výdrže a oddanosti může začít vyrovnávat tu frustraci.

Ale tohle je hodně o tom, jak komu funguje psychika.

68

synonym máš pravdu teď těch podnětů moc není(dneska ráno jeden pokaženy orgasmus)tak se to dá. Hlavně na to nesmím moc myslet a soustředit se na něco jiného a moc nekoukat na manželku jak se převlíká :-)

69

Tak po 23 dnech půstu jsem se mohl udělat a bylo to opravdu nádherné.

70

Když tu čtu, že nejhorších je tolik a tolik prvních dní (většinou 14), tak vám mohu oznámit jediné: děláte to blbě, resp. vaše drahá polovička to dělá blbě. Pokud po 14 dnech máte pocit, že to nejhorší máte za sebou, ani nemá smysl pokračovat. Prodlužovat to má smysl jen v případě, že se prohlubuje vaše zoufalost z nadržení a že se prohlubuje vaše podřízené postavení vůči drahé polovičce. To se nedá dělat tak, že vás zamkne a nevšímá si vás. Je třeba, aby to dělala s láskou a aby jí to bavilo, protože vám musí neustále poskytovat další a další podněty, hrát si s vámi, vymýšlet další a další vychytávky tak, aby udržela vaše smysly v permanenci.

Co použít je samozřejmě čistě individuální. Nemusí jít hned o techniku pokaženého orgasmu. Ono stačí letmé doteky, žádostivý pohled do očí, polibky,  vůně, atp. S přítelkyní třeba používáme i masáže tělem, kdy se o mě tře nebo si jen tak na mě lehne nahá a povídáme si aniž by mě dráždila (prostě jen úzký kontakt s jejím tělem a pocit spřízněnosti).

Na to navazují už více sexuální techniky jako něžné polibky na penis, laskání ústy, vstoupení do ní, ale okamžité přerušení, pokud už to není možné vydržet. Dále různé lechtání, jemné přejíždění prstem či látkou. Je nutné kombinovat a střídat, prostě být kreativní.

Další věc je uspokojování přítelkyně. Té mé stačí ústy a je většinou spokojená.

U nás je pak samozřejmě, že když mám pokažený orgasmus (jiné momentálně nemívám), tak vše z těla partnerky slížu (to kdesi odkoukala a musel jsem se sakra přemáhat, abych to zvládl).

Dobré je i zapojení trestů při selhání. K tomu je nejvhodnější POT a ballbusting. Ale to asi není pro každého.

Každopádně hlavní jsou dva předpoklady: partnerku to musí bavit a musí být kreativní a trpělivá. Pak vás může dohánět k šílenství neomezeně dlouho.

Na nějaké kecy o minimálně jednom orgasmu za měsíc moc nevěříme. Ale vždy se dá pokazit či se dá použít milking.

71

Svatá pravda...

72

Nic než souhlas. Pro skutečné využití pásu je škoda, když mě partnerka jen zamkne a pak zapomene... Mimochodem, nevíte o nějakých povídkách s tímto tématem?

73

O povídkách víme:
http://bdsm-povidky.freebdsm.cz/index.p … s-cudnosti

74

Chlapci a dámy, užívejte si a hrejte, jak jen chcete a partner dovolí... Dnes mi manželka znovu odmítla zamykání s tím, že nevím, jak se jí to ekluje..  Rezignuji asi na barevný sex a naučím se zpátky nudu, které jsem se vždy tak bál...

75

co třeba 36dní?
http://xhamster.com/movies/3265048/orga … h_day.html