1

Téma: Spiderwire 2 vs cb6000s

Ahoj,
mám cb6000s s po nějaké době už aj ze skušeností s ním uvažuju o spiderwire2 a to i hlavně kvůli jednodužší hygieně a letním pařákům, ale zase se trošku bojím té váhy a dalších mě neznámých problémů.
Asi bych to nosil pravidelněji a tak týdně až měsíčně.

Potřeboval bych radu od jedinců co si vyskoušeli obě varianty. Jestli si s spiderwire2 pomůžu a co podle Vás bylo lepší ?

2

Re: Spiderwire 2 vs cb6000s

Je u spiderwire2 menší problém s oděrkama? u toho 6000s mi třeba dost vadí když se mi kůže natlačí do těch malých větracích otvorů, není to u spider2 ještě horší ?

3

Na léto je to super nápad. Na těžší klícku se dá zvyknout, těsnější spodní prádlo ti ji kdyžtak trochu nadlehčí.

Já osobně to mám naopak hodně rád, když tíhu klícky pěkně cítím, vestoje nebo při chůzi. Doma a někdy i ven chodím rád naostro.

Oděrky jsem od Spiderwire2 nikdy neměl, jenom otisknuté ty kroužky do kůže penisu. U CB6000(s) doporučuju ty větrací otvory zalepit zevnitř izolačkou. Nejsou k ničemu, dělají jen problémy.

Přeju krásné zamčené léto všem :-)

4

Majitel obou verzí. CB6000s.Výhody: pěkně sedí s kovovým kroužkem.Nevýhody: Předkožka se tlačí do odvětracích šachet a hygiena taky nic moc. Těžší nasazování.
Spiderwire2 Výhody: dizajn, hygiena,při nošení může být vidět,ale ne na první pohled, dobře se nasazuje.
Nevýhody: u mě!!!! špatné velikosti kroužků.Mám 40i45mm.Menší sice sedí skvěle, přes den při chůzi parada.Sedět bych v něm nechtěl 8hodin v práci a spaní bylo mučivé. Dost to táhlo pod koulema až do otlaků i při pravidelném mazaní. Větší zase klouže dolů, dá se penis vyndat z klícky, nutné těsné spodní prádlo, ale na noc luxus!!Spal jsem jak nemluvně.
Resumé: Spiderwire vyhrává, jen musím doladit ty zatracený kroužky. Zda ten menší vybrousit nevím.. jo a ohledně tíhy. S menším koužkem pohoda a s větším problém.
Takže za mě tak. Rozhodnutí je jen na Tobě,že?

5

panbubacek napsal:

Mám 40i45mm.Menší sice sedí skvěle, přes den při chůzi parada.Sedět bych v něm nechtěl 8hodin v práci a spaní bylo mučivé. Dost to táhlo pod koulema až do otlaků i při pravidelném mazaní. Větší zase klouže dolů, dá se penis vyndat z klícky, nutné těsné spodní prádlo, ale na noc luxus!!Spal jsem jak nemluvně.

Vlastním také oba výrobky CB6000s kovová , starší verze, klasika - větrací otvory, kroužek dělený 40mm sedí dobře i tak mi jedno varle občas v dřepu vyklouzlo. Spiderwire 2,nasazení perfektní, kroužky 40mm i 45mm.Při kroužku 45mm - dost spadává, 40mm sedí dobře,mám ho již koupený 14 dnů, ale bohužel i přes mazání, mi kroužek pod varlaty sedřel do krve, tak jsem musel týden nechat sundaný a léčit-mazat, osvědčil se mi Bepanthen plus. Líbí se mi váha, snadné čištění.Nosil jsem ho nonstop 5dnů /do odření/, nyní znovu nasazen. Sezení ani za volantem problém nedělá, sice o něm víš, ale to je přece účel. Ještě jedno plusko, zdá se mi trochu delší než CB6000s a to mi lépe vyhovuje.Spím s ním také bez problémů, uvidím jen co ty nastávající vedra, ale hygiena je v něm lepší.Škoda, že nebyl i s trubičkou, občas bych to přivítal.
Takže já doporučuji více Spiderwie2 - ale to již záleží na tobě jak se rozhodneš.

6

A kdyz mi u cb6000s sedi ktouzek 45 mam si u spiderwire2 koupit taky 45 ? Nebo zo mate jinak ? U te 6000s je 40 moc maly.. boli me pak koren penisu kdyz se snazi zvetsit a u toho nejvetsiho vili 50 je zase super noc ale pres den a hlavne v teple hodne pada dolu

7

já bych radil koupit všechny vellikosti.

8

Já jsem jednoznačne pro CB6000s, u Spiderwire 2 jsem se budil 2-3 za noc a musel jsem to jít rozchodit. u CB 6000s se sice vzbudím, ale zatím jen 1 a po 2-3 minutách to poleví.

9 Naposledy upravil: Mi (16.4.2016 13:01:03)

Jsem uzamčen v pc Spiderwire 2. Je super, sklouzávání bylo hrozné, ale vyřešil jsem ho provázkem kolempasu a váha tak není problém. Bolest z pokusů o ranní erekci mě sice vzbudí, ale beru to pozitivně: aspoň o víkendu nevyspávám. Hygiena mi přijde v klidu, dá se i dobře "oklepat". Penis sice lze vindat, ale když to udělám šourek mám stále skřípnutý těžkou vahou a nic moc bych si neužil.

A proč píši sem:

První dotaz: Plast pro mě nepřipadá v úvahu, protože s nelíbí partnerce a tudíž CB6000/6000s je pro mě hlavní alternativa. Některé kalhoty nemohu se Spiderwire 2 nosit a i u těch co mohu mám blbý pocit, že to jde vidět, protože je ohnutý nejprve dopředu a ne víc dolů. Jsem v zaměstnání neustále lidem na očích a nemohu si dovolit aby to po čase zjistili. Pomůžu si v CB6000?

Druhý dotaz: Spiderwire 2 mi délkou myslím sedne: ale má délku mezi 6000 a 6000s... Mám jít raději do kratšího nebo do delšího?

Třetí: Myslím, že by bylo hezké, prodlužovat svoji "agónii" připínákem přes CB a tudíž, partnerce dopřávat sex bez mého odemčení. Se spiderwire 2 si ale nedovedu představit pohyby dopředu-dozadu kvůli váze. Je pro to CB6000 lepší?

10

Mi: zkus BON 4- ocel a skoro není vidět a pohodlný.

11

Ahoj, já jsem zkoušel oba, vyhrál CB 6000S, má více možností nastavení jak kroužku tak vzdálenosti od kroužku ke klícce. Nevýhoda Spiderwire je že se ta vzdálenost nedá nastavit.

https://www.amateri.com/cs/album/1205795

ZZ