101

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Xena :  Přesně tak! A já se ty kluky a hlavně jejich potřeby také snažím poznat co nejdokonaleji. Pak přesně vím v jakém rozpoložení se nachází, jak ho v danou chvíli povzbudit, potrestat. Prostě neodhadovat, ale vědět. Zvláštní cit mám i pro blížící se orgasmus. A toho si náležitě užívám. A to i přesto, že jsem sám uzamčen v páse. Málokoho zajímá, že ty vlastně krásně trpíš... wink

102

Teď v těch vedrech si to Paní náležitě užívá, do práce většinou nosí balerínky a silonkové ponožky a po celém dni jsou její nožky hodně zpocené. Mohla by nosit žabky, které nosí převážně o víkendu, sle prej abych si pořádně užil její vůni.

103

rm71 - je vidět,že si to užíváš a hlavně, že máš přehled o tom co děláš a máš zkušenosti a využíváš je na své "oběti", ale přitom trpíš ty. To je tak zvrhle hezký.

104

Nezvyklé, v podstatě ojedinělé a jak psala Xena: originální! Aspoň už vím, že i v něčem vynikám... wink big_smile
Ale věř mi, že to jsou opravdu zajímavé pocity, když ovládáš orgasmy druhých a svůj vlastně v danou chvíli ovládnout nedokážeš... wink

105

Tak máme červenec a já vám chci sdělit svoje pocity po půl roce. Za těch 6 měsíců jsem měl 2 or. To je v průměru 1 po 3 měsících. To jsem už zažil.Ale to bylo jiný, protože jsem po 3 měsících pak měl několik vyvrcholení a pak zas pod zámek. Takže nadrženost opadla a to uvolnění vydrželo nějakou dobu.
To je teď jiné, když Paní trvá na 3 za celý rok, takže fakt jen 1 udělat a zamčít. Ta nadrženost potom zůstává.A teď mi to chce udělat až na silvestra. Věřím, že to dodrží. Takže jsem teď ve stádiu, že jsem nadrženej neustále, vidím Paní jek se převlíká a jsem vzrušenej,vidím jak sedí v křesle, pozoruju její nožku, jen odhalený kotníček a topoří se mi. Stačí pozorovat její ručku s dlouhými drápky a vlhnu. Neustále toužím po dotyku, kontaktu, její vůně mě  vzrušuje, toužím cítit její hebkou kůži.....Toužím po jakémkoli kontaktu, jsem jí vděčný, když mi dovolí olízat nožku, když jí to smím udělat, jsem na pokraji vytečení. Toužím po tom, ať mě týrá, trestá, bičuje. Jen ať jsem své Paní na blízku. Zbožňuju jí.
Nevím jak to vydržím do silvestra, ale Paní je přísná a já to pro ní vydržím.Zkrátka, tyhle pocity jsou měl, ale ne takhle intenzivní.
Je to těžký, ale jsem rád,že to prožívám, protože takhle silné pocity jsem ještě neměl.

106

Cafte mám rád keď niečo napíšete stále to je vyznanie tvojej Pani. Jaka super simbioza nadržaný sub a kreatívna Pani.

107

To je pravda. A moc vám to Xeno i Tlapíku přeji. A to může opravdu jen ten, kdo to opravdu cítí stejně a dokáže to tak i vnímat.

108

Přátelé, tak včera jsme měli styk - teda ono to bylo trochu obráceně. Paní si mě použila jako svou čubu.Oblékla si černou, lesklou kombinézu, která jí krásně obepíná celé její tělo. Moc jí to sluší. Přivázala si mě na postel tak, že jsem ležel na zádech, zvedla mi nohy a přivázala mi je k rámu postele za mojí hlavou, takže jsem měl vystrčený zadek. Nasadila mi kuklu, pořádně utáhla a začala mě dráždit, honit a do análu zasouvat anální kuličky. Pak si nasadila připínák a začala mě normálně šukat. Bylo to tak vzrušující,ale ještě tomu něco chybělo. Neviděl jsem jí. Proto mě přestala šukat, sundala mi kuklu a řekla,ať se na ní dívám, jak mě ojíždí, jako svou čubku. Ten pohled, jak její boky přiráží k mému zadku, jak do mě proniká je nepopsatelný. Najednou přestala a koukala, že vytíkám. Bez prožitku, ani jsem to necítil. Prostě jsem vytekl. Ale to už byla Paní dost vyrajcovaná, odvázala mě a přikázala, ať jí to udělám jazykem. Musel jsem nakonec dvakrát po sobě, jak byla vzrušená. A ten její or. mě tak uspokojil, že jsem byl šťastný, že jí to můžu krásně udělat a vůbec neškemral o to své vyvrcholení. Její uspokojení je pro mě odměnou, potěšením a jediným cílem.

109

Nejlepší forma milkingu, jakou znám big_smile

110

Nejnovější info:
Před dvěma dny ke mě z ničeho nic přišla moje Láska, stáhla mi trenýrky,odemčela a vytáhla znecitlivující mast (nevím kde jí vzala)a napatlala mi ho celýho. No a bylo to zvláštní, ale i tak jsem byl málem hned hotovej, jen ten pohled na její ručku, dlouhé černé drápky na mém ptákovi, Zkrátka ani mast už na mě nefunguje. :-(    asi tak no.

111

Tak to si ma nepotešil, tiež som nad tou masťou rozmýšľal.

112

Znecitlivující gel funguje, jen se se musí 10-15 minut počkat, až se to pořádně dostane do kůže. Ale samozřejmě to na každého může působit jinak wink

113

IN: A potom sa čo deje? Nepostavi sa, alebo necítiť čo vlastne?

114

Jakubko: Ne, funkce jsou nedotčeny. Jen se znecitliví svrchní vrstva a tím pádem cítíš dotyky tupě a jako by zdálky. Přirovnávám jo jako k tomu, když jdeš od zubaře a začíná se ti vracet cit do umrtvené dásně..

115

Ďakujem

116

Ten pocit "dotyku z dálky" jsem měl, ale nepomohlo to, hned bych byl.

117

Musím si ten gel také pořídit a zkusit. Třeba to opět posune mé obzory... ;-)

118

Nejlepší jsou klasické znecitlivějující masti. Ale míra znecitlivění stoupá s časem. Tedy, nejlepší je namazat, natáhnout prezervativ a zase do klece. Podle návodu, myslím, že je možné i na dvě hodiny... Jméno neřeknu, musel bych vstát a jít se podívat, což se mi nechce :-)

119

My počkáme... ;-)

120

Emla ... se to jmenuje...

121

Díky. Hned si to jdu najít. wink

122

Krása...!!!

123

My používáme toto: https://lubrikacni-gely.heureka.cz/pepi … ube-50ml/#

Ale ostatní jsem nezkoušel, takže nemůžu porovnávat. Tohle je jako klasický gel, dobře se roztírá.

124

Musím Vám říct, že to odpírání org. je strašně fajn, jak je stále moje zlato nadržený, hrozně mě to baví. Jen se na mě podívá, už slintá, proto mu říkám "moje prase". A když usíná s mojí nožkou na tváři, já cítím jeho chvění a záškuby vzrušení, je to úžasný pocit blaženosti, že je nadržený stále a pořád touží po své Paní, mít jí na blízku, tak i celou noc je moje nožka pro něj jako magnet, pořád jí musí držet.

A včera se stalo, že jsem došla domů, moje zlato mi zulo boty a nasál vůni kůže z bot, jak jsem je měla celý den na noze. Šel za mnou jako pejsek, klekl si a začal mi nožky líbat, lízat a jemně kousat, jen si prostě mazlit aaaaaaaaaa?
Najednou povídá: Omlouvám se má Paní, já jsem se tak nechal unést tou vůní, vzrušením a nadržeností, že jsem vytekl.
Bylo vše ve slipech a ještě dál slintal, tak jsem mu opět strčila nárt pod klec, kam to ještě dokapalo a moje prase to muselo olízat, když už své Paní nožku ušpinil.
Já jsem byla v tu chvíli vzrušená z toho, že je stále nadržený, ponížený a provinilí zároveň, že mu stačí jen pár minut a jeho pouhé vytečení semene mě dokáže tak potěšit a já jsem vlastně skoro nic neudělala, stačí, že jsem mu půjčila svou nožku, která voněla po kůži z bot.
Jsou to opravdu velmi krásné a stále intenzivní pocity a prožitky a to máme ještě dlouhou  cestu před námi, jelikož ten 3 a poslední org. jsem zlatu slíbila až v prosinci jako ukončení roku.

125

Tlapík je šťastný sub, když má takovou Paní, co na to říci jiného. Pod takovým vedením se dosahuje poluce jednadvě smile