Jsem uzamčen v pc Spiderwire 2. Je super, sklouzávání bylo hrozné, ale vyřešil jsem ho provázkem kolempasu a váha tak není problém. Bolest z pokusů o ranní erekci mě sice vzbudí, ale beru to pozitivně: aspoň o víkendu nevyspávám. Hygiena mi přijde v klidu, dá se i dobře "oklepat". Penis sice lze vindat, ale když to udělám šourek mám stále skřípnutý těžkou vahou a nic moc bych si neužil.
A proč píši sem:
První dotaz: Plast pro mě nepřipadá v úvahu, protože s nelíbí partnerce a tudíž CB6000/6000s je pro mě hlavní alternativa. Některé kalhoty nemohu se Spiderwire 2 nosit a i u těch co mohu mám blbý pocit, že to jde vidět, protože je ohnutý nejprve dopředu a ne víc dolů. Jsem v zaměstnání neustále lidem na očích a nemohu si dovolit aby to po čase zjistili. Pomůžu si v CB6000?
Druhý dotaz: Spiderwire 2 mi délkou myslím sedne: ale má délku mezi 6000 a 6000s... Mám jít raději do kratšího nebo do delšího?
Třetí: Myslím, že by bylo hezké, prodlužovat svoji "agónii" připínákem přes CB a tudíž, partnerce dopřávat sex bez mého odemčení. Se spiderwire 2 si ale nedovedu představit pohyby dopředu-dozadu kvůli váze. Je pro to CB6000 lepší?