76

Re: A právě začínám s PC (silikonový CB6000S)

Tak klíčky někam dej nebo někomu. Výmluv se třeba na to, že jsou od kasičky, že na neco šetříš a úder datum kdy ti je má dotyčný vrátit. Na co šetříš se určitě vymluvis a takhle to může i třeba i kamarád. Dej to, neboj se toho.

77

...Tak ti přeji výdrž smile ,také se sám zamykám sad , ale 2 měsíce bych asi nevydržel, teď nosím Spiderwire2, ale do týdne jsem pod kroužkem do krve odřený, pak musím léčit.

78

Díky. Zkus plastové, nebo silikonové CB6000, to vydržíš určitě déle wink

79

Bohužel CB6000s mi nevyhovuje, má velký otvor na špičce žaludu a mne pak žalud trochu proleze a natéká.
Uvidím zda Vojta na shop přidá nějaký jiný typ, bez otevřené špičky žaludu.

80

Ten muj měl podobný problém, ale vyřešil to tím, že do špičky zastrčil kousek toal. papiru, aby mu nic netrčelo ven.

81

Nemám nic takového v plánu. Bez otevřené špičky klícky nejde dělat pár důležitých věcí, což takovou klícku degraduje na hračku na pouhých pár hodin nošení.

82 Naposledy upravil: ovoce33 (1.7.2015 21:29:59)

Nemyslím, úplně bez otevřené špičky,
http://www.blackdream.hu/catalog/c/44-c … p/acel.jpg, tento má otvor jen na močení.
A něco podobného jako Spiderwire2, ale se širším kroužkem?, případně s dutou tyčkou.

83

Dneska 7.den v PC bez orgasmu. Zatím to jde, i když někdy bych si ho nejradši sundal a udělal se big_smile A v tom horku se v klícce nějak víc potí, takže to úplně příjemné není, ale není to nic co by se nedalo vydržet.

84

" Zatím to jde, ale nejradsi bych to sundal a udelal se. "  .... tak tedle pocit znam ja to nevydrzel po sedmi tydnech a tak jsem dal stopku i z jinych duvodu.

85

Sedm týdnů? No kéž by se takové doby bez orgasmu dočkal big_smile Chtěl bych celé prázdniny a to je to nejtěžší období smile

86

Tak v podstatě pokud by jsi měl dobrou klíčnici nebo klíčníka tak by to podle mě šlo.

87

Vlastně nevím, jestli to byl normální orgasmus (při pokaženém nevím, jestli se něco cítí nebo vůbec nic) nebo jen něco slabšího, ale opět se mi povedlo (jako už párkrát) se i v PC se udělat.
Takže po 12ti dnech výstřik, ale aspon to nebyla klasická masturbace.

Ležení na břiše a tření se o postel, ne přímo penisem v PC, ale kousek nad ním.

88

Po týdnu(od 12.7.) bez PC a s pár orgasmy ode dneška zase uzamčen!

89

Po 4 dnech odemčen a další orgasmus. Je to všechno o hlavě a v myšlenkách...

90

Jistě. Nevlastnit klíče určitě pomůže vydržet v pásu déle, ale stejně je to i o přístupu zamčeného člověka samého.
A pokud Ti dva spolu spolupracují a umí se i správně vyhecovat, mají tyto "pokusy" tu správnou šťávu. ;-)

91

30.7.2015 cca 10:50, zamčeno ve sprše. Odemčení: neznámo.

92

Tak se drž! Já už jsem uzačen od 29.7. v 17:25 hodin v kovovém CB 6000. Přes den v pohodě, horší je to v nočních hodinách... :-/

93 Naposledy upravil: nadrzeny (10.8.2015 14:29:41)

10.8. kolem druhé odpoledne- po 11 dnech odemčen a orgasmus. Krátce po prvním, byl ještě další orgasmus. Zatím zůstávám odemčen.

94 Naposledy upravil: nadrzeny (18.8.2015 10:32:14)

18.8. cca 11:30 Zamčeno.

A ještě jsem si vzal plenku tongue

95

A já tu nějak zapomněl včas dopsat, že poslední uzamčení bylo přerušeno myslím hned druhý den odemčením a doteď jsem bez PC. Prostě nebyla chuť na zamykání.

96

Dneska zkusím znova menší kroužek a pak uvidím jak prožiju noc, zda to stále bude v noci štípat a budu muset zůstat u většího nebo se to třeba spravilo..

97

Musel jsem PC v noci sundat, ne že by mě ten menší kroužek nějak šíleně štípal, ale ono by to stejně asi přišlo. Zatím to bylo jen ne úplně příjemné a na trvalé nošení je lepší, když je to volnější a ani to necítím. Navíc ten menší dělá i otlačeniny.

98

PC znovu nasazen, s větším kroužkem.. uvidíme na jak dlouho. wink

99

Neberte to, že to sundávám jak ponožky, ale ten před pár hodinami nasazený PC šel dolů.. Ještě nenastal znova ten správný čas. A hlavně samozamykání je nuda. Jinak když bych musel, tak umím vydržet bez orgasmu.. i se sexuálními podněty relativně dlouho, ale taky s pánem/paní kdo mě bude hlídat a krotit.. případně i trestat smile

100

Přesně tak. Bez kontroly to je trošku o ničem... Nemá Tě kdo zlobit, krotit ani inspirovat.;-)
Odkud vlastně jsi? Ríša