1

Téma: Ruleta

Celi den doma a tak jsem brouzdal po netu a narazil jsem na toto moc pekne

http://wheeldecide.com/?c1=Unlock+and+F … amp;width=

2

Re: Ruleta

Dobré...! Jen ty termíny jsou mimo mísu... Alespoň pro mne, budu muset si je upravit...

3

vsak super je ze se do te rulety muzes vepsat co chces

4

Taky tu na fóru probíhal tenhle odkaz:
http://www.time2cum.com/wheel.html
je to graficky trochu líp udělané.

5

Zdravím pánové smile

nemáte tip na podobnou ruletu ale jako aplikaci do PC?
našel sem losování pomocí excelu.... tak... taky to jde smile generátor náhodných....

ale ta ruleta má takové "kouzlo" smile

díky

6

woofer1203 napsal:

Zdravím pánové smile

nemáte tip na podobnou ruletu ale jako aplikaci do PC?
našel sem losování pomocí excelu.... tak... taky to jde smile generátor náhodných....

ale ta ruleta má takové "kouzlo" smile

díky

Není problém si  druhou odkazovanou stránku uložit a používat offline (například ve firefoxu tuším pravý klik → "Uložit stránku jako..." ;-)

7

Time2cum má i možnost všechno si předefinovat, super smile

8

Přesně, přepíšeš, nastavíš dát aplikovat a pak uložíš jako soubor.. Všechno běží (dokonce i v mobilu).

9 Naposledy upravil: davide (14.10.2015 16:50:29)

Trošku jsem si s tou ruletou pohrál a přidal několik funkcí. Prozatím se ukládá seznam vytočených "výher" a pozměněné položky, takže už není nutné je před každým zatočením vyplňovat nanovo. Seznam se ukládá po dobu 30 dnů od posledního zatočení, nebo dokud nevymažete cookies v prohlížeči :-) Seznam jde rovněž vymazat kliknutím na popelnici v pravém horním rohu.
Dále je možné seznam výher vytisknout, nebo exportovat do PDF. To aby jste si jej mohli vystavit třeba na lednici...
K nahlédnutí a vyzkoušení ZDE.

Kdo bude mít zájem může využít. Mě osobně tohle moc nebere. Spíš se divím, že už s tím nepřišel někdo jiný. Když tu je tolika programátorů a web-designerů.

Do budoucna bych chtěl ještě vychytat nějaké mouchy:
ToDo:
Aktuálně trošku bojuji s českými znaky při exportu do PDF.
Dál bych chtěl ještě zajistit, aby se při změně seznamu položek v levé části okna po uložení propsali zpět do textových polí. Aktuálně se ukládají pouze položky vybrané pro ruletu. HOTOVO smile

10

Super vylepšení, díky za sebe i za všechny, komu se hodí. V javascriptu bohužel moc nevládnu, maximálně bych to zvládl počeštit a vložit na cudnost.cz, ale to by ode mě nebylo moc etické vůči autorovi toho scriptu.

Až se dostanu k vylepšení Zamčeného deníku, udělám tam nějakou ruletu nebo losování. Ale to jen tak na okraj, tady to je mimo téma a nevím, kdy to bude.