76

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Já jsem dnes dostal po dlouhé době svou odměnu. Pořádně jsem nestříkal už od června, ale před čtyřmi týdny jsem měl pokažený orgasmus. Dnes jsem splnil nejkratší možnou lhůtu pro odběr semene, která mi byla milostivě dovolena a navíc jsem splnil i počet orgasmů, které musím Paní orálně udělat. Má Paní nebyla ale spokojená ani s těmi mými pokaženými orgasmy, říkala že si stejně myslí, že má chuť jí sloužit po tom na pár dnů klesá a tak jsme to dnes po lekci zkoušeli elektrostimulací. Sice to vypadalo, že se to každou chvíli povede, ale kupodivu se to nestalo. Přitom několik posledních dní jsem byl tak nadržený, že jsem si nemohl ani lehnout na břicho, aby to na mě nešlo a dnes při lekci, když mě Paní projížděla připínákem jsem ji musel prosit, aby přestala, protože jsem se málem udělal. Nakonec jsme zvolili milking a použili vibrátor na dráždění prostaty a během chvilky bylo všechno semeno venku, bez jakéhokoli pocitu uspokojení. Cítím se trochu uvolněnější, ale moje nadrženost a touha sloužit své Paní je stále na vysoké úrovni. Teď budu buset vydržet další měsíc. Ale já to tak prostě miluju ;-).

77

Přesně vím, o čem tvá Paní mluví, také to tak někdy u Tlapíka je.
Takže nejlepší je prostě žádné výstřiky nemít a hotovo. Jen vykapat, milking je skvělá volba nebo projíždět zadek je perfektní, takže tvá Paní je úžasná a doufám, že to nebude jen jeden měsíc, ale prodlouží ti to na víc měsíců, vždyť ten váš výstřik není vůbec důležitý ;-)

78

Xena: Je to skutečně tak, jak píšete. Výstřik muže není ani důležitý, ani potřebný. V takové formě vztahu jaký máme my a asi i Vy, je spíše naobtíž. Na tom jsem se shodli i s mou Paní. Ale zbavení se semene občas potřeba je a proto jsme hledali způsob, jak to udělat. Anální milking je asi nejlepší variantou. Sice jsem si vyškemral, že v dubnu, kdy mám narozeniny mi to Paní udělá výjimečně připínákem až do konce,
ale skutečně to beru jako velkou odměnu. Jinak naše dohoda je taková, že já už žádné orgasmy mít nebudu. Ona samozřejmě ano a to s kýmkoli bude chtít.

79

A ty jsi cuckold?

80

V podstatě ano. Má Paní má milence, ale je to spíše příležitostné. Zatím pouze pár schůzek a noc na hotelu.

81

Vážení přátelé,
tak se mojí Paní plní přání - slíbila mi 3 vyvrcholení za tento rok,a že se mi vrátí poluce. Myslel jsem, že blafuje, ale myslí to vážně. Udělala mi to zatím jen jednou. A přivádí mě drážděním k šílenství. A nenechá se ukecat, fakt nepovolí a má z toho radost, že škemrám.   A po včerejším hraní, kdy mě přivedla snad 120krát na pokraj, já kňučel, ona zakazovala, jsem fakt v noci vytekl. To už je podruhé. Plní se jí přání no.

82

Ty kráso! :-O Jen tři?! No... tak to bych asi nedal. Jsem asi měkota, ale po planých pokusech (a hraji si až 2 hodiny) kluky nakonec udělám. wink Není dlouho co jsem toužil zažít poluce, ale asi není o co stát.Měl jsi z toho něco, nebo jen skvrnu na prádle?
Jinak samozřejmě zdravím na Vysočinu. smile

83

Fakt prý jen tři. A jestli jsem něco z toho měl? Zbudil jsem se a cítil jak to pumpuje, pocit jak u zkaženýho a panika co se děje.

84

Tak že to nezaspíš, ale vzbudí tě to. Asi je to podobný jako kdyby ses počůral. Teď myslím tu paniku.

85

No panika to je protože opravdu nevíš co přijde pocit je tak neurčitý že nevíš co????Ale pokud přijde sperma jde to ustát a odfoukneš si ale s tím pomočením je to průser.

86

3 orgasmy je teda hodně málo, chtěl jsem jich mít taky co nejméně, původně polovinu z toho co ma paní, měl bych jich mít zatím jen 12 ale mám 21, asi mám slabou vůli a nechám se unést, a ona se tak nechá celkem snadno ukecat. Teď mám novou výzvu nestříkat do konce měsíce, tak uvidíme jak to dopadne.

87

Tlapíku zdravím!
Tvou Paní Ti přeju a to, jak si to užíváš taky. Krása!
Paní Xeno, zdravím samozřejmě i Vás a smekám.

88

zemekoulan: Ahoj, také tě zdravíme.
To je od tebe hezké, fakt si to užíváme.
Paní Xena je neoblomná, a hlavně uuuplně skvělá.
Jo a ty 3 or. myslí vážně, zatím mám letos jeden.

89

Přátelé, tak jsem v sobotu dostal k výročí svatby  dárek. Mohl jsem se udělat. Prožít vyvrcholení. Letos své druhé. Bylo to úžasné, ale nějak to moc nepomohlo a už jsem zase nadržený. Paní z toho má radost a nekompromisně prohlásila , že když jsem to takhle dlouho vydržel, tak v tom budeme pokračovat a ten třetí budu mít až na silvestra. Za půl roku. To prý vydržím a má z toho radost jak budu neskutečně nadržený a budu vzrušený jen z její vůně a její přítomnosti. A ať to je co nejdříve, dráždí mě vzrušuje, provokuje a honí každý večer. Zbožňuje to a já zbožňuju jí.

90

Nakonec ti ještě začnu závidět... ;-)

91

Be careful what you Wish for smile a kedy si mal posledný ?ak sa môžem spytat. takže ďalší  Pol roka bude asi veľmi krutý a keď ta do toho Xena pravidelne dráždi ach jaj to potom v noci budeš samovoľne vytekat asi často. Inak ešte mám takú otázku keď teraz je také letné obdobie a ženy chodia viac odhalené ako zahalené ako to znasas ?

92

subik2:Můžeš se ptát - takže byl letos v březnu a teď v sobotu. A třetí prý nebude v září, ať je to rozložený po 3-4 měsících, ale až na konec roku. To se nedá vydržet :-)   A letní měsíce, obnažené ženy? V zimě zas chodí v kozačkách, pořád je něco, to máš jedno. Ale já toužím po své Lásce a myslím jen na ní. Fakt to tak je. Ohlédnu se za jinou, ale myslím při tom na svou Paní táhne mě to jen k ní. Opravdu jí miluji, zbožňuji a toužím jen po ní.

93

Ty kráso Ríšo ;-) Vždyť je to tak úžasný, když si s ním hraješ ty 2 hodiny a on škemrá. To přece nemůžeš chlape povolit, přišel bys o to škemrání a ty prosby, které nesmírně zbožňuji. Je to pro mě v tu chvíli ujištění, že to dělám dobře, že jsem pro své zlato bohyně a jsem pro něj jedinečná. A dominantnost velice zbožňuji, takže o tyto slova bych se měla připravit?

"Můžu se udělat, prosím Vás, můžu? Jsem tak neskutečně nadržený, potřebuji to Paní, prosím Vás. Budu hodný, budu Vás zbožňovat ještě víc, když mi to dovolíte, prosím."

"Ne neudělám tě!!! Říkáš hlouposti. Tvé orgasmy nejsou důležité a čubka se přece nechce připravit o to vzrušení, když jí to udělám, zkazit práci své Paní pro těch pár sekund? To chceš? To přece nestojí vůbec za to, bordel po semenu, který si stejně slížeš sám, Paní nejí hnusné, smradlavé semeno, to vše chceš zničit?"

"Ne Paní nechci, máte pravdu jako vždy a proto udělá čubka svou Paní, jen její orgasmy jsou důležité a chci, aby byla spokojená a já budu spokojený také."

No takhle probíhají naše útrpné prosby, tak se o to přece mé ouška nepřipraví. A i po tom, co Tlapík měl v sobotu svůj den "D" stejně to bylo nepatrné, je stále tak nesmírně vzrušený a nadržený, jako by ani nic neprožil. A že jsem hračička? Jsem, ale dokážu i trestat k tomu. Posunula jsem naši komunikaci po sms tak, že mi musí Tlapík pouze vykat, zbožňuji to a on také. Musí se hlídat a v tu chvíli, když zapomene je řada na mě,že? Přece nevyměknu, ale naopak, je to pro mě pokyn, že bude trest. Zrovna včera se tak stalo. Psal psal, tykal a tak jsem ho upozornila, od kdy si tykáme, jak to se svou Paní mluví? Takže následovala omluva a hned následoval trest. Jeli jsme nakupovat a musel si na cestu dát kolík, aby se mu pěkně sedělo ;-) Hm, myslím, si, že už mi jen tak zase netykne.

94

Xena: Tak to je krásne, vykanie, úcta k madam, primeraný trest. No a páči sa mi aj ako sa rozpisuješ, je vidieť, že tým žiješ. Je to super, no a to dráždenie provokovanie to je na tom to najkrajšie. :-)

95

Hezký den,
tak po velmi dlouhé době jsem se rozhodnul, že zase něco málo napíšu. :-)
S mojí Paní jsem něco málo přes rok, máme D/s vztah založený především na foot worship. V pásu cudnosti jsem stále uzamčen, kliček má jen ona a druhý je schovaný někde doma, absolutně netuším kde.
Odemyká mě cca 1x za měsíc, ale většinou se jedná jen o pokažený orgasmus.
Má paní byla nedávno 2 měsíce v pracovně v Anglii, každý týden mi posílala své obnošené ponožky, silonky a kalhotky, bylo to velmi vrušující. Moji Paní poznám už podle její vůně dokonale.
Celé ty 2 měsíce jsem byl uzamčen v pásu, když se vrátila byl jsem neskutečně nadržený. Po příchodu domů jsem ji musel nejdříve očistit balerínky, které měla na sobě, pak jsem ji cca 45 min lízal, udělala se asi 3x, za odměnu mi sundala pás, do pusy mi dala silonkové ponožky, které měla na sobě a přes hlavu mi nasadila její kalhotky.
Pak jsem si musel lehnout na zem, ona se posadila do křesla a nožkou mi dráždila penis. Měl jsem přísný zákaz se 20 min neudělat. Bohužel se to dráždění nedalo vydržet a já se za 7 min. udělal. Musel jsem vše po sobě uklidit, dostal jsem 10 silných facek z každé strany tváře, s kalhotkami stále přes hlavu s jejimi ponožkami v puse jsem musel další 2 hodiny klečet v koutě. Za trest jsem dostal další 2 měsíce trvalé uzamčení v pásu. :-(

96

Xena :  Jsem dominantní kluk odkojený submisivními sklony, tudíž Ti moc dobře rozumím. Ne nadarmo se zabývám odpíráním orgasmů... wink Akorát s tím rozdílem, že já toho kluka po dvou hodinách hrátek nakonec udělám. A to ne, že bych byl taková měkkota, jako to, že se jedná vždy o jiného kluka, neboť můj přítel na tyto hrátky bohužel není... Kdybych žil s podobným subíkem, asi bych nastolil pevná pravidla a hrál si s ním kdykoliv, když bych na to dostal chuť. wink tongue  Takové hrátky\ také mají úplně jinou atmosféru, neboť svého nadrženého subíka dobře znáš a tudíž poznáš, kdy to má opravdu na hraně, na které ho často držíš... ;-) :-P

97

Díky ti Jakubko, mě to strašně baví, vzrušuje a naplňuje. Potřebuji pořád cítit tu dominantnost a sílu své moci ovládání. A vidím a cítím, že Tlapík je také nesmírně spokojený a šťastný. Je jasné, že láska a my jsme nejdůležitější. Našla jsem se v CBT - kousání a škrábání? Krása. Dokonce jsem si nechala udělat drápky špičaté jako kočka, když už škrábnu, ať je to hned cítit. A modřiny z kousání má zlato na památku klidně týden, ale také si vždy na Xenu při svlékání vzpomene. 
A opravdu vím, že to štěstí, blaho a radost mi tento vztah dává a proto si ho nesmírně vážím, že stále je a trvá. A moc bych to přála všem, kdyby tu svou lásku také nějak dokázali nasměrovat tím směrem, aby byli oba spokojení.

98

Ano přesně jak píšeš Ríšo, když někoho znáš mnoho let, tak znáš každou jeho slabinu a hlavně se ti nebojí otevřít a mluví a mluví co potřebuje a ty jako dominant to tak pro něj děláš a u toho si samozřejmě přidávám i ty své potřeby a jsem nakonec spokojení oba. Je to o fantazii, bez které to nejde ovládat, aby to nebyl stereotyp.

Úplně tě vidím, jak si to úžíváš s těmi hochy, klec k prasknutí a ty jsi pro ně v tu chvíli střed vesmíru, že jsi jim to udělal.

99

Paní Xeno, je Váš Tlapík také hodně zaujatý na Vaše nožky? Já jsem na nožky mé Paní téměř závislý a ona to ví, zná hranici, kdy mě nožkami udělá, ale někdy prostě schválně nepřestává. Osobně mi příjde, že jsem ještě více závislý na vůni mé Paní, když jsem déle uzamčený, ona si to také velmi užívá.

100

Ano na nožkách jsem závislý mooooc, když příjde Paní z práce v botaskách, vyzuji jí pomalu a olížu celé nožičky. Má to taky ráda.