Musím Vám říct, že to odpírání org. je strašně fajn, jak je stále moje zlato nadržený, hrozně mě to baví. Jen se na mě podívá, už slintá, proto mu říkám "moje prase". A když usíná s mojí nožkou na tváři, já cítím jeho chvění a záškuby vzrušení, je to úžasný pocit blaženosti, že je nadržený stále a pořád touží po své Paní, mít jí na blízku, tak i celou noc je moje nožka pro něj jako magnet, pořád jí musí držet.
A včera se stalo, že jsem došla domů, moje zlato mi zulo boty a nasál vůni kůže z bot, jak jsem je měla celý den na noze. Šel za mnou jako pejsek, klekl si a začal mi nožky líbat, lízat a jemně kousat, jen si prostě mazlit aaaaaaaaaa?
Najednou povídá: Omlouvám se má Paní, já jsem se tak nechal unést tou vůní, vzrušením a nadržeností, že jsem vytekl.
Bylo vše ve slipech a ještě dál slintal, tak jsem mu opět strčila nárt pod klec, kam to ještě dokapalo a moje prase to muselo olízat, když už své Paní nožku ušpinil.
Já jsem byla v tu chvíli vzrušená z toho, že je stále nadržený, ponížený a provinilí zároveň, že mu stačí jen pár minut a jeho pouhé vytečení semene mě dokáže tak potěšit a já jsem vlastně skoro nic neudělala, stačí, že jsem mu půjčila svou nožku, která voněla po kůži z bot.
Jsou to opravdu velmi krásné a stále intenzivní pocity a prožitky a to máme ještě dlouhou cestu před námi, jelikož ten 3 a poslední org. jsem zlatu slíbila až v prosinci jako ukončení roku.